Søg
Close this search box.

V64 Åby 31/3-22 – Jackpot

Ingen ramte de 8 rigtige på V86 i går, og kun få ramte de 7 og 6 rigtige, men hvem kunne også have forudset 11 Winning Dream i anden afdeling og nul procenteren 11 Vertigo Knekten i koldblodsløbet.

Tror ikke jeg før har ramt så meget ved siden af skiven, men det er bare op på hesten igen.

Vi har haft decideret stople ud de seneste uger med kun få topgevinster, men ser man resultaterne igennem på vores andelspil, da har vi ved flere lejligheder haft mulehårs afgørelser mod vores fordel i flere løb, og dermed misset de store præmier på meget små marginaler. Så det er bestemt ikke fordi vi har tabt sutten:) Vi havde jo også alle syv rigtige på V75 i vores tips i lørdags.

Vi går stærkt efter en revanche i dag på V64 i Åby, der er med Jackpot. Du kan spille med i vores andelsystem her. Vi skal have solgt 12 andele ialt for at spilled det udvalgte system længere nede.

V64 Travtips & Analyser

V64-1 2640m auto

V64-1 2640m auto
9 Laradja Vrijthout er en virkelig god hest, som havde en decideret opvisning direkte efter pause sidst. Gik da let fra spids. Har nu for første gang fået bagspor i sine starter i Sverige, men det burde ikke være noget problem, da det er den længere distance og der er fin tid til at gå fremad. Formen burde også være rykket yderligere frem efter seneste løb. Viser den sig ligesågod som sidst, så er vinderchancerne gode her. Stærk A-hest.

3 Fromheaven Idzarda gjorde en plusbetonet indsats næstsidst og sidst afgjorde den enkelt i spurten til sejr og virker nu til at have fundet furmen for alvor, hvilket jo altid er en fordel over de 2640m. Er starthurtig og kan godt nå spids her og vil uanset få en god rejse på indersporet, og med Open Strech til rådighed skal denne bestemt ikke ignoreres. Første modbud.

6 Kate Baldwin er også starthurtig, og den har også mulighed for at komme til spids efter lidt tid, hvis der er én af den andre der slipper og hellere vil have rygløb (pga. Open Strech). Gik stærkt sidst i sit nye regi og efter pause, skal med ved yderligere gardering.

1 Go West Young Man er en grundlæggende meget dygtig hest, som nu har fået et løb efter pause, hvor den afsluttede flot i skyggen og virkede god og spændstig over opløbet. Formen burde være tæt på top nu. Kan åbne okay, men tror den får svært at holde spids og kan godt ende anden/tredje inderst, men stadig med mulighed via Open Strech.

Ranking: A:9 B:3,6,1 C:2,7,5,4,8

V64-2 2140m volt
I anden afdeling finder jeg den nuværende favorit og stegprocent helt hen i vejret! Da den nuværende favorit 1 Strong Lover 38% kun er en garderingstreg i min bog, og nogle helt uspillede med alt for lidt. Nej, førstehest skal istedet være 6 Ibelieveinamerica (16%). Han sluttede godt som nummer to efter McGarret i det sidste løb og viste, at formkurven peger opad. Monté er en succesfuld disciplin for Ibelieveinamerica, der aldrig har været dårligere end to’er i de gennemførte løb og han har også før vist sig at trives på Åbys bane. Modstanden er lettere i aften sammenlignet med sidste gang og til kun 16% er dette mit givne førstevalg.

Værst imod og eventuel lås er 4 Black In Black, der i sin sidste start viste, at formen er på top på en fin tid, hvor den løb de sidste 800m via 09.8 fra femte udvendigt. Black In Black har tidligere lavet to starter i monté, hvilket resulterede i en sejr og en andenplads. I aften står de godt inde i løbet og skal tælles tidligt ved gardering. Kan være en stærk lås med 6 Ibelieveinamerica.

2 Diva Sisa er en dansk deltager trænet af Marc Baek Nielsen. Hesten havde et blandet 2022, men ser ud til at have fundet formen i det nye år efter en god vintertræning, som har gjort hesten det godt. I dens sæsondebut åbnede Diva Sisa hurtigt midt i banen og gik i spids og afviklede de første 500 meter i bedre end 10-fart. Kan sagtens udfordre her også. Nu er det Monté det gælder, men med god form og god rytter i dygtige Tova Bengtsson, skal den tidligt med ved gardering – Kun 4%.

Nævner også den norske gæst 9 S.K.’s MysticTitan, der er alt for underspillet. Den gik 15,1/2140m i Monté fra dødens på Momarken senest, hvilket vel tilsvarer en tid på 13,5 på Åby. Hesten virker til at have fundet formen og kan være en overraskelse for mange spillere. Kun 2% Yum-Yum.

1 Strong Lover gjorde det godt i sidste løb som toer efter Selfie Brodde. Dette er en hest, der har vist sig at trives i monté og har i seks af sine syv monté-starter endt blandt de tre bedste. Strong Lover er hurtig fra start og trives også i spidsen, i aften tyder meget på at han er tidligt i spidsen og skal med hvis man garderer yderligere. Er vildt overstreget til de nuværende 38% – er bare mit femtevalg.

Ranking: A:6,4 B:2,9,1 C:8,11,3,7,5,10

V64-3 2140m auto
Et løb med kun seks startheste, hvor den yderst dygtige 6 Extreme får en spændende årsdebut. Sidste år tog han næste skridt ind i eliten og udfordrede den ældre elite, for fire starter siden besejrede han blandt andre Aetos Kronos og Don Fanucci Zet på Åby. Extreme er hurtig fra start, og det er sandsynligt, at Björn Goop, der sidder i vognen, sagtens kan køre til spidsen fra start, og når først den position er, vil chancen for sejr være meget stor. Extreme burde også have en topchance fra andre positioner. Björn Goop skal også fremadrettet køre Extreme – se interwievet med Steen Juul her omkring Extreme’s sæsondebut.

Første modbud er 2 Harran Boko, der fik sin årsdebut i den sidste start i Guldivisionen, men som endte med galop 300m før mål. Nu har Harran Boko dog et løb i kroppen, hvilket er positivt, han er også kvik fra start og kunne være den, der får løbet i ryggen på Extreme i aften. Harran Boko har før slået Extreme sidste år, så det bliver ikke bare en walkover. Det meldes dog med sko denne gang for Harran Boko, men den har dog normalt gået fin med lette sko over længere perioder, så jeg ser det ikke som noget decideret minus. kan slå til hvis Extreme svigter.

4 Guzz Mearas gjorde det godt i 2021 og havde flere gode præstationer. I aften er der comeback efter en længere pause, men ifølge stalden vil Guzz Mearas være godt forberedt og han har også vundet efter en længere pause før. Med mindre den går i indersporet (pga. det lille felt), da kan det ende med at den skal vinde via tredje inder eller fra dødens hvilket jeg ser som svært imod Extreme.

Ranking: A:6 B:2,4 C:1,3,5

V64-4 2140m volt
Her kommer det mest åbne løb i omgangen, hvor det godt kan betale sig at gardere bredt. 2 Eieio er en spændende fireåring, der i sin sidste start formåede bedriften at forårsage to genstarter og derfor blive elimineret. Men inden da har han vist god starthurtighed og har i sine tre optrædener vundet to gange fra føringen. Fra spor to i aften er han måske den sandsynlige leder igen, og fra den position er Eieio hesten at slå.

6 Grimfrost er også en fin 4-åring, der har gået to løb efter pause, hvor den dog har gallopperet i begge, men virker til at være i form. Senest galopperede den tidlig, og tabte en del. Kom så tidlig via sporene i slutrunden, og fuldførte meget solidt, og vi havde faktisk 11,3 s 800m på klokken. Får nu Goop i sulkyen i aften, hvilket må ses som et kæmpe plus.

8 Waitingashell havde en skarp afslutning i sidste løb og var tæt på at vinde. Formen er god, og en snarlig sejr står på spring til Waitingashell. Udgangsporet i dag er dog ikke det bedste, men skulle det lykkes godt undervejs, kan han få et passende smugløb i rygge og med fri det sidste stykke kan han nedspurte mange.

7 Exclusive J.M. vandt for to starter siden til over 80 gange på totalisatoren og i den efterfølgende start var de positive igen som nummer to i mål. Denne fireåring virker til at have taget et skridt opad, og formen er unægtelig i top, men i bund og grund er dette et usikkert individ, som ikke er let at regne med. Men skulle Anders Christiansson ramme starten fra springsporet og Exclusive J.M. holder fast i trav hele vejen, er der både fart og form til at udfordre om sejren i aften.

Ranking: A:2,6 B:8,7,11,14,4 C:12,5,3,13,15,1,9

V64-5 2140m volt
5 Ture L.A.
er et velkendt ansigt for mange V75-spillere. Det er nu ganske vist gået syv starter, siden han sidst vandt, og i de fleste af disse starter har han også fået stor tillid. Det rejser selvfølgelig nogle spørgsmål om formen, men i sidste start klarede han sig flot som toer efter et hårdt løb i dødens. Han trådte så godt væk fra samme spor som i aften, og hvis han efter et stykke tid skulle finde føringen her, ville Ture LA normalt være svær at slå i dette felt.

9 Zenato er i min bog det værste modbud. Forvist er det sæsondebut, men samtidig kan vi forvente, at den dygtige og succesrige amatørtræner Bengt Berg har hesten i orden. Seks-åringen blev matchet hård mod slutningen af ​​sidste år og går her decideret ned i klassen. Dette skal betyde, at vallaken burde have gode muligheder for at runde hele feltet på ren grundkapacitet. Carl Johan Jepson er en taktiker til fingerspidserne, der virkelig kommer til sin ret i Mölndal og her vil topkøreren helt sikkert tage de rigtige beslutninger undervejs.

2 Solkattens Ferrari klarede sig også godt i sidste løb efter at være blevet nummer to. Det er en femåring, som vi også lærte at kende på V75, hvor han var nummer to efter Amalencius B.B. i januar. I vognen sidder André Eklundh, sammen har de sejret i to af deres tre løb sammen. Med et passende løb i aften kan de godt dukke op på målfotoet. Et garderingsteg til de ovenstående.

Rangking: A:5,9 B:2,8 C:10,3,7,6,4

V64-6 2140m auto
Tre heste skiller sig ud i dette løb. Førstehest er i mine øjne 8 Honor, der kommer med en frisk sejr i bagagen til aftenens start, hvor hun vandt fra teten på Ålborg efter at have travet første omgang på 12,5, og selvom det burde have kostet, vandt den nemt. For to starter siden var hun ansvarlig for en hurtig bedring efter en galop. Formen er god, men udgangsporet kunne være bedre. Men skulle det løse sig med placeringerne i starten af ​​løbet, besidder Honor både form og kapacitet til at kæmpe om sejren her.

5 Ultra Violet gjorde comeback efter en længere pause senest, og vi kunne lide det vi så. Havnede på vingen fra start og måtte bakkes ned. Spurtede dog flot over opløbet, og på klokken stod der 11,4/800m på en noget tung bane. Formen burde være rykket fremad med det løb i kroppen.

Sidst men ikke mindst, skal vi selvfølgelig have 10 Jeopardy med, som i sidste start galopperede med 400m tilbage til mål som hårdt betroet i en Diamantstoet forsøg. Jeopardy er en sej hoppe, der er hærdet i hårdere selskab end dette og kan klare noget arbejde på egen hånd. Men må forvente at formen stadig er god, og Jeopardy må uanset på ren kapacitet og uden galop blande sig i sejren her.

Ranking: A:8,5,10 B:13,7 C:4,6,1,2,14,11,3,9

V64 Forslag

Vi spiller et U-system, med to U-tegn i afd. 1 og 3, hvor vi skal have minddst én rigtig (9 Laradja Vrijthout eller 6 Extreme). Systempris 1.200 kr. Vi kører dette system i vores Derby25 Andelspil her. Der er 12 andele til salg af 100 kr. pr. andel. Så skynd dig at købe din.

Spillet er med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lign.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider