Søg
Close this search box.

V86 Tingsryd 8/6-2022 – Jackpot

Der er en fin jackpot på 15 millioner svkr. på V86 denne onsdag aften, og det ligner på forhånd en meget spændende V86 runde, hvor der er god klasse på løbene. 

Tingsryd er desuden Sveriges eneste milebane, og det er værd at bemærke, at opløbet nu måler hele 300 meter, og senest da der var V75 Grand Slam på banen, var det kun 1 ud af 7 heste, der vandt fra spids. Kurverne er desuden længere og knap så skarpe, hvilket også gavner heste der krængler lidt i de normalt skarpere kurve.

Bemærk også, at der er spilstop kl. 19:20.

V86 Andelsspil

Vi spiller til denne uge et V86 andelspil, hvor vi tager udgangspunkt i vores analyser nedenfor. Du kan spille med via Derby25 linket her. Pris per andel er kr. 75,- og der er ialt 100 andele til salg.

Du finder os via Odds-betting.dk inde i Derby25 spilklubben.

Vi anbefaler desuden også disse andelsspilklubber til dagens V86 omgang, man kan med fordel købe en anpart i hver. Du finder dem inde under Derby25 spilklubber.

  • “Mammens Milliontips” – 100 kr. pr. andel.
  • “Wimmer spil og Nyheder” – 75 kr. pr. andel.
  • “Lars og Jespers jackpot fiduser” – 65 kr. pr. andel.
  • “M&A´S JP FIDUSER” – 60 kr. pr. andel.

Følg også Odds-betting.dk på facebook, samt Wimmers spil og nyheder.

V86 Travtips & Analyser – Tingsryd 8/6-2022


V86-1 1609m Auto
3 Beatrice Trio
er i skrivende stund klar favorit og hun har imponeret stort med to sejre i træk med sin nye træner Admir Zukanovic. Kim Eriksson, der har kørt hesten er imponeret af den, og den har her fået et godt spor. Hun kan meget vel vinde dette løb på den hårde måde og har for få penge på sig til sin kapacitet, men hun møder sin hidtil hårdeste modstand nu. Beatrice Trio vil her højst sandsynligt skulle udføre jobbet uden for lederen. Det optimale scenario, vil være anden yderst i god slagspor i ryg. Så kan det meget vel være vinderhesten. Kan være en fræk start banker på mindre kuponer.

12 Palmyra kommer fra en overlegen sejr og vandt med mange længder fra føringen i sidste løb, og indtrykket var af den bedste slags. Der er nu andre forhold med et bagspor her, men jeg tror, ​​det kan være et godt tempo i løbet, som vil gavne Palmyra – og hun bør derfor tælles tidligt på trods af sporet. Husk, at opløbet er 300 meter, så det er bestemt ikke en fejl at ligge i ryg op til opløbet, formen burde desuden være rykket fremad med det seneste løb.

11 Ivanka Amok gjorde senest sæson debut efter længere tids fravær i det sidste løb og imponerede med det samme, da hun vandt fra et lignende startspor over den nuværende distance. Det er hårdere imod nu, men kapaciteten er høj, og hun burde være kommet længere med det løb i kroppen. Tingsryds lange opløb burde også passe hende perfekt.

9 Rose Hill vandt senest trods et hårdt løbsforløb, hvor de gik både i tredje og fjerdespor i længere perioder, men spurtede alligevel en sikker sejr hjem. Her har de fået et fint smygspor, og skal bestemt tælles med bagom favoritterne, selvom modstanden nu er hårdere. Kun 3%.

1 Columbia ser ud til at blive glemt af spillerne her, dette er en kapabel hest, der her har fået et fint spor, og vil være at finde i den forreste del af felten. Kommer åbningen på opløbstrækningen, da kan den spurte godt og overraske mange. Kun 5%

4 Queen Ligus galopperede tidligt i finalen af ​​diamantstoet sidste gang, men har vist god form inden da. Hun er ret kvik bag bilen og burde få en god position i fronten, og måske spids eller vinderhullet. Der er desuden registreret med sko i skrivende stund, og det er et lille minus, men dog veksler de til amerikanervogn istedet for almindelig vogn.

5 Velten Isabel kommer fra en god præstation i Tyskland efter at have kørt i spidsen trods et spor yderst på vingen. Der er gode chancer for at nå føringen også her og så burde hun nå langt, selvom det kan blive stumme ben til sidst over Tingsryds lange opløb. Kun et garderingstreg her.

Ranking A:3,12,11 B:9,1,4,5 C:6,2,10,8

V86-2 1609m Auto
5 Cobra
har sandsynligvis overkapacitet til dette løb, hvis såfrem at han holder travet. At Björn Goop sætter sig op bag på denne hest med sin enorme erfaring er et stort plus, men som hesten så ud i aktionen sidste gang, er det bestemt ikke en hest jeg vil banke. Han vandt let løbet, men det var et af de mærkeligste indtryk man har set på en hest og selvom Tingsryds bane kan være en fordel for hesten, så stoler jeg ikke 100% på den.

2 Braddock kan ikke åbne noget videre fra start og fik dermed et perfekt startspor til at sidde i andetsporet direkte. Hesten er desuden i fin form, og han er hærdet i hårdere konkurrence end favoritten har mødt og Tingsryds lange opløb passer ham perfekt, fordi han har sit bedste stykke til sidst.

9 Denarius gik godt fra føringen i et Breeders Crown-løb senest og var tæt på at lave den store overraskelse ved at vinde, men blev til sidst indhentet og besejret af stærke Edibear over de sidste meter over opløbet. Han kan fra dette bagspor ikke udnytte sin starthastighed, men hvis det løser sig rimeligt med positioner, kan det være et potentielt skræl til kun 5%

10 Conte Prad gjorde det godt i det sidste løb, hvor de satte næsen først over målstregen.  Han blev desværre disket efter en episode over opløbet og måtte give sejren videre, men med det rigtige løb her, da kan han tage en hurtig revanche her.

4 Jeopardy har der været megen tale om, men hun har slet ikke fået det til at virke. Hun er hurtig fra start, og jeg tror, ​​hun tager sig af føringen indledningsvis, og det optimale ville være at give slip til favoritten efter lidt tid og derfra sidde i vinderhullet. Der er stor sandsynlighed for at få en åbning på det lange opløb på Tingsryd, så hvis Cobra ikke har handlingen med sig til sidst, er Jeopardy værd at strege.

7 Inspiration var ude i Kongepokalen sidste gang og er bedre end hvad man kan læse på dens resultater. Inspiration er vant til at møde hård modstand, men trak desværre et spor lidt langt ude på vingen. Tåler dog at gøre lidt arbejde, og trives hvis der er et jævnt højt tempo i løbet. Formen er på top, og garderer man løbet, så tag Inspiration med. Det kan være en inspiration til de 8 rigtige.. he he.

Nævner også 3 Voyager West, der også har en god spurt at tilgå, og med det rette løbsforløb kan den skrælle til kun 1% på Tingsryds lange opløb.

Ranking A:5,2 B:9,10,4,7,3,8 C:6,3,1,11

V86-3 1609m Auto
4 Ivory Am
har passende forhold med et godt spor, da hun er en meget hurtig fra start og jeg tror hun kommer forbi 3 Global Believer og dermed er hun også hesten at besejre for de andre. Hun har taget føringen fire gange før, og det har resulteret i fire sejre. Der er nogle hårde heste imod, men hun er under udvikling og fra spidsen tror jeg hun sælger sig selv dyrt. Kan være en banker på de mindre kuponer.

10 Swish The Cash er en rigtig god hest, og som nok er en af feltets bedste. Han er ikke helt ukompliceret og har galoperet i 2 ud af 5 starter, men indtil videre har han ikke tabt , når han har holdt sig til travet – og det er en hest der kan tåle at gøre arbejde undervejs. Han har hurtigt startende rygge på heste i starten, og burde sidde fint med. Jeg forventer en offensiv styring fra Adrian Kolgjini, og spørgsmålet er selvfølgelig, om de kan nedbryde Ivory Am fra eventuelt dødens? Skal under alle omstændigheder med hvis man garderer.

Garderer man videre, da er 1 Cheyenne Selva starthurtig, og spørgsmålet er om hun er hurtig nok til at tage spidsen, ellers kan det tænkes, at de er tilfredse med vinderhullet. Hesten er lidt svær at bedømme, da det er dens første start på svensk grund, men jeg tror den kan holde 3 Global Beliver ude, og derefter slippe til favoritten. Kan dukke op i sejrstriden.

9 Ares B. spurtede godt senest, og får her amerikanervogn på for første gang, og nu med to løb i kroppen burde formen nærme sig toppen. Gik ny rekord senest fra samme spor.

Nævner også 12 Bowler Day, der har været stærkt spillet i flere løb, og den bliver helt glemt her. Samt 8 Steady Victory, der får amerikanervognen på for første gang her.

Ranking A:4 B:10,1,9,12,8,3 C:7,2,6,5,11

V86-4 1609m Auto
12 De Gaulle Grif
er en stor og reel hest, der her får sin debut på svensk grund. Jeg har kunnet lide det, jeg har set i arkivet af ham, og selvom han måske ikke var super sidste gang, så synes jeg, der er en god chance for at runde dette felt, da modstanden ser overkommelig ud. Man hører i stalden, at det er en hest noget ud over det sædvanlige, der vil tjene mange penge i fremtiden, og når han ikke engang bliver en favorit i løbet, tror jeg, der er god værdi i, at banke ham til de nuværende 24%.

Det klare modbud er selvfølgelig den nuværende favorit 5 Just Perfect Sisu, som kommer fra en sejr efter at have siddet i spidsen, men jeg var ikke alt for imponeret over den indsats, og han holdt sig kun knapt foran Sobel Caviar, der gik hurtigt over opløbet. Der er også et par hurtige startheste indenom her, som kunne tage imod ham fra start, og gøre det mere indviklet. Er streget til 49% på nuværende – hvilket er for meget.

3 Tailored Arrival leder lidt efter sin topform, men har vist god fart i forhold til sammenhængen, og han trives desuden bedst på de korte distancer. Han er registreret uden sko for første gang i karrieren, og hvis det bliver godt, er det et muligt skræl i løbet. Stald Lövgren har desuden god staldform.

Nævner også 8 Segway, der nu kommer uden sko og amerikansk sulky for første gang, hvilket kan give et ekstra niveau. 6 Guardian Angel er Flemming Jensen lidt oppe på, nu uden sko og amerikansk sulky.

Det skal desuden nævnes at 7 Vincentius for første gang går uden sko, senest på Chalottenlund gik de med sko. Kan give et ekstra gear.

Rangering A:12 B:5,3,8,6,7 C:11,2,4,9,1,10

V86-5 1609m Auto
3 Bythebook
var nummer to efter Hail Mary i sin sæsondebut og møder nu ingen modstand af den kaliber. Han er desuden også meget hurtig fra start og burde kunne udfordre om spidsen, og hvis ekvipagen når den position, så vil de køre der. Der lyder desuden optimistisk toner fra stalden på forhånd og med de nuværende beskedne 7% er han meget spilbar. Min førstehest.

4 Harran Boko har meget passende forhold her, da han er meget starthurtig, og senest den mødte Racing Mange, tog han spidsen nemt. Det er klart, at det bekymrer med dobbeltgalop sidste gang, men hvis han virker, så er det en god chance, og han vil højst sandsynligt være i spidsen med det samme, hvis han præsterer på det niveau han kan.

1 Racing Mange sad senest fast med masser af kræfter tilbage over målet, og han har set fin ud med to sejre i træk før det. Der er mange konkurrenter, der kan åbne hurtigt i løbet, og selvom Racing Mange er hurtig, er der risiko for at han kommer til at sidde fast indvendigt fra start, og jeg tror, ​​at inderbanen kan være en fælde. Det er klart, at han vil ses med en chance for at vinde i løbet hvis bare han kommer ud.

2 Sevilla ser ud til at finde formen nu, men er helt glemt her af de tidlige spillere, og det er en fejl. Har nu fået to løb efter en længere pause, og sad senest fast med masser af kræfter. Kun 6%

5 Tycoon Cornway Hall, er en ældre hest der er blevet “vækket” efter regi byttet til Flemming Jensen, var to fra ryg på Click Bait senest, og viser fortsat fin form, er dog spillet lidt i overkanten på nuværende tidspunkt til 20%

Ranking A:3,4 B:1,2,5,10,9 C:7,6,8

V86-6 3218m Auto
7 Galantis
så næstsenest strålende ud på Åby, via en god spurt til tredjepladsen via open strech i et Silverdisvisionsløb. Han skal have bestemt have et passende løb herfra, kommer han bare ned i en fin ryg, så er meget vundet – men kan vinde dette på flere måde, da han kan også lave lidt arbejde på egen hånd. Modstanden denne gang ser bestemt ikke skræmmende ud i forhold til senest. Så selvom det ikke er en hest der vinder så ofte, så må jeg sige, at hvis der skal komme en sejr, da er modsatnden her mere end passende end længe set.

3 Ornello ser ud til at være spillernes klare favorit i betragtning af den seneste indsats, da han vandt med lignende forhold over den nuværende distance på Tingsryd. Men han fik sig også et passende løb i rygge hele vejen, og desuden kan han være meget ujævn i sine præstationer, og jeg ser ham derfor kun som en garderingsstreg her.

4 Toto Barosso er lidt en vind eller forsvind hest, da hesten er håbløst usikker, men kapacitets mæssigt, da er han vel en af feltets bedste heste. Men det er bestemt ikke en hest jeg stoler på, ligesom Stayer distancen her er et stort spørgsmål.

Nævner også 6 All Star, der også kan blande sig i sejrstriden. Hesten gav sig modvilligt fra spidsen senest, og kommer med fin form til denne start. Kun 5%. 8 Moses skal heller ikke glemems ved yderligere gardering.

Ranking A:7 B:3,4,6,8,10 C:1,5,2,9

V86-7 1609m Auto
5 Luringen La Ma
får tippet i et vidtåbent løb. Han var meget solid i sejren sidst efter et offensivt set-up af Fredrik Berg og vandt ret let fra positionen udvendigt. Nu er den amerikanske sulky på igen, og jeg tror, ​​vi kan forvente en offensiv tilgang fra André Eklundh, der sidder oppe bag hesten denne gang.

3 Katalonia er meget hurtig fra start og kan betragtes som en klar spidsfavorit og på den position vokser hun et par klasser, som hun sidst viste, da hun vandt på 1.11,5 over distancen. Det er hårdere imod nu, men hvis hun er lige så flot som sidst, så fører hun løbet længe.

1 Loyal Cash er ikke så tosset og burde få en passende tur på indersporet. Er der overtempo i løbet, er han slet ikke ufarlig, hvis åbningen kommer. Kun 9%

6 Catman Di Celle var på andenpladsen efter Katalonia i sidste løb. Det bliver desuden uden sko denne gang, hvilket kan give et ekstra gear. Skal bestemt ikke glemmes ved gardering.

8 Aragorn As gjorde det virkelig godt i dens sæsondebut i år efter et løb uden for Dream Creation. Sporet blev desværre ringe, men han er en af ​​dem, der besidder den højeste kapacitet i feltet. Goop hopper op.

9 Cash And Carry gjorde det godt i sidste løb, og nu bliver hun udstyret med en amerikanervogn for første gang i sin 19. start i karrieren. Selvom det er hårdt fra et bagspor mod hingste og vallakker, så tror jeg, det kan være god fart deroppe, og hvis hun kommer rimeligt igennem fra start, vil hun være farlig over opløbet.

11 High Line Pellini er et talentfuldt individ, der udvikler sig, og han har været overlegen i to sejre i træk. Fra denne position kan det dog blive svært, og er i mine øjne total overspillet her til de nuværende 25%.

Nævner også 4 Hilltop Hawk, der er en stærk sprinter, som ville have gavn af et hurtigt tempo. Går dog med sko denne gan, hvilket er et lille minus.

Ranking: A:5,3 B:1,6,8,9,11,4 C:7,2,10,12

V86-8 1609m Auto
9 Hipster Am
er en hest, der klarer sig bedst i spidsen, og et spor i de forreste geld ville have været optimalt, men han har vist, at han også klarer sig godt med andre oplæg. Han gik et rigtig godt løb sidst i Elitloppssweekenden som nummer tre efter Zeudi AMG og Orkan Von Haithabu, og det er ikke umuligt, at han bare er den bedste her trods startsporet. Det ser i mine øjne ud til, at der kan være en del tempo i løbet, hvilket vil gavne Hipster Am, og jeg banker ham.

4 Eros Zola har været lidt op og ned i sine præstationer i år og har ikke haft den form der skal til, men jeg synes, han har forbedret sig på det seneste, og det føles som om formen er på gang nu. Dette er en hest, som Flemming holder meget højt, og hvis han løber op til sin kapacitet, kan han godt vinde et løb som dette. Han er ret hurtig fra start, og jeg finder det slet ikke umuligt, at han måske kan nå føringen.

1 Cash Cowboy er en god hest, men den vinder sjældent. Senest startede han med et svært spor 12 over en kort distance, men var klart god som nummer to efter Joy Alissa, der var rigtig god for dagen. Han galoperede formentlig en sejr væk over opløbet for tre starter siden og er i god form nu. Nu er sporet bedre og formår han at holde spidsen, kører han nok der længe.

6 Izzi’s Newport er tilmeldt med sko og almindelig vogn nu i stedet for uden sko og amerikanervogn og det kan selvfølgelig ses som et minus, men jeg har et godt øje til denne hest som ikke har vist sit fulde potentiale endnu.

Nævner desuden også 10 Arvid S.H., som er uspillet, og som er en hest der passer godt til det lange opløb, og 11 Larry Wood, der kommer fra en stald i form.

Ranking: A:9 B:4,1,6 C:10,11,5,8,3,12,2,7

V86 Forslag Tingsryd 8/6-2022
V86-1: 1,3,4,5,9,11,12
V86-2: 2,3,4,5,7,8,9,10
V86-3: 1,3,4,8,9,10,12
V86-4: *12 De Gaulle Grif
V86-5: 1,2,3,4,5,9,10
V86-6: *7 Galantis
V86-7: 1,3,5,6,8,9,11
V86-8: *9 Hipster Am

19208 rækker x 0,25 = kr. 4.802

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider