Søg
Close this search box.

V86 Xpress Tips – Bergsåker og Solvalla 9/2-22

Onsdagens V86 deles imellem Bergsåker og Solvalla travovaler.

Herunder finder du vores forslag og analyser af omgangen. Vi håber du vil spille med i vores V86 andelssystem her. Det koster kun 125 kr. pr. andel og der er kun 30 andele til salg.

Jeg tror bestem på, at der kan blive høj uddeling på denne onsdags V86 – Så husk at spil med i vores andelssystem, som vi sætter op på baggrund af vores grundige analyser nedenfor.

Odds-Betting.dk har leveret flere topgevinster

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V86 Forslag og Analyser

V86-1 2640m Auto – Bergsåker
3 Eldorado gjorde comeback sidst efter 1,5 års pause, og viste sig flot frem i sit nye regi, da han vandt relativt sikkert efter en passende tur. Han er hurtig fra start, og jeg tror han formår at holde M.T. Montpellier fra start og er i spidsen. Fra spids vil han være hesten at slå for de andre, dog har der tidligere været en del galopper, og spørgmålet er om de i det nye regi har fået bedre styr på travet, førstehest, men heller ikke mere end det.

9 Correct W.F. har ventet på sin første sejr, som endelig kom sidst efter at have 10 anden og tredjepladser. Hvis han gør en lignende indsats, han ydede ved karrierens første sejr sidst, skal han bestemt medregenes her. Det er klart, at det sidst var et mere simpelt selskab, men han så flot ud, da han rundede sine konkurrenter og vandt med mange længder.

5 M.T. Montpellier har også haft nogle problemer med travet i løbet af sin karriere, men han er en stærk og solid hest, der kan lave noget arbejde undervejs. Han er ret kvik fra start, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis han tager teten, men tænker at han nok ender uden for lederen eller i ryg på samme.

2 Navona har høj kapacitet, og hvis det klapper, da skal hun ses med chance for at vinde løbet, men hun har desværre haft nogle galopper på det seneste, og det gør det til et mindre oplagt holdepunkt, men en given streg. Nævner også 11 Brunello Hall, som virker på vej opad i sit nye regi, og klarer også nemt distancen her og skal bestemt med ved større gardering.

Ranking A:3,9,5,2 B:11,10 C:8,4,7,1,6,12

V86-2 2640m Auto – Solvalla
2 Strong Vacation har de sidste to løb haft en mindre erfaren kusk i Line Marie Andersen i sulkyen. Hun har desværre måtte høre en del kritik for sin styring, specielt sidst, da hun forlod sit andetspor og søgte fjerde inde, og Strong Vacation kom aldrig rigtig ind i kampen og galopperede også til sidst.
Nu ser forholdene dog passende ud med spor to bag bilen, og at Örjan Kihlström forstærker i sulkyen er et stort plus. Modstanden føles på forhånd lunken, og jeg synes, at Örjan Kihlström, burde sidde i spidsen med det samme og bliver der hele vejen til mål.

Bag storfavoritten er der i mine øjne to heste der stikker lidt mere ud i forhold til de andre, det er 5 Olimp, der får Magnus A. Djuse op i sulkyen. Hesten har haft en lille pause, men har vist den har en fin fart. Herefter er det 11 Fauntleroy, der gjorde det godt på distancen på V75 sidst, selvom han var mange længder efter Piemonte. Han slår normalt ikke favoritten, men hvis Strong Vacation af en eller anden grund skulle slippe, er han tidligt bagved.

Rangering A:2 B:5,11,1 C:8,9,3,6,7,4,10,12

V86-3 2140m Auto – Bergsåker
12 Perso er i mine øjne, den bedste hest i dette felt, og havde den haft et bedre spor, da var den et banker forslag, men med bagspor da bliver løbet mere åbent. Perso har vundet halvdelen af sine staretr i sin karriere, men faktum er, at otte af disse sejre er taget fra føringen, og det er usandsynligt, at han når dertil nu. Han arbejder dog også godt bagfra og selvom statistikken siger, at han konkurrerer bedst i spids, da er han min førstehest.

3 S.T.C.C. Bror er i skrivende stund spillet til 7% og jeg synes han burde have en klart større chance for at vinde end det. Han er hurtig fra start og burde have rigtig gode muligheder for at komme i spidsen. Senest tabte han ganske vist fra føringen over kort afstand, men dengang var det hårdere modstand, og kun Tinder Lars var foran ham i mål. 

10 Moshus Prinsen, er en hest der over flere gange har været dømt ude af travløb, men er kommet stærkt tilbage hvilket er imponerende. Han startede året på bedste vis med endnu en sejr, og sporet behøver ikke at være forkert her, da han har en stærk spurt at tilgå. Bagved disse tre ekvipager, da er det meget lige, og bred gardering kan behøves.

Ranking A:12,3,10,4,6 B:1,7,5,11,2,8,9

V86-4 1640m Auto – Solvalla
1 Current Leader står på tur for sejr, og den kan meget vel komme her. Han er ret hurtig fra start og skulle det lykkes at holde føringen fra sit inderspor, er det hesten der skal besejres. Han har både fart og kapacitet til at kunne vinde løbet, men det beror også på at han kan holde spids. Hvis han skulle blive over fra start, da kan han håbe på at kunne komme ud i andetsporet eller at åbningen kommer, da han også besidder en god spurt.

4 MT Reed har ikke vundet et løb endnu, men han udvikler sig stærkt og tog gode skridt sidste år. I sin seneste start sad han fast med masser af kræfter til overs i E3-revanchen, og denne modstand virker passende. Det er årsdebut i år, men pausen har kun været på 5 uger, og det forlyder, at han er meget godt forberedt til denne start.

7 Go For Manny er kun spillet til 3% i skrivende stund og er stadig uden sejr efter ti starter, men han har været ude i hårdere selskaber og var positiv som tredje bag Hankypanky Redbank og Episode Nine sidste gang. Han er hurtig fra start og trods et spor langt ude på vingen, kan han måske komme til spids. Kommer han i spidsen, tror jeg, han vil sælge sig selv dyrt over den korte distance.

9 Önas Power har nok det højeste kapacitet i feltet. Men bagsporet trækker ned her over den korte distance, og skal derfor have lidt hjælp med positionerne og højt tempo for at kunne byde sig ind i sejrskampen. Men sker det, da kan han sagtens vinde dette.

Ranking A:1,4,7,9 B:12,2,6 C:5,3,10,8,11

V86-5 2140m Auto – Bergsåker
Her ranker jeg frækt 9 Elian Web først, da han startede fra et svært spor 12 i gulddivisionen sidste gang og gjorde det godt. Selvom de havde lave forventninger fra stalden inden sidste start, så gjorde han det fint. Elian Web havde brug for det løb i kroppen og bliver helt sikkert endnu bedre nu. Selvfølgelig er Elian Web bedst når han får lov til at starte med et fremspor og helst spids. Men modstanden her er betydelig nemmere end sidst, og med et par strygninger er der nu heller ikke så mange at runde. Fræk Jackpot banker til 13%.

Garderer man, da skal 3 J.H. Mannerheim med. Han var god sidste gang på andenpladsen, da han skulle trave hele løbet uden for Van Gogh Z.S.. Han er ikke en raket fra starten, men han åbner normalt hurtigere end f.eks. 5 Perfect Dynamite, og jeg tror, ​​vejen er åben for spids her. Kommer han i spidsen skal det selvfølgelig være en fin chance for at vinde løbet, men til 37% vil jeg prøve at fælde favoritten.

Nævner også 10 Västerbo Grosbois, der også er hærdet i hårde løb i gulddivisionen. Han kan ikke udnytte sin starthastighed herfra, men han nyder vinterhalvåret og skulle der være overtempo i løbet, er han slet ikke væk.

5 Perfect Dynamite er en rigtig god hest, der stort set leverede flotte præstationer for et par år siden. Han fik dog ingens ejre sidste år, men startede 2022 på bedste vis, da han vandt efter en hurtig afslutning og slog blandt andet Man At Work. Synes dog at denne er streget i overkanten med de 30%.

Ranking A:9,3 B:10,5,7,1 C:2,6

V86-6 2140m Volt – Solvalla
5 Oche Trot er virkelig hurtig det første stykke, og selvom hun har fået et tricky startspor fem her i volten, er det slet ikke umuligt, at hun kan nå føringen. I spidsen har hun vundet fire gange i seks forsøg, og hvis hun skulle nå den position nu, bliver det meget interessant. Hun har også set godt ud ved to lige starter i sit nye regi, og formen må være på top.

1 Hula Hula Sisu har været ude mod hård modstand og har haft svære spor, og nu ser forholdene mere passende ud. Der er gode træningsrapporter fra stalden, og Jörgen Westholm er klar på, at de gerne vil i spidsen og føre dette løb fra start til slut.

10 Himalaya Sisu galopperede uheldigt i sidste løb med en masse sparet i tanken og viste sig flot frem i starten inden da, da hun vandt efter en offensiv føring. Opgaven er ser hård ud her fra tillæg, men jeg tror ikke, Kristian Lindberg frygter modstanden, og hun kan runde alt.

6 Bank Blow tog en fin sejr fra føringen sidste gang mod et mildere selskab, og det blev meget billigt, da hun tidligt kunne overtage føringen. Nu er det klart hårdere modstand.
Hun kan godt nå spidsen fra sit springspor, men hesten er kun middel fra start og kan nemt misse spids, og få et hårdere løb nu, derfor ranker jeg den ned.

Rankings A:5,1,10 B:6,8,12 C:3,7,9,2,4,11

V86-7 2140m Auto – Bergsåker
6 Chestnut Bojje kommer fra en sejr på V75, hvor han koblede grebet eksternt på Berra Steel, der blev slået tidligt fra føringen og blev nummer seks.
Nu starter Berra Steel med et bagspor, og vejen er åben for, at Robert Bergh efter et stykke tid kan rykke op i spids og så er det langt ude at tro, at nogen vil kunne udfordre ham, hvis han er så flot som sidst.

Nævner også 10 Young King, der normalt ville kunne byde op til dans, men man har ikke de store forventninger fra stalden til denne start, men man håber dog på en fin indsats, han er desuden blevet behandlet før denne start.

Garderer man yderligere, da kan 2 Claude P. Hill være et garderingsteg. Med spor to, får han bestemt en god tur her, og hesten sluttede positivt som tredje sidst i et løb over kort distance på V75.

9 Berra Steel blev sam sagt slået af Chestnut Bojje senest, og er kun et garderingstreg på store systemer.

Rankings A:6 B:10,2,9 C:4,7,8,3,5,1,11

V86-8 2140m Auto – Solvalla
4 Claw har vundet 5 ud af 8 løb fra føringen og vokser på den position. Dette er en hest, der er god i hårdere konkurrence, og det er klart, at hvis han kommer i spidsen, da ser det godt ud. Det føles dog stadig naturligt at gardere, taget i betragtning af, at han kan blive ophidset mellem omgangene, og han kan finde på at galoppere. Modstanden er også en tand bedre denne gang, og der er flere gode modbud.

3 Dream Creation er vel mindst ligeså god som favoritten, men Dream Creation galopperede i årsdebuten sidste år og man kunne tænke, at den godt kunne trænge til lidt løb i kroppen før formen er der. Der er dog fine rapporter på hesten fra det Norske, og den skulle være vel forberedt, og jeg ranker derfor denne på linje med Claw. Da det er en rigtig god hest, der kan meget, når den er fuldt funktionsdygtig, og hvis han er godt forberedt, er det derfor en tidlig udfordrer

6 Ozzy’s Melody kan også åbne hurtigt fra start og kan udfordre favoritten om føringen. Normalt tror jeg, at Claw vil være i spidsen, men hvis han skulle blive spændt og gallopere væk fra start, kan Ozzý’s Melody eller Master Blaster godt tage føringen istedet.

7 Master Blaster har vundet over hver tredje start i sin karriere og er hærdet i hårdere selskab. Han er hurtig væk fra start, og selvom det bliver svært at nå føringen herfra, burde han kunne finde sig selv i en god slagposition. Han så også godt ud på V75 sidste gang efter en hurtig afslutning, og modstanden er lettere nu.

Nævner også 5 Optimum Terminator som også er given på kuponen med sin fine form og sejrrige 8 Baroncini Jet gør desuden et interessant comeback.

Rankings A:4,3 B:6,7,5,8,1,9 C:11,2,10

V86 Forslag

V86 Det store Forslag Bergsåker & Solvalla
V86-1: 2,3,5,9,11
V86-2: *2 Strong Vacation
V86-3: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
V86-4: 1,2,4,7,9,12
V86-5: *9 Elian Web
V86-6: 1,5,6,8,10,12
V86-7: *6 Chestnut Bojje
V86-8: 3,4,5,6,7

10800 Rækker x 0,25 = 2.700 kr.

V86 Det Alternative Forslag – Bergsåker & Solvalla
V86-1: 2,3,5,9
V86-2: 2,5,11
V86-3: 1,3,4,6,7,10,12
V86-4: 1,2,4,7,9,12
V86-5: 3,5,7,9,10
V86-6: *5 Oche Trot
V86-7: 6,10
V86-8: *3 Dream Creation

5040 Rækker x 0,25 = 1.260kr.

V86 Den Uden Bankere – Bergsåker & Solvalla
V86-1: 3,9
V86-2: 1,2,5,11
V86-3: 3,4,6,10,12
V86-4: 1,4,7,9,12
V86-5: 3,5,9
V86-6: 5,6
V86-7: 6,10
V86-8: 3,4

4800 Rækker x 0,25 = 1.200 kr.

Bedste Jackpot Banker: 9 Elian Web – kun 10%

Bedste Skræl: 5 Oche Trot – kun 3%

Mest Overspillede: 6 Bank Blow – 43%

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider