Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – 14/5-2022

Så er det snart atter lørdag, og vi kan se frem til bl.a. en FA Cup finale mellem Chelsea og Liverpool. Dette er en gentagelse af Liga Cup finalen (kaldet Carabao Cup), som blev spillet den 28. februar. Her endte kampen 0-0 og måtte ud i straffesparks konkurrence, som Liverpool endte med at vinde 11-10, da målmand Kepa Arrizabalaga brændte.

Det at Kepa Arrizabalaga brændte var lidt af et antiklimaks for Chelsea, da de netop havde sendt ham på banen til straffesparkskonkurrencen istedet for den eller glimrende Edouard Mendy, der havde stået en flot kamp. Liverpool scorede forresten også på alle deres 11 skud fra 11-meter pletten.

FA Cup finalen mellem, Chelsea-Liverpool er Kamp 1. på Tips 13 kuponen.

Resten af kampene består af Playoff-kval til Premier League (kamp 2.), og så sidste runde fra Bundesligaen, hvor Bayern München allerede har vundet og ser ud til allerede at være gået på badeferie, hvoraf vi helgarderer. Kuponen er ellers krydret med kampe fra den Italienske Serie A.

Det viste forslag kan evt. spilles som U-6-4-224:

V75 Lørdag m/ 49 mio. ekstra i puljen

Husk også at sil med i vores V75 andelsspil til på lørdag, læs mere her.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider