Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Åby 12/2-22

Lørdagens V75 arrangeres af Åbytravet. Husk her, at der på Åbytravet er to baner med Open Stretch til rådighed på opløbet, hvilket er vigtig at pointere, da det her vil være en stor fordel at sidde i specielt vinderhullet.

Denne uges V75 skriger på høj uddeling, da der i alle løb er 15 ekvipager til start, og efter at have analyseret afdelingerne, set videomateriale og hørt de seneste staldnyheder, har vi fundet flere gode luringer i omgangen, og vi tror på høj uddeling. Du finder vores V75 analyser og forslag længere nede.

Gå ikke glip af V75 millionerne

Gå ikke glip af gevinsterne – og vær med i vores V75 andelssystem her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg. Skynd dig at få din andel inden lørdag kl. 15:50.

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V75-Tips

V75 Analyse & Ranking

V75-Champions skal afgøres på Åbytravet og i betragtning af at alle afdelinger har 15 ekvipager til start, samt open strech er der gode muligheder for høj uddeling.

Mest overspillede: V75-5 – 6 Hankypanky Redbank 53% – Hermed ikke sagt at han ikke kan vinde, men at stregprocenten antyder at han skulle vinde dette løb i over 50% af tilfældene, og det er i overkanten.

Luringen: V75-3 – 4 Fönix Vang 4% – Står 20 meter før de værste modstandere. Vandt flot på lunden i den seneste fremtræden, og står sig vel her rent fartmæssigt.

Bedste Banker: V75-4 – 2 Sanibel 20% – Bør være gået fremad. Afsluttede sidst på 09,3 på de sidste 400meter og vandt. Bør komme i spids, eller i det mindste få en god rejse herfra.

Næstbedste Banker: V75-7 – 1 Strong Heartbeat 50% – Örjan Kihlström har en stor chance for at afslutte runden med 1 Strong Heartbeat i vindercirklen.

V75-1 2140m volt
6 Use Face
har ikke startet i en måned, men dette er ingen bekymring fra stalden, da familien Untersteiner har sigtet erfter dette løb. Use Face kommer med fire sejre i træk på kontoen og har virkelig fundet nye gear hos Stald Untersteiner. Han har vundet fra føringen på det seneste, og i dag venter måske en anden tilgang. Men samtidig kan vi sikkert forvente at få en offensiv tilgang fra start og med tanke på hvordan hesten har set ud på det seneste, så skal man ses med en chance for sejr også i dag.

11 Cash and Carry kan rigtig meget på dens bedste dag og træner Anders Svanstedt har haft skyhøje tanker om sin hest fra første øjeblik. Nu sætter Adielsson sig op bag hestem, hvilket er et stort plus, og jeg er overbevist om, at vi vil se en utrolig meget bedre præstation denne gang sammenlignet med sidst. Hesten kan opfattes som at stå hårdt på sin volt, men her mangler der mange penge på kontoen i forhold til hestens kapacitet.

12 Carna Sensei er en flot Dansk hoppe, der for to starter siden i Skive bl.a. vandt foran Tycoon Conway Hall. Senest var det dog startgalop, men formen skal fortsat være god. Med 40 meters tillæg, er det selvfølgelig op ad bakke, og det må ikke genere for meget herfra, men kommer der lidt tempo i løbet, vil Carna Sensei fælde mange til slut.

Nævner også 10 Super Sarah som ser ud til at trives i Åby, hun har vundet begge sine starter på banen og skal bestem ikke ignoreres. 1 Olga Tooma kan sikkert holde spids, da den er blevet bedre, og den har en god spurt. Kan derfor overlade spids, for at udnytte opens strech på opløbet. 7 Jean’s Passion kommer fra 2 fine sejre i nyt regi, og skal ikke ignoreres ved stor gardering, det samme gælder 3 Affinity Face, der har galopperet en del, men holde den sig i trav, er kapaciteten høj nok til at skrælle her – Kun 4%.

Ranking: A:6,11 B:12,10,1,3,7,9 C:13,14,4,5,15

V75-2 3140m volt
2 Redbull Pellini
var yderst tæt på at besejre Made Of Stars for to starter siden fra føringen, hvor Made of Stars lå i ryg en del af turen. Redbull Pellini måtte dog nøjes med andenpladsen efter en tæt afgørelse. Nu jagter de revanche og ifølge træner Marcus Lindgren er både formen og optimismen omkring Redbull Pellini god. Fra spor 2 med kun tre heste i starten er du den sandsynlige leder af løbet, og hvis de er i den position, er ekvipagen garanteret et godt løb uanset hvilken taktik Per Lennartsson i sidste ende vælger. Kun 9%

9 Made Of Stars er en dygtig seksårig, der præsterer på et højt niveau. Han lever af sin styrke og at distancen er et klart plus, hvilket bekræftes også af statistikken, da 5 ud af 7 sejre er taget over langdistance. De var dog ikke de bedste i sidste start og har haft en lille pause. Men det faktum, at Made Of Stars nu vender tilbage efter lidt hvile, har sjældent været noget negativt. Örjan Kihlström oppe i vognen til dagens start er også klart interessant og fra et godt startspor på tillæg, skal han regnes.

10 Beckham gjorde det godt i sidste start. Beckham er stærkere end hurtig og nyder i dag godt af den længere distance. Det er et individ, der går hele vejen, og han trives også godt i Åby, og har her et fint springspor.

Nævner også luringen 5 Shapes med Björn Goop, der sidst vandt over 2640m., bl.a. før Made of Stars – Kun 5% Ja-Tak! Den tager vi imod. Glem ej heller 4 Unacerveza Broline, der klarer distancen uden problemer, og selvom det er hans årsdebut, da har hesten vist kapacitet til at blande sig i sejrstriden og vi tænker at Stald Untersteiner også har denne helt klar til dagens opgave. På første volte finder vi også 3 Namur, der virker på gang og har gjort flere gode insatser, men hesten har dog aldrig været ude på de 3140m. før, og virker måske lidt overspillet til de nuværende 15%, men skal med ved yderligere gardering.

Ranking: A:2,9,10 B:5,4,3,13,8 C:6,11,12,1,7,15,14

V75-3 2140m volt
10 Ture L.A.
besidder god kapacitet og er en hest, der står godt inde i klassen. Formen er også bedre end resultatlinjen antyder. For to starter siden havde de et hårdt løb i Sylvesterloppet nytårsaften. Han måtte så sætte en hård fart midt i løbet og på en krævende bane satte det sine spor. I den seneste start var det V75 fra Färjestad og da sad de fast med masser af kræfter sparet i mål. Der er også positive træningsrapporter på forhånd, men det er bestemt en jeg vil gardere alligevel, da det er klart mere åbent end den nuværende spilprocent angiver.

13 Ready Trophy var med i samme løb som Ture L.A. senest, og sad ligeså bom fast som tipsetteren. Her har de fået et fint springspor, og er sikret et fornuftigt løb og underligt nok er denne kun streget til nuværende 4% i forhold til favorittens 40% – Det er helt ved siden af! Skal med på alle seriøse kuponer.

6 Donna kommer her ud i en konkurrence der er betydeligt hårdere end hvad den har været vant til. Dog har den i flere af sejrene set helt ukørt ud, selvom den har skulle lave en del arbejde. Her står den perfekt til med springspor på første volte, og kommer helt sikkert til at sidde fornuftigt fra start. Den skal velsagtens ud og skære en del af sin rekord, men det er jeg også overbevidst om at den kan.

En andet luring er 4 Fönix Vang, der gik et flot løb på lunden sidst, og tilmed står billigt inde i klassen i forhold til sin kapacitet. Der er tale om en hest, der kvalificerede sig til Dansk Derby sidste år. Til dagens start får han Carl Johan Jepson i sulkyen, hvilket er spændende. Kun 4% på nuværende.

Nævner også 12 Digital Indy er en stærk hest, som dog har fået et besværligt spor i volten. Hesten kommer i god form og gør altid sin del i løbene. Med kun 3% kan dette være en af luringerne. Det samme kan siges om 14 Eddie The Eagle, der ligesom Ready Trophy står på sprinspor og burde få en fin position fra start. Får til denne start volt eksperten Adielseson op bag i sulkyen, hvilket er et plus – kan streges på store kuponer.

Ranking: A:10,13 B:6,4,12,14,11,8 C:1,9,3,7

V75-4 2140m volt
Endnu et åbent løb, hvor tipetteren går til 2 Sanibel, der senest gjorde comeback efter en lang pause, og det var også debut for den nye træner Jimmy Dahlman. Indsatsen Sanibel stod for var imponerende, med et angreb med 650m tilbage fra fjerde udvendigt, og på trods af at han blev tvunget ud i yderligere spor, så bed det rigtig godt til sidst, og uret stoppede på 11,3 sidste 700m. Det var også nok til sejr. Nu med det løb i kroppen burde formkurven være rykket yderligere frem til dagens start og derudover har Sanibel fået et godt startspor. Ikke nok med det, så får hun også Magnus A. Djuse i sulkyen for første gang, hvilket er et plus. Kan være et alternativt Jackpot banker i en svær omgang til kun 20%.

10 Nikki Minaj har jeg jagtet lidt på det seneste, det er en hest der helst vil gå i rygge, men med de rette rygge her, kan den nedspurte de fleste. Har nemlig gjort det rigtig flot på det seneste i Diamantstoet. Var kun slået kort af Crashed Eggs forrige gang, mens det i finalen i lørdags blev til en fjerdeplads i samme serie. Sejrene kommer ikke på samlebånd, men her er modtanden noget nemmere. Burder fra sit spor kunne komme fint fremad og sidder godt i andetsporet, hvorefter spurten kan sættes ind over opløbet.

9 Athena Face vandt også lige efter pause senest, hvor Adrian Kolgjini kørte flot. Denne hest har vist talent fra første øjeblik og går nu en meget spændende sæson i møde. Med løbet inde i vesten vil hoppen helt sikkert være gået fremad. Sporet kan blive en fælde, men ofte løser det sig som regel før eller siden på Åbytravet og er en given gardering på seriøse kuponer.

Nævner også 3 LaFerrari Dimanche som kun har lavet fire starter i livet, men har en udviklingskurve der peger opad og som er en hest der også kan åbne fra start, og som derfra er sikret en god position med open strech, og er given på alle kuponer. Vil også nævne 1 Magical Mile, der kommer fra en flot indsats i sidste løb, da hun kørte fast i tredje spor på de sidste 1300m., og viser god kapacitet og fremgang. Glem heller ikke 7 Snowmy Me, kommer til at sidde godt fra start med sprinsporet, og var lige ved at vinde over tipsetteren Sanibel fra spids sidst. Det kan også være værd at tage 12 KaborBoko med, da den bl.a. vandt over Nikki Minaj fra spids sidst de mødtes, dog er det andre forudsætninger her, ligesom Goops staldform ikke er så god.

Ranking: A:2 B:10,9,3,1,7,12,4 C:15,5,11,8,6,13,14

V75-5 2640m auto
Denne afdeling er et ungdomsløb, men med flere gode og allerede erfarne kuske.

10 Letthecowboysride har på utroligvis endnu ingen sejr, men et hav af anden og tredjepladser. Dette er en fireåring, der har vist god fart for klassen og det bliver spændende at følge ham nu efter et par måneders pause og træning i kroppen. En pause for ungheste kan både have en god effekt på udviklingskurven og for smidigheden. Svante Ericsson, der træner, ville heller aldrig lade Letthecowboysride starte her, hvis han ikke var klar til en god præstation med det samme. Køres af talentfunde Simon Helm, der sidste år havde en flot sejrsprocent på 27%.

Favoritten 6 Hankypanky Redbank har trods sine seks år kun startet fem gange i sin karriere. Men samtidig har han gjort det med 4 sejre og én andenplads. Han kan åbne fra start og Magnus A. Djuse burde her være offensiv fra start. Lykkes det at komme helt i spidsen, er det hesten at slå for de andre. Har jo også feltets mest erfarne kusk bag sig, og det er en given streg på enhver kupon, dog er de 53% på stregfordeling pt. i overkanten.

7 My Story is True gjorde et godt løb som nummer to i sidste start på trods af, at han skulle lave en del arbejde i tredje spor i store dele af løbet. Startsporet kunne være bedre i dag, men formen er i top, og i et åbent løb er jeg af den opfattelse, at My Story is True trods alt vil kunne finde en fornuftig position fra start og sidde i en god slagposition.

Luringen er 3 Lino Band, der kommer med formen i top og kunne få et perfekt løb fra sin startposition. Et fint rygløb på indersporet og spurt på open strech til sidst, så kommer Lino Band hurtigt i mål. 

Ranking: A:10,6 B:7,3,14,1,9,8 C:11,2,5,15,13,4

V75-6 2140m auto
7 Behind Bars
er en flot seksåring, der har vundet 9 af sine 17 starter i livet. Han trives bedst i spids og trods spor syv bag bilen i dag forventer jeg en offensiv tilgang fra start, og lykkes det at komme til spids, uden at det koster for meget, tegner det til endnu en sejr til samlingen til Behind Bars. Alle sejrene er faktisk taget med sko og i den seneste start var det comeback, på en meget tung regnvåd bane og han vandt nemt. Nu er det ganske vist hårdere imod, men med en avanceret formkurve er du den givne første hest i løbet. Kan være en banker, men er dog streget til 61% på nuværende, og det er for meget.

15 B.G.Pastor Jonte har Flemming Jensen taget med over kattegat denne lørdag, og han viste nok på forhånd at sporet ville blive højt ved tilmeldingen (Spårtrappa) da de en indelt efter indtejning, og må have en idé om at den ville kunne klare denne modstand. Hesten kommer fra to sejre i træk over 1600m. Men det er en hest, der bestemt ikke har noget problem med distancen, og skulle der være lidt tempo oppe foran, da kan B.G.Pastor Jonte komme ind i kampen, og nedspurte de fleste.

2 Gloster Gladiator er en fin femårig, der virkelig har lyst op under ledelse af David Persson. Han trives i Åby og har i dag et spændende spor. Spændende er det også med Ulf Ohlsson i vognen, ligesom de nu sætter en amerikasnsk vogn på. Sidst gik han et flot løb på ny rekord, og det virker til at være en hest i flot udvikling.

Nævner også 13 Legend Act, der har gjort det godt i Norge over længere tid. Den har bl.a. vundet i den norske Bronzedivision foran gode heste som So Suberb og Riva O., den har fået et svært startspor her, men hvis nogen skal kunne dirigere den godt fremad, så er det manden med guldhjelmen. Ved yderligere gardering, glem da ej heller 4 Wacker Zacker, der har vist fin form, og fra en fint spor også burde finde en god position fremme i feltet fra start. 1 Japiro Queen er initial spidsfavorit, den åbnede f.eks. let uden at gå fuldt fra start på 06.2 /100m da den havde startspor ét i sæson debuten. Overlader derefter nok til 7 Behind Bars, og med Open Stech er overaskelsen på V75 en kendsgerning til kun 3%. Garderer man videre, da glem ikke 9 Joker of Steel.

Ranking: A:7 B:15,2,13,4,1,9 C:8,6,1,11,5,10,12,3,14

V75-7 2140m volt
1 Strong Heartbeat
startede konkurrencekarrieren lovende og der blev talt om at dette var en hest der hørte til kuldtoppen, men så begyndte gallopperne at komme og man har nu skulle starte forfra med hesten og der er ingen tvivl om at Strong Heartbeat er en særdeles dygtig vallak, der har kæmpet mod heste som Hail Mary mfl., og det er kun dem på de 20meter tillæg der kan matche den modstand. Nu med det løb i kroppen og fra en perfekt startpor og med dygtige Örjan Kihlström i vognen virker det som en give tipsetter, og eventuelt banker.

Værste modbud står på 20m. tillæg, og er 12 Staro Leonardo, hesten er bedre end nogensinde og kommer fra Joakim Lövgren, der hyldede sin otteåring efter sidste start. Staro Leonardo kan gøre meget arbejde på egen hånd, og trods hård modstand i dag, skal han være med tidligt i sejrskampen bag Strong Heartbeat. Staro Leonardo har vundet i fem af de seneste syv starter og i dag får Magnus A Djuse chancen i sulkyen.

10 Emilion er en virkelig stærk kriger fra Tyskland, hvor vi i sidste start fik glimt af hans høje kapacitet, hvor de vandt fra dødens og viste her, at styrke og attitude ikke er noget, man behøver at tvivle på. Der var meget tilbage i hesten og derudover blev det ekstra gear med det norske hovedhold aldrig brugt. Nu er modstanden anderledes, og udgangsporet er ikke den bedste, og træneren Nimczyk er lidt uroligt vedr. voltstarten, da hesten ikke er vant til denne. Men i betragtning af kapaciteten, kan han ikke ignoreres her. Kun 4%

14 Beartime vandt på V75 i lørdags, efter lidt heldigt at få åbningnen på opløbet, efter at været blevet kørt på indersporet . Det var i en finale i Silverdivisionen, og selvom sejren måske var lidt heldi, da slog den trods alt heste som Four Guys Dream. I dag er forholden dog helt andeledes med tillæg og mange at runde, og jeg ranker den derfor ned.

Ranking: A:1 B:12,10,7,3,14,15 C:8,6,13,4,2,5,11,9

V75 Forslag

V75 Forslag Åby Lørdag 12/2-22
V75-1: 1,3,6,10,11,12
V75-2: 2,3,4,5,8,9,10,13
V75-3: 4,6,10,11,12,13
V75-4: *2 Sanibel
V75-5: 3,6,7,10
V75-6: 1,2,4,7,13,15
V75-7: *1 Strong Heartbeat

6912 rækker x 0,50 = 3.456 Kr.

Spil med i vores V75 andelssystem her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg. Skynd dig at få din andel inden lørdag kl. 15:50.

Vi satser på at spille det ovenstående system, og er der flere penge i puljen, da spiller vi et par ekstra systemer. Er der mindre penge (fordi der ikke er solgt nok andele), da reducerer vi systemet.

Systemforslaget ovenover skal ses med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lignende.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider