Søg
Close this search box.

V86 Åby & Solvalla 12/1-21

Ugens V86 Xpress køres på Solvalla og Åby. Her er det værd at bemærke, at der er Open Strech på Åby, og det kan derfor være en fordel at ligge i vinderhullet.

Vi satser stærk på at ramme de 8 rigtige i aften, da det er ved at være lidt tid siden sidst. Du kan spille med i vores V86 Andelspil her via Derby25, det koster kun 75 kr. pr. andel. Sidste chance for at spille med er kl. 20:15.

V86

V86 Xpress – Analyser & Rankings

V86-1 2140m Volt – Åby
Jeg havde rigtig gerne villet have haft lidt mere af Per Henriksens 1 Brodway Sun i dens comeback senest, men alle har samtidig ret til at være lidt rusten efter et halvt års fravær fra travløb. Femårigen fik i hvert fald en solid træning, og det burde have rykket hesten markant inden dette løb. Stefan Persson sætter sig nu op bag hoppen for første gang og forhåbentlig kan den dygtige kører få fuld fart på hesten. Ser ud til at være en klar favorit, og jeg kan købe den med tanke på opgaven. Hestene på den forreste volt kommer næppe til at skændes om nogen føringen, og Stefan Persson bør være i spids med det samme. Alle sejre i hans karriere er taget fra spidsen, og Brodway Sun er hesten at besejre her. Det lugter lidt af spids og slut, hvis bare formen er der.

3 Bistro Oak. Her lyder det fra stallen, at man gerne vil have din ryg på 1 Broadway Sun. Skulle man komme i spidsen, er det givet, at man tester der, men det bliver svært at komme forbi det første stykke. De var ikke helt tilfredse med indsatsen sidste gang, men han var ikke helt på toppen. Hvis han komme ned i ryg på 1 Broadway Sun, så er der jo en open strech at tilgå. Med mindre ryg lederen er optaget af 2 Kadett Brodde, der sigter efter samme ryg.

Bagved her er det hovedsageligt 9 Quantum Roc og 10 Arvid SH, hvis man vælger at gardere yderligere – men bemærk, at det er 40 meters tillæg og ikke kun 20m. Tvivler derfor stærkt på de vil kunne hente dette, og placerer dem på

Ranking A:1 B:3,2 C:9,10,7,5,6,8

V86-2 2640m Auto – Solvalla
6 Queen Ratzeputz er den bedste hest i feltet. Den sidste start hun lavede var i sommers, da hun spurtede ind som tredje i et udtagelsesløb for derbyhoppen bag Global Brilliance og Honey Mearas og der er ingen modstand af den kaliber her. Der har været nogle sygdomsproblemer siden da, men ifølge mine kilder, da træner hesten flot, og når man ved at Timo Nurmos normalt er dygtig til at præsentere sine heste i god stand efter en længere pause, da er hun min klare førstehest til kun 9% – Ja, tak!

12 Lyckans Cash, imponerede senest, selvom modstanden ikke var det hårdeste. Der var til den start bedre rapporter på hesten, da der har haft nogle problemer med halsen/nakken i efteråret, men som nu skulle være ovre. Der en rigtig fin hest, der ikke er bange for at lave hårdt arbejde undervejs. Modstanden er lidt hårdere nu, men den længere distance er et klart plus.

4 Hattusa vandt komfortabelt fra spidsen på V75 sidst og med muligheden for føringen igen synes jeg dette er den nærmeste udfordre til min førstehest. Det skal dog tilføjes at rigtig mange heste galopperede i det løb og det var et meget billigere løb end dette. Hun er bedst i spids, og de annoncerer at der kommer amerikansk vogn på for første gang, hvilket er spændene. Selvfølgelig skal hun ses med en god chance for at vinde, men jeg vil mene at hesten er meget overstreget pt. til de 53%, og der mangler ikke på modstand her.

Garderer man yderligere, da vil skal man klart have 7 Vanja med på kuponen. Hesten trives over distancen og som burde være på vej efter et par løb i kroppen. Skulle der være hårdt tempo oppe foran er det en hest der går helt i mål og med et lille klap skal hun tælles med.

Ranking A:6 B:12,4,7 C:5,1,9,2,3,11,13,10,8

V86-3 2140m Auto – Åby
Et åbent løb hvor man nok hellere må gardere lidt bredt, med mindre man går linen ud og går all in på min førstehest 9 Aniara Sock, der ganske vist kun har én sejr i tolv starter, men hun har mødt gode heste, og det føles som om det er en hest under reel udvikling, som der går frem for hver start. Det må selvfølgelig ikke genere for meget fra dette spor, men de hastigheder hun viste senest efter en solid slutrunde, tror jeg ikke der er andre i dette felt der har – 1.10,5 sidste 600m. Kan være en fræk sikker, da man eller skal gardere bredt.

10 Hickory Jam er kun streget 4% på nuværende, og det er alt for lidt. Han bliver til denne start udstyret med en amerikansk vogn for tredje gang i karrieren, og den eneste sejr indtil videre er taget, da han konkurrerede med den vogn. Han var ude i et hårdt løb på V75 sidste gang, hvor det meste gik galt, men de dage han præsterer på toppen er han god nok til at kunne udfordre i denne type løb.

1 Wingait Leif har et fint spor og kan åbne hurtigt fra start. Det ligner en fin hest, der har haft gode tider til sammenhængen og selvom han stadig er uden sejr, så synes jeg det er den værste modstander på forhånd, hvis han formår at forsvare sit inderspor. Det er dog ikke sikkert, da der er flere starthurtige heste med, hvilket går spidskampen svær at spå om.

Ranking A:9 B:10,1,3,8,5 C:6,11,4,2,7

V86-4 2640m Auto – Solvalla
4 Son Hugo Pellini og 7 Lefty Gun(UDGÅET) vil helt sikkert prøve med alt fra start for at komme forbi favoritten, og for begge vil de være interessante, hvis de når føringen. Førstnævnte stod for nogle rigtig stærke indsatser i efteråret og får nu en spændende debut for Anders Eriksson, og jeg tror at dette er hesten der har størst spidschance. Lefty Gun har nu fået to starter efter en mindre løbspause og formen burde forbedret yderligere, og den får nu Erik Adielsson i sulkyen og er tilmed kommet ned ét spor pga. en strygning af en hest.

9 Triton er en talentfuld hest, som blev nummer fem i et stayer-løb sidste gang i hårdere konkurrence, end han møder nu, og det er ikke umuligt, at der kommer lidt kørsel foran, hvilket ville gavne ham.

1 Wagger Zagger har fået et fint spor og kan åbne hurtigt fra start, men som storfavorit er denne streget for meget, da det bestemt ikke er sikkert den kan holde spids. Der er gode startheste imod som nævnt ovenfor og jeg er af den opfattelse at indersporet kan blive en fælde. Ranker den derfor kun som fjerdehest her.

Rankings A:4 B:7,9,1 C:6,2,8,10,11,3

V86-5 2140m – Åby
9 Green Mamba var lidt skuffende sidste gang, men hun var lidt undskyldt for, at hun fik en dårlig ryg. Der er utrolig meget kapacitet i denne hest, og med et mindre felt her, burde hun kunne finde en bedre ryg undervejs og i et lille felt burde hun derfor have en god slagposition inden løbet.

8 La Plus Belle er en tempofyldt hoppe, som sagtens kan vinde dette løb hvis hun konkurrerer på top. Der er måske lidt langt mellem starterne nu, men jeg tror stadig, vi vil se en klart bedre præstation end sidste gang, og hun er givet på min kupon.

7 Princess Kloster burde vel have vundet i sidste løb, men mangler det sidste dræber-instinkt. Har derfor lidt svært ved at sætte næsen først, hvilket hun skulle have gjort sidst. Nu nyder hun godt af det lille felt og er måske den skarpeste, når hun får sparet farten. Kan vinde løbet med den rigtige tur.

Det vil bestemt ikke være fejl, at tage flere heste med fra første volte.

Ranking A:9,8,7 B:1,5,4 C:3,6

V86-6 2640m Auto – Solvalla
4 Unico Broline har vist fantastisk form på det seneste. I næstsidste løb vandt han et V75-løb via open strech og senest sluttede han igen skarpt som nummer to efter Four Guys Dream i bronzedivisionen. Han er godt inde i løbet, og de forsøger sikkert at komme til spids fra start, men spørgsmålet er, om du kommer forbi den indvendige Maverick Dream, eller om han ender udenfor førende nu? Hvis han undgår dødens, skal hans ses med en god chance, fordi han har en skarp fart til slut, men det kan blive en hård rejse. Har lige nu hele 56% på sig, og det er for meget. Jeg garderer.

3 Maverick Dream er normalt offensiv, og han vokser normalt i spids, og Andreas Lövdal skal gøre et seriøst forsøg på at svare favoritten for at holde denne udenfor. Hvis han lykkes, er jeg ikke i tvivl om, at de kan lede dette løb fra start til slut. Delt-A hest.

7 Global Winner gør comeback efter en længere pause. Kapaciteten er høj og Nurmos har normalt orden på hestene efter pausen. At Örjan Kihlström sidder op er desuden et plus i min bog. Skal derfor altid tælles med i et felt som dette.

8 Djokovic trives over den længere distance, og var god som to efter Carry Cash i det sidste løb – hvor han kørte i tredje/fjerde spor de sidste 800m, og spurtede flot hele vejen. Han fik en “næste gang” i min bog, hvilket er nu. Sporet er dog ikke det bedste, og de skal have lidt tur i det herfra. Outsider.

Ranking A:4,3 B:7,8,2 C:6,5,1

V86-7 2640m Auto – Åby
2 Protector Tile er måske ikke en raket fra start, men han åbner over middel og over den lange distancer på Åby tror jeg de andre ekvipager er villige til at overdrage føringen til Christoffer Eriksson. Men sidst overlod de føringen, mon de gør det igen her? Tror jeg ikke de gør uden kamp.

Den værste imod er 9 Fighter Simoni, men han har en klart dårligere startspor og havde en hård tur i seneste løb, så de vil nok prøve med en bedre/roligere tur denne gang. Med lidt tur på vejen, da kan denne dukke op på opløbet.

3 Joler of Steel fik mest af alt en gennmkøring sidst over den korte distance, hvilket jo ikke er hans favorit. Nu er det til gengæld 2640m, hvilket er klart bedre for hans vedkommende. Måske de vil prøve at køre i spids/overtage føringen fra 2 Protector Tile, bliver der tempo – vil det være en fordel for 9 Fighter Simoni.

6 Ninja Zon vandt på en god måde på V75 sidst – en sejr, jeg som én af de få havde luret på min kupon. Skal med ved gardering.

Ranking A:2 B:9,3,6 C:5,4,10,7,8,1

V86-8 2140m Volt – Solvalla
6 Matamoros så rigtig stærk ud i sidste løb som nummer to efter Capital Gain CC efter at have været i vejen. Nu har han de rette betingelser, fordi han er hurtig fra start og har gode muligheder for at finde spidsen fra sit springspor. Han har dog ikke prøvet voltstart så mange gange, og at han også er tvunget til at gå med almindelig vogn.

Det samme gælder for 2 Xerxes Millpond, der har kørt deres bedste løb med amerikansk vogn- og uden sko. Han har ellers vist god form længe, ​​men at han skal gå med både sko og almindelig vogn er et spørgsmålstegn. Hvis han får det rigtige løb, har han en skarp afslutning og skal tælles med uanset.

3 Hacker Am(UDGÅET) har mange været en smule skuffet over et stykke tid, men der er en høj kapacitet i denne hest og nu hvor han er helt tabt i stregspillet har jeg ikke tænkt mig at stå af toget. Kan bestemt skrælle her.

5 Solkattens Ferrari er hurtig fra start og burde klare spor fem i volten, da han er vandt til voltstart, han er ikke meget værre end nogen anden her, og han står f.ek. nu 20 meter bedre end 9 Prince Will, som han mødte sidst.

1 Le Crack Sox er god til klassen og får sin debut i nyt regi her. Han kan sagtens forsvare føringen, hvis de vil køre der, men han er ikke specielt skærpet før denne start og man ligger lavt på forventningerne fra stalden, men jeg håber at Fredrik B Larsson tror på sin hest og prøver i spidsen – for hvis han når dertil, da har han kun tabt to gange i syv forsøg. Men jeg tror dog de ligger sig i ryg på 6 Matamoros.


Ranking A:6,2,3,5 B:1,9 C:11,8,10,7,4

V86 Forslag – Åby og Solvalla 12/1-21

V86-1: *1 Brodway Sun
V86-2: *6 Queen Ratzeputz
V86-3: 1,3,5,8,9,10
V86-4: 1,4,9
V86-5: 1,4,5,7,8,9
V86-6: 3,4,7,8
V86-7: 2,3,6,9
V86-8: 1,2,5,6

6912 rækker x 0,25 = kr. 1.728

Vi satser stærk på at ramme de 8 rigtige i aften, da det er ved at være lidt tid siden sidst. Du kan spille med i vores V86 Andelspil her via Derby25, det koster kun 75 kr. pr. andel. Sidste chance for at spille med er kl. 20:15.

OBS! Vi har ændret system pga. strygninger af 2 heste, vi satser på der er penge nok i andelspuljen til at spille det ovenstående system.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider