Søg
Close this search box.

V86 Åmål – Travtips & Analyse

Hvis man fulgte V86 i sidste uge, husker man, at forholdene var helt anderledes, da løbene blev kørt på milebanen Tingsryd. I denne uge er forholdene omvendt fra sidste uge, hvor der køres V86 på 800 meter banen Åmål.

Det er værd at bemærke, at 55% af løbene vindes fra spidsen på Åmål, så det er ekstra vigtigt at holde øje med “spidskandidaterne”. Opløbet måler kun 105 meter, så det at sidder i forreste geled betyder mere end på andre baner.Spor 1 i autostart er dog ikke det bedste, og det kan være svært at holde spids derfra, og det vil ofte være bedre at have f.eks. spor 2.

V86 Andelsspil

Spil med i vores V86 andelsspil, vi har 30 andele til salg til kr. 100 pr. stk.

Du kan spille med via linket her.

V86 Travtips & Analyser

V86-1 2880m Volt
5 Django Silver
er i rigtig god form for dagen og kommer fra to sejre i træk og senest vandt han på V86 temmelig overlegent på trods af, at han skulle arbejde en del undervejs. Jeg tror, ​​han har så meget respekt med sig, at Ulf Ohlsson kan køre fremad og overtage føringen tidligt, men selvom der ville komme et svar internt, så er han ikke bange for dødens og har også en god chance for at vinde på den måde. Jeg synes ikke, at modstanden er skræmmende, og det kan være en banker til at starte omgangen med.

12 Zenato gik 1.10,5 over kort distance i det seneste løb i hård V75-konkurrence og møder her mere overkommelig modstand. Han har ingen problemer med distancen og det er en hest der går hele vejen til mål. Han vil helt sikkert gå en rigtig god sidste runde her, men der kan være for langt frem over Åmåls 800 meter bane.

1 Dynamic Twister vandt over 2080m senest på Åmål. Han er ret hurtig fra start og kunne tage imod favoritten, men følelsen er stadig, at Stefan Persson er glad for et rygløb over den længere distance distance. Han skal i hvert fald have en god tur i fronten her og er tidligt med, hvis man garderer favoritten.

6 Thorondor, plejer at være god i volt, selvom han ikke er statet så meget i volt. Tror godt den kan sidde i spidsen her fra sit springspor. Kommer de til spids, da kan de selvfølgelig vælge at køre der, eller tage ryg på 5 Django Silver.

4 Vasco er staldkammerat med favoritten. Spor 4 er dog ikke det bedste spor for ham, og Ulf Stenströmer er lidt bekymret for risikoen for at galoppere. Hesten skulle være kommet videre med det seneste løb i kroppen. Hesten har fartressourcer til at kæmpe om sejren her, hvis den holder sig til den rette gangart.

Nævner også 9 Milos Granador, der for tre starter siden afgjorde knap i spurten til sejr, og holder bedre form end resultatlinjen viser.

Spids efter 800m:

 • 5 Django Silver 35%
 • 1 Dynamic Twister 30%
 • 6 Thorondor 25%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:5 B:12,1,6,4,9 C:13,8,2,3,7,11,14,10

V86-2 2480m Auto
1 Kövras Joker
har her en topchance, hvis han forsvarer sit inderspor og når føringen. Han har startet året på den bedst mulige måde med to sejre i træk, men spor 1 bag bilen ved Åmål er ikke optimal, og han kan blive kørt over fra start, jeg tror dog stadig han han holder spid, holder han spidsen – så tror jeg han vinder. Senest stod han for en flot præstation da den fireårige afsluttede sidste omgang på flotte 12,6 og vandt over 2640m.

2 Steady Victory fik et godt spor, da hesten bare er middel fra start. Burde her sidder fint i andetsporet direkte. Senest på Tingsryds galloperede den, men han har været rigtig god med to sejre i træk på Jägersro før det. Han er i skrivende stund registreret med sko, men meldinger fra stalden er, at det kan være de prøver uden sko for første gang.

9 Hard Center er ikke en dårlig hest og den første sejr kommer nok snart. Han har mødt hårde konkurrenter og gjorde et godt løb sidste gang på Solvalla. Det er lettere modstand denne gang, men favorittenkan blive svær at slå. Bag favoritten er hesten given på kuponen, og han burde være spillet mere end de nuværende 3%.

4 Bontani Degato er i god form og har vundet på Åmål før over den nuværende distance. Hans starthastighed bag bilen er lidt utestet, men han åbnede pænt fra samme startposition sidste gang. Kan Stefan Persson få ham lidt hurtigere afsted fra start er føringen ikke umulig, og amerikanervognen kan måske gøre ham hurtigere det første stykke.

5 Elliot Cloud (UDGÅET), gik en flot tid og en god spurt næstsenest, dog uden at være i nærheden af sejren som to’er. senest overtog de efter 650m, og vandt sikkert. Skal dog til denne gang gå med sko, så et lille minus fremfor senest.

Vil også nævner 12 Livingston, der desværre har trukket et elendigt spor, men kommer de bare nogenlunde igennem, og får et fint slagspor, da kan de overraske. 8 Flap Setting er frygtelig hurtig fra start, og hvis han havde startet med et spor længere inde i banen, havde jeg troet mere på ham i dette løb. 

Spids efter 800 meter:

 • 1 Kövras Joker 40%
 • 4 Bontani Degato 20%
 • 8 Flap Setting 20%
 • Øvrige 20%

Ranking: A:1 B:2,9,4,5,12,8 C:10,7,3,6,11

V86-3 2480m Volt
6 Lysjö Kasper
tror jeg vinder løbet, hvis den kommer til spidsen herfra. Der er tale om en tempofyldt koldblod, der har kørt mange gode løb i år og senest var han modig fra føringen på V75, men blev besejret af vindermaskinen Ulvsåsen.
Nu er forholdene passende, og fra hans springspor er det en god chance for at nå føringen og først i spids, så bliver han svær at slå. Han er dog ikke afhængig af nogen spids for at vinde løbet og er endda måske bedst når han kan gå i ryggen og spare til spurten, uanset er det en god chance.

2 Brenne Rön har klaret sig godt, selv med en galop to gange, men har ellers set godt ud og har gjort det godt efter sine galopper i løbene. Skulle Sven Olav Weberg prikke starten og komme før Lysjö Kasper er meget vundet, og fra føringen er det en tidlig udfordrer.

10 Sylv Odin sad fast med sparede kræfter i sidste V75-løb som Lysjö Kasper og ville nok have passeret denne, hvis hullet var opstået. Han er stadig uden sejr i år, men formen føles i klar fremgang, og skulle Lysjö Kasper svigte, da kan Sylv Odin slå til.

Nævner også 5 Guli Vitus, der ændrer lidt i balancen og kan slå til nu og 11 Hauan Mina, der træner stærkt – burde være spillet til 7-8 %, og den er kun spillet til kun 2% på nuværende tidspunkt.

Spids efter 800 meter:

 • 6 Lysjö Kasper 35%
 • 2 Brenne Rön 35%
 • 7 Stommens Berta 15%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:6,2,10 B:5,11,3 C:7,13,4,9,12,1

V86-4 2080m Auto
9 Notre Perle
er en stor og reel hest, der vandt let sidste gang efter at have kørt til spidsen og dette er en meget flot traver, der er kommet et skridt videre til hver start i regi Björn Goop. Nu har hun fået et svære startspor, men Björn Goop vil nok være offensiv tidligt, hvis det går for langsomt deroppe, og hun starter med den højeste chance for sejr i løbet, trods sporet.

4 Chicandquick er min klare favorit til at tage sig af føringen, og hun vandt fra den position i overlegen stil sidste gang på Åmål i et løb over kort distance. Notre Perle er en bedre hest, men den amerikanske sulky gav en god effekt sidste gang, og hun voksede et par klasser i spidsen. Distancen er længere nu, men Linda Sedström leder løbet længe.

3 Maharani Creation vandt et løb i Visby sidste gang efter et passende rygløb, og hun burde kunne få en lignende tilgang nu. Hun kan åbne hurtigt fra start, og drømmescenariet er, om hun kan få et løb i ryggen på enten Chicandquick eller Notre Perle.

2 Above Art havde et dårligt spor i sidste løb, men afsluttede godt. Man kørte da uden sko for første gang, og det fungerede godt. Samme balance denne gang, men muligvis en amerikansk sulky for første gang. Kan åbne pænt fra start, men har svært ved at svare på 3 og 4. Bedre startspor denne gang og hun skal derfor ses med en chance.

1 Village Estelle har endnu ikke prøvet at vinde. I sidste start syntes jeg dog vi kunne se en stigende form, da hun både slog ny rekord og kom ind på en fin tredjeplads, så der er selvfølgelig håb om, at hoppen snart kan besøge vindercirklen. Går uden sko denne gang, hvilket kan give et ekstra gear. Outsider.

Spids efter 800 meter:

 • 4 Chicandquick 45%
 • 3 Maharani Creation 25%
 • 9 Notre Perle 15%
 • Øvrige: 15%

  Ranking: A:9.4 B:3,2,1,5,10 C:7,12,6,11,8

V86-5 2080m Auto
2 Gretzky B.R.
, står her overfor en meget passende opgave. Denne flotte otteåring overbeviste seneste stort med sejren på Jarlsberg og vandt på 1.11,9 over mellemdistancen. Han er hurtig bag bilen og vil gøre et seriøst forsøg på at svare både indvendige og udvendige ekvipager. Fra spidsen med dokumenteret form på Åmål bliver det ikke en nem nød at knække.

8 Lucifer Lane er ekstremt begunstiget af sletningen af ​​6 Disco Valente og er kommet et hak ned i sporet og er sluppet af med den største trussel mod spidsen. Jeg tror, ​​at føringen kan være direkte afgørende for løbets afslutning og her ser jeg 2 Gretzky B.R. trækker det længste strå i kampen om denne. Rammer de derimod dødens, så er denne heller ikke det værste på Åmål, men fordelen er til Gretzky B.R.

5 Ragazzo Da Sopra kan meget, når han er i det rigtige humør, og med et løb i kroppen burde formen være avanceret til denne start. Nu bliver det også uden sko og amerikanervogn. Hesten er også starthurtig, og har fået et godt startspor her bag bilen. Kan måske ennda nå spidsen, og vil da sikkert gøre et ihærdigt forsøg på at køre der og dette kan bestemt åbne løbet op.

4 Audrey Effe har akkumuleret hårdhed nede i Frankrig og gør comeback efter at have været væk siden januar. Så spørgsmålet er selvfølgelig hvor denne står formmæssigt.

Spids efter 800 meter:

 • 2 Gretzky B.R. 40%
 • 5 Ragazzo Da Sopra 25%
 • 8 Lucifer Lane 20%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:2 B:8,5,4 C:1,3,9,7

V86-6 2080m Auto
2 Eagle Rock står som min førstehest. Det er en stor fordel med spor 2 i forhold til spor 1 ved Åmål og jeg er af den opfattelse, at Conrad Lugauer kan komme forbi Agassi Broline og nå føringen. Sidst gik Eagle Rock 1.13.6 over mellemdistancen i et godt Breeders Crown løb, hvor modstanden var betydeligt hårdere end hvad de stilles overfor her, til det løb gik han over mål med masser af ubrugte kræfter. Ifølge udtalelser fra Conrad Luguger, så er han af den opfattelse, at han har en god chance for at vinder det her løb.

1 Agassi Broline er en anden storfavorit, der kæmper med spor 1 bag bilen og ligesom med Kövras Joker i V86-2 er jeg klar over, at han kan blive over på indersporet fra start. Fra føringen er det en god chance for at vinde løbet, men bliver han til overs fra start, skal det passe med placeringerne. Hesten kan være lidt lurig i travet, og kan også galloppere, og spor.

6 All In Face er ikke spillet meget lige nu, og det at han er registreret med en amerikanervogn er spændende. Det er slet ikke en tosset hest, og han har vist god form og blev blandt andet nummer tre i et klasse 2 forsøg, sidste gang Django Silver vandt. God staldform desuden på andre eklunds heste.

5 Peak And Roll har en høj kapacitet og blev nummer to i samme løb som All In Face sidste gang, men Jerry Riordan advarer om, at hesten kan blive dårligere stillet af Åmåls bane.

8 M.T.Rick Nash har topform og gør det godt hver gang og har vist en god attitude og vundet 3 ud af 5 løb i år og senest blev han firer i et V75 løb, da han blev testet i hårdere konkurrence. Sporet reducerer selvfølgelig chancerne, men kommer de bare ned i et godt slagspor, er meget vundet.

Spids efter 800 meter:

 • 2 eagle Rock 45%
 • 1 Agassi Broline 40%
 • 6 All in Face 10%
 • Øvrige 5%

Ranking: A:2,1 B:6,5,8,7,12 C:9,4,10,3,11

V86-7 2080m Volt
9 Muscle Man Boko
lyder der meget optimistiske toner på inden dette løb, og han bliver nok også en ret klar favorit inden spilstop onsdag. Hesten virker til at udvikle sig godt, og har her en god og starthurtig ryg. Nu er han registreret uden sko for første gang, og at Björn Goop sætter sig op bag hesten er spændende. Det bliver en offensiv tilgang, og han trives bedst, når han kan gå en i et hårdt og jævnt tempo ifølge stalden. Jeg er inde på, at denne uden galop, bare vinder det her løb.

4 Spectre har haft øjnene rettet mod starterne i øjeblikket og konklusionen herfra har været, at hesten er i et meget bedre formmæssigt, end hvad man kan aflæse på resultatlinjen. Vallakken har nemlig stået for gode afslutninger, hver eneste gang på det seneste og i den seneste optræden kom de i mål med masser af kræfter sparet. Nu forstærker Stefan Persson sulkyen og så kan det endelig være tid til en velfortjent sejr.

8 Leandro Boko var meget bleg i en V75-start i sidste løb, men var syg på det tidspunkt og er kommet sig og har det godt i træningen. Vi kan forvente en bedre indsats nu, og uden besværet med en vanskelig startposition er han der. Det kan dog blive svært fra spor 8, da han kan sidde fast her.

1 Harry M.G. som er løbets sandsynlige leder i løbet, vil dog ikke give noget til favoritten gratis. Senest blev føringenoverladt i et hårdt løb, men ved Åmål og mod mere overkommelig modstand er der ingen grund til at slippe føringen og planen er at føre løbet fra start til slut. Men spørgsmålet er selvfølgelig om de får lov. Men selv fra spids tror jeg dog ikke denne vil kunne sejre mod min førstehest, der virker til at være et niveau bedre.

12 Lucifer Boko er en rigtig god hest, men har en svær opgave på forhånd her med 20 meters tillæg på en svær bane med mange at runde. Hesten besidder ellers fart og styrke til at kunne vinde sådan et løb. 

Spids efter 800 meter:

 • 1 Harry M.G. 40%
 • 9 Muscle Man 35%
 • 3 Magic Sea 15%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:9 B:4,8,1,12 C:15,6,14,3,13,5,2,7,10,11

V86-8 2080m Auto
2 Bring Me Wine
er storfavorit i sidste afdeling, men dette er en hest der her skal ud og køre efter 10 måneders fravær, og selvom Eklund har staldform, så kan manglen på løb godt sidde i benene. Rammer de spidsen her, vil André Eklund naturligvis køre der, og så bliver chancerne for sejr bedre. Skal bestemt regnes med grundet sin kapacitet og trods manglende løb. Til de nuværende 41% synes jeg det er en favorit der skal garderes.

3 Hattusa er i god form til dagen og kan åbne hurtigt fra start hvis de vil, og det burde de selvfølgelig gøre fra denne startposition. Jeg holder hende som en smal spidsfavorit i løbet selvom der er mange om buddet og fra føringen over Åmåls korte opløb bliver det ikke nemt at slå hende. Men spidsenkørslen er meget lige.

8 Breidabliks Kahlua har nu fået et par løb i kroppen efter pause og begynder at nærme sig topformen. Dette er vel kapacitetsmæssigt en af de bedste i feltet, og hun var senest ude i et hårdt forsøg for Diamondstoet og nu undgår hun heste som Margareta Tooma og Marion Fouty Bon, og skal trods sporet ses med en chance, hvis de bare kommer fint ned uden at skulle bakkes.

4 Benedetta Jet var direkte dårligt i sidste løb som storfavorit i Xpressprinten på Åbytravet, og der var noget, der ikke var det rigtige for dagen. Den sidste indsats er selvfølgelig bekymrende, men normalt hævder hun sig godt i denne konkurrence, og når man tager hende ud igen, burde problemerne være rettet. Dette er en rigtig sprinter, og burde sidde godt med her fra et godt spor, måske endda spids.

Spids efter 800 meter:

 • 3 Hattusa 30%
 • 2 Bring Me Wine 30%
 • 4 Benedetta Jet 20%
 • 1 Global Virgin 15%
 • Øvrige 5%

Ranking: A:2,3 B:8,4,11,1 C:6,5,7,10,9,12

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider