Søg
Close this search box.

V75 Tips – Bergsåker 19/2-22

Denne lørdag V75 køres fra Bergsåker. Bergsåker er en bane, hvor de ofte kan skrælle lidt, og det satser vi også på denne lørdag.

Du finder vores V75 tips forslag længere nede på siden.

Til info, da holder undertegnet ferie i uge 8, og vil først komme med V75 Tips forslag og analyser her på siden igen til den 5. marts.

V75-Tips

V75 – Vil du også være med i Andelspillet

Vi har allerede haft 3 x topgevinster på V75 i år!!

>>> Du kan spille med i vores V75 Andelspil her

I lørdags havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V75 Forslag & Analyser – Bergsåker 19/2-22

V75-1 2140m volt
6 Secondary Stall
er vant til at møde hård modstand, og som et resultat er resuktatrækken ikke imponerende. I sidste start var de ude i en klasse-l-finale og galopperede måske en sejr væk. Formen skulle fortsat være fin, og han er desuden hurtig fra start, Secondary Stall burde kunne finde føringen med det samme fra sit springspor, og i den position bliver han svær at knække for de andre. For dem der tør, kan han være en alternativ banker.

10 Delightful Moment, er en Finsk gæst, der gør sin debut på svensk mark. Hesten har gået på vinterbaner i den seneste tid, og har vist flot form. Næstsenest var han ude i en hård åbning, og mælkesyren sad derfro forståeligt i hesten over opløbet. Senest gik han nemt til spids og vandt uden at være tom i mål. Det er selvfølgelig ikke helt nemt at sætte Delightful Moment ind i løbet, men på grunkapacitet må han regnes med. De tager nok heller ikke turen fra Finland, hvis de ikke tror på en chance i dette selskab.

5 Grace Candy har her et snævt spor i volten, men det har hesten klaret fint før, og prikker de bare starten nogenlunde her, så burde de sidde fint fremme. Formen er fin, og selskabet er helle ikke det hårdeste de har mødt. Örjan Khilström forstærker desuden i sulkyen, hvilket er et plus. Alt taler for at hesten burde få en fin rejse frem mod målet.

12 Ozzy’s Melody har også vist flot form, dog blev sporet ikke det bedste, men med tanke på hvor godt Ozzy’s Melody har fungeret med amerikansk sulky, så er det et minus at den nu skal gå i almindelig vogn, og det trækker ned. Men spor 12 er dog bedre i volt end i forhold til autostart, så der er bedre mulighed for at få en bedre position i volten fra start.

2 Correct WF, gik kold over opløbet sidst efter de måtte gøre en del arbejde udenfor lederen. Her kan de havne i dødens igen, og det trækker selvfølgelig sejrschancerne ned. Han har kun én sejr i sine 23 starter, men i løbet af den treårige sæson var han ude i hårde sammenhænge og har nu opbygget en hårdhed, der vil betale sig i fremtiden. Er en garderingstreg. Luringen kan være 9 Bugsy, der ikke er den med størst sejrsmuligheder, men de er dog større end de kun 2%.

Rangering: A:6 B:10,5,12,2,8,9 C:4,11,3,1,7

V75-2 2140m auto
7 Kee Keeper
var sidst ude i Margareta’s Early Young Horse Series og fandt derefter føringen tidligt, men galopperede så umotiveret ind i første sving og den dag var ødelagt. Gangene før har han gjort det godt med to sejre i træk. Dette er en hest med god kapacitet og bliver spændende at følge i fremtiden. Han kan åbne hurtigt og vil godt kunne finde føringen i dag trods spor syv bag bilen. Men samtidig er han ikke afhængig af den position for at vinde løbet, men hvis Kee Keeper bare holder sig til trav og præsterer som ved de seneste sejre, så er er muligheden for at ende i vindercirklen tilstede.

5 Bank Blow gør det godt hver gang, og vi kan dermed igen regne med en stærk præstation, der gør det godt i denne sammenhæng. Nu kommer den amerikanske vogn på igen, hvilket gav et lille ekstra kick i den seneste sejr og fra en perfekt udgangsposition formår sikkert dygtige Claes Sjöström, at finde en fornuftig slagstilling til sin løber. Kan muligvis også gå i spids herfra. Modstanden er dog steget et par niveauer, men samtidig er der bestemt mere udvikling tilbage i hoppen og dermed føles det given at strege den her.

9 Parveny var ubesejret efter deres første fem starter i livet. Men sidste gang fik Parveny at mærke, hvordan det er at tabe. Han kom aldrig rigtig ind i løbet og blev også forstyrret en smule under sidste omgang. Men der er fart i hesten og fra spor 9 i dag, burde de sidde godt på den lige fra start og med lidt tempo i løbet vil Parveny nedspurte mange over opløbet.

11 Izor Sisu havde været ude i næsten tre måneder før sidste start, men gjorde stadig en god præstation via en hurtig afslutning. Nu med det løb i kroppen, skulle formkurven være avanceret meget frem til i dag, og selv fra spor 11 idag, skal chancerne være fine for endnu en god præstation. Izor Sisu kan nemlig lave meget arbejde selv. Med lidt held med positionerne, skal denne regnes.

Placering: A:7,5,9 C:11,1,8 D:3,6,2,10,12

V75-3 1640m auto
10 Eddy West
var ude i en finale på Solvalla sidste gang, men var derefter tempo torsk og det var stort set umuligt, at tage noget til sidst. I dag ser opgaven mere passende ud med flere starthurtige konkurrenter med forreste spor, der kan holde tempoet oppe i løbet, hvilket ville gavne Eddy West i sidste ende. Claes Sjöströms seks-årige trives bedst, når han får afsluttet det sidste stykke hurtigt og i min bog burde chancen for sejr være okay, hvis bare tempoet ikke er for lavt trods den korte distance. Førstehest i en åben afdeling.

9 Phoenix Photo udvikler sig godt og havde en legestue i sidste start, da det blev en let sejr. Han er stærkere og måske er distancen ikke optimal for ham i dag og han går også op i klassen. Men som Phoenix Photo så ud til sidst, kan du ikke tælle ham ud. Given linje ved gardering.

6 Xanthis Coktail har fået ny tænding i regi Hanna Forslin, hvor vallaken takker for en behagelig tilværelse ved at stå for stærke præstationer hver eneste gang. Mandskabet har tidligere vist, at de kan åbne skarpt fra spor seks bag bilen og det vil ikke være umuligt, at nå spidsen på et tidligt tidspunkt. Meget vundet, hvis det er tilfældet!

3 Tale of Jacks, skal bestemt heller ikke glemmes, hesten er i topform for dagen og har været det længe. At der er et nul i toppen af ​​programmet er ikke noget at bekymre sig om. Hesten er både hurtig fra start og en god afslutter. Startpositionen er passende, og hvis han kan finde en attraktiv ryg at køre i, vil Tale of Jacks passere mange over opløbet. Har gået i spidsen de seneste 3 gange, men har overladt spids i to af tilfældene. Her er modstanden hårdere, og tænker han hellere søger et rygløb.

Nævner også hjemmehesten 4 Even’s Cool Boy, der bestemt også vil lege med her. Hesten laver her sin årsdebut, men ifølge træner Robert Dunder, så er hesten helt klar til V75 opgaven. Hingsten trives på hjemmebanen hvor den har 4 sejre ud af 8 starter, og har vundet de seneste 3 ud af 4 starter på sprint.

Rangering: A:10,9 B:6,3,4,11,1 C:7,12,2,5

V75-4 2140m volt
8 Fabulous Pellini
er favorit i løbet, og det er måske ikke så mærkeligt i betragtning af, hvordan debuten for Daniel Wäjersten blev gennemført, og formen er næppe ringere idag. Fabulous Pellini er tidligere trænet af Svante Båth og gjorde nogle fede optrædener for ham som tre-årig, blandt andet blev han nummer to efter tophesten San Moteur via 08.6 sidste 800m. Men i dag er opgaven lidt anderledes med spor tre i volt på 20m tillæg. Fabulous Pellini er ikke startet i volt siden april 2020, så spørgsmålet er selvfølgelig hvordan han klarer volten. Det endte ganske vist med sejr begge gange den har prøvet volt, men det er som sagt 2 år siden. Går den fejlfrit, da tror jeg den vinder dette løb, da de værste konkurrenter står på 40m. tillæg.

13 Quarcia er det oplagte modbud, sidst blev ekvipagen lidt for ivrigt i at indhente konkurrenterne og det endte med galop. Nu står de over for en lignende opgave, men med de to sejre hun havde før sidste start, stadig på nethinden, da er det selvfølgelig det oplagte modbud, hvis 8 Fabulous Pellini ikke skulle have dagen.

Luringen 14 Saga Doc, er en hest der trives bedst i sommerhalvåret, men har dog nu fået to løb i kroppen efter en lille pause, hvor den bare har fået et par udblæsninger. Er bedre end resultatrækken, og skal med ved videre gardering. Det samme gælder 12 Iceland Radio, der endelig fik en sejr senest, men alt skal klappe for en sejr her.

På forreste volt finder vi 4 Fröken Fräken, der ifølge træner Stefan Arvidsson kendes vældig fin i træningen, og gik et banejob på 18.5 fuld vej. Hesten går fint i spids, og finder de den, vil den gerne gå der, men det er ikke et must. De vil være tilfredse med en placering mellem de 3-4 forreste.

Ranking: A:8 B:13,14,12,4 C:11,2,7,15

V75-5 2140m auto
3 Bellfaks
har imponeret meget i løbet af vinteren og har vundet i tre af sine seneste fire starter og uden galoppen for tre starter siden ville sejrssøjlen for 2022 have været 100%. I sidste start var kører og træner Jan-Olov Persson offensiv, og de vandt på en flot måde fra dødens. Bellfaks er okay fra start og i min bog står der føringen til Bellfaks efter et stykke tid og i den position har jeg så svært ved at se ham tabe, og så kommer der et men. Hesten har galopperet ved de seneste to autostarter, men fejlfri, da tror jeg det er vinderen.

10 Troll Solen må her betraktes som den første udfordre. Da den har imponeret på det seneste. I sidste start vandt de på en 22-tid over kort distance og viste, at formen er på top. Nu er distancen selvfølgelig 500m længere og udgangspositionen er ikke til nogen fordel, men trods dette bør Troll Solen regnes tidligt efter favoritten. Hesten har en stærk spurt. For dem, der garderer løbet, er dette en tidlig streg.

6 Grisle Odin G.L. som startede med at galoppere sidst og fik ødelagt dagen. Men det meddeles fra stalden, at Grisle Odin GL er blevet behandlet inden dagens start og ifølge meldingerne træner den godt hjemme på gården. Grundkapaciteten er høj og med en normal præstation kommer man langt her. Er tredjevalget her.

Garderer man yderligere, da tag 2 Don Viking med, der er en hest der altid går fine løb, og har haft god form i længere tid. Er kun medium ud fra start, og fra stalden håber de at kunne få et fint løb i ryg her.

Ranking: A:3,10 B:6,2 C:4,9,7,8,5,12,11

V75-6 3140m auto
Vil først lige sende mine tanker og kondolencer til træneren Robert Bergh, da hans hest Chestnut Bojje, der skulle være startet her, desværre døde efter en interval træning, hvor hesten på ulykkeligvis brækkede benet.

12 Anchor Man går sjældent et dårligt løb, men har lidt for mange andenpladser i træk til at være en god vinder. Men nu hopper Örjan Kihlström op i bilen, hvilket er spændende og distancen har Anchor Man tidligere vist, at han kan klare. Måske har Örjan det, der skal til for at få Anchor Man først over stregen i dag. Førstehest i et åbent løb

3 Jacoby Keeper har god kapacitet til klassen, hvilket han viste ikke mindst på sin tredjeplads i Kongepokalen sidste år. Nu kommer han med tre løb i kroppen, og formtoppen burde være tæt på. Han er sikret et godt løb uanset hvordan Torbjörn Jansson lægger taktikken op.

4 Soul Tan er stærk og solid, og distancen burde ikke være et problem. Fra spor 4 er muligheden for spids tidlig, fordi det kan være, at 3 Jacoby Keeper vil have et rygløb over de 3140m. Soul Tan trives bedst i teten og sammen med Ulf Ohlsson kan sikkert lede længe. 

Nævner også 7 Djokovic som gjorde det rigtig godt efter galop sidst og er en hest, der kan holde til distancen. Starthastighed er ikke noget han har vist før og risikoen for at ende langt tilbage er overhængende. Men skulle det lykkes fint med positionerne, er det en hest der går hele vejen til mål. 9 Made of Stars er også en udfordre til sejren, bliver der jævnt hårdt tempo undervejs, da kan han vinde dette, får nu den amerikanske vogn på igen, der er et plus.

Ranking: A:12 B:3,4,7,9,6,2 C:

V75-7 2640m auto
6 Ble du Gers
har i flere løb virkelig vist sin stærke side, og er nok også blevet kørt lidt for hårdt. I det seneste løb, der var en finale på Solvalla, blev den toer bag Hazard Boko (som vi bankede), trods en hård rejse hele vejen. Formen er god og afstanden i aften er en fordel for den stærke hest. Skulle de nu kunne få et lidt bedre løb, end de har fået på det seneste, så er den given i sejrskampen her. En stærk førstehest.

4 Milligan’s School, har vi har fulgt V75 i et stykke tid nu denne vinter og efterår. Alle ved, at han kan åbne hurtigt og trives bedst, når han kan konkurrere i fronten. Men der er nogle spørgsmålstegn omkring formen, da han har været lidt ujævn på det seneste. Men skulle Stefan Melander have orden på Milligan’s School i dag, og han løber på toppen, er det selvfølgelig et givet bud på sejren.

2 Global Adventure var faktisk favorit i samme finale, som Ble du Gers og Milligan’s School var i sidste løb, men da opløbet kom slap kræfternop, hvilket fik mig til at løfte øjenbrynene. Træner Svante Båth var af den opfattelse, at det var balancen, der satte Global Adventure ned den dag. Skulle han nu hoppe tilbage og være i samme form som ved næstsidste sejr, er der tale om en hest, der fra en perfekt startposition meget vel kan få revanche i dag i stedet.

7 Racing Brodda kommer med to sejre i træk og med formen i top, og kan godt skrælle til med kun 3%. 9 Mindyouvalue W.F, har dystet mest i Monté på det seneste og kommer fra løb i Frankrig, kan fra dette spor få en nyttig smygrejse, og kan måske slå til.

5 Selmer I.H., kan sikker få en fin rejse herfra og kan kun overraske. 8 Stoletheshow er en kababel, men sporet trækker en del ned, og skal derfor have maksimalt tur herfra for at byde sig til.

Rangering: A:6,4 B:2,7,9,5,8 C:10,11,1,12

V75 Forslag 1 – Bergsåker Lördag 19/2-22
V75-1: *6 Secondary Stall
V75-2: 1,5,7,8,9,11
V75-3: 1,3,4,6,9,10,11
V75-4: 8,13
V75-5: 3,6,10
V75-6: 2,3,4,6,7,9,12
V75-7: 4,6

3528 rækker x 0,50 = 1.764 kr.

V75 Forslag 2 “3 x Banker” – Bergsåker Lördag 19/2-22
V75-1: 2,5,6,8,9,10,12
V75-2: 1,5,7,8,9,11
V75-3: 1,3,4,6,9,10,11
V75-4: *8 Fabulous Pellini
V75-5: *3 Bellfaks
V75-6: *12 Anchor Man
V75-7: 2,4,5,6,7,8,9

2058 rækker x 0,50 = 1.029 kr.

V75 Forslag 3 “Det Alternative” – Bergsåker Lördag 19/2-22
V75-1: 5,6,10,12
V75-2: 1,5,7,9,11
V75-3: 3,4,6,9,10
V75-4: 4,8,11,12,13,14
V75-5: *3 Bellfaks
V75-6: 3,12
V75-7: 4,6

2400 rækker x 0,50 = 1.200 kr.

GS75 Boden – 20/2-22 – JACKPOT

Vi laver også et andelssystem til Boden, hvor vi kan forvente at uddelingen igen bliver høj, vi har ligesom sidste weekend fundet flere luringer på vinterbanen i Boden.

Spil med i vores GS75 Andelspil inde på Derby25, vi opretter det lørdag aften.

Det er værd at bemærke, at der er ekstra 4,3 millioner svenske kroner i Jackpot puljen, og de bliuver fordel sådån her for præmierne 7, 6 og 5 rigtige: 40-20-40%.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider