Søg
Close this search box.

V75 Lørdag 28/5-22 – Elitloppet weekenden 2022

©Micke Andersson | Dreamstime.com

Elitloppet weekenden starter fredag den 27. maj og slutter den 29. maj. Forsøg og finaler til Eliteloppet køres søndag den 29. maj. Det svenske Eliteloppet er verdens største travløb i 2022. Det har været kørt siden 1952 og afgøres altid den sidste søndag i maj på Solvalla. Verdens bedste heste inviteres til at afgøre i forsøg og finaler over sprintdistance; 1609 meter. Der er dog flere finaler og store løb bl.a. Harpers Hanovers Stayer og Elitekampen for koldblodsheste.

Elitloppet weekenden – V75 – Lørdag den 28. maj

Denne lørdag afgøres bl.a. Harper Hanovers løbet, der er det store løb over Stayerdistancen. Sidste år vandt Wild Love overraskende for mange løbet, efter at have stået på 40m tillæg, men træner Anders Lindqvist havde allerede inden løbet “advaret” om at hesten var bedre end resultatrækken efter en detur til Frankrig, og det fik han jo ret i.

Der køres et traditionelt V75 spil til lørdag, og vi er selvfølgelig med! Du kan finde vores analyse af omgangen længere nede, og selvfølgelig kan du spille med i vores V75 andelsspil her. Sammen kan vi vinde mere, som da vi vandt 19.574 kr. i alt på vores V64 andelsspil den 5. april – Dette gav hele 2.796 kr. pr. andel (som kun kostede 75 kr.)

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 6 gange i år allerede! F.eks. både den 2. april og 26. marts i vores tips her på siden. 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Og så har vi kun nævnt en brøkdel….

Du kan finde vores analyse af V75 omgangen herunder, og selvfølgelig kan du spille med i vores V75 andelsspil her. Det koster kun 75 kr. pr. andel.

V75-Tips

V75 Solvalla 28/7-22 – Analyse & Travtips

V75-1 1640m auto
2 Kali Smart
var ikke så god som mange troede hun ville være senest, men her gik hun også med sko, og havde dette løb i tankerne. Og hun ved, hvordan det føles at vinde denne weekend på Solvalla. Sidste år vandt hun 4-års eliten for hopper i tiden 1.09,8, hvor Kali Smart gik forbi alle over opløbet. Dette er en hoppe med et meget højt niveau og når Kali Smart er på top, så er hun en af ​​de bedste hopper i Sverige. I dag er sporet spændende og måske endnu mere spændende er det, at det meldes uden sko. Kali Smart er allround og ikke afhængig af noget særligt løb for at vinde og skal ses med en fin vinderchance i dag.

1 Marion Fouty Bon er gået en anden vej til eliten sammenlignet med mange andre i hendes kuld. Marion Fouty Bon har ikke været tilmeldt de store unghestevæddeløb, men hun viste alligevel flere imponerende indsatser sidste år som fire-årig. Jeg husker især, hvordan hun fejede banen ved Solvalla i september på 1.11,1 over mellemdistance. Til dagens start kommer Marion Fouty Bon med to løb i kroppen og har desuden fået et godt startspor, de to gange den har haft inderste spor, har den gået i spids, dog i en lavere klasse. Hvis hun kan holde spidsen i starten, så er Marion Fouty Bon sikret et godt løb uanset hvilken taktik Jorma Kontio vælger. Men det ligger næppe i Jormas DNA at give slip, hvis man når til spids, og vil herfra have en fin chance.

Tidligt for mig er også den franske gæst 4 Heliade Du Goutier. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvordan den har det med den korte distance, da det er et uvandt scenario. Men dette er dog en klasse hoppe, som nu har fået to løb i kroppen. I den sidste start stod hun for et godt løb på Vincenne, de sidste 1000m blev klokket til 10,3. Sidst Heliade Du Goutier besøgte Sverige, var hun ude i European Derby og gik derefter 08,7 sidste 700 m efter Calgary Games. For mig er Heliade Du Goutier tidligt på kuponen i dag.

3 Miracle Tile er også hurtig fra start, og var virkelig god i Stoeliten under Copenhagen Cup-dagen, hvor hun vandt fra spids. Men den tidligere vinder af EM for hopper er efter minm mening mindst ligeså god med rygløb. Formen er helt i top, og skal bestemt med på alle seriøse kuponer.

Med et par hurtige startrygge og godt tempo, vil det gavne hestene på bagspor, her finder vi altid spurtstærke 9 Sayonara. Hoppen sluttede glimrende bag den fænomenale Honey Mearas i sit comeback på svensk jord og med det løb i kroppen kan vi nu forvente os, at Sayonara er yderligere forbedret. Fredrik Wallin har desuden super god staldform, ligesom de hænger amerikanervognen på. 10 Garcia skal heller ikke glemmes, som nu skal gå uden sko for første gang i sin 56. start.

Ranking: A:2,1,4 B:3,9,10 C:8,7,6,5

V75-2 2140m volt
3 Honfleur Mearas
viste allerede store evner i Jasmine Ising, hun vandt sin fjerde start i livet på 12,7 over 1640m. Nu om dage er Honfleur Mearas at finde hos Ulf Stenströmer og der har hesten fortsat sin udviklingskurve ret opad. Det har givet to sejre i hendes tre starter, og Honfleur Mearas har vist, at hun kan gøre meget arbejde på egen hånd. Den femårige åbnede fuldt godkendt i volten i sin sidste start, men endte senere i den utaknemmelige position uden for føreren. Det var Ulf Stenströms hoppe dog ligeglad med, da hesten pulveriserede konkurrenterne og vandt i en totalt upresset stil, som meget vel kan gentages nu, hvor de værste konkurrenter står på tillægsvoltene.

9 Lady Beluga har kun prøb´vet at blive besejret to gange, når hun har travet hele vejen til mål. Det er faktisk blevet til 12 sejre i 17 starter, og det er en hest, der lever meget på sin attitude. Træner Joakim Lövgren har en stærk stald for dagen, og selvom Lady Beluga har vist sig at være den bedste i spids, skal hun tages seriøst i dag, når hun nu kommer med et løb i kroppen. Hun står dog 20 meter bag Honfleur Mearas, og skal derfor stå tidligt op.

7 Jeans’n Passion kommer også fra Lövgrens stald. Joakim Lövgren har virkelig gjort et flot stykke arbejde med at udvikle denne seks-årige, der nu er bedre end nogensinde og her hopper Åke Svanstedt selv op bag fruen i en vidunderlig konstellation.I sidste start vandt hun på en god måde, og formen er god. Løser det sig her fra sporet på tillæg, skal den bestemt regnes.

1 Queen Ligus har fin chance for at komme til at ligge i vinderhullet her, bag ved Honfleur Mearas. Derfra skal chancen være større end de 2%, som den er spillet til på nuværende.

Ranking: A:3 B:9,7,1,8,6,4,11,10,15,13 C:2,14,12,5

V75- 3 2140m auto
8 Zeudi AMG
debuterede for Alessandro Gocciadoro i den seneste start, og den var direkte blændende på lunden. Til gengæld lader udgangssporet denne gang meget tilbage at ønske her. Men Alessandro Gocciadoro kører selv denne gang, og jeg forventer en offensiv tilgang med det samme. Jeg kan godt forestille mig, at de når spids efter lidt tid. Jeg forventer mig, at vi vil se den gule kører sætte farve på løbet, og i betragtning af indsatsen sidste gang, ville jeg ikke blive overrasket, hvis han også sætter næsen først over stregen i dag.

En anden tidlig hest er 4 Bugatti Miles. Dette er en hest med den rigtige indstilling og som ved hvor målstregen er. Han har startet året på bedste vis med to sejre i træk. Hvad der også er interessant er, at Örjan Kihlström valgte Bugatti Miles før favoritten 2 Epimetheus her. Løbets tempo forventes at blive højt, hvilket ville gavne Bugatti Miles, der lever på dens skarpe afslutning. Örjan plukker måske alle ned på opløbet? Det er set før.

Den nuværende 2 Epimetheus havde tre sejre i træk på kontoen inden sidste start i Gävle, hvor han fik et hårdt løb og ikke formåede at hente 11 Borups Tornado ned over opløbet. Men det virkedes så heller ikke til at Örjan rigtigt pressede hesten – måske med tanke på dagens løb. Men indsatsen var klart godkendt, uret stoppede på 08.5 sidste 800m via tredje spor i den afsluttende kurve. Nu er der hyppige starter, hvilket har fungeret godt før og udgangsposiret er jo perfekt. Det er også første gang med Björn Goop i vognen, hvilket er spændende. Given på kuponen.

Nævner dog også 3 Readly Lavec, der er vant til at trave i hårde sammenhænge. Sidste år kvalificerede han sig blandt andet til finalen i det svenske Travderby. Han er efterhånden blevet hurtigere fra start og fra en perfekt startposition vil han kunne få et godt løb i dag. Vil faktisk ikke blive overrasket, hvis han er i spidsen i starten. En gang i spidsen er det blevet til syv sejre i otte forsøg. 

Havde sporet været bedre for 11 Borups Tornado, ja så havde det set anderledes ud, men fra spor 11 ser det svært ud. Vandt ellers på flot vis over 2 Epimetheus i en tæt afgørelse sidst, men har trukket nitten her, da det altid er svært at vinde fra bagspor, og specielt i Elitloppsweekenden.

Ranking: A:8,4,2 B:3,11,9,10,1 C:7,6,5

V75- 4 2140m bil
9 Luuk Schermer
har fem imponerende sejre i træk på konto, og den ene topindsats er blevet overgået af den næste. I sidste start var han ude på Charlottenlund til Copenhagen Cup-dagen og på trods af at han måtte et pat gange på speedere i løbet, før han kom i spidsen, kunne Luuk Schermer nemt efterlade sine konkurrenter og sejre i tiden 1.11,4 /2000m, og det var faktisk hurtigere, end Mister F. Daag vandt Copenhagen Cup på. Hesten kommer til at sidde i andetsporet direkte her. Og hvis bare køreren løser opgaven med at køre i den rigtige position, kan jeg ikke se, hvem der kunne stille op mod Luuk Schermer under slutrunden.

6 Kentucky River er vel i første omgang værste modbud. Dette er en hest, der altid har lovet meget, og træneren Per Nordström holder ham højt i stalden. Han har set flot ud i de seneste sejre og til dagens start er der endda registreret amerikansk vogn og uden sko, hvilket er spændende. Skulle ændringerne slå godt ud, er Kentucky River klar til en solid præstation i dag. Er given, hvis man garderer.

3 Brasco Brodde, er i min bog hesten der har størst sandsynlighed for at gå i spids her. Om de så vil slippe til eksempelvis Kentucky River, er uvist. Men de vil i bedste fald få en god rejse i den forreste del af feltet´, og eventuelt vinderhullet. Hesten kommer til dagens start med samme udrustning, som ved den seneste sejr. Nemlig uden sko og med amerikaner vogn. Her vandt den fra spids på fine 1.12,3 /2140m. Med en lignende præstation i dag, skal den bestemt ikke nonchaleres.

8 Noxx Vrijthout var nærmeste vidne til Luuk Shcermers seneste sejr, men gjorde selv en flot indsats. Det er ikke hver dag man løber 1.11,9 fuld vej uden at vinde. I dag er startsporet dog meget svært, men det er en rigtig fin hest, der sikker vil kunne blande sig med lidt held i løbsforløbet.

5 L.A. Boko udvikler sig virkelig, og bliver bare bedre og bedre for hver start. Han har fire sejre i træk på kontoen. Nu er modstanden dog blevet endnu hårdere, og jeg tvivler på den kan måle sig med de bedste, men det bliver spændende at se, hvordan L.A. Boko står sig i konkurrencen.

Ranking: A:9,6 B:3,8,5,11,2 C:1,4,10,7,12

V75-5 2140m auto
3 Under Armour
fik her et bedre startspor end sin værste konkurrent og det vil Joakim Lövgren naturligvis bruge på alle måder, han kan. Under Amour har imponeret stort de seneste starter. Den 23/4 i Halmstad slog den gode heste som Lucifer Sam og Ornello, og senest henviste den bl.a. Izzy´s Newport, Adorni Grif og dansk trænede C You Again til de sekundære placeringer, og den vandt på en 12-tid. Hesten går desuden fra alle positioner og er ikke bange for hårde løbsforløb, så selvfølgelig er chancerne for sejr gode uanset hvordan det hele udvikler sig.

8 Charliebrown Effe ville have været min førstehest, hvis den ikke havde trukket nitten i sporlodtrækningen. Nu starter den yderst på vingen, og er selfølgelig afhænging af lidt held på vejen her. Men hesten har virkelig imponeret i sine optrædener på svensk jord. Han kommer også med fire sejre i træk på kontoen, hvoraf de seneste to starter har været i Åby. For to starter siden gik han fra spidsen til en let sejr trods lidt pres undervejs. Senest udnyttede han det høje tempo, det blev i løbet, og gik så forbi konkurrenterne i sidste kurve og over opløbet. 

Nævner også 4 Fabulous Pellini, dette på trods af at hun nu næsten kun møder hingste og vallakker. Men Fabulous Pellini er en yderst dygtig hoppe, der udvikler sig mere og mere for hver start. Senest handlede det om den første start i næsten tre måneder og hun stod straks for en god indsats med en skarp afslutning som nummer to. Inden da har Fabulous Pellini to sejre i træk på kontoen. Nu kommer hun med et løb i kroppen og starter fra et godt spor. Ved gardering.

6 King of Greenwood er en anden spændende hest. Han kommer i god form og har tre sejre og en andenplads i de seneste fire starter. At det nu også meldes uden sko og amerikaner vogn er et plus. I skrivende stund er King of Greenwood kun streget til 7%, hvilket betyder at spilværdien er høj. Ved gardering.

Ranking: A:3,8 B:4,6 C:11,2,5,9,1,7,10,12

V75-6 2140m auto
3 Phoenix Photo
gør det virkelig godt hver gang og har flere gange vist, at han kan holde til hård modstand. Nu er han ikke startet i et stykke tid, men træner Svante Ericsson er tilfreds med, hvor han har sin stjerne inden starten her. Jeg er af den opfattelse, at Phoenix Photo kan åbne bedre end hvad han har vist indtil videre og med hjælp fra 4 Sweetman eksternt, er jeg af den opfattelse, at man kan holde 5 Oskar LA fra start. Hvis de lykkes med det, vil Phoenix Photo være i spidsen efter et stykke tid, og når de først er på den position, er det hesten, der skal slås. Men Phoenix Photo er allround og går fra alle positioner, hvilket betyder, at de ikke er afhængige af spidsen for at vinde løbet. Første hest.

5 Oscar L.A. imponerede i sin debut i år for tre starter siden, da han vandt flot fra spidsen. I løbet efter var de ude i Örebro International, men det endte med galop den gang. I sidste start var de tilbage på vindersporet igen, men det var tæt på, at dagen blev ødelagt af en tidlig galop. Oscar L.A. lavede imidlertid en spektakulær redning. Med en normal præstation her, kæmper han om sejren i dag.

6 Four Guys Dream så blændende ud som låst i Copenhagen Cup sidste gang. Nu er modstanden lidt lettere, men samtidig risikerer han, at skulle lave noget arbejde på egen hånd, hvilket er et minus. Men skulle det løse sig på en god måde for Four Guys Dream i dag, er der både kapacitet og form til at kæmpe med om sejren.

Havde sporet været bedre for 11 Eddy West og 8 Gardner Shaw, så havde chancerne for at være med om sejret været betydeligt højere. Desværre trak de spornitten, og skal begge have held med løbsforløbet for at kunne blande sig i sejrstriden. VSkal dog bestemt med ved gardering.

Ranking: A:3,5 B:6,11,8,4 C:1,9,2,12,10,7

V75-7 3140m volt
Dagens store højdepunkt afslutter V75-spillet. Harpers Hanovers løb over 3140m med hele 1.000.000 SEK i førstepræmie skal afgøres.

Førstehesten bliver 15 Diable du Vauver. Der er tale om en stenhård herre, der sidder på et stærkt CV. Senest vandt han Prix jean Riaud foran kanonheste som Rebella Matters, Gu d’Heripre og Ce Bello Romain. Diable du Vauver var blandt andet for tre starter siden ude i Prix d’Amerique, og selvom den var lidt uheldig i løbet, sluttede den til sidst skarpt. For to startere siden vandt han Prix de Paris på en imponerende måde. Diable du Vauver besidder en utrolig fart, der altid giver en god effekt over den aktuelle distance. Det faktum, at han også mestrer langdistanceløb på en fremragende måde, får Diable du Vauver til at være perfekt for Harper’s Hanovers. Det eneste der bekymrer på forhånd er uerfarenheden med 1000m baner.

6 Piemonte skal være hovedmodbud på forhånd. Hesten står 40m foran Diable du Vauver. Det er en hest, som vi endnu ikke har set bunden i. Joakim Lövgrens forårsstærke femåring har fem sejre i træk på kontoen og har afsluttet med sparede kræfter hver gang. Selvfølgelig skal Piemonte sænke rekorden meget her, men det tror jeg også, han kan og vil gøre. Hvis det kun klapper lidt fra start, vil dette være hovedmodstanderen.

Skal også nævne 12 Moni Viking, som har vundet dette løb før og er han i topform til årets udgave er dette en hest der passer perfekt i Harpers Hanovers. Men efter en del bekymringer om skader og sygdom er der nogle spørgsmålstegn omkring hans dagsform. Vandy f.eks. Harper Hanovers løbet i 2020, hvor den satte verdensrekord med tiden 1.11,9 over 3180m. Så for dem, der garderer, kan man alligevel ikke helt tælle Björn Goop og Moni Viking fra i disse sammenhænge.

4 Iron Jet, kan være den store skræl i løbet og overraskelse i løbet. Dette er dens første start i Sverige, og er derfor en ukendt faktor for de mange svenske spillere, hvilket stregprocenten også antyder på nuværende 2%. Hesten vandt fra spids senest på Vincennes. For tre starter siden (15/4), havde hesten startspor 18, men blev forceret til spids midtvejs i løbet. Holdt let hjem til sejr på 1.14,3 over 2900m.

Ranking: A:15 B:6,12,4,3,8 C:2,1,14,11,7,9,10,5

Spil med i begge vores V75 Andelsspil til Elitloppsweekenden

Spil med til Lørdag – Kun 75 kr. pr. andel.
Spil med til Søndag – Kun 75 kr. pr. andel.
©Micke Andersson | Dreamstime.com

Vi ser frem til en fantastisk Elitloppet weekend – Vi kommer med analyse & spilforslag til søndagens V75, senest kl. 9:00 på søndag. Vi ses her på siden.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider