Søg
Close this search box.

V75 Gävle 15/1-22

Så er det lige straks lørdag igen, og denne uges V75 køres på Gävletravet.

8 rigtige på V86 – I onsdags ændrede vi vores system ned til kr. 1728, da der var lidt flere udgåede heste, og vi endte med at have alle 8 rigtige på det viste system. Desværre for vores V86 andelssystem, da havde vi endnu engang ikke råd til systemet, og måtte reducere det ned, hvilket betød at vi på Derby25-andelene kun havde 7 rigtige og følgepræmier deraf. Vi gik dermed endnu engang glip af ca. 19.000 kr. ekstra i gevinster.

Sidste år gik vi jo også glip af ca. 1.800.000 kr., da der ikke var andele nok til at spille vores system – så håber virkelig at folk vil støtte mere op omkring dette, da andelene ikke koster ret meget. Læs om vores tips til millionen.

Håber i vil støtte op om, og være med til at vinde en stor gevinst endnu engang – da vi gang på gang har bevist, at vi har et stort overskud på de systemer vi kommer med her på siden. Spil med via vores andelsklub Odds-betting.dk inde på derby25. Come on!!!!

Du kan til denne lørdag spille med via dette link her. Der er kun 35 andele til salg. Og det koster kun. kr. 75 pr. andel. Håber at se dig på holdet.

Husk at vores tips er på siden leveres gratis, og der ligger mange timers gennemgang af løb og indhentning af trav og stald info, for at kunne give den bedste analyse til Jer – Og kunne levere et vindene andelspil – via Derby25.

V75 Analyser og Rankings – Gävle 15/1-22

V75-1 2140m volt
Et meget åbent løb i Bronsdivisionen indleder denne dags V75 omgang, hvortil der kræves lidt streger. 7 Anchor Man ranker jeg først, da ekvipgaen har et fint springspor, og burde side godt med fra start. Hesten har stået for flere gode præstationer uden at vinde. Formen er i top og selvom der er rigtig mange andenpladser på kontoen, har det mere været tilfældigheder. Hvis hesten formår at komme helt til spids, da er det hesten at slå. Derudover er Anchor Man forstærket af Mats E Djuse i vognen, hvilket føles spændende.

11 Devs Definitif har virkelig fin form, og nedspurtede 7 Anchor Man i den seneste fremtræden. Sporet kunne have været bedre, men formen – der sidder lige i skabet! Og med en fin ryg indtil opløbet, da vil det ikke være umuligt for denne ekvipage endnu engang at nedspurte mange over opløbet.

8 Arch Lane er et solidt individ, der lever på sin styrke. I sidste start blev han kørt offensivt og var i spidsen efter et stykke tid, men blev til sidst slået af en ryg-kørt konkurrent. Men formen er god og selvom udgangsporet ikke er det bedste i dag med bagspor i volten, vil jeg ikke undvære denne på min kupon.

Ranking: A:7,11,8 B:1,4,6 C:5,12,10,12,2,3

V75-2 2140m auto
14 Nårje (UDGÅET) er en norsk gæst, der har været flere gange i Sverige før. Nårje har seks sejre på svensk grund og i den seneste start vandt de fra spidsen hjemme i Norge, hvor de ikke gav favoritten Todin chancen for at komme i nærheden af en sejr. Dette er en individ, der er bedst, når han får lov til at angribe bagfra og bør derfor, trods udgangsporet regnes tidligt med i sejrskampen her. Min førstehest i et åbent koldblods løb.

7 Bäcklös Faron blev nummer to i Kallblodskriterium i august 2020, men fik derefter sin fire-årige sæson ødelagt på grund af en skade. Men nu er hesten tilbage og kommer med fire løb i kroppen og formen burde være bedre efter hver start. I den sidste start imponerede Bäcklös Faron, da han vandt på den korte distance. Trods spor syv i dag, vil der være mulighed for at køre til spidsen, og da de værste konkurrenter har bagspor, da vil det være ekvipagen at slå, hvis de når spids.

10 Soldhöjdens Drake viste god styrke, da han besejrede Bäcklös Faron i det seneste løb. Han har tre sejre i sine seneste fire starter og kommer med en formkurve, der peger opad. Se også op for 9 Gommes Faks, der er en vinderhest.

Ranking: A:14,7 B:10,9,13,15 C:8,12,4,3,2,5,6,11,1

V75-3 2640m auto
3 Milligan’s School er på sit bedste vinderen af dette løb. Hvis denne lever op til sin kapacitet, vinder den i dag. Men formkurven har svigtet på det seneste. Formen er derfor selvfølgelig svær at bedømme, men Milligan’s School vil nok også helst være i fronten, så måske var det bare startpositionen, der gjorde, at Milligan’s School ikke ønskede at byde op til dans sidst. Melander lyder dog optimistisk. I dag er forholdene anderledes og helt optimale for Milligan’s School. Fra spor tre er de den givne leder fra starten, træner Stefan Melander melder også ud, at distancen er et plus, hvilket også bekræftes af statistikken med syv sejre på 14 starter over distancen. Vel i spidsen, er det såklart ekvipagen, der skal slås. Kan være et sikkert holdepunkt.

7 Global Adventure er en god allround hest i løbene og yder altid en stabil indsats. Global Adventure kan også holde til at gøre noget arbejde selv og skulle det løse sig fra spor syv i dag, er ekvipagen et givet modbud til Milligan’s School, som den har besejret tidligere.

Garderer man yderligere, da skal man have 11 Remarkable Feet med, der har formen på top. Luringen i løbet kan være 9 Global Undecided, der tidligere har vist at den kan trave uden sko på flotte tider på distancen. Her er det dog sæson debut, efter længere pause.

Ranking: A:3 B:7,11,9 C:12,8,1,2,10,5,4,6

V75-4 2640m volt
13 Carry Cash har imponeret på det seneste og kommer til dagens start med fire sejre i træk på kontoen. I sidste start var hun ude i et hårdt V75-løb, og på trods af at modstanderne blev kaldt Djokovic og Made Of Stars, tog Carry Cash dødens med 1400m tilbage til mål, og sejrede. Præstationen var imponerende, og formen er i top. Den længere distance ses kun som et plus, men skal man finde noget minus, er at det nu er et fuldt startfelt og spor fem i volten på 40m tillæg, der gælder, ligesom at der nu skal almindelig vogn på nu, da alle sejre er taget med amerikansk. Er førstehest, men ikke en jeg på nogen måde vil gå all in på.

10 Crashed Eggs er i god form og har fire podiepladser med sig i ryggen til denne start. I den seneste start sluttede han flot af over Örebros korte løb, klokken stoppede på 11,8 sidste 1000m. Træner Roger Walmann har en stald, der har topform, og givet hans stabile form er Crashed Eggs en given linje, når man garderer.

11 Saga Doc er en stærk madame. Men hesten er dog formmæssigt svær at bedømme, da hun ikke er startet i et stykke tid. Men Troels Andersen, der træner – ville dog næppe tage turen fra Norge uden at have forberedt sin hest. Saga Doc er hurtig i benene, når hun konkurrerer i top og skulle det passe med løbsforløbet undervejs kan den klart sætte næsen først her.

Ranking: A:13 B:10,11,1,8,6,4,12,15 C:2,5,9,3,14,7

V75-5 1640m auto
Jeg kan bestemt godt købe, at 2 No Limit Express er favorit her. Dette er en fem-åring, der kun har lavet ni starter i livet indtil videre, men han har også vundet fem af disse. I den sidste start blev de nummer to på V75 i juleweekenden fra spor 12. No Limit Express viste der god form, da de via en hurtig afslutning kun havde Fenix ​​Brick foran sig i mål. Her er startporet perfekt, No Limit Express kan godt åbne og uanset om det er føringen eller ej, er de sikret et godt løb. Træner Oskar Berglund lyder optimistisk på forhånd. Det er dog ingen jeg vil gå fuldt ud på.

Der er flere hurtige startere med i dette felt, bl.a. 5 Mr. Carioca. Dette er en femåring, der kun har lavet otte starter. Men han har allerede taget fire sejre og har i sine få optrædener vist både kapacitet og talent for sin træner Fredrik Linder. I dag har de fået et okay startspor, hvilket sandsynligvis betyder en god position lige fra starten.

Der er som sagt flere starthurtige heste med og i et løb, hvor der kan være lidt kamp om positionerne i spidsen, kan det gøre en forskel for 9 Kalle Taxam, der har et bagspor, men har hurtige startrygge, og jeg vil ikke være foruden denne på min kupon.

Ranking: A:2,5,9 B:3,4,12 C:1,7,6,11,8,10

V75-6 3140m auto
4 Bitcoin d ‘Arc gør nu comeback efter pause, og hesten har ikke startet i godt og vel 7 måneder. Normalt ville man jo sige, at den så nok behøvede et par løb under vesten for at præstere. Men nu er det jo Tino Nurmos, der plejer at modbevise dette, da han altid har hestene klar. Vi så det så sent som i onsdag, da jeg netop valgte at gå all in på Queen Ratzeputz i vores tips. Vi gør det samme her. Bitcoin d ‘Arc har også tidligere vist, at han præsterer godt umiddelbart efter hvile og derudover kan Bitcoin d’ Arc åbne hurtigt bag bilen. Hesten er den bedste i feltet – så selvom der ikke mangler konkurrence i løbet, er dette en sikker på min kupon.

5 Art Brown er det første modbud. Hesten kommer til dagens start med god form. Udgangsporet er fint og fra spor fem vil ekvipagen kunne få en passende tur i andet-sporet. Stefan Arvidsson bedømmer selv dette som hans bedste chance på dagen, men jeg må nok skuffe ham og sige førstepladsen er taget, smil. Men vil man gardere, da er dette klart andetvalget i dette løb.

Ved yderligere gardering, da vil jeg fremhæve 11 Ilos Sansibar, der er en finsk gæst, som er en reelt vinderhest. Den kan dog være svær at sætte ind i konkurrencen her. Men den virker til at have god kapacitet.

Ranking: A:4 B:5,11,8,1,3 C:9,2,7,6,10,12

V75-7 2140m auto
10 Eddy West var imponerende sidst, da han afsluttede skarpt og udfordrede Emoji helt til stregen. I dag er modstanden meget mere simpel og med en lignende præstation som sidst, burde chancen for sejr være god her i slutningen af ​​V75. Udgangsporet passer godt, og de kan tage en rolig og sikker start. Det ser også umiddelbart ud til der kan være lidt spidskamp og tempo i løbet, som jeg læser det, og det vil jo bare være til Edyy West fordel.

9 Indy Lane skal ikke bebrejdes for galoppen i det seneste løb, så glem dette. Hesten gik godt i baggrunden, og bevidste at formen stadig er intakt. Hesten har her hurtige startrygge, og burde sidde fint med, og ligesom lidt tempo i fronten vil gavne Eddy West, da gavner det også Indy Lane. Indy Lane er desuden vant til at gå uden sko. Kan godt skrælle til her. Førsteudfordre til Eddy West, og hvis man har råd, så tag denne med på kuponen.

Garderer man yderligere, da skal man have 5 Dark Roadster med. Hesten kommer til dagens start med formen på top. I de seneste fire starter er det blevet til to sejre og to andenpladser. Dark Roadster er også hurtig ud af det første stykke, og skulle han komme i spidsen, er det hesten til at slå for de andre. 

Ranking: A:10 B:9,5,8,3,6 C:11,4,7,1,2,12

V75 Forslag Gävle 15/1-22

V75-1: 1,4,6,7,8,11
V75-2: 7,13,14,15
V75-3: 3,7
V75-4: 1,4,6,8,10,11,12,13,15
V75-5: 2,3,4,5,9,12
V75-6: *4 Bitcoin d ‘Arc
V75-7: *10 Eddy West

2592 Rækker x 0,50 = 1.296 kr.

Forslag – med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lignende.

V75 Andelspil

Vi satser på at spille ovenstående system, og er der lidt flere penge i puljen, da spiller vi et par ekstra systemer, hvor vi satser på at fælde nogle flere favoritter.

Du kan til denne lørdag spille med i vores V75 spil via dette link her. Der er kun 35 andele til salg. Og det koster kun. kr. 75 pr. andel. Håber at se dig på holdet.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider