Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Åby & Romme 25/5-2022

V86 omgangen denne onsdag deles imellem Åby & Romme. Det er her værd at huske, at der er dobbelt Open-Strech til rådighed på Åbytravet, og det er derfor bestemt ikke dårligt at sidde f.eks. bagved den førende i “vinderhullet”.

Omganggen ser særdeles spændende ud, da der er flere storfavoritter i fare = stor uddeling.

Spil med i vores V86 andelsspil via Derby25, vi opbygger vores spil på baggrund af vores analyser her på siden, samt de seneste staldtips.

V86 Analyser & Travtips

V86-1 1640m Auto – Åby
2 Benedetta Jet bliver min første hest i denne første afdeling. Hun fik aldrig frit sidst og gik derfor i mål med sparede kræfter. Møder et par gode modstandere denne gang, men hun er god selv. Hun er hurtig fra start, og jeg tror, ​​at dem ude på vingen får svært ved at tage en længde på hende. Fra føringen burde hun være svær at slå, og kan derfor være en single streg. Er dog ikke afhængig af spids, vinderhullet er også oplagt, da der er Open-Strech til rådighed.

7 Broadway Sun mødte senest hårde konkurrenter og havde her samtidig en umulig rejse. Nu er distancen og modstanden mere passende. Desværre fik de et dårligt spor ude på vingen, men hesten har vundet fra spor 7 før. De hænger nu også en amerikanske sulky på, nu hvor det er autostart og skal ses med chance ved optimalt løbsforløb.

6 Roc Star Joli er den, der primært udfordrer om føringen, og han har det godt i Åby, hvor han har vundet 3 ud af 5 løb. André Eklundh vil nok prøve at køre fra start for at nå føringen og hvis det lykkes, sælger han sig selv dyrt over den korte distance.

5 Midnight Special har været ujævn. i såvel starthurtigheden, som præstationerne generelt, men duger godt på en god dag, trives desuden med Urhberg i sulkyen.

Ranking A:2 B:7,6,5,4,3 C:1,9,10,8,12,11

V86-2 2140m Auto – Romme
5 Margareta Tooma er den helt rigtige favorit, men de nuværende 76% er nok lidt i overkanten. Hun har dog set flot ud i år og gør, hvad der kræves i løbene, og her kan hun vinde fra forskellige positioner og bør ses med en god chance for at vinde uanset løbsforløb. Spørgmålet er dog om hun vil få gratis spids her, og det tvivler jeg på, men kan selvfølgelig også vinde den tunge vej, hvilket det måske kræves. Er under alle omstændigheder en stærk A-hest og under normale omstænsigheder, “et hoved højere” end konkurrenterne.

Værst imod er i første omgang 1 Zeolit, der er min spidsfavorit. Glem sidste løb, da hesten var forkølet og ikke var på vanligt niveau. Han er hurtig til at starte og ser ud til at kunne tage sig af spidsen her. Skulle han præstere på toppen, bliver det ikke en nem nød at knække. Der er selvfølgelig nogle spørgsmålstegn efter sidste start og hvor meget den sygdom egentlig har påvirket hesten før denne start. Men det jeg bider mærke i, er at træner Jari Åkerfeldt tror på sin hest, og at han kan føre rundt om. Han siger, at hesten faktisk virker til at være i bedre form, end da han vandt fra dødens på 1.12,3 over 2140m i oktober i efteråret. Burde derfor være spillet mere.

7 Bandido Gar, der selv er en klassehest, skal bestemt heller ikke glemmes helt. Hesten får dog her sin årlige debut og er derfor svær at bedømme. Dette er en hest, der altid har vist stor kapacitet på banen, men har galopperet mange penge væk. Susanne lyder glad for sin hest og tager man mere end to streger på kupone, da er han given.

Nævner også 4 Helluva Am, der var god senest, og ser ud til at være på vej mod superform igen. Kapacitet findes bestemt, og som favorit til vinderhullet her, er hun bestemt aktuel derfra.

Ranking A:5 B:1,7,4 C:6,10,11,2,3,9,8

V86-3 2140m Volt – Åby
Der er nogle gode heste, der starter med tillæg, men det er værd at bemærke, at de er hele 40 meter bagude, og ikke bare 20m. i forhold til den første volt. Hvis de forreste heste går en lav 14-tid, så skal tillægshestene, altså ned på en 12,5-tid for at nå dem! Hvilket jeg tvivler stærkt på.

1 Exclusive J.M. er i topform for dagen og sluttede seneste på cirka 1.10 de sidste 600 m, hvis jeg klokkede rigtigt. Han er hurtig ud af boksen, hvis han får en god start, og han trives i spidsen. For fire starter siden overtog de efter 500m, og gik på en fin 14,8 tid, senest gik de ind som femmer, på en 13.8 tid, og så skal tillægshestene stå tidligt op. Open-stretch er dog til rådighed på Åby og ryggen på Adrian Kolgjini’s hest Swish The Cash, er måske ikke helt forkert her. For fire starter siden overtog de efter 500m, og gik på en fin 14,8 tid, senest gik de ind som femmer, på en 13.8 tid, og så skal tillægshestene stå tidligt op.

4 Swish The Cash er lidt ustabil og har galopperet i et par af sine fire starter. Han har dog stor kapacitet, og løser han godt fra fjerde spor, bør han gøre sig gældende. Hesten har dog ikke startet i tre måneder, og kan behøve løbet i kroppen, men det er en hest i udvikling, der har et stort potentiale. Han kan nok ikke nå spids i starten, men følelsen er stadig, at Adrian Kolgjini kan måske overtage føringen efter et par hundrede meter.

7 Muscle Morique, er måske et rigtigt langskud, der spilles til kun 1% på nuværende tidspunkt, men det er en fejl i min optik. Han har i dag et passende springspor og har faktisk vist rigtig god form på det seneste, og specielt afslutningerne har været af bedste mærke de seneste par løb. Senest konkurrerede de uden sko for første gang, og den balance fortsætter de med nu. Åbnede dog ikke særskilt hurtigt fra springspor i februar, men nu uden sko, kan den måske åbne hurtigere.

Ranking A:1,4 B:7,12,8,10,9 C:5,11,14,3,6,13,2

V86-4 2140m Volt – Romme
1 Baias er bestemt ikke tosset og har en meget passende position i dag. Kan han få en passende tur på indersporet, bliver han værd at holde øje med, det er altså en hest der blev spillet til ca. 9 gange pengene igen, i samme løb som Brenne Odin til udtagningen i Kriteriet, og som var før Brenne Odin i finalen. Nu står Brenne Odin og Holter Odin med 40 meter tillæg til Baias, som tilmed virker til at være ved at have fundet formen igen, senest gik de stærkt i dødens. Kun 5% – Ja-tak.

3 Stormyrans Erkki galopperede kort i sidste løb, men gik dog strålende efter det. Nu trækker de tilmed også bagskoene for første gang og hesten er rigtig god. Oskar vil gerne tage teten her, og han føler sig ikke slået på forhånd. Får han sat farten op samtidig med, at favoritterne får nogle trafikale problemer, kan det måske række til sejr.

10 Brenne Odin er overspillet her, også selvom hesten slog de fleste af konkurrenterne sidste gang let og skulle nok være lidt bedre til denne start. Men stregprocenten er i overkanten. Det siges, at man vil køre i ryg som senest og stole på hans spurt på det sidste stykke. Han kan vinde igen, men der flere modstandere, der kan give ham kamp til stregen. Og jeg synes det er mere åbent, end stregprocenten antyder, da det er meget bedre modstand denne gang, samt flere heste der skal rundes end senest.

Glem heller ikke 4 Sturfajt’n, der kommer med fin form, og senest gik han uden sko bag, der gav fin effekt. Han førte fra start til mål, og så ukørt ud.

Rangking A:1,3,10 B:4,11 C:6,5,9,2,7,8

V86-5 3140m Volt – Åby
1 Immigrant Am er de meget tilfreds med fra stald Bergh. Sidst debuterede hesten i deres regi og lavede et okay løb. Formen burde være opad med det løb i kroppen, og man håber nu på, at kunne føre rundt om her. Hestene vil dog jagte bagved og vil selvfølgelig plukke meter ind på denne, og med 3140m, er der også mulighed for det. Kan selvfølgelig også overlade spidsen, da der er Open-Strech til rådighed.

11 Pacific Face er en hest der mestendels lever på sin styrke, og det bliver næppe en defensiv tilgang fra Giuseppe Lubrano her. Han starter med hele 60 meter tillæg, men han har tjent næsten ti gange så mange penge som Immigrant Am og besidder en helt anden hårdhed. Han har stor gavn af distancen og på trods af hans tillæg, så synes jeg han kan udfordrer her med rette løbsforløb.

13 Ferrari Sisu er også en rigtig god hest, som kapacitetsmæssigt måske nok er feltets bedste. Måske når hesten aldrig sit fulde potentiale, da hesten har haft nogle problemer. Var super flot sidst i comebacket, men er blevet slettet efter det i et tiltænkt løb. Men han er giftig, når han bliver sneget med i rygge. Han elsker også distancen og hesten vil helt sikkert være med i sejrskampen.

Rangking A:1 B:11,13,12,2,10,4,3 C:7,5,6,8,9

V86-6 1640m Auto – Romme
7 D.Day Zet er en meget klar favorit i skrivende stund, men jeg har meget svært ved at købe at den bliver SÅ STOR en favorit, som de nuværende 53%. Tror dog også at det falder mod spilstop. Det er klart, at han kan få løbet i sine hænder, hvis han når føringen herfra, men jeg tror, ​​det bliver svært fra dette spor. Jeg synes ikke, han har leveret på et tilstrækkeligt højt niveau, men nu rykker de alle sko, hvorpå de satser på en effekt. Er førstehest, men kun én i mængden, da løbet er meget mere åbent, end spilprocenten antyder.

Tror der kan blive lidt kørsel for spids, og dermed et godt tempo på løbet, dette vil i mine øjne åbne op for flere haste med bagspor, specielt 10 Victorious Wine, har kapret mine øjne. Hesten har set rigtig godt ud ved de seneste to starter og er formentlig i topform for dagen. Sporet mindsker selvfølgelig chancerne, men som sagt, da tror jeg der er mange, der gerne vil køre, og der kan blive “overtempo”, som gør at Victorious Wine kan spurte forbi alle til slut. 9%.

Højt tempo vil også gavne 12 Ploquepin (UDGÅET), der ligesom Victorious Wine har vist en flot formkurven på det seneste, og ved tempo kan den fælde mange. Kun 3%. Ellers er det omgangens mest åbne løb i mine øjne.

4 Loveyouecus kommer uden sko og med amerikansk sulky. En kombination, som han tidligere har konkurreret rigtig godt med. Hesten kan åbne stærkt bagved bilen. Skulle han nå føringen, ville det være et plus, men det er ikke et must, da hesten har vundet fra alle positioner før.

Rangking A:7,10,4,6 B:2,9 C:3,1,11,5,8

V86-7 2640m Auto – Åby
2 Arrivederci Face gik flot som nummer to bag Piemonte senest, og han ydede en rigtig god indsats, måske dens bedste præstation nogensinde, og formen virker derfor på top. Jeg har en god fornemmelse af, at han her vil være med i sejrskampen. Distancen er til hans fordel, men det kan blive svært at tage spidsen, og kan risikere at skulle gøre arbejdet i dødens, men det kan være han bare er den stærkeste her.

Værst imod er vel i første omgang 5 Global Bannister, der mødte Arriverderci Face i et løb over 2140m, tilbage i april, her vandt Global Bannister fra spids, mens Arriverderci Face måtte gå i dødens i hele 1500m, og holdt stærkt. Nu er distancen, nok en fordel til Arriverderci Face, men Global Bannister, er i min bog hesten, der vil gå i spids her eller ramme vinderhullet bagved 3 Stepping Dreamboy, der også er rask fra start. Spørgsmålet er selvfølgelig om de vil gå der hele vejen, nu når det er 2640m, da der jo er Open Strech til rådighed. Vil under alle omstændigheder få et fint løb i fronten af feltet.

9 Django Silver gik senest uden sko for første gang, og indtrykket var af bedste slags, da han vandt løbet, efter at have gået 11,6 de sidste 800m. De fortsætter med den balnce i dag, men nu er der andre forhold med et bagspor, men han viste, at distancen slet ikke er et problem, og kan være farlig at nonchalere her.

Rankings A:2 B:5,9,7,3,10,4,12 C:11,8,1,6

V86-8 2140m Volt – Romme
3 Ninja´s Kiss sætter jeg først. Dette er en god hest og der gik ikke lang tid før jeg valgte hende som førstehest her. På papiret ser det ud til, at hun efter et stykke tid kan komme i spidsen, og så bliver hun svær at slå. Hun har dog været lidt ujævn i nogle præstationer, men virker til at være gået fremad med løb i kroppen og uden sko på det seneste. Senest var Ninja´s Kiss meget god, og får vi en lignende præstation i dag, kan den blive en svær nød at knække for de andre.

5 Curie, der også starter på første volte kan med rette rygge, og løbsforløb være en skræl i den sidste afdeling her, da den har en stærk spurt at tilgå. Er dog også lidt ujævn i sine præstationer, men ved gardering skal den bestemt med, og ellers er det hestene på bagerste volte man skal gardere med.

12 Zante Grif gik senest på en mere upassende distance og med sko rundt om. Hun havde det fint, men blev bremset det sidste stykke. Nu bliver det med optimal balance uden sko, og en mere passende distance. Hun kan klare det hårde arbejde, og kan måske bare være den stærkeste i sidste ende her.

Ranking A:3,5,12 B:10,14,11 C:6,8,9,4,7,1,13,2

V86 Andelsspil

Spil med i vores V86 andelsspil via Derby25, vi opbygger vores spil på baggrund af vores analyser her på siden, samt de seneste staldtips.

Elitloppet 2022

Er du klar til Elitloppet 2022. Husk at spil med i vores V65 til Solvalla på fredag, samt vores V75 spil til henholdsvist lørdag og søndag.

V65 Fredag – Spil med i vores V65 andelsspil her.

V75 Lørdag – Spil med i vores V75 andelsspil her.

V75 Søndag – Spil med i vores V75 andelsspil her.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider