Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – Lørdag 7/5-22

Lørdagens Tips 13 kupon er lidt en blanding mellem de største europæiske ligaer, med kampe fra både Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen.

De sikre tegn er i kamp nr. 3, hvor Chelsea tager imod Southampton, og dette er en kamp de bare skal vinde. Det næste sikre holdepunkt er i kamp nr. 7, hvor Betis tager imod FC Barcelona, ingen af holdene har jo imponeret bortset fra Betis sejr i pokalturneringen, så deres sæson er allerede i hus. FC Barcelona, skal ud og vise hvilket godt hold de i virkeligheden er. Hvis man ikke tror på FC Barcelona, så kan man eventuelt spille Lazio som et sikkert holdepunkt i stedet (hvor vi har 1x). Næste sikre holdepunkt er i kamp nr.8 hvor Athletic Bilbao tager imod et svagt kørende Valencia hold.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-7-3-216 eller U-7-3-205:

Held og lykke med spillet.

Millioner på Andelsspil

Husk også at spil med i vores V75 andelsspil her i weekenden, bare log in på Derby25.dk, og køb nogle andele til vores V75 spil under Odds-betting.dk navnet.

Den 5. april der vandt vi f.eks. 19.574 kr. i alt på vores V64 andelsspil – Dette gav hele 2.796 kr. pr. andel (som kun kostede 75 kr.).

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 5 gange i år allerede! Senest både den 2. april og 26. marts i vores tips her på siden. 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Og så har vi kun nævnt en brøkdel….

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider