Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Östersund 11/6-2022

Lørdagens V75 arrangeres af Östersund. Du finder vores udførlige travtips, analyse og rankings mm. længere ned på side. Vi har som noget ny også spids ranking med.

V75 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil via Derby25 til lørdagens V75 i Östersund, pris pr. andel er kun 75 kr. Følg linket her:

Bemærk – Ekstra V75! Der køres en ekstra V75 omgang på søndag fra Bjerke, hvor det er OGP (Oslo Grand Prix 2022). Og vi kører selvfølgelig også med et andelspil til V75 på Bjerke, pris pr. andel er kun 75 kr. Følg linket her

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 8 gange i år allerede! Og mderfor mindst 1-2 gange pr. måned. Den 22. januar, da havde vi alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her. Og mange, mange flere henover foråret…;)

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Vi du være med til at vinde stort – så spil med i Odds-betting.dk andelsspil! Du kan altid spille med i flere andelssklubber; Vi anbefaler bl.a. også Wimmers Spil og Mammens andelsspilklub fra Derby25.

V75-Tips

V75 Travtips & Analyser – Östersund 11/6-2022

V75-1 1640m auto
5 Amornero Roc
viste allerede sidste år sin kapacitet her i Sverige ved at vinde i Bronzedivision på V75. Dette er en god hest, som er trænet af Alessandro Gocciadoro. Amornero Roc trives bedst over de korte distancer og i sidste start måtte han give op fra føringen på Vermo, over den længere distance. Nu er det måske igen spids fra start og når de den, så er meget vundet.

3 Global Bookmaker kommer i god form og er både starthurtig og har en skarp spurt. Til dagens start vil de formentlig udstyre Global Bookmaker med et helt lukket hovedhold, hvilket er spændende. Fra et godt startspor over den korte distance, bør Global Bookmaker side godt fra start og endda nå spidsen, når de spids, så vil meget være vundet. Hesten kan dog til tider blive lidt hed i spids.

4 Xanthis de Roi har haft bagspor og spor 8 i de seneste fire starter, og har her endeligt fået et godt spor bag bilen. Vallakken kan åbne lige over gennemsnittet og burde kunne få en fornuftig slagposition i det forreste del af feltet, da hesten har en stærk spurt at tilgå.

7 Gardner Shaw var lige ved at skrælle senest (en som vi havde på kuponen, desværre blev den kun to’er). Dette er en hærdet Silverdivisionshest, der i sidste start stod for en skarp afslutning i en svær finale. Han kan åbne godt fra start og kan både gå bagfra, og fra fronten. Der kan dog være risiko for at skulle bakke fra dette spor. I år er det blevet til to sejre og en andenplads i tre starter.

1 Evens Cool Boy, ser ud til at blive lidt glemt, men er også en hest der kan åbne over middel. Holder de spids, vil meget være vundet. Men ellers er vinderhullet en god mulighed, og så kan ekvipagen håbe på åbningen på opløbet.

Nævner også 6 Hector Sisu som senest sad fast som treer bag Mister Hercules i Umeå, det er lettere imod denne gang, og desuden lettes den i balancen.

Spidshest efter 800m:

 • 3 Global Bookmaker 45%
 • 5 Amoreno Roc 30%
 • 1 Evens Cool Boy 18%
 • Øvrige 7%

Ranking: A:3,5,4,7 B:1,6,10,2 C:11,9,8

V75-2 2140m volt
3 L.Q. Widde
er en vindermaskine, hvor det er blevet til 13 sejre i 16 starter og selvom han måtte nøjes med en tredjeplads i det sidste løb, var indsatsen klart god og uret stoppede på 22,7 over 1640m., som var ny personlig rekord. Han havde også holdt pause i næsten to måneder før den sidste optræden, og nu med det løb i kroppen, burde formkurven rykkes en smule frem til i dag. Som jeg ser løbet, vil L.Q. Widde gå i spids her, med Rönningsgutten i ryg.

5 Kalmar kommer i god form til dagens start og senest klarede han sig godt bag 8 Ulvsåsen, der startede 20 meter foran Kalmer. Nu står de på samme volte.Her står han derfor meget bedre i løbet og han kan også åbne godt. Kalmar skal også lettes i balance og gå uden bagsko, hvilket er spændende. Med kun 10% er spilværdien høj, så Kalmar bliver mit andetvalg her.

3 L.Q. Widde er en vindermaskine, hvor det er blevet til 13 sejre i 16 starter og selvom han måtte nøjes med en tredjeplads i det sidste løb, var indsatsen klart god og uret stoppede på 22,7 over 1640m., som var ny personlig rekord. Han havde også holdt pause i næsten to måneder før den sidste optræden, og nu med det løb i kroppen, burde formkurven rykkes en smule frem til i dag. Som jeg ser løbet, vil L.Q. Widde gå i spids her, med Rönningsgutten i ryg.

9 Norrlands Scott, har tidligere mødt L.Q. Widde, og Rönningsgutten og blev nr. tre efter disse to, men stod dengang 40 meter bagude, nu er det bedre forhold med kun 20m. tillæg, ligesom Norrlands Scott her har fået et fint springspor. Hesten får igen Goop op bag i sulkyen, og skal ses som en god luring til kun 10%.

8 Ulvsåsen kommer med to sejre i træk på kontoen og gjorde det rigtig godt sidst, da han vandt via en god afslutning, og en omgang med arbejde i sporene. Udviklingskurven peger opad for Anders Wallins talent, og jeg ser ham som given på kuponen i et meget åbent løb.

1 Rönningsgutten har travet flot i længere tid, og står nu 20m. bedre til, end da han senest mødte L.G. Widde. Her pressede de L.Q. Widde og gik rundt på 24,2, som var et halvt sekund hurtigere end L.Q. Widde. Her ser det oplagt ud, at de skal tage ryggen og få et godt løb på indersporet, eller gå ud i dødens inde de bliver lukket inde..

En der har en høj kapacitet, men som står lidt hård inde løbet på 40m. tillæg er 14 B.W.Rune. Men der er fart og styrke i B.W. Rune, som med det mindste klap langs vejen vil have en tung afsluttende omgang til rådighed, og som derfor ikke skal ignoreres. Tager man B.W Rune med, så tag også 12 B.W.Sture med, som også virker i form.

Spidshest efter 800m:

 • 3 L.Q. Widde 75%
 • 1 Rönningsgutten 10%
 • 2 Harry Växus 8%
 • Øvrige 7%

Ranking: A:3,5,9 B:8,1,14,12,13,7,10,4 C:6,2,15,11

V75-3 2140m auto
5 Born to Run
er en anden Alessandro Gocciadoro trænet hest., der fik sin debut på svensk grund sidste gang og så vandt han på imponerende vis efter Magnus A Djuse, der dengang sad i vognen sendte hesten frem mod teten og fik den position efter første sving -Og derefter forlod Born to Run konkurrenterne det sidste stykke selv uden Djuse bad om noget fra hesten. Han kan åbne lidt over middel og spørgsmålet er om Born to Run kan være i stand til at presse sig selv til spids igen efter et stykke tid. Hvis jeg var sikker på dette, da ville jeg banke hesten, men den kan også ende i dødens – og herfra kan det blive for svært, med mindre de kan få styret tempoet derfra. Førstehest.

4 L.L.Labero er en af ​​mange heste hos Robert Bergh, der er i god form for dagen. I sidste start tog han sig af spidsen fra spor to og gik derefter sikkert væk til sejr. For to starter siden sluttede han skarpt fra køen og fra en god startposition her skal L.L.Labero ses som favorit til spidspositionen, hvorfra Robert Bergh bestemt ikke giver denne væk.

En anden hest, der også er starthurtig er 2 Capital Gain C.C., og som er god kapacitetsmæssigt i klassen, ligesom sporet her blev perfekt til enten spids eller ryg lederen. Sidste gang fik han chancen for sent, men gik meget godt det sidste stykke lidt i skyggen bagved. Formkurven peger opad og fra en god startposition med sin starthastighed er Capital Gain CC sikret et passende løb fremme uanset.

1 Special Topmodel, skal bestemt ikke glemmes helt her, hesten er også starthurtig, og spørgsmålet er bestemt, om de kan holde spidsen, når de spidsen, så er spørgsmålet om de overlader den, for så at sidde i vinderhullet – Eller bare trykker gassen i bund. Det sidste tror jeg dog ikke helt på, da det forlyder, at de sigter efter et løb næste weekend. Men det er bestemt en hest der har kapacitet til at vinde et sådan løb her. Kun 5%

Spidshest efter 800m:

 • 4 L.L.Labero 40%
 • 5 Born to Run 25%
 • 1 Special Topmodel 15%
 • 2 Capital Gain C.C. 15%
 • Øvrige 5%

Ranking: A:5 B:4,2,1,7,9 C:8,10,3,6,11

V75-4 2140m auto
I fjerde afdelingen finder vi 3 Bentley Gar, som står med straffespsrk og åbent mål her, da værste modstandere har fået ringe spor. Hoppen har på sine to starter for Timo Nurmos formået at vise en kapacitet frem, der er væsentligt højere den modstand hun møder her, samt de penge, hun har på sig i øjeblikket. I den sidste start vandt hun let, på 1.11 over de sidste 800m. Örjan Kihlström som kørte den gang, sagde også at der var masser af kræfter tilbage. Selvom modstanden i dag er hårdere end tidligere, står hun godt inde fra spor tre, og Bentley Gar er den sandsynlige leder af løbet. Når hun først er i den position, vil hun være svær at slå, da værste modstandere har værre spor.

14 Omega Superstar, er den jeg ser som værst imod, hesten er dog lidt ujævn i sine præstationer. Men hun besidder grundlæggende en rigtig god kapacitet. Hvis hun her præsterer i toppen, er der kapacitet til, at Omega Superstar kan blande sig i sejrskampen her. Selvfølgelig skal der være en del tur fra dette spor, ligesom vores førstehest skal have en ringe dag.

Skal jeg nævne én til, da er det 13 Graces Candy, der ser ud til at have fundet formen, selvom det ikke er blevet til nogle sejre i de seneste starter. I den sidste start klarede hun sig godt bag Kia Ora og selvom startsporet i dag er hårdt, er det en dame, der kan klare en del arbejde på egen hånd, hvis det bliver nødvendigt.

Spidshest efter 800m:

 • 3 Bentley Gar 55%
 • 2 Golden Opportunity 20%
 • 1 Imperias Juliette 15%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:3 B:14,13,1,12,10,2,15 C:7,5,6,11,9

V75-5 2640m auto
9 Mercenary
, var lidt sej i årsdebuten, men har herefter taget tre flotte sejre i træk. Denne femårige, der er trænet af Jörgen Westholm starter her fra bagspor, men dette kan ofte være en fordel på den længre distancer. Distancen har hesten bestemt ikke noget imod, da den besidder god styrke, næst senest da den gik 1.12.8 på 2140m, gik den med fuld fart over mål, og så bestemt ud til at kunne løbe 500m længere;) Mercenary har formen på top og i et eller garderbart løb, da kan dette være en fristende banker til fine 25%.

Hvis man ikke banker min førstehest, så kan man alternativt lave en lås med 6 Firefoot. Denne femåring er stadig ubesejret under ledelse af Oscar Berglund, når den ikke har gallopperet, og her på hjemmebane kan vi nu regne med, at den er ordentligt forberedt. Amerikanervognen er atter på og vallaken har en starthastighed, der meget vel kan tage ekvipagen helt i spidsen. Firefoot har 5 sejre på 6 forsøg, hvor den er gået i spåids. Så når den først er der, burde chancerne for sejr være gode.

Garderer man videre, da er Jörgen Westholms anden hest 5 Starstrucked bestemt en man skal have med på kuponen. Hesten sluttede meget hurtigt i et stayer løb på Solvalla i Eliteløbsweekenden. Formen er i top og det kan man fra en okay udgangsposition regne med i dag. Det er tilmed indregistreret en amerikanervogn, hvilket er spændende. Kun 8%

11 Timo Jutila får også en del streger, synes dog det er i overkanten, nu da de træk dette ringe spor. Vallakken har fire sejre i træk på kontoen inden sidste start, men så sin sejrsrække blive brudt, da det blev galop med omgangen tilbage til mål. Men at Timo Jutila har god kapacitet til klassen, har han vist i sejrene på det seneste. For to starter siden vandt han på en enkel måde på trods af, at han skulle udføre jobbet uden for lederen. Nu er det en lang distance, hvilket kan ses som en fordel for Timo Jutila, der er stærk og solid. Modstanden er dog hårdere idag og sporet elendigt.

Nævner også 4 Load Master, der også kommer med fuld form til dagens start. Der er blevet til to sejre og en andenplads i de seneste tre starter.

Spidshest efter 800m:

 • 6 Firefoot 45%
 • 2 Mafioso Lynx 25%
 • 4 Load master 15%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:9,6 B:5,11,4,8,2 C:1,3,7,10,12

V75-6 2140m auto
Dagens højdepunkt kommer her, når Jämtlands store pris skal afgøres. Den første hest i løbet for mig er

2 Spickelback Face er uden tvivl meget interresant her. Her sætter de amerikanervognen på for første gang, hvilket kan give hesten lidt mere i startmomentet, uden atr være en startraket. Men de vil herfra kunne sidde godt til i andetsporet direkte, og få et godt slagspor til at spurt de sidste 200 meter. Senest var de ude i harpars Hanover løbet, men glem det løb, da hesten ikke kunne løbe optimalt på banen, dette var faktisk også noget Daniel Wäjerstein gjorde opmærksom på inden løbet. Det bliver mere passende forhold denne lørdag, og jeg ser faktisk denne som min førstehest.

7 Mister Hercules, der her gør sit første løb mod eliten. Dette er et talent, der har fire sejre i de seneste fem starter. Daniel Reden træner og indtil videre i år er det blevet til tre optrædener og der er også blevet til lige så mange sejre. Mister Hercules har vundet på en flot måde uden at skulle gå i bund på noget tidspunkt. Mister Hercules er desuden allround og går fra alle positioner. Mister Hercules er også starthurtig, og kan med måske overtage spids efter lidt tid. Daniel Reden virker dog til at have et lille formdyk på hestene, så spørgsmålet er om formen er 100%.

5 Milliondaollerhymne, bliver min tredje a-hest, og en hest der er spillet alt for lidt her, og vi takker. Selvfølgelig er det intet plus at Fredrik B. Larsson selv sidder op bag, men intet kan få os til at tro han ikke skulle være godt med i denne sammenhæng. Afsluttede bl.a. stærkest af alle bag ve Bepe Bi i Sweden Cup, og jeg tror formen er på plads til dette løb. Milliondaollerhymne er utvivlsomt en af de bedre heste i dette løb, og skal tælles tidligt. Kun 4%.

Eliteløbsdeltager 10 Vernissage Grif er den regerende mester i Jämtlands Grand Prix og vil forsøge at forsvare den titel i år. I sidste start handlede det om et Elitelopps forsøg, og han måtte tidligt se sig slået over opløbet. Men vi skal ikke tage den indsats så hårdt, da Vernissage Grif har præsteret ujævnt før, og hvis han bare er i det rigtige humør i dag, er der bestemt kapacitet til at kæmpe om sejren her i dag på trods af spor ti bag bilen. Med lidt tempo i front, kan den fælde mange over opløbet.

Der kommer meget spil på 1 Click Bait, der kom til Eliteløbsfinalen på Solvalla og fik føringen takket være Don Fanucci Zets galop i starten. Han fik lidt stumme ben i finalen, og her er distancemen 500m. længere. Dette er hesten, som nok vil sidde i spids her, men jeg de 2140m, distanccen er ikke en fordel, og der kan komme stummer ben igen til sidst her. Er derfor kun et garderingstreg i min bog.

Spidshest efter 800m:

 • 1 Click Bait 45%
 • 7 Mister Hercules 35%
 • 4 Milligan’s School 10%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:2,7,5 B:10,1,4,3 C:8,9,6

V75-7 2140m auto
3 L.L.Royal
har nu lavet to starter for Robert Bergh, og vi har kunne lide hvad vi har set, da hesten ser forvandlet ud. I sin debut for to starter siden vandt han på en flot måde fra dødens. Senest stod han for en imponerende præstation, da han trods en hurtig åbning på 09.0 de første 500m pressede sig til føringen og derefter lod konkurrenterne være bagved resten af løbet og sluttede. De inderste spor er gode dtartspor på Östersund, og jeg ser at L.L.Royal godt kan holde spids, foran 6 Devils Tongue fra start. Derfor er dette min førstehest her.

Værste modbud til spidsen er 6 Devils Tongue, der sad fast med masser af kræfter tilbage i den fireårings eliten på Solvalla sidste gang, uret stoppede på 10,5 over 1640m og indtrykket var mersmagende, og vi noterede den i vores bog som “næsteganger”. I dag er næste gang for Devils Tongue, der her også fik en fin startposition. Han er hurtig væk fra start og i min bog er Devils Tongue værste modbud til spidsen efter L.L.Royal. Når de spids, er meget vundet da han fra den position stadig er ubesejret på tre forsøg. 

Nævner også 2 Parker, der galopperede af sted i Harper Hanovers løb under Eliteløbsweekenden, og der blev snakket en del om hesten før det løb. Nu kommer han med en misvisende programlinje. Hesten er dog kun middel fra start, så sporet er perfekt denne gang, da de så sidder i andetsporet direkte og taber mindre terræn fra start, herfra kan Parker meget vel blande sig i den endelige sejr i dag.

Garderer man videre så er det mere åbent bagved, men vil nævne 1 reven Dejavu, som er favorit til vinderhullet, og derfra kan man altid vinde med åbning over opløbet. Glem heller ikke 4 Abbys Wise Ås, der bestemt også skal med ved videre gardering.

Spidshest efter 800m:

 • 3 L.L.Royal 45%
 • 6 Devils Tongue 35%
 • 1 Reven Dejavu 15%
 • Øvrige 5%

Ranking: A:3,6 B:2,1,4,9,10 C:7,5,8,11

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider