Søg
Close this search box.

Hvad er Big 9?

BIG 9 er et tips- og puljespil, hvor spillerne skal tippe resultatet (1X2) i ni fodboldkampe fra de europæiske topligaer, og om der kommer over eller under 2,5 mål i de respektive kampe. Begge udfald på kampen skal rammes for at være rigtig, og der er gevinstudbetaling til ni, otte og syv rigtige.

Derudover har spilleren et wildcard til rådighed. Wildcardet kan bruges på en af BIG 9-kuponens ni kampe og garanterer, at spilleren har den pågældende kamp rigtig.

– “Vi ser BIG 9 som et tiltrængt frisk pust til tipsspillet i Danmark, og vi håber, at kombinationen af det klassiske 1X2-tip med over/under mål både kan skabe nye tipsspillere og samtidig appellere til de gamle“, siger Erman Bozdogan, Chief Product Officer hos Bet25.

BIG 9 bliver udbudt i samarbejde med Bet25’s svenske moderselskab, ATG. Det sikrer, at der hver uge er flere millioner at spille om. Ambitionen er desuden at knytte flere lande til BIG 9 i den nærmeste fremtid og gøre præmiepuljerne endnu større.

– “Med BIG 9 får vores kunder et spil, hvor de kan spille med om store milliongevinster for selv mindre indsatser, og vi håber, at de tager godt imod det. Samtidig er det med til at styrke Bet25 og give os en unik position på det danske spilmarked”, siger Erman Bozdogan, der kan afsløre, at det i løbet af efteråret bliver muligt at spille andelsspil til BIG 9, hvilket blandt andet er ideelt for tipsklubber.

Big-9-Millionspil-fodbold