Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Solvalla 5/2-22

Lørdagens V75 køres på Solvalla, og dette med flere spændene finaler. Og vi satser igen stærkt på at ramme alle rigtige på weekendens V75, som vi har gjort allerede 2 gange i år.

Du kan spille med i vores V75 andelspil her, det koster kun 100 kr. pr. andel, og der er kun 100 andele til salg denne weekend. Så sætter vi endnu engang et perfekt system op. Senest mulighed for køb af andel er klokken 15:50 lørdag.

Vi baserer vores V75 Andelsystemer på de nedenstående analyser og seneste staldtips.

V75-Tips

Top, Top Topgevinster på stribe

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Herunder finder du vores forslag til lørdagens V75 på Solvalla.

V75 Analyser & Rankings

V75-1 2140m auto
2 Sweetman
fik et drømmespor i denne Silverdivision finale, da den er en helt anden hest fra spids, hvilket den med meget stor sandsynlighed kommer her. Næstsidste gang var han også ude i en sølvfinale, men startede da med bagspor og derfra kan han ikke yde sig selv retfærdighed. I den seneste start viste han igen, hvilken anden hest Sweetman er, når han kommer til at konkurrere i spidsen. Fra spidsen vil det være hesten at slå for de andre.

5 Four Guys Dream kommer i topform. I de seneste fem starter har Four Guys Dream ikke været dårligere end nummer to i mål. I den sidste start fik de et hårdt løb, hvor de klarede jobbet udenfor den førende de sidste 1500m, men stadig holdt tappert til andenpladsen. På Mantorp forrige løb, da sad de fast bagved Sweetman, og spurtede som et ly, og var de kommet fri bare 5 meter før, havde de vundet det løb.

6 Eddy West, er bestemt også en hest der skal med på kuponen. Hesten er ikke specielt starthurtig, men er så hurtigere til sidst. Hesten viser ofte lidt mere på hjemmebanen på Solvalla her, og kan ekvipagen bare komme ned i et fint slagspor, plus lidt tempo på løbet, da vil Claes Sjöström bag sin egen trænede Eddy West tjene på det og nedspurte de fleste.

Kan være en stærk lås imellem disse tre. Garderer man yderligere, da skal man tage med fra B-gruppen.

Rangering: A:2,5,6 B:8,10,4,11,1 C:9,7,3,12

V75-2 2140m auto
4 Piemonte
kommer fra formstalden Joakim Lövgren, der under onsdagens V86-runde viste, at den stabile form er intakt. Piemonte kommer også med to overlegne sejre i bagagen til dagens start. Han er en rigtig klasseklatrer og ser ud til at besidde de fleste af de kvaliteter en god travhest har brug for udover starthastigheden. Han har ofte brug for lidt af løbet til, at trave sig ind i det, men når han først kører på alle cylindrene, er der ingen i dette felt, der kan måle sig med ham kapacitetsmæssigt. Holder han bare travet, er dette den klare vinder af løbet. Men det er dog også i sådanne løb det reelt kan skrælle!

Garderer man, er der flere om buddet, her er min første udfordre være 3 Equal to None har vist god udvikling til sidst og kommer med tre sejre i træk på kontoen inden dagens start. I den sidste start stod de for en imponerende afslutning, da de slog Global Classified på stregen. Selvom du ikke er specielt hurtig væk fra start, er du sikret en god placering fra flise tre og skulle du så snige dig ind og gemme farten til sidst igen, falder du igen mange det sidste stykke. Carl Johan Jepson kørte sidst og får her ny selvtillid.

10 Oskar Of Sand lavede senest arbejdet udenfor Danilo H.B. og holdt godt hele vejen til mål. Kapaciteten er høj og det har hesten også vist ved at vinde i dens første syv starter i livet. For dem, der garderer, skal han ikke ignoreres. Bliver udstyret med en amerikansk vogn til dagens start, hvilket er spændende. Nævner også 6 Fenix Brick og 5 Immigrant Am, der begge er starthurtige, og burde få en fin rejse i fronten.

Ranking: A:4 B:3,10,6,5,1,2,7 C:8,9,12

V75-3 2140m auto
I dette Margaretas 4-årings-løb kommer der flere heste til start, der kun har prøvet sejrens sødme, og det kan derfor være svært at sætte dem ind, for hvor gode er de, så vi tager fylder derfor godt på her.

Førstehest er 2 Kee Keeper, der vandt let fra føringen i sidste start, og var bl.a. før 4 Ciak Bi. Kee Keeper så også forbedret ud i handlingen, og det hele så dermed mere harmonisk ud. Med det løb inde i vesten bør hesten formmæssigt være rykke noget frem til i dag. Han kan åbne hurtigt fra start og har fået en perfekt startposition. Uanset om de går i spids eller andet, så har de bestemt kapacitet til at vinde.

4 Ciak Bi mødte 2 Kee Keeper i comebacket sidste gang. Den gang valgte de en roligere tilgang, og de opgav let spids til netop Kee Keeper. Nu med løbet i kroppen vælger træner Timo Nurmos at skifte op til dagens finale. Det er en indregistreret amerikanervogn, hvilket føles spændende. Fra en god startposition kan de måske nå spidsen igen, og da vil det såklart være hesten at slå. Men uanset føringen eller ej, er du et givet bud på sejren.

Begynder de to førnvnte heste at køre mod hinanden, åbner det selvfølgelig løbet mere op, og mange kan med rette rejse skrælle.

1 Ruger har fire sejre i træk på kontoen, og for to starter siden imponerede han virkelig. Så måtte han ofre en masse energi for at komme i spidsen og så vise en god attitude efter at have været presset under sidste omgang, men trods dette kunne Ruger stikke af til en sejr til sidst. Det viser bare at der er høj kapacitet i denne hest. I dag er udgangsporet lidt af en chance, da de kan blive lukket inde, men samtidig er ekvipagen sikret en god tur og med det mindste klap udfordrer denne igen om sejren. 

Nævner også 12 Parveny, som stadig ikke ved, hvordan det føles at tabe efter fem starter, og bør derfor ikke ignoreres helt, på trods af et dårligt startspor. 9 Icon Meraras, har desuden 6 sejre i træk, og kan godt smyge med her fra bagsporet, det samme gælder 10 Hankypanky Pinkman.

Ranking: A:2,4 B:1,9,12,3,10,7,6,5 C:8,11

V75-4 2140m volt
6 Will TYC
blev ændret lidt i balancen og på hovedholdet inden sidste start og det gav en god effekt. De sad ryg lederen indtil 700 m tilbage til mål, og da angrebet blev sat i gang, blæste hun bare til og var hurtigt 40 meter væk i overlegen stil til sidst. De sidste 700 m blev klokket til 11.7. I dag er startporet fint med springspor og prikker Daniel Wäjersten til start, Vilja TYC er den sandsynlige leder af løbet, og derfra vil hun være hesten at slå, tror hun holder længe, måske hele vejen.

3 It’s a Girl gik i andetsporet hele vejen sidst uden ryg, og vandt alligevel, da den marginalt nedspurtede den førende hest. Tiden havnede på 14.9 over 2140m, og det må siges at være en god til med de forhold. Får den en endnu bedre rejse med ryg i dag, da har den vist kapacitet til at gå hele vejen til mål, og skal med på alle seriøse kuponer.

På 20 meter tillæg finder vi 13 Crashed Eggs, der startede med 40 m. tillæg til bl.a. 6 Vilja T.Y.C. på Gävle for to starter siden, det var godt nok 500 meter længere distance, men den vandt flot efter at være gået i tredjespor de sidste 700m. Med et fint løbsforløb, da vil denne igen være at finde på målfotoet.

Nævner også 10 Donna Summer, der står på første volte. Hun startede 20 meter bag 3 It’s a Girl, i det seneste løb, og nu står de på samme volte. Kan være luringen til kun 3%, da Ready Cash datteren er en af de bedre heste på første volte. Det samme gælder 2 Nikki Minaj, der sandsynligt kommer til at sidde i vinderhullet, og hvis man tjekker hestens sidste par opløbs spurter, da kan denne nemt skrælle her.

En hård udfordrer på 40 m. tillæg er selvfølgelig 15 Quarcia. Hun imponerede i sejren sidste gang, da de tog føringen med omgangen tilbage til mål. 40 meter tillæg er selvfølgelig hårdt, men vi ved, at Quarcia kan rykke til sidst og med det mindste klap undervejs i dag, vil hun flyve over opløbet det sidste stykke. Ved yderligere gardering, glem ej heller 12 So Superb, der senest viste flot form og sluttede toer bagved Quarcia.

Ranking: A:6 B:3,13,10,15,12,2,4 C:8,14,9,5,11,7

V75-5 2140m auto
7 Amalencius B.B
. gjorde sidst comeback på væddeløbsbanen efter en lille pause, og ligesom vi tidligere har nævnt her på bloggen, da behøver Timo Nurmos heste ikke løb i kroppen for at præstere direkte efter hvile. Amalencius B.B. tordnede i spidsen efter en hård start via tredje spor, men trods dette efterlod den de andre konkurrenter til sidst. Det så også ud til, at der var sparet kræfter i mål den gang og nu kommer man i finalen med et løb i kroppen. Dette er en hest, der vil klatre i klasserne i fremtiden. Örjan Kihlström som sidder i bilen kan vælge og vrage lidt, når det kommer til taktik, men jeg har svært ved at se, hvem der skal modtage Amalencius B.B., hvis man kører offensivt fra start. Men uanset om det er en tidlig føring eller ej, så burde chancen for sejr være meget høj.

10 Solkattens Ferrari var positiv, som toer bagved Amalencius B.B., i den sidste start, hvor den fra bagerst i feltet spurtede flot over opløbet, og hentede faktisk flere længder på Amalencius B.B., nu kender Adielsson hestens spurt kapacitet. Formkurven peger opad, og kan her med det rette løbscenarie fra bagspor være pladsaktuel igen.

4 Astrum er en vinderhest, der kommer med fem sejre i træk på kontoen, hvilket er imponerende. Men det skal også siges, at modstanden har været af varierende kvalitet. I dag er udgangsporet fint, og de kan måske komme til spids. Tror dog ikke de er villige til at svare Amalencius B.B., hvis han kommer tidligt. Til gengæld kunne Astrum få et godt løb i ryggen af ​​føreren og så er man en given plads hest.

Ranking: A:7 B:10,4,3,6 C:9,2,1,5,8,11

V75-6 2140m auto
6 Disco Volante
kom tilbage på vindersporet i sidste løb og viste endnu en gang, hvilken høj kapacitet han har i spidsen. Han kan åbne frygteligt hurtigt bag bilen og har gode chancer for igen at tage sig af føringen fra start her. Fra spids, er det selvsgt hesten at slå, men modstanden er blevet hårdere denne gang, ligesom flere konkurrenter maksimerer nu udstyret, hvor det er STL-finaler og SEK 300.000 at køre om.

4 Hazard Boko klarede sig godt i sidste løb på trods af at han blev besejret af Disco Volante, men da havde de spor 8 og gik i andetsporet uden ryg længe, og var kun en lille længde efter i mål. Kigger man på starten, svarede Hazard Boko flot Disco Volante, og kan med lignende forhold, måske endda gå i spids her. Men formen er uanset god og udgangsporet er bedre i dag. Hazard Boko går normalt altid stærkt til sidst uanset position.

1 Global Adventure imponerede sidst, da de besejrede Milligan’s School via en hurtig afslutning. Global Adventure kan åbne godt bag bilen, men at svare Disco Volante fra start bliver svært. Til gengæld er Global Adventure garanteret en fin tur, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis Erik Adielsson i stedet vælger en hårdere tilgang bag Svante Båths tophest. Men uanset hvad, så er du en aspirant til sejr i dagens Gulddivision.

10 Ble du Gers, blev lidt bortkørt sidst, da de gik i tredjespor den sidste kilometer, og blev alligevel fire. Det er derfor en hård fyr, som nu ser ud til at være en smule glemt efter sine to fjerdepladser som favorit. Med et højt tempo i løbet i dag bliver Ble du Gers inviteret af de andre. Næsten glemt er også 7 Milligan’s School, hvornår har han kun stået til 7% på stregfordelingen? Skal selvfølgelig med på alt.

Ranking: A:6,4,1 B:10,7,3,5 C:2,11,9,12,8

V75-7 2140m auto
4 Champ Lane
kommer fra en sikker sejr i sidste start, da Champ Lane blev kørt offensivt af Örjan Kihlström og de sad tidligt i spidsen trods spor otte bag bilen. Efter den præstation er de blevet sigtet mod dagens finale og de har også fået gode betingelser. med spor 4. Det meddeles også, at der kommer en amerikanervogn på Champ Lane til ære for dagen. I min bog er Champ Lane den sandsynlige leder af løbet her, og kommer de der, tror jeg de vinder dette løb uanset, for hvem vil sætte farten op udvendigt til feltets bedste hest. Hvis de dog ikke kommer til spids, vil løbet åbne mere op. Men med Örjan i vognen til en finale – så ved vi alle hvad udfaldet plejer at blive!

5 Kimi di Quattro har vist god udvikling på det seneste og har fire sejre i de seneste fem starter, hvilket er imponerende. Det er sandsynligt, at Kimi di Quattro selv skal lave en del arbejde i dag, men hun trives sammen med kusk Ulf Ohlsson og har en formkurve, der peger opad. Skulle det gå nogenlunde med placeringerne undervejs eller at favoritten Champ Lane har en dårlig dag, skal man ses som et givent bud på sejren.

2 Anchor Man stod for en flot præstation i sin sidste start, hvor hesten blev afvist på linen til trods for at hesten fik serveret en blytung tur med en punktering. Denne syvåring er virkelig vokset ind i Bronzedivisionen på en imponerende måde og hesten står altid for jævne og sikre travløb, når den holder sig på ret køl. Uanset den taktiske tilgang er ekvipagen sikret en god tur fra et fint spor.

Nævner også 3 Arch Lane. Dette er en god hest, der besidder god kapacitet til klassen. Fra et godt startspor her, da er de sikret et godt løb.

Ranking: A:4 B:5,2,3,11,12 C:9,1,10,7,8,6

V75 Forslag

V75 Forslag Solvalla Lördag 5/2-22
V75-1: 2,4,5,6,8,10
V75-2: 3,4
V75-3: 2,3,4,9,10,12
V75-4: 2,3,4,6,10,12,13,15
V75-5: *7 Amalencius B.B.
V75-6: 1,4,6,7,10
V75-7: 2,3,4,5,11

14400 rækker x 0,50 = 7200 kr

Du kan spille med i vores V75 andelspil her, det koster kun 100 kr. pr. andel, og der er kun 100 andele til salg denne weekend. Så sætter vi endnu engang et perfekt system op. Senest mulighed for køb af andel er klokken 15:50 lørdag.

Og til noget andet – Man når længst med ærlighed

Det sjoveste jeg har set i dag, Palickas søn Aston snakker lige ud af posen. Og til info, så har Niclas Landin efter at have set videoen signeret en håndbold trøje som er på vej til Sverige og Aston:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider