Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Hamstad 23/4-22 – m/ Jackpot

Så er V75 karavanen denne lørdag kommet til Halmstad, og der er tilmed Jackpot med over 36,1 mio. kr. i potten, og dem jagter vi.

Du kan spille med i vores andelsspil via Derby25 her. Det koster kun 100 kr. pr. andel.

V75 Travtips & Analyser

V75-1 1640m auto
2 Sweetman
er en højklasses sprinter, som har fejret stor succes i løbet af efteråret og vinteren. Han kan åbne som en katapult det første stykke og er en helt anden hest, når han får lov til at gå i spidsen. Alle tolv sejre i hans karriere er taget fra spids! Jeg husker især indsatsen sidste efterår, da han besejrede Rackham via 1.09,8 over 1640m. Det meddeles fra stalden, at formen fortsat vil være god, og de forventer en god præstation fra Sweetman i dag. Kan sagtens være en start banker på omgangen. Men til de nuværende 51% er måske lidt i overkanten.

4 Andre Ward lå forventningerne lidt lavt på, inden debuten for Steen Juul i sidste løb, men Andre Ward gik direkte ud og viste, hvor skabet skulle stå, da han vandt på en flot måde via 12,2 over 2140m. Nu med det løb i kroppen må formen være rykket længere frem inden starten i dag. Han viste sidst, at han kan åbne over middel og burde kunne sidde godt med her fra spor fire. Given ved gardering.

5 Randemar R.D., er nok den der kan nappe spidsen, hvis Sweetman ikke har sin bedste dag. Randenar R.D. trives over korte distancer. Selvom den også er hurtig fra start, så kan det såklart blive svært at tage spids fra Sweetman, Randemar R.D. kan derimod kravle ned i ryggen og skulle hullet så opstå, kan han afslutte skarpt. Det meldes ogsåuden sko og og amerikanervogn, hvilket er et plus. Kun 7%

Jeg vil også gerne nævne 12 Four Guys Dream, som dog har et meget svært startspor her. Men det er en individ, der har stillet op på V75 hele vinteren, og i seks starter er det blevet til to sejre og fire andenpladser. Han har brug for meget held og tempo undervejs i dag, på den korte distance, men Håkan K Persson melder uden sko rundt for første gang, hvilket føles meget spændende. Med på gardering.

Ranking: A:2 B:4,5,12,9 C:11,3,8,1,10,7,6

V75-2 2140m auto
2 O.M. Gogentle
er en seks-årig, der har fået sit unghestetid ødelagt af skader, men nu har fået to løb i kroppen. Hastighed, udvikling og kapacitet er der masser af, og træner Kent Knutsson mener, at O.M. Gogentle i sidste løb havde 80% form og så stod for en imponerende indsats og tog en overlegen sejr, trods en hård åbning, og så helt ukørt henover målstregen. Jeg var virkelig imponeret. Nu er formkurven rykket yderligere frem til i dag og fra et godt udgangspor bebudes en offensiv tilgang. Han er dog ikke afhængig af spids. Hvis O.M. Gogentle bliver på benene hele vejen, vil han helt klart være at finde på målfotoet igen. Kun 10%. Kan være en chancebanker!

Favorit i øjeblikket er 5 Kagan som i seneste start fik sin sæsondebut efter en længere pause. Han åbnede her hurtigt til spids og vandt på en god måde. Nu med et løb i kroppen, skal formkurven rykkes en smule frem. Skulle han også finde spidsen igen, er han hesten, der skal slås. Men Kagan har også vist sig at kunne afslutte det sidste stykke godt bagfra. Det betyder, at Robert Bergh i vognen kan vælge lidt, hvilken taktik man ønsker. Er den der står bedst lige efter min førstehest. En eventuel god lås i et løb hvor mange vil gardere bredt!

4 Gliding Eagle er en af de mindst erfaren i feltet, men har en udviklingskurve, der peger lige op. Han sluttede 2021 af med at blive knap slået på V75 og før det tog Gliding Eagle to sejre i træk. Senest fik han årsdebut og fik derefter et flot løb i ryg et stykke bagude, men afslutningen var god. Med det løb i kroppen nu, skulle formkurven pege opad, og derudover meldes det uden sko rundt for første gang, hvilket er spændende.

Nævner også 1 Leandro Boko som viste en god udviklingskurve. For to starter siden åbnede han hurtigt og blev kørt til føringen via 1.10 fart de første 400m, så holdt han stærkt hele vejen og det var også nok til sejr. Leandro Boko er garanteret et godt løb fra sin inderbane i dag og skal ikke ignoreres. Vil under alle omstændigheder få et godt løb på indersporet.

Ranking: A:2 B:5,4,1,12,6,3,9,10 B:8,7

V75-3 2140m auto
Tredje runde af Paralympiatravet afvikles her, og 6 Extreme, som allerede er klar til både Eliteløbet og Paralympiatravet-finalen, ser ud til at blive storfavorit på V75. Han blev en darling for mange i 2021, da han bl.a besejrede Don Fanucci Zet og Aetos Kronos i “EM 5-års”. Han fik sin årsdebut sidste gang og så blændende ud, da han vandt fra føringen med 1.10 sidste 800m. Der lyder tilmed positive toner fra træner Steen Juul inden løbet. Men du skal også huske, at det ikke er hans vigtigste løb i 2022 og i betragtning af, at han får svært ved at komme forbi 3 Night Brodde fra start, er der risiko for dødens. Når han så samtidig spilles til 69%, så føles det naturligt at forsøge at gardere denne. Da flere andre heste går all-in i dette løb.

En af dem er 3 Night Brodde, der er hurtigt fra start og er den mest sandsynlige leder af løbet efter et stykke tid. Han har nu fået to løb i kroppen, og han har klaret sig godt ved begge starter. Træner Conrad Lugauer lyder positiv og er af den opfattelse, at Night Brodde bliver endnu bedre til hver start. Han meddeler også, at det bliver “all in” i dag, meldes det halvlukket hovedhold, amerikanervogn og uden sko. Mellem linjerne forstås, at Conrad Lugauer gerne vil se sin hest i finalen i Paralypiatravet. Kun 9% lige nu, hvilket er alt for lavt.

Fremhæver også 2 Ble du Gers, som er en meget stærk hest, der altid gør sit i løbene og vinder på den hårde måde. Han kan ikke åbne specielt hurtigt fra start og er derfor tvunget til at gøre en masse hårdt arbejde på egen hånd. Men i dag er startsporet dog perfekt, og det meldes også uden sko rundt, hvilket er et plus. Med lidt tempo i løbet fra start vil Ble du Gers nedsprinte mange over opløbet til sidst.

Nævner også 9 Pacific Face der har hævdet sig mod eliten over de længre distancer. I årets to starter har han travet bedre end tidligere, og afslutte i 10-fart upresset, og formen må være rykket godt frem til dette løb, der må have været i kikkerten i længere tid. Har fået amerikanervogn på i årtets starter, og det virker til at have givet et kick mere. Bliver der højt tempo, kan denn godt skrælle. Kun 2%.

Ranking: A:6,3,2 B:9,1,7,5 C:10,8,4

V75-4 2140m auto
8 Hattusa
holder Ulf Stenströmer højt, og Hattusa ser formstærk ud. Ulf mener også, at det var sejren, der røg med i galoppen sidste gang. Hattusa så stærk ud på den aktuelle konkurrencedag, og Stenströmer har ikke fundet nogen fejl på hende siden sidste start, men man vælger at gøre nogle hovedhold ændringer, for at holde hesten mere fokuseret.. Udgangspositionen er selvfølgelig ikke optimalt, men Hattusa kan åbne hurtigt, hvis man vælger at sende hende afsted og burde kunne komme ned i et fint slagspor i ryg. At dette tilmed er et ungdomsløb, skal også tages i betragtning, og at det er en af de bedre kusken i Andreas Løvdahl, der sidder i sulkyen er endnu et plus. Dette er min førstehest på spilværdien. Kun 7%.

1 Nikita Vrijthout har et spændende startspor i dag. Senest sad hun langt nede i køen og havde også en dårlig ryg at gå i, da angrebet skulle iværksættes. Men hun viste, at formen var der og indtryksmæssigt var indsatsen positiv. Nikita Vrijthout er kvik fra start, og hun er den sandsynlige leder af løbet her, og vel den hest der på papiret har størst chance. Når hun først er i den position, vil hun være svær for de andre at plukke ned. Distancen er dog et spørgsmålstegn, da hendes sejre er taget over 1640m. og ikke 2140m., derfor kun andenhest.

3 Readly’s Dream skal heller ikke glemmes her. Hesten fik senest årdebuten overstået, men samtidig trængte hoppen bestemt til et træningsløb og nu kan vi forvente noget helt andet. Her har de hjemmebane, Henriette Larsen i sulkyen, samt opjusteres der til at gå uden sko + amerikanervogn. Skal bestemt medregnes her.

Nævner også 9 Nanny’s Girl, der gik et af de bedste løb i sin karriere i det seneste løb. I ærlighedens navn har jeg ikke været synderligt imponeret af denne femåring, men nu hvor Tomas Malmqvist plukkede alle skoene på sin hest, var det et helt andet træk i travet, der står sig godt selv i denne modstand. Lee Nimåker er næppe rutineret på den store scene, men faktum er, at den 23-årige har åbnet året meget stærkt i sulkyen og fra spor ni skulle det være muligt at gå i andet sporet direkte, og sidde i et fint slagspor.

Ranking: A:8,1,3 B:9,2,12,5,6,7 C:10,11,4

V75-5 2640m auto
6 Hannibal Face
er en stærk og god hest til klassen. I dag er der comeback efter pause, men ifølge stalden vil Hannibal Face være godt forberedt til dagens start, og ifølge Dante Kolgjini er det staldens bedste chance på V75 denne lørdag, hvilket jeg må se som et positivt tegn. Hannibal Face kan også opnå godt fra start, men det er ikke sikkert de kan nå spids, da både 1 Twigs Honor og 2 Velten Red Red Red er starthurtige, men hvis de bare kan komme ned i et godt slagspor, så er meget vundet.

5 Whitelightttrotter virker til at være blevet kivikkere fra stsrt uden at være en startkanon. Hesten har imponeret stort i de seneste starter og virker til at have ramt topformen, med et godt spor og topform, skal denne bestem regnes med og kan være en overraskelse for mange. Ifølge træneren, er hesten under stærk udvikling og aldrig været træt i løb. Kun 4%.

1 Twigs Honor viste god form sidste gang, da han sluttede lige under 1.11 på de sidste 800m i sit comeback. Nu med det løb inde i vesten, kan vi forvente en endnu bedre præstation i dag. Derudover er det indregistreret amerikanervogn. Med en fejlfri afgang i dag, og måske spids er Twigs Honor sikret et godt løb og skal tælles tidligt bagom min førstehest.

Sidst, men ikke mindst er der 2 Velten Red Red Red, som er en spændende hest, som imponerede stort, da han vandt på Jägersro i begyndelsen af ​​februar. Senest vandt de et løb hjemme i Tyskland på en god måde og i dag har han på forhånd fået spændende forhold, med et fint spor to. Han kan åbne hurtigt fra start og herfra er næsen nok sat op efter spidsen. Hvis de når i den position, vil Velten Red Red Red bide godt fra sig. Dog er det tvivlsomt hvordan den står distancen, og der kan være for langt til mål i hvis den går i spids, når andre får fine rygløb.

Ranking: A:6 B:5,1,2,3,9,10,11 C:4,8,7,12

V75- 6 2140m volt
9 LaFerrari Dimanche
har tre sejre i træk og har virkelig vist en masse dygtighed. Udviklingen peger lige op og hun bliver kun bedre og bedre for hver start. Efter den seneste sejr over langdistance sagde træneren, at StoChampionatet er sommerens mål, og kuske Kevin Oscarsson som kørte, var helt lyrisk over hestens løb. LaFerrari Dimanche er måske bedst i spidsen en position, hun ikke vil kunne nå i dag. Men samtidig har hun også vundet på V75 bagfra og LaFerrari Dimanche føles som en allround-individ. Givet formen og ydeevnen i slutningen, er dette førstehesten.

6 Honesty er en anden sejrrig dame, som næppe bør ignoreres. Denne femåring stod for en god arbejdsdag i sin årsdebut og nu venter formentlig tidlig spids med volteksperten Erik Adielsson som kusk i springsporet. Hvis den når i den position, vil den hurtige hoppe med garanti gøre livet surt for konkurrenterne. Skal bestemt med på alle serøse kuponer.

8 La Sassicaia stod for en rigtig god årsdebut i sidste løb, da hun vandt på trods af spor tolv bag bilen i. Ifølge Oskar Florhed hos stalden Bergh skulle det være staldens bedste vinderchance på V75 og lige nu er hun kun spillet til 7%.

Flere heste burde nævnes i dette løb, da ikke meget skiller dem. På første volte er det bl.a. 1 Benita Winner og 4 Beawinner, der også gerne vil gå efter spids. På tillæg, skal nævnes 10 Bhamas Passion, der har være matchet i hårde årgangsløb, og som bliver undervuderet af spillerne. Og det vil ikke være forkert at gardere bredt. Alle a og b-heste har en god chance.

Ranking: A:9,6,8 B:1,4,10,14,11,7 C:5,3,2,13,12,15

V75-7 2140m volt
2 Titan Yoda
fik årsdebut sidste gang og viste sig straks fra sin bedste side, da det blev til en let sejr til sidst, trods dobbelt tillæg. Nu med et løb i kroppen, burde formkurven være avanceret yderligere for Jennifer Perssons hest. I 2021 var Titan Yoda ude i hårde årgangsløb, han var nummer to efter Önas Prince og besejrede den talentfulde Epimetheus. Titan Yoda har før håndteret et smalt spor i volten, og kapacitetsmæssigt er chancen for sejr stor, selvom han skulle komme til at udføre noget arbejde på egen hånd undervejs i dag. Kan være en banker.

Førsteudfordreren er 6 Bravo Sabotage, der har været ude i hårde løb på det seneste og skulle være blevet frisket op inden dagens start. Han har præsteret godt med lignende forudsætninger før. Det er et stykke tid siden, at Bravo Sabotage startede i voltstart, men han er kvik i benene, og skulle Erik Adielsson prikke starten fra sit springspor, er Bravo Sabotage den sandsynlige leder af løbet. På den position er der blevet til syv sejre i elleve forsøg. 

5 Beckham er stor og reel hest, hvilket gør spor fem ikke er det bedste, når det er sagt, så har Beckhan aldrig galloperet i svensk voltstart, og burde sidde okay fra start her i andetsporet. Dette er en hest der har gået flot henover vinteren, og som har en god spurt at tilgå. Skal bestemt med hvis man garderer yderligere.

Nævner også 9 Global Action som sluttede hurtigt i sidste start. Global Action trives bedst, når han kan snige sig med og spare på farten, hvilket også burde være scenariet i dag. Skal tempoet skrues op undervejs, er der tale om en hest, der har en god spurt det sidste stykke.

Ranking: A:2,6 B:5,9,8,7,12,11 :C:10,3,4,1

V75 Andelsspil

>> Du kan spille med i vores andelsspil via Derby25 her. Det koster kun 100 kr. pr. andel.

Vi sætter systemet op inden start, når vi kender budgettet ca. kl. 15:50. Husk at spil med;) Obs! Der var kun 2000 kr. i puljen, så vi reuducerer kraftigt i vores nedenstående system. Vi havde håbet på at få solgt alle 100 andele, så vi kunne have kørt nedenstående system.

V75 Forslag – Halmstad 23/4-22

Det viste forslag herunder, er et reduceret system, hvor A-gruppen(1) – her skal man have 4 til 6 rigtige og B-gruppen(2), her skal man have 1 til 3 rigtige:

Med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lign. Det viste forslag koster 9.288 kr og vi skal derfor have solgt 93 andele af 100kr. for at spille dette.

Mange gevinster på vores travtips og andelspil

Den 5. april der vandt vi 19.574 kr. i alt på vores V64 andelsspil – Dette gav hele 2.796 kr. pr. andel (som kun kostede 75 kr.)

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 5 gange i år allerede! Senest både den 2. april og 26. marts i vores tips her på siden. 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Og så har vi kun nævnt en brøkdel….

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider