Søg
Close this search box.

V86 Xpress Bergsåker & Solvalla 20/4-22

Onsdagens V86 Xpress omgang deles i denne uge imellem Bergsåker & Solvalla. Vi kommer i løbet af onsdagen med fyldig analyser og ranking mm. til omgangen.

Du kan allerede nu købe en andel til vores V86 andelsspil her via Derby25. Det koster kun 100 kr. pr. andel. Sammen kan vi vinde mere 🙂 Der er i alt 50 andele til salg.

V86 Travtips & Analyser

V86-1 1640m Auto
5 Heavy Sound er vel den bedst hest i dette felt. Hun er blevet ti år nu, men holder stadig meget høj klasse og var en af de ​​16 deltagere i Eliteløbet sidste år. Hun går ikke mange løb, men dem hun deltager i, da plajer hun at præstere godt. Hesten plejer også at præsteret rigtig godt efter pause og er altid godt forberedt. Hun er også hurtig fra start, og jeg vil ikke være overrasket, hvis hun formår at holde 7 Disco Volante fra starten. Skulle hun nå spids, bliver hun meget svær at slå, selvom hun ikke er afhængig af den position for at vinde løbet. Det kan være så simpelt som spids og slut. En god førstehest og mulig banker.

7 Disco Volante (UDGÅET) kan også nå spids, selv fra spor syv, og det er dennes chance for at vinde løbet, da det er dens favorit distance på de 1640 m, som nu gælder. Han møder ikke den hårdeste modstand, og hvis han når spidsen, så køres han der og på sine bedste dage kan han føre dette løb fra start til slut.

2 Rome Pays Off fik årsdebut for knap tre uger siden og mødte blandt andet San Moteur og Brambling, og der var meget positive toner på forhånd. Desværre galopperede han tidligt og kom aldrig ind i kampen, men indtrykket efter galoppen var godt, og jeg tror, ​​vi vil se en meget stærk præstation nu – med det løb i kroppen.

Garderer man yderligere, da kommer da kan man tage 1 Mindyourvalue W.F. med, har dog gjort sine bedste løb i Monté på det seneste.

Ranking: A:5 B:7,2,1 C:3,4,6

V86-2 2140m Auto
8 Selected News er hurtigere bag bilen end Hulk Sisu, der ikke er specielt starthurtig og kan ende et stykke tilbage. Det er faktisk ikke umuligt, at Selected News tidligt kommer i spidsen, alt efter om Mattias Djuse vil køre 4 Lass Revenue i spidsen eller ej. Jeg synes i hvert fald, at Selected News har en højere kapacitet end Hulken Sisu. Og lige nu skiller procenterne alt for meget 5 Hulken Sisu (59%) og 8 Selected News (19%). I sin siste start før pausen vandt Selected News Solvalla Grand Prix på 1.12,3 over 2140 meter. Selected News var dog ikke i sin bedste form senest, men jeg tror han er forbedret til denne start.

10 Electrical Storm har akkumuleret sejhed i Frankrig og har set godt ud ved de to seneste starter på Svensk jord, og formen ser ud til at være i top. I det samme løb som Selected News deltog i på Romme, da kom Electrical Storm stormene som en raket på opløbsstrækningen, en lignende spurt her i dag, så er der ikke mange der kan svare ham. Og nu tester de ham også med en amerikansk sulky, hvilket er spændene.

7 Digital Class har også været i Frankrig over vinteren, og viste i sin seneste start, at formen er på top, da hun vandt et forsøg på diamantstoet, selv med dobbelt tillæg. Stefan Melandert troede også selv meget på hesten inden seneste start, og det var der jo god grund til. Hun har styrken og farten til at være med til at kæmpe om sejren her.

5 Hulk Sisu bliver umiddelbart en meget stor favorit i skrivende stund. Og selvom det er en stærk og god hest, er den en sårbar favorit. Han er ikke særlig hurtig fra start og får næppe noget gratis i løbet og bliver nok nødt til at vinde dette løb på den hårde måde. Og selvom han så godt ud sidst, så var sejren let da Strong Heartbeat galopperede i spidsen og det er ikke altid han har travet med sig. Kun fjerdehest.

Nævner også 4 Lass Revenue, der stod for et rigtig overraskelse, da han vandt til over halvtreds gange pengene sidste gang. Det er en helt anden opgave nu, men han er hurtig fra start og vil sikkert sidde i spids, og under alle omstændigheder få et godt løb i den forreste del af feltet. 11 Alone er stærk og hurtig og har sit bedste stykke til sidst. Hvis han er godt forberedt, er han ikke helt væk her, dog har de ikke de bedste forhåbninger fra stalden. Hesten er blevet kastreret siden sidst, og har tidligere været stresset og hidsig.

Ranking; A:8 B:10,7,5,4,11 C:6,2,3,9

V86-3 2140m Auto
Her kommer der et koldblodsløb, hvor det godt kan betale sig at gardere bredt. Min førstehest er 10 Tangen Ternar, der er en meget tempofyldt koldblodshest, der nu får sin debut for den dygtige Öystein Tjomsland. Hesten har dog været noget usikker i sit tidligere regi, men bagsporet kan gøre den kommer fint fra start, og kan endda være en fordel. Han er ikke startet siden september sidste år og er lidt svær at bedømme, men kapacitetsmæssigt er han ikke meget dårligere end nogen andre i løbet. Og Öystein Tjomsland har god form på stalden. Obs! Jimmy Jonsson siger desuden, at han nok har højere kapacitet end hans kørsel med 5 Önnes Saga. Til kun 6% kan denne være en overraskelse for mange og har rigtig god spilværdi.

4 STCC Bror var meget optimistiske toner fra stalden inden næstsidste start, men han var sløv ude af volten, og de havde ingen chance for at nå føringen. Senest fik han et hårdt løb udvendigt og holdt sig klart godkendt og skulle han finde føringen nu, tror jeg han vokser et par klasser.

2 Moshus Prinsen var ude i samme løb som STCC Bror sidste gang og vandt det løb ganske let, men han fik en meget bedre tur end førnævnte og det lykkedes godt med placeringer undervejs. Uanset hvad var det en god formbesked at vinde fra et bagspor over kort distance og fra en bedre startposition nu, skal han selvfølgelig tælles med igen.

1 Laggaprinsen er god og kan helt sikkert vinde løbet, men meget afhænger af om han kan forsvare sit inderspor fra start, hvilket jeg ikke er sikker på. De siger også fra staldenGør han det vil chancerne selvfølgelig stige markant for sejr. Han kommer til denne start med fuld form og tre sejre i træk, men til den nuværende spilprocent er han klart overspillet (46%).

11 Ängsthea bør heller ikke ignoreres helt, selvom den er sat mod ældre heste samt hingste og vallakker. Hun er kun fire år og gør comeback efter længere tids fravær, men hun blev sidste år nummer tre i hoppekriteriet og er under udvikling. Nævner også 5 Önnes Saga og 7 Backhammer, der er hurtig fra start og muligvis kan nå føringen indledningsvis. Ligesom 9 Klack Sigrid, der er mere end kapabel nok til at vinder og som virker til at være glemt af spillerkollektivet.

Ranking A:10,4,2,1 B:11,5,9,7,3 C:12,6,8

V86-4 2140m Auto
6 Cornerstone galopperede senest to gange og gangen før blev han for varm fra føringen og formåede ikke at holde over de 2640m og måtte se sig slået af Ruger det sidste stykke. Ruger er en meget dygtig hest for klassen, og jeg vælger at lukke øjnene lidt for den seneste indsats, fordi jeg synes, det er hesten i løbet, der klart har det højeste potentiale. Han er også hurtig fra start og har gode muligheder for at nå spidsen her.

2 Bakerman leverede en lidt under middel årsdebut, men vil helt sikkert være kommet videre med det løb i kroppen og være bedre nu. Ifølge stalden var de dog tilfredse med årsdebuten. Han er okay fra start, dog uden at være en startraket, men der er en lille mulighed for at han kan holde Cornerstone ud fra start og så øges hans muligheder.

Nævner også 5 Kathrine S.H. der har haft gode tider for konteksten og indkasserede fortjent sin første sejr i årets sidste start sidste år. Nu er det debut for Markus B Svedberg som er en dygtig træner og at det for første gang skal være uden sko, føles meget spændende på en hest med Love You som farfar. Skal bestemt med hvis man garderer de to førnævnte heste.

Rangering A:6,2 B:5,10,12,9,11 C:3,8,7

V86-5 2140m Volt
4 Skype er klart favorit i skrivende stund, og det er klart, at hun har en fornuftig mulighed for at vinde løbet, hvis Djuse får hende til spids, for så at kunne styre farten der. Men de 39% er vel lidt i overkanten på en lidt uerfaren hest, der nu møder lidt hårdre modstand end tidligere. Førstehest, men heller ikke mere end det.

11 Someity mødte nogle meget hårde heste i det sidste løb og havde en dårlig start. Fik heller ikke de rigtige positioner undervejs og gik i mål med sparede kræfter. Nu er modstanden og specielt sporet bedre for hende. Hun har fået springspor og kan måske hurtig komme op til de heste der står 20m længere fremme, og skal ses med en fin chance for at vinde her.

13 Carroty havde jeg høje forventninger til tidligt i hendes karriere, men hun har haft ekstremt svært ved at få det til at fungere fuldt ud. Nu ser det dog ud til at have løsnet lidt op for hende og hun kommer til denne start med to gode indsatser, der også har resulteret i to sejre i træk. Nu har hun dog et svært startspor på tillæg og der er mange heste at runde, derfor kun tredjevalg.

8 Huile D’Olive har haft to løb i kroppen efter en lang pause og har set godt ud i disse. Hun vandt overbevisende fra dødens i sin årsdebut, dog i et mere enkelt selskab og senest var hun sej som nummer to efter Belle efter en hård rejse i dødens. Det er ikke en hest der er bange for at lave noget arbejde undervejs, og er given på alle seriøse kuponer. Nævner også 2 Infinette, der er en fin fireåring, der har en fin stamtavle med den Itralienske Derbyvinder Infinitus som far (bl.a. far til Ecurie D.). Denne gik fint og så forbedret ud senest, efter en indeledende galop, spurtede den flot over opløbet efter at være gået i tredjesporet de sidste 600m. Det virker til at være en hest i god udvikling og som der har mere i sig, kun 2%.

Ranking A:4,11,13,8 B:2,1,9,3 C:5,6,7,14,12,15

V86-6 1640m Auto
6 Zanella er en italiensk nyerhvervelse fra Daniel Redén. Desværre blev hun meget varm og galopperede tidligt og svigtede som favorit i sin svenske debut, men det var måske for meget med både uden sko og amerikanervogn. Nu skiftes der lidt ned og skal konkurrere med delvist sko og en almindelig vogn, som forhåbentlig kan gøre hende mere rolig. Ud fra hvad man har set i Italien, er hun normalt meget hurtig fra starten, og fungerer den kan den meget vel sidde i spidsen her og løbet kan være ovre.

9 Gordon Brodde starter med et bagspor, men det behøver ikke være helt forkert, for han har svært ved at styre sin styrke og bliver meget varm, når han skal gå uden ryg. Jeg troede meget på ham sidste gang, og da var han god som tredje fra et svært startspor bag to heste, der præsterede på toppen. Nu bliver det uden sko for første gang i karrieren og med det mindste klap i løbet, tror jeg, han bliver svær at modstå til sidst.

10 Take The Society har vundet på en lav 11-tid over distancen hjemme i Norge og er meget tempofyldt. Take the Society er helbror til Fifty Cent Piece, så den har det ikke fra fremmede. Han har dog været væk fra konkurrencen i et par måneder, men Frode Hamre tager næppe turen til Sverige, hvis han ikke er velforberedt.

Nævner også 11 Adorni Grif, der er en italiener, som ser ud til at have masser af fart, men sporet kunne være bedre. Samt 7 Jack is Back, der ikke rigtig blev kørt med i den seneste optræden, men de skulle være mere opsatte på at køre offensivt i dag.

Ranking A:6,9,10 B:11,7,8,5 C:3,1,12,2,4

V86-7 2640m Auto
13 Global Lover har imponeret stort under Robert Berghs ledelse og har vundet syv gange i tolv starter. Nu har han bestemt været væk før dette løb, men det lyder som om han er meget velforberedt og han er registreret uden sko. Og når Love You-avkom river alle skoene, så er det altid spændene. Spor tretten er ikke det bedste, men over de 2640 meter, er der tid nok til at komme frem. Langdistancen har han klaret sig fint på tidligere, og uden problemer og løber han op til sin kapacitet, synes jeg der burde være gode muligheder for at runde dette felt. Kan være en banker på mindre kuponer.

Værst imod er 3 Mellby Joker. Han var helt okay i debuten for Daniel Wäjersten sidste gang, da han var nummer to efter ID Exceptional og selvom det var et løb, der kun indeholdt fire heste, var han foran gode heste som Immanuel K og Whothehillareyou i mål. Han burde kunne overtage føringen her på et tidligt tidspunkt. Fra spids kan han selvfølgelig være svær at nå, men når man fortsætter med sko på alle hove og hans bedste løb har hesten gået, når han har konkurreret uden sko. Så bliver den kun andetvalg her.

8 Accolade er en stærk type, der nyder godt af den lange distance, og han gik en positiv slutrunde sidst som tredje efter Epimetheus. Han er også tilmeldt med amerikanervogn til denne start i stedet for en almindelig vogn, hvilket kan have en god effekt på denne type heste. Dog forlyder det fra stalden at hesten ikke er i topform, og det forlyder de vil tage en rolig start og gå sikkert. Der kan blive for langt frem og jeg ranker den derfor lidt ned. Nævner derfor 14 Pontiac S.W. der kun er spillet til 1% i øjeblikket, men hesten er i absolut topform for dagen, hvilket tit kan gøre en forskel på denne type løb. Form kan slå klasse, og jeg ville ikke lave en kupon uden den her.

Ranking A:13,3 B:14,8,4,9 C:10,5,12,6,11,2,7,1

V86-8 1640m Auto
5 Milliondollarrhyme vandt lidt heldigt sidste gang efter Admiral As galopperede i den klare føring. Han vil være kommet videre med det løb i kroppen og nu skal man også konkurrere uden sko, hvilket han meget sjældent har gjort. Man foretrækker som regel at køre ham bagfra, fordi han har en tendens til at blive varm, men over den ekorte distance har jeg stadig svært ved at se, at man ikke vil køre ham til spids. Fra den position er det hesten der skal besejres, men det er ikke en selvfølge at han kommer dertil, for der er hurtige heste både inde og ude.

1 Brother Bill har vel den højeste kapacitet i feltet, og hvis han formår at forsvare sit indre spor, tror jeg ikke, at nogen i dette felt kan slå ham. Men det er årsdebut og han risikerer at være forbi fra start og så må han stole på lidt held med placeringer undervejs. Jeg tror at 3 Eldorado B., går i spids, for så at overlade den til 5 Milliondollarhyme, hvorfra Brother Bill kan ende med at skulle bakke ned for at komme ud.

9 Missle Hill var meget god i sin årsdebut i samme løb som Milliondollarrhyme. Han skulle trave løbet udenfor Admiral As og havde en meget hårdere tur end Milliondollarrhyme og jeg synes det så ud som om han måtte sætte farten lidt ned de sidste meter, fordi Admiral As galloperede foran, hvilket kan have kostet sejren. Jeg synes, han er bedst, når han kan gå i ryggen og spare på farten, så bagsporet er ikke slemt, selvom det er over den korte distance, og det altid er svært at vinde bagfra på den. Skal bestemt med hvis du garderer.

10 Stoletheshow imponerede meget sidste gang, da han vandt på V75, men jeg synes, han er en helt anden hest, når han kommer til spids, end når han skal gå bagfra.

Ranking A:5 B:1,9,10,6 C:4,8,7,2,3

V86 Forslag

V86 Forslag Bergsåker & Solvalla 20/4-22
V86-1: * 5 Heavy Sound
V86-2: 5,7,8,10
V86-3: 1,2,4,5,7,9,10,11
V86-4: 2,6
V86-5: 2,4,8,11,13
V86-6: 6,9,10,11
V86-7: 3,8,13,14
V86-8: 1,5,9

15360 rækker x 0,25 kr = 3.840kr

Mange gevinster på vores travtips og andelspil

Den 5. april der vandt vi 19.574 kr. i alt på vores V64 andelsspil – Dette gav hele 2.796 kr. pr. andel (som kun kostede 75 kr.)

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 5 gange i år allerede! Senest både den 2. april og 26. marts i vores tips her på siden. 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Og så har vi kun nævnt en brøkdel….

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider