Søg
Close this search box.

V75 Travtips Färjestad 22/1-22

Denne lørdags V75 Jackpot – med ekstra 35,6 millioner kr. køres på Färjestad travbane. Vi havde igen i sidste uge alle rigtige på V75, og vi satser på en gentagelse her, bare med lidt større gevinster.

Spil med i vores V75 andelspil via Derby25, det koster kun 125 kr. pr. andel, og du er mere end velkommen til at købe flere andele. Jo større budget, jo bedre system kan vi lave. Der er i alt 50 andele til salg. Køb din andel her. Deadline for andelskøb er kl. 16:05, lørdag 22/1-22.

Gevinster på vores systemer

I sidste uge havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet. Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75.

Håber i vil være med til at vinde en stor gevinst endnu engang – da vi gang på gang har bevist, at vi har et stort overskud på de systemer vi kommer med her på siden. Spil med via vores andelsklub Odds-betting.dk inde på derby25.

Hele 1.800.000 kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Herunder finder du vores analyser af omgangen og spilforslag.

V75 Travtips – Färjestad 22/1-22

V75-1 1640m auto
Tre heste stikker lidt ud i mængden, da det er imellem disse spids-hesten skal findes, hvorpå der kan være god chance for at lede rundt om. Min førstehest er 5 Pere Ubu, der er en yderst dygtig hest, der gør comeback i dag efter en kort pause. I sidste start på Bjerke var de ikke i bedste forfatning, men i betragtning af at de nu har fået hvilet og trænet igen, forventer jeg nu en meget bedre præstation. Pere Ubu er hærdet i klassen og er kvik fra start. Untersteiner mener faktisk, at det nok er den hest i deres stald, der er hurtigst fra start, så selvom der er mange andre konkurrenter, der også kan sætte fra det første stykke, da er jeg sikker på at Johan Untersteiner bag Pere Ubu trækker det længste strå og kommer i spids. Pere Ubu har vist, at han kan præstere godt umiddelbart efter pause tidligere, og hvis ekvipagen kommer i spidsen i dag, er det hesten til at slå for de andre.

4 Kimi di Quattro kan også åbne fra start, men jeg tror dog stadig at Pere Ubu kører i spids. Hesten har tre sejre i de seneste fire starter. Senest viste han også, at formen stadig er i top, da han fra femte udvendigt gik forbi alle og vandt nemt. Kimi di Quattro kan som sagt godt åbne hurtigt og vil dermed være en faktor i spidskampen. Men med tanke på indsatsen under sidste omgang sidste gang, så tror jeg ikke, man vil ofre alt krudtet fra start. Men uanset hvilken taktik Markus B Svedberg vælger, er det en given streg ved gardering.

Nævner også 3 Bravo Sabotage som her går op i klasse, men samtidig kommer til dagens start med formen på top. I løbet af nytårsaften fik vi at se beviser på hans kapacitet, da han vandt fra spids. I dag er udgangspositionen den samme og selvom modstanden er hårdere i dag, skal Bravo Sabotage ikke ignoreres, når der garderes. Respekten for den Ola Samuelsson trænede hest må også være af en vis størrelse. Tror at Adielsson også vil prøve at ramme spids, og kan den holde 5 Pere Ubu fra denne, vil den være hesten at slå.

Rangering: A:5,4,3 B:11,10,2,6 C:12,1,9,8,7

V75-2 2140m volt
15 Devs Daffodil
ser ud til aldrig at miste formen, hun starter hele tiden med jævne mellemrum og står altid for solide præstationer. For to starter siden vandt hun let på Solvalla, og i den sidste start fik hun en umulig opgave, men Devs Daffodil sprintede meget flot over opløbet og var i stand til at sætte næsen først over stregen. Devs Daffodil er allround i løbene, og selv med 40m. tillæg, burde chancen for sejr være god – og uanset hvordan det køres i dag, vil denne hoppe være i stand til at blande sig i sejrskampen til sidst.

10 Kirsi Boko fortsætter med at være i god form. I sidste løb løb den fint, men der var for langt frem til at blande sig i sejrskampen. I dag ser opgaven på forhånd spændende ud med springspor på mellemvolten. Hvis Johan Untersteiner rammer starten, vil han være den første til at komme op til hesten på startvolten og i så fald kan Kirsi Boko tage føringen. Når hun først er i den position, er hun så hesten, der skal slås for de andre. 

9 Global Virgin (UDGÅET) fik gjort en masse arbejdet i dens seneste start, og så forsvandt chancerne for sejr relativt hurtigt. Forrige gang vandt den sikkert i flot stil på en god tid. Denne syvåring skal gerne have et rygløb op til 300-500m før mål for så slå til og måske kan Magnus Jakobsson løse noget i den stil denne gang. Springsporet på mellemvolten er i hvert fald spændende her på de 20m. tillæg og derfor burde ekvipagen finde en god position fra start med så få heste på startvolten. Er helt sikkert med i kampen.

Nævner også 6 Queen Ratzeputz, der vandt i comebacket senest på V86. Noget jeg havde luret – og som jeg jo havde lagt ud til en sikker på V86 til daværende 9%. Nu med endnu et løb i kroppen, burde formen være bedre. Eneste minus er at det bliver almindelig vogn og modstanden er en del hårdere denne gang.

Ranking: A:15,10 B:9,6,8,12,3,11 C:13,2,5,7,1,4,14

V75-3 2140m auto
1 Ble du Gers
havde imponerende seks sejre i træk på kontoen inden sidste start. Senest var de ude i gulddivisionsfinalen på Solvalla og måtte nøjes med en fjerdeplads efter at kørt ude i sporene under sidste omgang og præstationen var klart godkendt. I dag har de svært inderspor, som kan blive en fælde, da inderbanen ved Färjestad ikke er særlig fordelagtig. Men Ble du Gers er den bedste hest i startfeltet, og hvis bare Per Oleg Midtfjeld formår at finde ud i andetsporet, burde chancen for sejr være god. Hvis tempoet ikke er for lavt i løbet, vil de færreste kunne modstå Ble du Gers afslutning.

6 Disco Volante galopperede igen sidst som favorit på V75. Men taget i betragtning, at man vælger at starte så tæt, som man gør nu, må det betyde, at alt føles godt med Disco, og at galoppen bare var en ulykke i arbejdet. Han kan åbne hurtigt og skulle han nå spidsen, hvilket virker sandsynligt da vil det såklart være hesten til at slå.

2 Lucifer Lane gjorde det godt i det sidste løb, selvom han måtte se sig slået af Remarkable Feet til sidst. Men formkurven fortsætter med at pege opad og denne gang tror jeg de vælger et rygløb i stedet for, da indstillingen for hesten i spids ikke er i top. Fra en god startposition bør du kunne få et godt løb uanset hvad der sker i løbet. 

Placeringer: A:1,6,2 B:8,3,12,7,4 C:10,5,9,11

V75-4 2140m volt
3 Buska Blyg
 måtte i det seneste løb bakke ned til sidst, men når man først trådte ud i sporene, så man stærkt ud hele vejen indtil sidste kurve, da galoppen kom. For to starter siden vandt den flot og viste dens fulde kapacitet. I dag ser opgaven mere passende ud end sidst og med den værste modstander på tillægsvolten regner jeg med, at Robert Bergh er offensiv fra start og jeg vil ikke blive overrasket, hvis Buska Blyg er i spidsen efter lidt tid. 

11 Lome Storm er ikke helt pålidelig og har galopperet i fire af sine seneste seks starter, men der er fart i kroppen, og når han arbejder, kan han bevæge sig. Lome Storm er hærdet i hårde sammenhænge og har kapacitet til at nedbryde denne modstand, at Örjan Khilström desuden sidder i sulkyen nu er et kæmpe plus.

Kan være en stærk lås imellem disse to ekvipgaer, skal man gardere yderligere, da ligger flere heste meget lige, og man kommer til at bruge en del streger, men 7 Nordby Fröy og 8 Sundbo Nova kunne være en idé at tage med ved yderligere gardering.

Rangering: A:3,11 B:8,7,5,6,4,10 C:9,1,2

V75-5 2140m auto
3 Equal To None
kommer til dagens start med tre sejre i de seneste fire starter. Senest vandt de let over den lange distance og viste, at formen er god. Derudover er Equal to None perfekt inde i løbet og har et godt startspor. I dag er det første gang med Carl Johan Jepson i vognen, hvilket er spændende. Og det er også hestens første autostart med fremspor. Equal to None er hurtigt ude i volt, så er nok også rimelig tjep herfra start, og med værste modbud udvendigt, ser jeg Equal To None som den klare førstehest.

Hovedmodstanderen er 4 Global Classified, som blev nummer to på V75 i den seneste start. Her var de involveret i en hård åbning, hvor de første 500m gik på 1.11 i et løb, der målte 2640m. At Global Classified måtte se sig slået af en formidabel Jano di Quattro til sidst, var helt okay. Han kan som sagt også åbne hurtigt fra start og finder du spidsen igen, vil det være hesten at slå.

Nævner også 7 Abbe Av Sweden, der senest vandt en fin sejr på Örebro, hvor den let afgjorde over opløbet.

Ranking: A:3,4 B:7,8,12,10,1 C:11,9,2,5,6

V75-6 2140m auto
10 Hannibal Face
vandt let senest, selvom formen endnu ikke var på top. Nu burde formen være rykket yderligere frem, og selvom den har bagspor, burde den havne fint til, da det ser ud til der kan være lidt spidskamp, og dermed tempo i fronten af feltet. Da både 3,5 og 6 kan åbne meget skarpt og vil kæmpe om teten. Hesten er klasser bedre end dem på foreste geled, og jeg ser kun 1-2 andre heste til at udfordre i dette løb.

Her snakker jeg om 12 Amalencius B.B., der er en god hest for klassen, og som her får en spændende årsdebut. Han viste høj klasse flere gange sidste år og vi har også mange gange før nævnt, at Timo Nurmos heste sjældent har brug for løb i kroppen for at præstere. Det ser også ud til, at det kan blive et godt tempo i løbet fra start, hvilket ville gavne Amalencius B.B.

Vil man gardere mere, da er 6 King Of Greenwood den første jeg ville tage med. Hesten har nu lavet tre starter for Per Henriksen, og det har resulteret i to sejre i træk. King Of Greenwood har set flot ud, og spørgsmålet er hvor meget mere der er at komme efter. King Of Greenwood kan desuden åbne hurtigt fra start og finder Stefan Persson en fornuftig position, er der både kapacitet og fart til at kæmpe med om sejren, hvis de ovenstående skulle have en dårlig dag.

Ranking: A:10,12 B:6,5,3,4,1 C:11,8,7,9

V75-7 2640m auto
10 Four Guys Dream
er en seksåring, med høj kapacitet. I de seneste fire starter har han taget to sejre og to andenpladser. I den sidste start var Sweetman formentlig blevet besejret, hvis bare åbningen var dukket op lidt tidligere. Men selve præstationen skulle formmæssigt have bragt Four Guys Dream videre og nu over en lang distance vil hans afslutning bide godt fra sig. En god førstehest.

12 Maestro Crowe har nu to løb i kroppen, og formen burde være rykket yderligere frem. Maestro Crowe elsker de længere distancer, da hesten er mere stærk end hurtig. Hesten skal dog have lidt hjælp med tempoet, og jeg kan godt se for mig, at de i et tidligt stadie selv går rundt feltet til spids, hvis farten skulle være lav – for selv at holde et godt tempo. Uden alt for meget besvær vil den være at finde på målfotoet.

Nævner også 11 Nero Maximus, der havde en fin afslutning som toer senest. Hesten vandt på den længere distance den 10/11-21, og kan være luringen til lav procent. Garderer man yderligere, da vil jeg nævne 5 Baristone Artist, der er hurtig fra start, men som gerne ser et rygløb. Som jeg læser løbet, da vil 5 Baristone Artist initialt gå i spids, og slippe til 6 Upper Face.

Ranking: A:10,12 B:6,11,4,5,9 C:1,8,2,7,3

V75 Forslag

V75 Det lille forslag – Färjestad Lørdag 22/1-22
V75-1: 3,4,5
V75-2: 6,8,10,15
V75-3: 1,2,6
V75-4: 3,11
V75-5: 3,4
V75-6: 6,10,12
V75-7: 10,12

864 rækker x 0,50 = 432 kr.

V75 Det store forslag – Färjestad Lørdag 22/1-22
V75-1: 3,4,5,10,11
V75-2: 6,8,10,12,15
V75-3: 1,2,6
V75-4: 3,5,7,8,11
V75-5: 3,4
V75-6: 6,10,12
V75-7: 4,6,10,11,12

11250 rækker x 0,50 = 5.625 kr.

Vi håber der er penge nok til at spille det store system i vores andelspil.

Spil med i vores V75 andelspil via Derby25, det koster kun 125 kr. pr. andel, og du er mere end velkommen til at købe flere andele. Jo større budget, jo bedre system kan vi lave. Der er i alt 50 andele til salg. Køb din andel her. Deadline for andelskøb er kl. 16:05, lørdag 22/1-22.

Held og lykke med spillet derude. 😉

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider