Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Bjerke & Solvalla 6/4-22 – Jackpot

Der er Jackpot omgang med hele 15 millioner ekstra svenske kroner i puljen, og dem jagter vi selvfølgelig i vores andelspil. V86 omgangen deles denne onsdag imellem Solvalla og Bjerke. Du kan spille med i vores V86 andelssystem her – Det koster denne uge kun 100 kr. pr. andel, og du må gerne købe flere andele end én. Du finder vores V86 travtips/forslag længere nede.

Og tillykke til de som købte andele til vores V64 andelspil til Eskilstuna, der gav 19.574 kr. ialt og 2.796 kr. pr. andel til 75 kr.

Flower Dust – Kommer der en billet?

Var på Skive Travbane i søndags, og her så jeg bl.a. Bent Svendens Flower Dust sejre i ren opvisning mod bl.a. Red Bar. Dette var en flot sæsondebut. Bent Svendsen håbede og sagde direkte i sejrsinterviewet (til de svenske arrangører af Eliteløbet), at hesten er god nok til en rosa billet med henvisning til Elitlopps invitationen – Så er det hermed sagt! Det kunne også være sjovt at se hesten i det svenske. Flower Dust, er hesten der bl.a. vandt Dansk Hoppe Derby 2021 i suveræn stil på 12.5/2000m. den 28. august 2021.

Allerede flere topgevinster i år

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 5 gange i år allerede! Bl.a. de seneste to uger, både den 2. april og 26. marts i vores tips her på siden. 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Du kan spille med i vores Derby25 andelspil her. Det koster kun 100 kr. pr. andel og der er kun 25 andele til salg.

V86 Travtips – Bjerke & Solvalla 6/4-22

Vi når ikke de store analyser til denne onsdag, men kommer med nogle forslag til bankere i omgangen, og længere nede finder du vores V86 forslag.

Mulige V86 Banker forslag

5 M.S. Star Trotter (V86-1) Gik så sendt som i lørdags mod kanon heste, hvor den flot blev to’er efter Creed, Her er det nærmest to klasser ned i forhold til sidst, og dette er en super god hest. Hesten er middel fra start, og jeg tror han bliver kørt til spids efter lidt tid, herfra kan det bare være spids og slut. Frode Hamre der træner både denne og 6 Dixiechick Hanover, tror selv mest på 5 M.S. Star Trotter, da han mener at 6 Dixiechick ikke kan tage en længde på 5 M.S. Star Trotter i starten. Alternativt, da låser man løbet imellem de to ekvipager.

10 Southwind Boko (V86-2) ville nok helst have haft fremspor, men jeg tror, ​​hun løser opgaven alligevel. Southwind Boko vandt let i sit comeback sidste gang, og jeg tror, ​​hun har en god chance for at vinde fra alle positioner. Mange hurtigstartende heste på forreste spor gør at der kan komme lidt tempo i løbet, som vil øge chancerne for Southwind Boko.

5 Uptown Skift (V86-4) Er hurtig fra start og du optimerer yderligere til denne start. Nu trækker de alle skoene af, og hænger på en amerikansk sulky for første gang. Svante Ericsson lyder glad for sin hest, og det kan være spids og slut. Senest blev hun nummer to efter Eliza Turf og modstanden skræmmer ikke denne gang.

4 Admiral As (V86-6) Stor chance for Admiral As. Det meste tyder på, at han skal overtage føringen og derfra bestemme tempoet helt. Hesten viste for nylig, at han kan åbne hurtigere, end han har vist før. De sigter mod Eliteløbet og opgaven ser denne gang rigtig godt ud på papiret. Kan være spids og slut, skal man have en ekstra hest med, så kan en lås med 3 Milliondollarrhyme være løsningen.

6 Glaziers Vici (V86-7) Skal gå uden sko, er i topform. Den er dog ikke helt pålidelig, men han kan vinde fra alle positioner uden galop. Han har en høj kapacitet, og er ikke bange for dødens. Frode Hamre, der træner både 6 Glaziers Vici og 7 Oz, tror mest på førstnævnte.

5 Napolen Cash (V86-8) Første start som vallak, med god startposition. Får sin debut i år og er en rigtig god hest til klassen. Han har haft nogle problemer, der er rettet, og Nurmos lyder glad for sin hest. Han kan åbne bag bilen, og Jepson vil bestemt føre an. Kan være spids og slut, er dog ikke afhængig af den position. Dette er omgangens bedste banker!

V86 Forslag

V86 Forslag Bjerke / Solvalla – 6/4-22

Bemærk – Vi har ændret systemet kl.18:45 pga. udgåede heste! Vi prøver til denne onsdag med et reduceret system, med en stærk gruppe af A-heste, hvor vi banker 5 Napoleon Cash i 8 afdeling. Samt en B-gruppe, hvor der kan være 0 til 2 rigtige. Pris før reducering – 13608 kr. Pris efter reducering 2.376 kr.

Der er nogle store favoritter i omgangen, men vi ved jo godt, at selvom der er 2-3 store favoritter der vinder, bare der kommer én hest på få procenter så ryger potten i vejret – Og det er det vi satser på! Vi har flere heste i B-gruppen der på nuværende er på 2,3,4% Bare se i går på V64, da vi vandt de 19.574 kr., her var der én 1% hest der gik hjem og så røg potten i vejret!

Systempris 2.376 kr. – Med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lignende.

Du kan spille med i vores V86 andelssystem her – Det koster denne uge kun 100 kr. pr. andel, og du må gerne købe flere andele end én. Vi satser på at spille det ovenstående system.

Kom gerne med dine egne tips og forslag i kommentarfeltet her eller via vores Facebook side.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider