Søg
Close this search box.

V86 Xpress Bergsåker og Solvalla 2/3-22

Vi spiller igen til aftenens V86 fra Bergsåker og Solvalla, vi er i fuld gang med grundigt at analysere alle løb, og få de sidste travtips og staldnyheder – og vi sætter spillet op på vores andelspil v/ 20:00- tiden.

Vi når desværre ikke at lave skriftlig analyser af afdelingerne i dag. Men vi er klar igen med fuld skriftlig gennemgang af weekenden V75 afdeling senest fredag aften her på siden.

Du kan spille med i aftenens V86 omgang via linket her. Hver andel koster kun 125 kr. med sidste chance for indskud er kl. 20:00, da vi her indleverer systemerne.

Allerede flere topgevinster i år

Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider