Søg
Close this search box.

Om Tips 13 & Tips 12

Tips 13 er en af de ældste og mest populære spilformer fra Danske Spil. Det er en form for sportsvæddemål, hvor spillere vælger 13 kampe fra forskellige ligaer og turneringer og forsøger at forudsige resultaterne af hver kamp. Tips 13 spilles normalt på lørdage, og Danske Spil tilbyder også en variant af spillet kaldet Tips 12, hvor spillere kun skal forudsige resultaterne af 12 kampe.

Tips Systemer 

For at øge deres chancer for at vinde bruger mange spillere systemer i Tips 13 & Tips 12. Systemer er en form for matematisk strategi, hvor spilleren vælger flere resultater for en eller flere kampe. Der findes forskellige systemer i Tips 13, herunder reducerede og udgangssystemer. Reducerede systemer dækker færre kombinationer af resultater, mens udgangssystemer dækker alle kombinationer.

Tips Historie 

Tips har været en del af Danske Spil i over 60 år, og spillet har ændret sig en del i løbet af årene. Oprindeligt var Tips baseret på danske fodboldkampe, men i dag inkluderer spillet også kampe fra andre lande og sportsgrene.

Danske Spil tilbyder nu Tips 13 og Tips 12 hele ugen, hvilket er en ny funktion, der giver spillerne mulighed for at spille på kampe på forskellige dage i stedet for kun om lørdagen. Dette har dog været kontroversielt, da mange mener, at det “udvander” produktet og fjerner den traditionelle Tips 13-oplevelse. Men Tips 13 & Tips 12 vil stadig være et af de mest populære spil fra Danske Spil, og det vil sandsynligvis fortsætte med at være det i mange år fremover.

Tips-13