Søg
Close this search box.

V86 Xpress Jägersro & Solvalla 2/2-22

Denne uges V86 køres på Jägersro & Solvalla.

Du kan spille med i vores V86 Andelssytem her, andelene koster kun 75 kr. pr. stk. og der er i denne uge kun 30 andele til salg, så skynd dig at købe din.

Herunder finder du vores tanker, analyse og heraf forslag til omgangen.

V86 Xpress Analyser & Forslag – 2/2-22

V86-1 2140m Volt – Jägersro
2 Quiz Roc er med rette favorit her i første afdeling, og det lugter lidt af spids og slut. Værste modbud til spids er 6 Diversity Pellini, men ifølge Hanna Lähderkorpi, vil de tage en rolig start i volten. Fra spids vil Quiz Roc kunne styre slagets gang og derfra taber de sjældent. Stærk A-Hest. Værst imod er hestene fra 20m. tillæg.

10 Darah Bibo har ikke vundet i et stykke tid, men er en hest der er hærdet i meget hårdere sammenhæng. Kommer sikkert til at blive kørt offensivt herfra, og med rette løbsforløb skal den såmen regnes.

11 Micro Vic overraskede i sidste løb, og hvis hun præsterer lignende denne gang, kan det række æangt. Hun kan godt lide at gå i rygge og spare på speeden. Hesten nyder her godt af, at der ikke er så mange at runde, skal med ved gardering.

Ranking A:2 B:10,11,4,8,7,9,6 C:5,1,3,7

V86-2 2140m Auto – Solvalla
5 Ozzy’s Melody får igen Adielsson op i sulkyen, hvilket er et klart plus. Der lyder også positive toner fra stalden, og træneren tror dette er den bedste chance på dagen. Som vi læser løbet og hører fra stalden, da vil 3 Ninja Zon nok gå i spids, men det forlyder til at de gerne overlader denne, og så kan det såmen bare være spids og slut for 5 Ozzy’s Melody.

3 Ninja Zon, vil med stor sikkerhed køre i spids her, men som det forlyder fra stalden, så tænker de at overlade spids til f.ek.s 5 Ozzy´s Melody, og så satse på at åbningen kommer fra vinderhullet. Vil de køre i spids og holde, da kan det såklart åbne løbet mere op.

4 Galileo Journey, er kun streget 7%, hvilket såklart er for lidt i forhold til hestens kapacitet. Men man forstår jo godt, at det kan afskrække spillerne med alle de galopper. Og hesten er da også sin egen værste fjende, da jeg faktisk vil mene at dette måske er feltets bedste hest set på ren kapacitet.

Ranking A:5,3,4 B:6,9 C:10,1,8,2,7

V86-3 2640m Auto – Jägersro
8 Ninia’s Boy burde være favoritten her, men står kun på 23% i forhold til 9 Giantissimo 52% på nuværende, men jeg er sikker på det må ændre sig hen mod spilstop. I otte fejlfrie løb, har Ninia´s Boy vundet 6 gange. Problemet er bare, at den har gjort yderligere 18 starter, som alle er endt med galop. Sporet er selvfølgelig ikke det bedste, men fejlfrit, da tror jeg hesten vinder det her, også selvom den skal gøre noget arbejde. Hesten har vundet to i streg, og den tredje kan vel og mærke komme her, hvis den holder travet. Førstehest

9 Giantissimo, er også en klassehest. Synes at denne og 8 Ninia’s Boy hævder sig over de andre i feltet her, dem der er værst imod er hesten fra bagerste startvolte. Det er en hest, man gerne vil være offensiv med, og han kan tåle meget hårdt arbejde . Giantissimo er en god hest, der faktisk har 10 sejre på 15 starter. Vil helt sikkert være med i kampen om sejren, hvis den holder sig i trav.

Bagved A-hestene, da er det klart mere åbent, og skulle de galoppere chancerne væk, skal der garderes på. Og da det er den længere distance nu, burde tillægshesten have fin mulighed for at køre fremad. 11 Black in Black, er en god allround hest, der går over alle distancer, så selvom jeg holder hende bedre over den korte distance, da er hun ikke væk her. Spor 2 på tillægsvolten er godt og herfra burde Fiore kunne styre fint fremad.

Ranking A:8,9 B:11,14,15,7,3,6 C:4,5,1,12,10,13,2

V86-4 2140m Auto – Solvalla
8 Himalaya Sisu tror jeg har størst chance ​ for at vinde i løbet. Vandt direkte sidst efter en lille pause og måtte gøre en del arbejde. Selve præstationen var ikke noget ekstra, da modstanden ikke var det skarpeste. Hun møder hårdere heste denne gang, men formen burde være flyttet yderligere frem nu. Kan vinde fra forskellige positioner.

1 Ninja’s Kiss kommer ud her ud i et comeback i nyt regi efter lang pause. Hesten får desuden også Örjan Khilström op i sulkyen, og hvis der er nogen, der kan holde en hest i trav, så er det ham. Jeg tror de vil teste fra start og køre i spids, da denne også burde have respekt fra de andre på startvolten. Herfra kan ekvipagen måske føre føre rundt om, selvom formen måske ikke helt er der endnu.

Luringen kan være 12 Quantal Quetzal. Hesten har selvfølgelig ikke topform, men man tror stadig på en god insats fra stalden. Quantal Quetzal har været ude mod hårde heste og møder ikke den blodigste modstand denne gang, kun 2%.

Rankings A:8,1 B:12,11,9,2 C:4,7,10,3,6,4

V86-5 1640m Auto– Jägersro
3 Jeopardy har her fået et perfekt spor en god position nu i comebacket, efter næsten 5 måneders pause. Lidt svær at bedømme, men Lugauers stald har form, og hesten har før vist tegn på god kapacitet. Trives over de 1640m og de vil tilmed sætte en amerikansk sulky på. Jeg synes det er løbets bedste hest. Hun tager formentlig ikke føringen, men kan måske få en god placering, og vinde på anden måde. Omgangens bedste holdepunkt!

Garderer man, da er 4 Velten Isabel hurtig bag startbilen, og kan sagtens tage spids her, og skal derfra selvfølgelig have chancen for at kunne føre rundt om, hvis hun kommer dertil. Men jeg tror dog at 3 Jeopardy er en klart bedre hest, og kan plukke denne ned fra dødens, hvis det er det der kræves.

Nævner også 2 Eay Come Easy Go, der har to lige sejre, der dog er taget i enklere selskab, samt 10 Eyecandy, der med de rette rygge kan skrælle her. Der bliver nogle udstyrs ændringer på denne, som skulle passe hesten bedre, og det lyder opad fra stalden.

Ranking A:3 B:4,2,10 C:7,9,5,1,6,8

V86-6 2140m Auto – Solvalla
9 Strong Evening kan være det nemme valg i denne afdeling, hesten vel den bedste i feltet, og umiddelbart en jeg kunne finde på at singlestreg på de mindre systemer. Det er dog et lærlingeløb, hvilket gør det hele mere åbent. Men Line Marie Andersen har kørt hesten 3 gange før, og haft én sejr og to andenpladser, så ekvipagen virker til at passse sammen. Sidste gang havde hesten ikke den bedste dag, men hesten skulle træne fint og det lyder opad fra stalden.

4 A Cash Machine kan sagtens vinde her i comebacket. Hun får sin regi debut under ledelse af Jörgen Westholm, og det er interessant. Der er tilmed gode rapporter fra stalden. William Ekberg er også en talentfuld kusk, og de sætter tilmed en amerikansk sulky på med det samme. Hesten er kvik fra start, og jeg sætter denne som spidsfavorit. Hvis det lykkes dem at komme i spidsen, kan elvipagen føre rundt om.

6 Dooley’s U.N.G. har fået et fint spor for en hest, der kan åbne godt fra start, sammen med en god kusk. Skal kunne finde ned i en fornuftig potition i andetsporet og dermed en fornuftig slagstilling. Trives dog i teten, men virker også bagfra, så føreren har valgmuligheder og fra trænerens synspunkt ånder optimisme.

Ranking A:8,4,6 B:11,10,7 C:7,8,2,12,3,5,1

V86-7 1640m Auto – Jägersro
3 Spinal Tap A.T. er kvik fra start, men har hurtige konkurrenter både inde og ude. De kan godt nå spids, men det kan koste at komme i spidsen. Formen og distancen er ellers rigtig god og man hungrer efter en offensiv tilgang. Hesten trives i teten. Skulle ekvipagen nå føringen uden at det koster for meget, kan de føre rundt om.

2 Wingait Henke kommer fra et par gode præstationer og er måske på vej til at finde topformen. Stalden har altid holdt hesten højt, men han har ikke altid levet op til forventningerne. Et godt spor, men der er mange hurtige heste både inde og ude, men de burde fra sporet sidde godt med fremme under alle omstændigheder.

1 Velten Red Red Red har haft lidt sygdom, men er opad ifølge rapporterne. Og den kommer langvejs fra, og de var nok ikke taget den lange tur, hvis ikke de tror på en stærk præstation. Det er også denne Michael Nimczyk holder højest i omgangen, og de sætter også en amerikansk sulky på. Hesten er tilmed starthurtig, og kan måske holde indersporet og gå i spids, og ellers få en god tur i vinderhullet.

Ranking A:3,2,1 B:5,4,10,9 C:11,7,6,8,12

V86-8 1640m Auto – Solvalla
Synes umiddelbart at to heste skiller sig ud i den afsluttende afdeling, og førstehesten er her 4 Pastorn Lady, der er starthurtig, og burde kunne sidde i spids, da de værste spidskonkurrenter har fået yderspor. Værst indenfor er 1 Okashi Cheri, der selvfølgelig vil prøve at holde spidsen. Jeg synes, at 1640m er Pastor Ladys bedste distance. Kommer den til spids, er det hesten at slå for de andre.

12 Heoise Am. Spor 12 over 1640m er næppe nogen nem opgave, men modstanden er ikke den hårdeste. Hun slog gode heste sidste gang på en overbevisende måde, og formen er der for dagen. Dukker helt sikkert op i kampen om sejren trods den kedelige startposition. Kan være heldig med løbsforløbet, da 4, 5 og 6 alle er starthurtige, og kan være heldig at sidde fint i andensporet direkte efter 300m., i en fin slagposition – og så er løbet måske ovre for de andre.

1 Okashi Cheri er en god og stabil hest, der også er starthurtig, og den vil helt sikkert prøve at holde spidsen fra indersporet, og vil sikkert kunne holde den, og spørgsmålet er så hvor meget krudt der skal bruges på dette, da der er flere ekvipager udvendigt, der gerne vil have denne position. Bliver der spidskørsel og tempo vil det gavne de bagved liggende heste, aka 12 Heloise Am og 9 Iwan Boko mfl.

Ranking A:4,12 B:1,3,2,5,9,6 B:8,10,7,11

V86 Forslag Jägersro og Solvalla 2/2-22

V86-1: *2 Quiz Roc
V86-2: 3,4,5
V86-3: 3,7,8,9,11,14,15
V86-4: 1,2,8,9,12
V86-5: *3 Jeopardy
V86-6: 4,6,9
V86-7: 1,2,3,4,5
V86-8: 4,12

3150 Rækker x 0,25 kr = 787,50 kr.

Det viste forslag skal tages med forbehold for udgåede heste og lignende inden start.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider