Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Bergsäker 2/4-22

V75 køres denne lørdag fra Bergsäker´s travoval. Vi spiller som sædvanligt et andelspil, og andelsspilfrist er kl. 16:05 lørdag. Andelene koster 125 kr. pr. andel. og vi satser på at spille det nedenstående system (se længere nede på siden). Du kan købe din andel her.

Vi havde igen alle de 7 rigtige på ét af vores V75 senest weekend. Og har generelt haft en del topgevinster på flere V64 spil, 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar. Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar. Og det er bare i år.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Husk også at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel. Spil med senest kl. 16:05 lørdag.

V75-Tips

V75 Travtips & Analyser

V75-1 2140m volt
7 Hector Sisu
 så ekstremt frisk og fin ud i sin sæsondebut senest, hvor vallaken vandt i fin stil. Hesten er blevet fem år, og skal nu til at dyste mod ældre heste, men det er jeg sikker på den klarer til U.G. Løbet i kroppen må have flyttet formen yderlige før dette løb, og i samme ombæring som hesten nu er optimeret da de rykker skoene. Hesten har desuden fået et fint springspor i volten, og der er derfor en chance for at nå spids på et tidligt tidspunkt. Min førstehest.

5 Algot Zonett er en hest med høj kapacitet, der i dag får en spændende årsdebut efter vintertræningen. Selvom formen måske ikke er i top lige med det samme, så står Algot Zonett perfekt inde i løbet. Daniel Wäjersten er godt klar over, hvad der kræves i dag og har gjort, hvad han kan for at bringe Algot Zonett i god form med det samme. Det er også rapporteret at skoene rykkes direkte, hvilket er et plus. Algot Zonett kan gøre meget arbejde på egen hånd og burde være med tidligt i sejrskampen her.

4 Van Gogh Z.S. kommer med to gode præstationer i ryggen og har en formkurve, der peger opad. Han vandt sidste gang efter en hurtig afslutning, og uret stoppede på 09,5 de sidste 700m. Per Lennartsson som er i sulkyen har fire sejre på syv forsøg med Van Gogh Z.S. Han kan åbne hurtigt fra start, men med spor fire i volten handler det primært om at slippe fejlfrit afsted. Skal bestemt med på kupounen.

Nævner også 9 Dwayne Zet som nu kommer med en god træning i kroppen. Sidste gang var han ude i et hårdt løb, men der var desværre problemer med materiellet, hvilket ikke gør årsdebubeten helt retvisende, men hesten må under alle omstændigheder også have flyttet sig længere frem rent formmæssigt. Dwayne Zet vandt Sylvester-løbet nytårsaften og får i aften sin debut i sølvdivisionen. Skal med på alle seriøse kuponer.

Ranking: A:7,5,4,9 B:8,3,2,12 C:6,1,10,11

V75-2 2140m auto
Her kommer Sveriges koldblods konge ud og sæsondebuterer, det er selvfølgelig Gunnar Melanders 3 Månlykke A.M., der bl.a. har vundet de svenske mesterskaber de sidste to år og må betragtes som Sveriges bedste koldblod. Sidste år vandt Månlykke A.M. direkte i årsdebuten og i dag har han også fået en perfekt startspor, til tidligt at gå i spids og når de værste modstandere starter fra bagspor, ligner det en oplagt sejr, som den høje stregprocent også antyder. Træner Gunnar Melander lyder selv optimistisk på forhånd og meddeler, at Månlykke A.M. havde det godt i et banejob forleden, og Gunnar selv forventer en god præstation med det samme. Kun galop kan ødelægge dagen. Umiddelbart dagens mest sikre holdepunkt.

Værst imod er 9 Bellfaks, der virkelig har shinet her under vinteren og foråret, og den havde tre sejre i træk indtil det sidste løb. Senest skulle han gå en hård sidste omgang ude i tredje spor, men holdt godt hele vejen ind i mål. For dem, der garderer Månlykke A.M. i dag, er dette et givet modbud.

Bagved disse ser jeg 4 Philip Ess og 7 Guli Rubin som de nærmeste.

Ranking: A:3 B:9 C:4,7,6,2,8,5,1

V75-3 2140m auto
4 Born Unicorn
er ikke helt nem at regne med i sin første start på året, da den tidligere har galopperet i princippet hver eneste års debut gennem sin karriere. Sikkert bare et tilfælde. Er derfor selvfølgelig lidt sværbedømt i dens sæsondebut, men lige meget hvad, da ligger denne som min førstehest, da den fik et fint spor, og burde kunne sidder godt med fra start.

11 Esprit Sisu som nu har et løb i kroppen og viste i 2021 at udviklingskurven peger ret opad. Udgangsporet er bestemt ikke den bedste, men skulle der være overtempo i løbet i dag, er det en hest, der altid klarer sig godt til sidst. De rykker desuden skoene, og er i min bog den bedste hest i feltet sammen med Born Unicorn.

3 Disco Volante er som bekendt et lyn fra stsrt, og den sandsynlige leder af løbet i dag. Han trives i spidsen og selvom han overgav ledningen til Stoletheshow så sent som i lørdags, så tror jeg de kører der i dag. Men uanset hvad Ulf Ohlsson vælger, er Disco Volante garanteret et godt løb og bør tælles tidligt bagom.

5 Spickleback Face havde en flot afslutning for to starter siden, da han fløj det sidste stykke som fire bag Milligan’s School, Stoletheshow og Ble du Gers. I sidste start havde han et godt stykke vej, da opløbet nærmede sig, men slog alligevel Selmer I.H. på målfotoet. Spickleback Face har høj kapacitet og har først for nylig vist en flot udviklingskurve. Dog er modstanden også bedre i dag, og jeg ser den kun som garderingstreg.

Nævner også 9 Click Bait, som bestemt ikke skal glemmes væk ved yderligere gardering. Hesten har nu to løb indenfor vesten og formen må være rykket yderligere frem med de gennemkørende.

Ranking: A:4 B:11,3,5,9 C:2,6,1,8,10,7

V75-4 1640m auto
6 Denali Doc
blæste føringen i sin seneste optræden fra spor syv, og gav ikke sin konkurrenter en chance. Hoppen spillede på en meget flot måde med ørerne kort før mål, hvor hun selvfølgelig nød, at hun var overlegen i en upresset stil og indtrykket fortalte mig, at hesten også skulle klare sig i denne konkurrence. Nicklas Westerholm prøver nu med garanti at gentage sejren via tidlig spids og her rykkes desuden alle skoene for første gang. Min førstehest.

3 L.A. Boko er nu hos Daniel Wäjersten, og han ser ud til at have fundet den rigtige melody med sit nyerhvervelse. Senest afsluttede de de sidste 800m via 12,1 efter at have sat angrebet ind på den fjerneste langside, og det var også nok til sejr. I dag er debuten over 1640m men på forhånd er det ikke noget der bekymrer L.A. Boko. Med lidt tempo i løbet fra start vil L.A. Boko have en tung sidste omgang til rådighed. Hesten virker til at have et løbehoved af guld og en solid motor.

1 Parveny er en fireåring, der startede sin karriere med at tage fire sejre i træk og prøvede derefter prøve lykken på V75 to gange i træk. Senest var de igen ude i et billigere løb og viste så, at formen er der. I dag har de et gunstigt indre spor, som kan føre til, at Parveny måske kan holde føringen, men tror også de er tilfredse med vinderhullet. Det er også positivt, at han vil konkurrere uden sko for første gang. Kommer under alle omstændigheder til at være derfremme.

Nævner også 8 Firefoot, der forbliver ubesejrede i 2022 efter fire løb. Oscar Berglund har virkelig fundet den rigtige hest. Firefoot har vundet med sparede kræfter i alle sejre til sidst, og dette er en individuel, der vil kunne kravle et stykke op i klasserne. Sporet trækker dog noget ned her, ligesom det nu er hårdere imod, er kun et garderingstreg i min bog. Den store luring i løbet kan være 9 First Tartar, der virker til at blive glemt af spillerne (3%). Hesten har fire sejre på de seneste fem starter, og gik flot i spids til sejr senest over bl.a. Parveny. Hesten er stærk og med de rette rygge og tempo kan den bestemt skrælle med mesterkusken Adielsson i sulkyen.

Rankings: A:6 B:3,1,8,9,10,2,7 C:11,5,4,12

V75-5 2140m auto
11 Wolt
har afsluttet sin årsdebut, og formen burde være avanceret meget til dagens start. Der er tale om en hest, der viste god kapacitet for klassen i 2021. Han vandt blandt andet et forsøg på Norsk Travderby. Han er ganske vist ikke helt til at stole på, men fra et bagspor i dag kan Jan-Olov Persson, der kender hesten godt, koncentrere sig om en fejlfri afgang. Denne hest er den i feltet der har vist højeste klasse og fart, kan være et bankerforslag til de mindre kuponer.

4 Ängsbrage har her fået et passende startspor og er også i en god position i kapløbet om penge. Men han er ikke helt til at stole på og har galopperet et par gange, ifølge træneren Jan Ove Olsen prøver de nogle nye tiltag til denne start og vil køre i rygge. Senest sluttede han godt over opløbet i ny personlig rekord og det var nok til en sejr. Dengang var det første gang med en amerikanervogn og sådan bliver det også i dag. Fejlfrit er dette en hård udfordrer for Wolt.

10 The Phantom var den bedste sidste gang, men er i bund og grund er en god hest. Nu er den behandlet, og der meddeles fra stalden, at Fantomet har det godt i træningen før denne start. Det meldes også uden sko for første gang, hvilket er spændende. For dem, der garderer yderligere, skal man ikke ignorere Fantomet.

Nævner også 1 Blixen, der med sin løvemanke og sit spor 1 burde få en fin rejse i det forreste geled. Dette er en hest der normalt altid går hele vejen til mål, og gjorde sæsondebut i fin stil senest, og formen må være rykket yderligere frem her.

Rankings: A:11,4 B:10,1,5,6 C:9,8,3,2

V75-6 2140m auto
1 Icon Mearas
har her fået et fint spor 1, og indersporet bag bilen ved Bergsåker er perfekt og Erik Adielsson som sidder i sulkyen kan vælge om han vil køre i spidsen eller droppe til Hefner Am. Skulle Hefner Am komme tidligt, er det stadig sandsynligt, at Erik lader spidsen gå til Hefner Am, men uanset hvad er Icon Mearas sikret et godt løb i dag

4 Hefner Am er en hest, der konkurrerer mod sig selv i størst udstrækning i denne klasse. Der er ingen tvivl om, at Jasmine Isings femåring har kapaciteten, men samtidig har der været en del galopper på kontoen. Senest var han svækket af sygdom og præstationen er ikke noget hesten skal klandres for, den er nu meldt fin i træningen igen. Skulle han nu være i god form, er han given i sejskampen.

8 Strong Vacation imponerede undertegnede ved sin sidste optræden, da forventningen var, at hingsten ville kaste håndklædet i ringen tidligt efter et uhensigtsmæssigt løbsforløb. Nu holdt den i stedet fint tempo som fire over målstregen, hvor hesten igen viste, at formen er rigtig god og nær zenit for dagen. Nu rejser Stian Eilefsen langt med sin hest igen, og så må det være en fremtrædende placering, der gælder for at dække omkostningerne. Udgangsporet er ikke det bedste, men måske kan mandskabet komme ned i ryg på andesporet og angribe til sidst.

Nævner også 9 Exklusiva Liss, der til denne start lettes i balance, og har overstået sin sæsondebut, hvilket burde rykke formen frem. Kan bestemt vinde her med rette rejse, så de nuværende 2% er en gave til os. Glem ej heller 11 No Limit Express, der også lettes til at gå uden sko her.

Rankings: A:1,4,8,9 B:11,10,12,6,7,5 C:2,3

V75-7 2640m auto
11 Marre’s Dreamboy
(UDGÅET) er en spændende hest til sidst. I øjeblikket spilles han kun til 10% og i min bog er spilværdien høj. Dette er et undervurderet talent, der har kæmpet lige bag den absolutte top af sit kuld gennem hele sin karriere.Sidste år var Jörgen Westholms hest ude og stille op mod Calgary Games, San Moteur og Önas Prince og at der kun var to sejre i 2021 er der ikke noget at sige til. Han har god kapacitet til klassen og er Marres Dreamboy godt forberedt til årets debut, er der bestemt kapacitet til at kæmpe om sejren her. Det meldes desuden uden sko og amerikanervogn, hvilket er positivt. Kun 10%.

7 Bugatti Miles får her sin årlige sæsondebut. Han har tidligere vist, at han fungerer godt umiddelbart efter hpause, men i dag skal man have lidt held fra start ude på vingen. Han er ikke specielt starthurtig og risikerede derfor at ende på fløjen fra start og skal bakkes ned. Men skulle placeringerne blive gunstig, er der tale om en hest, der klarer sig godt og har fire sejre på ti forsøg over den nuværende distance.

1 Tattoo Avenger får også her sin årlige debut. Fra stalden lyder de tilfredse med deres hest, og det meddeles, at Tattoo Avenger har lavet et banejob, hvor han afsluttede på 1.10 de sidste 500m. Den har også fået et godt startspor og er sikret et godt løb uanset hvilken taktik kusken Dwight Peters vælger. Der er også meldt uden sko og amerikanervogn direkte, hvilket er spændende. Hesten har altid en skarp afslutning at tilgå. Måske bliver der hjemmesejr i finalen? Kun 5%

Nævner også 8 Xanthis de Roi, der har overstået sin årsdebut og har nu et løb i kroppen for i dag. Hun her i mål med sparede kræfter og kommer nu med en avanceret formkurve. Distancen er et plus for Xanthis de Roi og med et lille klap med positionerne under løbet bliver hun farlig over opløbet. Kun 4%.

Ranking: A:11,7,1 B:8,2,10,3,5,9 C:4,6,12

V75 Forslag

V75 Forslag – Bergsåker Lördag 2/4-22
V75-1: 4,5,7,9
V75-2: *3 Månlykke A.M.
V75-3: 3,4,5,9,11
V75-4: 1,3,6
V75-5: 1,4,10,11
V75-6: 1,4,8,9,10,11,12
V75-7: 1,2,3,7,8,10

10080 rækker x 0,50 = 5.040 kr.

Husk også at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel. Spil med senest kl. 16:05 lørdag. Vi satser på at spille det ovenstående system, med forbehold for udgåede heste og antal solgte andele.

Interesserer du dig for cykling? Se her etaperne i Tour de France i Danmark

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider