Prediction Sites

Prediction Sites

Forudsigelse af sports Resultater

Lyder det ikke godt! At kunne forudsige resultaterne. På nettet findes der nogle gode gratis services, som kaldes prediction sites, som netop prøver at forudsige sports resultater.

De har til formål at forudsige sports resultater ved hjælp af, at analysere klubbernes form, tidligere indbyrdes opgør, skader, styrkeforhold og meget mere. Du kan ved flere af prediction siderne også se liga stillinger, historik, holdopstillinger, samt mange andre gode features.

Prediction Sites

Der findes flere “Prediction Sites” end dem jeg lige nævner herunder, men de sider jeg nævner herunder, er de sider jeg synes rammer flest rigtige oftest eller er sider hvor du får meget nyttig info omkring holdene, som kan hjælpe dig på vej til de bedste spil forslag.

Prediction Sites – Oversigt

Predictz.com – Er et udmærket site der kun omhandler forudsigelser og analyser på fodbold kampe, sitet har de fleste større ligaer med fra hele verden, dog flest fra Europa.

Vitibet.com – Savner du programmer, der kan forudsige andre sportsgrene, så finder du det her. Her er der foruden fodbold; forudsigelser på ishockey, baseball, håndbold og basketball.

WindrawWin.com – WindrawWin minder meget om Predictz.com, dog er det godt at sammenligne deres forudsigelser, som aldrig er helt ens. WindrawWin omhandler kun fodbold.

Totomaster.com – Denne side omhandler kun fodbold og er rigtig god til at give et fingerpeg om odds til en given kamp (værdien af oddset), samt over/under mål i en kamp, handicap udregning o.l. Du kan udregne odds mv. fra de mest populære ligaer i verden.