Søg
Close this search box.

V75 Tips & Analyser – Kalmar 5/3-22

Så er vi tilbage med ugens V75 Travtips. Ugens V75 afgøres på Kalmartravet, bemærk her, at det svenske vinter-bafods forbud er ovre, dvs. hesten kan igen gå uden sko. Nogle heste trives jo ypperligt, når du får lov til at trave barfoddet, og bliver 20-30 meter bedre på denne balance. Opløbet i Kalmar er dsuden et af de længere, da det er 207m.

Vi har til denne lørdag brugt en del tid i løbsarkivet, og fået tjekket de seneste staldnyheder og statistik mm., så vi er helt klar på denne ugens luringer og banker muligheder.

Du kan allerede nu spille med i vores V75 andelsystem via Derby25. Hver andel koster 125 kr., og der er kun 50 andele til salg. Sidste mulighed for køb af andel er kl. 16:05.

V75-Tips

V75 Tips & Analyser – Kalmar 5/3-22

V75-1 2640m Volt – Vi starter her i Bronsdivisionen, og her bliver 3 Strong Heartbeat vores førstehest. Dette er en virkelig god traver der endelig er kommet tilbage med to fine løb og to sejre efter en lang skadesperiode, og mon ikke der burde være kapacitet til at trave sig helt op i Guldivisionen på sigt, hvis den holder sig skadesfri. Strong Heartbeat er starthurtig og kan sikkert godt overtage spids efter lidt tid. Han vandt sidst på Åby og formen burde være rykket yderligere frem med de seneste løb.

7 Arvid S.H., som køres af Ulf Ohlsson, kan også åbne hurtigt fra start og kan initielt måske gå i spids fra sit fine springspor, for måske så at overlade denne til Strong Heartbeat. Ifølge træner Fredrik Persson har hesten gjort det godt i denne uges job. Den lange distance passer hesten godt og nu da det er uden sko, burde give endnu et gear ifølge træneren.

4 Anchor Man sad senest langt tilbage i feltet, men afsluttede flot over opløbet over stayer distance på 3140m, formen på hesten har været god i længere tid, og den virker ikke til at have tabt nogen form, så formen er stadig god. Nu plukker de desuden skoene, som burde give hesten endnu et gear. Hesten plejer ikke at have problem med voltstart, og burde komme fint afsted herfra spor fire.

Nævner også 9 Ottilia Fri, der faktisk har gået flot i den seneste tid, dog uden at hive nogle sejre hjem. Nu har hesten fået to løb i kroppen, og der ventes skoryk, hvilket vil gavne hesten. 5 Bransbury Juke Box er en stærk hest der elsker de længere løb, forrige gang måtte de nærmest gå i tredjespor hele den sidste omgang, men gjhorde flot som fire og på 12.5 den sidste kilometer. Senest gik han maget af tiden i dødens, men vandt alligevel på flot vis. 2 Don Cash kommer desuden ud efter pause, hvor han er blevet kastreret, hvilket ikke kan ses i programmet på nuværende. Han gør derfor sin første start som vallak.

Ranking: A:3 B:7,4,9,5,2,1,8 C:6,12,10,11

V75-2 1640m Auto3 High Line Pellini så flot ud over opløbet, da Ulf Ohlsson lettede tøjlerne, i årets debut og undertegnede nød virkelig det fine indtryk. Denne vallak har et flot stamtræ, der forpligter, men den viser det også i løbene. Med det seneste løb indenbords, burde hesten være rykket frem formmæssigt og er helt sikkert endnu bedre denne gang. High Line Pellini kan også åbne godt bag bilen, og når de spidsen er dette såklart hesten at slå for de andre.

4 Mamaneedshismoney har været god ved sejrene i løbet af vinteren, på trods af at skulle gå med sko. Nu kommer de af og så kan vi forestille os, at effekten af ​​ændringen nu giver hesten endnu et gear. , hvor højeste og laveste niveau er højere. Fra et flot startspor bag bilen kan vi forvente en hurtig start og det er bestemt fordelagtigt at være i fronten nu hvor det vil gå meget hurtigere i løbene her fra foråret og over sommeren.

10 What A Winner har her trukket et bagspor, hvilket er et handicap over de 1640m, men samtidig er startryggene kvikke og ekvipagen burde derfor kunne finde en pæn slagposition i andet spor. Får hesten lidt hjælp til tempoet i løbet af første omgang, vil den kunne nedlægge mange over opløbet.

Garderer man videre, skal man også have 7 Denarius med, der er starthurtig, men spørgsmålet er såklart om de kan nå spids herfra. Jeg er i tvivl, men lykkes det er de såklart hesten at slå. Og de lyder også optimistiske fra stalden, og Denarius skal desuden have en amerikansk vogn på for første gang, hvilket nok kan give lidt ekstra. 1 Puycheric Wine har vundet fire af de seneste fem løb og nu bliver der skoryk, han vil nok prøve at holde spids, men det er ikke sikkert han vil kunne det.

Ranking: A:3 B:4,10,7,1,5,2 C:6,11,9,12

V75-3 2140m Auto2 Who´s Who er jo en af verdens bedste heste, og her ser den ud til at have en skræddersyet opgave foran i gulddivisionen, da hesten fik et godt spor og møder en lettere modstand, end hvad han er vant til. Kan sagtens være en banker, selvom det er årets debut, da den plejer at være fin efter pause.

3 Holy Water vandt sidst på V75 efter en flot spurt, og vi havde som nogle af de få set denne luring. Nu er opgaven noget sværere, da Who’s Who er af en bedre kaliber. Men Holy Water har dog dokumenteret form, og afslutningen senest var jo af bedste mærke da han jo nærmest rundede hele feltet. Tomas Malmqvist giver endda sin springer et ektra gear ved at spænde sin løber uden sko på hovene. Hvis Who’s Who skulle galloppere væk eller andet, så er dette førsteudfordreren.

6 Click Bait deltog i Eliteløbet sidste år og var da femmer i sit forsøg. Hesten er frygtelig skarp i sin start og selvom det er åsdebut, har Magnus A Djuse bestemt ikke andet valg end at gå mod tidlig spids her. Når man først er der, vil de sikkert gå efter bagsiden af ​​tipsetteren og derefter håbe på åbning over opløbet.

Nævner også 4 Staro Leonardo, der her skal ud i gulddivisionen for første gang, hesten har nemlig dokumenteret form. Hesten blev forstyrret til galop i sidste sving senest, så det var ikke hestens fejl. Hesten har fin form og burde fra sit spor kunne sidde fint med fra start og dermed gemme sin speed til opløbet.

Ranking: A:2 B:3,6,4 C:5,1,7,8

V75-4 2140m Volt – Fjerde afdeling er et Diamantstoet forsøg, hvor der ummiddelbart kræves en del streger. Som førstehest har vi 8 Caramelle T.T., der har trænet godt over vinteren ifølge Fredrik Persson og det skulle betyde, at hoppen har fået en god træningsdosis, som med garanti har gjort hesten godt. Hesten er klart en af de bedste i feltet hopper i feltet, og ifølge træneren og kusk, vil de køre i ryg og spare speeden til opløbet, hvilket altid er en god taktik til kalmars lange opløb.

7 Tour Eiffel er ingen raket ud i volten, og med inderspor på tillæg, er det bestemt heller ikke det mest optimale. De skal håbe at komme ud i andetsporet, men de kan risikere at skulle lave noget arbejde bagfra og ude i sporene, hvilket selvfølgelig trækker sejrschancerne ned. Formen er dog god, og hvis der er nogle der vil kunne lave noget arbejde, så er det Tour Eiffel. Sidst mødte de hårdere modstand end den gør nu, og skal bestemt regnes, hvis turen ikke bliver for svær fremad.

5 Laferrari Dimanche står gode præstationer hver gang, hvor den kun har misset top-2 placeringen én gang. Denne fireåring virker til at være i en konstant udvikling. Her vil Örjan Kihlström sikkert forsøge at nå spidsen efter et stykke tid, og hvis bedriften lykkes, vil hesten blive bestemt være med om sejren.

4 Dior Lilly, var rigtig fin i sidste banejob ifølge træner Fredrik Wallin, og hesten er stabil i volt, og kan åbne godt fra start, så spor fire burde ikke være noget problem i volten. Hesten var klart postiv i det seneste løb, da hun via fjerdespor de sidste 400m spurtede ind til en sikker sejr. Nu køres den tilmed uden sko frem, for første gang, hvilket er interresant. Kan de spare på kræfterne til opløbet er det med om de fine placeringer.

Nævner også 3 Cigars Eagle Owl, der ser ud til at udvikle sig postiv den seneste tid. Senest kom hun til spids, og fik tryk udefra som kostede en del kræfter, og havde derfor ikke kræfter til at stå imod Quacia i sidste sving, men over opløbet holdt hun stærkt og kom tilbage op i ryg på Quarcia mod mål. Modstanden denne gang er ikke hårdere, og med en bedre rejse kan dette være en luring til lav procent.

Ranking: A:8,7 B:5,4,3,15,13,12,9,1 C:6,2,10,14,11

V75-5 2140m Auto7 Sweetman har tolv sejre på 14 starter fra spids, hvilket derfor bestemt er målet for ekvipagen. Men fra spor 7 er det dog ikke sikkert at spidsen nåes. I sidste løb kom den til spids , men gav sig vel let til Nero Maximus, og Sweetman var heller ikke på toppen den dag, da dens blodværdier ikke var gode. Nu er der gået en måned og hesten skulle være fin igen, den har senest gået et træningsjob på en 15 tid over 1600m. Nu kommer den som mange andre ud uden sko, som burde give den et ekstra kick. Førstehest.

1 Hollywood Story er en hest der bl.a. var femmer i Hambletonian som treåring. Denne femåring er bestemt en hest med mere potentiale, og nu burde topformen også nærme sig. Hesten er også hurtig fra start, og scenariet er at han holder op spidsen her, og måske prøver at køre der hele vejen. Dette kan gøre livet svære for Sweetman, der så vil skulle gå i dødens, og i dette scenarie, vil det åbne op for løbet.

4 A Good Point blev det til galop for i sin sidste start, og hesten kunne ikke bebrejdes, da der blev anmodet om, at hingsten gik hurtigere, end hans ben kunne klare. Kusk Christoffer Eriksson fved nu hvor grænsen går i spidskørslen og det er naturligvis fordelagtigt, nu. Formmæssigt er denne femåring i absolut bedste form og barfodsbalancen har tidligere været en ekstra ændring tidsmæssigt.

10 The Real Star så fantastisk ud over mål som nærmest ubrugt senest, og hesten fik selvfølgelig en streg i den berømte bog til “næste gang”. Nu landede banelotteriet desværre i et bagspor, men til gengæld er barfodsbalancen et kæmpe plus, da dette gav hesten et ekstra gear sidst det blev taget i brug. Et ekstra plus er også det, at selve Örjan Kihlström styrker i sulkyen. Skal bestem regnes.

Nævner også 3 Fire N’Fury, der fra spor 3, burde kunne sidder fint med fra start, ligesom 9 Sandsjöns Enzo, der har en hurig startryg.

Ranking: A:7 B:1,4,10,3,9 C:8,11,2,5,6

V75-6 2140m Volt14 Activated er den hest i feltet med klart højst kapacitet, og opgaven ser lempelig ud. Activated skulle være vel forberedt til denne opgave, da de har set frem til at gå uden sko. Træner Fredrik Wallin fortæller, at de har kørt en banejob forud dette løb på fine 13.5 over 1600m, og han forventer en god præstation med det samme i hestens årsdebut. Førstehest.

12 Devs Daffodil bliver normalt flere klasser bedre på barfodsbalancen, og taget i betragtning af at hesten har gået flot med sko på over vinteren, da kan vi bestemt ikke helt fraregne denne ekvipage i dette felt. Har desuden tidligere slået Activated, så vi ranker denne som første modbud mod tipsetteren. Senest var hun med i stoeliten, men var dog chanceløs mod Racing Brodda, men spurtede dog fint til en tredjeplads. Kuskskifte til Markus Waldmüller er dog et lille minus.

Man skal bestemt heller ikke glemme 4 Jeopardy, der med barfodsbalancen før har vist sig at give hesten et boost, hvor den løb 10.8 over 1600m. Spørgsmålet er dog, om den klarer starten. Gør den det og kommer fint afsted, vil den helt klart skulle regnes med, da dette er et individ hvor vi ikke har set bunden endnu. Skal bestemt med på alle seriøse kuponer.

11 Mad Princess kommer her ud efter en lille pause på ca. 1,5 måned. Efter at have gået et løb i januar, fik hesten en halsinfektion. Nu har hesten dog fået lidt pause og trænet på, og Håkan K. Persson fortæller at hoppen plejer at gå godt efter pause. Et lille minus er at hesten skal gå med almindelig vogn, men et større plus er dog, at de nu skal gå uden sko for første gang siden oktober. Mad Princess har en god spurt at tilgå, og kommer de nogenlunde med og får en fin rygrejse, kan de storskrælle her til kun 2% på nuværende.

Nævner også 1 Dream Of MoneyD.E., blev ikke rigtig kørt med senest, og ifølge træner åbner hesten godt, og kan måske ramme spids. Hesten skulle være ligeså god som da den vandt på V75 sidste sommer. Hesten går med lette aluminiums sko, og Hans Cebras mener selv dette er hans bedste chance i omgangen. Favoritspillede 5 Donna, har vist flot form, og skal med ved yderligere gardering, synes dog at den er streget lidt for meget (25% på nuværende).

Ranking: A:14 B:12,4,11,1,6,5 C:15,7,3,10,2,9,13

V75-7 2140m Auto – Et Klasse 1 løb afslutter V75 omgangen. 2 Boston Trio er min førstehest i denne afsluttende afdeling. Havde sin første start på svensk jord i seneste start i nyt regi, hvor den gik fint og afsluttede flot over opløbet til en andenplads. Træner Admir Zukanovic havde også en italiener, der vandt på V75 i lørdags, men Boston Trio skulle, efter hvad jeg ved af, være endnu bedre. Træneren mener selv, at denne hest kan være en Silverdivisionshest inden året er omme. Førstehest og mulig banker.

7 Namur skulle ifølge træner Stephanie J.Werder være i topform, og sidst blev den simpelthen bare slået af en bedre hest for dagen. Nu rykker de skoene for første gang, og det kommer nok til at give et kick mere fremad på en allerede god hest. Spor syv er selvfølgelig ikke det bedste, men med Magnus A. Djuse i sulkyen, burde de nok kunne finde en fin position. Jeg ser denne som en klar udfordre til sejren.

1 Lorenzo Boko havde en flot treåringssæson i fjor, som han afrundede med at sejre i E3 revanchen med 150.000 kr. i førstepris. Hidtil i år er det blevet til en start på Vinciennes i slutningen af januar, her var han dog ikke på toppen, og hesten har pauset i en måned, selvom formen ikke er helt på top har træner Jerry Riodan dog forhåbninger til løbet, og håber på at holde spidsen for siden at gå der. Holde de spids, er det såklart hesten at slå.

Nævner også 3 Mojito Day har allerede vist V75 kunnen, og her er det årsdebut, hvilket betyder der ikke er nogen topform endnu. Han har gået et banejob på en 20-tempo inden dette, men er formen bare nogenlunde, så har Mojito Day en god spurt at tilgå, men ifølge træner Fredrik Persson, så har hesten nok brug for løbet i kroppen, er derfor kun en outsider. Så hellere lig dine garderingstreg på f.eks. Sejrsvante 5 Icon Mereas, samt luringen 6 Playit Flax, der har været sigtet mo d dette løb og derfor er i god forfatning. Hesten kan åbne hurtigt, og kan i bedste fald endda nå spids herfra, men går dog ligesågodt bagfra. Kun 3%.

Ranking: A:2 B:7,1,5,6,3 C:11,4,8,9,12,10

V75 Forslag

V75 Forslag 1 – Kalmar Lørdag 5/3-22
V75-1: *3 Strong Heartbeat
V75-2: 1,3,4,5,7,10
V75-3: 2* Who’s Who
V75-4: 3,4,5,7,8,9,12,13,15
V75-5: 4,7
V75-6: 1,4,5,6,11,12,14,15
V75-7: 1,2,5,7

3456 Rækker x 0,5 = 1.728 kr.

V75 Forslag 2 – Kalmar Lørdag 5/3-22
V75-1: 1,2,3,4,5,7,9
V75-2: 1,3,4,5,7,10
V75-3: 2* Who’s Who
V75-4: 5,7,8
V75-5: 1,4,7,10
V75-6: 1,4,6,11,14
V75-7: *2 Boston Trio

2520 Rækker x 0,5 = 1.260 kr.

V75 Andelspil

Husk at spil med i vores V75 andelsystem via Derby25. Hver andel koster 125 kr., og der er kun 50 andele til salg. Sidste mulighed for køb af andel er kl. 16:05.

ODDS-BETTING.DK STØTTER UKRAINE! – GØR DIN STØTTE SYNLIG

Vi har her på Odds-betting.dk givet lidt reklameplads til Chandize.dk. Der sælger disse statement t-shirts, hoodies og krus med “Puck Futin” og “I stand with Ukraine” – Alt overskud herfra vil gå til hjælpeorganisationer der arbejder i Ukraine.

Købes via Chandize.dk.

Chandize.dk sender også til bl.a. Sverige, da vi ofte har lidt svenske læsere på vores blog.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider