Søg
Close this search box.

V64 Travtips – Örebro 7/4/22 – Med Jackpot

Vi måtte desværre nøjes med 7 rigtige på vores V86 tips i går, og den eneste vi røg på var 10 Rolf Martin i afdeling 3, og typisk, da spekulerede jeg over, om det var den eller 4 Lome Frikk jeg skulle gardere mine førsteheste med, og desværre valgte jeg 4 Lome Frikk. Men sådan er spillet jo. Ellers havde der være 8 rigtige endnu engang.

Vi vil til denne torsdag igen prøve lykken på V64, som vi jo havde alle rigtige i tirsdags, og som gav 19.574 kr. i alt og 2.796 kr. pr. andel til kun 75 kr. Spil med i vores andelspil her, det koster kun 75 kr. pr. andel.

Og sikken en flot V64 omgang vi har i aften, der kommer virkelig nogle af de bedste talentfulde svenske heste ud i Breeders Crown. Hvor de fem bedste går videre til semifinalerne, og flere heste sigter derfor bare på en top-5. I afdeling 1, kommer Champ Lane ud i sin sæsondebut i nyt regi. Der er tilmed ekstra 4,6 mio. svenske kroner i 6-puljen! Så det bliver helt sikkert en god aften.

V64 Travtips & Forslag

Vi kommer herunder med nogle indblik i afdelingerne.

V64-15 Champ Lane er siden sidst skiftet regi og endt hos stalden Magnus Jernemyr. Nu får V75-profilen en interessant debut for stalden og bliver meget interessant at se her. Champ Lane har vundet 11 af 19 starter og har højest kapacitet her i feltet, men der er flere gode imod, bl.a. 6 Astronecente zac der har to løb indenfor vesten.

V64-22 Glamourous Rain  er sidste års Oaks-vinder og starter nu op for sæsonen. Hun skal selvfølgelig ses med en god chance for at vinde med det samme, men der er dog flere gode modbud. Kan være en banker på enkelte kuponer. Værst imod er 3 Impala Am, 5 Darlington Flame, 9 Breeze og 10 Ilsay Mist Sisu.

V-64-35 Independence Day har Oskar Kylin Blom fået et godt momentum på, og hesten har vundet sine to starter let fra føringen, og det ser ud til der er meget mere at komme efter her. Dette er klart førstehesten i løbet.

V64-4 – Det mest åbne løb i omgangen, her sætter jeg 6 Made of Stars først, da det er en hest som trives over de længere distancer, men det sidste indtryk var ikke det bedste, og nu kommer han ud til sin første start i 1,5 måned. Han kommer til at gå uden sko, hvilket er et plus, og selvom det er min førstehest, er det en jeg vil gardere.

V64-5 – Virkelig talentfuldt løb her og især 9 Joe Dalton og 3 Bedazzled Sox og 5 Rocket Tile har været rigtig lækre i starten af ​​deres karriere – Disse tre skiller sig ud, og bliver en stærk lås.

V64-6 12 Francesco Zet får her en spændende sæsondebut, og jeg vil følge ham med stor interesse i denne sæson. Nu fik han spor 12, og det er ikke det nemmeste, og vil derfor gardere, værst imod er 3 Felix Orlando, der har fået et fint spor, og burde herfra være med om sejren. Glem ej heller 6 Global Concept og 4 Ninepoints Lasse.

V64 Forslag

Det viste forslag består af et reduceret system med A-gruppe, hvor vi mindst skal have 4 rigtige, og en B-gruppe, hvor vi kan have 0 til 2 rigtige. Hvor der er plads til et par lav-procents overraskelser. Systemet koster 2.100 kr.

Spil med i vores andelspil her, det koster kun 75 kr. pr. andel. Vi satser på at spille det ovenstående system, med forbehold for ændringer grundet udgåede heste og lign.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider