Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Superdays – Fredag 30/9-2022

V86 Superdays fortsætter denne fredag, og vi elsker det – Både vores spiltips og andelsspil sad lige i skabet for anden dag i træk:

  • V86 Onsdag – Forslag 100 kr. – Gevinst 2.799 kr.
  • V86 Torsdag – Forslag 225 kr. – Gevinst 5.620 kr.
  • V86 Fredag – Ja hvorfor ikke fortsætte;) – Se vores lille V86 spilforslag på Travtips.dk.

V86 Superdays – Der vil komme hele 6 gange V86 inden for én uge, som slutter næste onsdag.

Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V86 Ranking & Analyse

Husk du kan se vores lille V86 forslag på Travtips.dk, ca. kl. 16:30, under V86.

V86-1 2140m auto – Axevalla
3 Adde S.H.
viste topform i juli og august. Det blev til tre sejre i træk i disse måneder og sejrsrækken endte med en sejr på V75 i en Silverdivisionsfinale på Åby. Han har flere gange vist, at han er mest komfortabel i spidsen, og at den har haft bagspor i de seneste to starter har væsentligt reduceret Adde S.H’s chancer for sejr. Men i aften er sporet godt igen. Og selvom 7 Chapuy, nok kommer flyvende, og måske går i spids, så er denne nok tilfreds med ryg på Adde S.H., nu når det er over de 2140m. Tror som sagt, at Adde S.H. sidder i spidsen efter kort tid, og når han først er på den position, bliver han svær at slå.

8 E. Type Cash er en stærk hest, som jeg tror kan blive endnu bedre fremover. Sporet blev desværre det værst tænkelige, men der er trods alt kun otte heste med, så den burde kunne finde et fint slagspor alligevel. Efter en sejr i foråret sammenlignede træner Flemming Jensen hesten med de allerbedste, han har trænet. E. Type Cash var strålende sidste gang, og sammen med Björn Goop kan den måske overraske.

Nævnte tidligere 7 Chapuy, der kan åbne meget hurtigt, og at den elsker spids, kan ses på at den har vundet 15 af sine 16 sejre fra spidsen! Men i aften er det mellemdistancen, og dette må ses som et minus, og selvom den eventuelt kommer forbi Adde S.H. i første omgang, har den ikke fordel af ​​at forsvare føringen hele vejen, da den er klart bedst på 1640m. Burde være tilfreds med vinderhullet.

Ranking: A:3 B:8,7,4,6 C:1,2,5

V86-2 1640m auto – Bollnäs
10 Per Viking
har jeg været imponeret af under foråret og sommeren, men den har dog ikke fundet vindercirklen i de sidste tre løb. Dette skyldes bla. at den har mødt meget hård modstand. Hesten har hele 16 sejre i sine 23 starter, og Per Viking har bestemt bevist, at han ved, hvor målstregen er. Og nu hvor 8 Åstas Gotthard (der vandt sidste løb med Kajsa Frick), nu fik spor otte fra start, er jeg overbevist om, at Per Viking har større mulighed for at få en bedre tur denne gang.

8 Åsta’s Gotthard vandt DUBBELCUPEN-finalen sidste gang og indkasserede 200.000 SEK. Her fik han serveret et flot løb i tredje inder, og da hullet først viste sig, afsluttede Åstas Gotthard hurtigt og kom forbi Alm Randers og 10 Per Viking over opløbet. I aften skal Åstas Gotthard dog selv gøre lidt mere i løbet fra spor otte. Der er ingen tvivl om, at formen er der, men i mit scenarie får Åstas Gotthard et hårdere løb end Per Viking, hvilket betyder, at jeg går imod denne gang.

Bagved de to førnævnte, da er det vel 4 Thess Prinsen og 7 Järvsö Tord, som er de fremmeste udfordrere, da disse også er dem der nok vil gå i spidsen – og

Nævner også 1 Knutrappa. Sidst var de ude i samme løb som Stjärnblomster og klarede sig da klart godt. Fra indersporet er du sikret et passende løb, da den også er fin fra start og kan måske holde spids. Og over 1640m., kan de holde hele vejen.

Ranking: A:10 B:8,7,4,1,12 C:11,3,5,6,9,2

V86-3 2140m auto – Axevalla
En åbent tredje afdeling kommer her, hvor jeg knebent sætter 3 Winner Brodde først. Hesten fik senest et hårdt løb, og måtte han klare jobbet i dødens over langdistance mod ældre konkurrenter. Men trods dette kæmpede man bravt hele vejen og blev endda nummer to i mål. For to starter siden afsluttede han flot via 11,5 over de sidste 800m. 

6 Ivanhoe Jaam har haft en fin udvikling henover sommeren, og vanst senest en sikker spurtsejr. Med flere starthurtige indvendigt og udvendigt, satser de nok på at komme ned i et fint slagspor, hvilket burde være muligt, derfra kan den udnytte sin fine spurt. Kan dog også klare noget arbejde selv, som den bl.a. viste næstsenest, da den holdt stærkt som to’er fra dødens.

4 Ilaria Mearas jagter sin tredje sejr på stribe. Han afsluttede fint frem til en knap sejr senest, og gangen før blev det en sikker sejr fra spidsen, tænker også de har sigtekornet rette mod spidsen her, og er min kneben spidsfavorit i løbet. Derfra skal de selvfølgelig medregnes.

Nævner også 14 Lincoln Abe Boko, der vandt på overlegen vis for to starter siden. Skal han lige holde styr på benene i aften, er det her en hest, der nyder godt af det lange opløb på Axevalla.

Ranking: A:3,6,4 B:14,11,12,10,13,1 C:7,9,5,2,15

V86-4 1640m volt – Bollnäs
Endnu en åben omgang, hvor jeg ser potentiale i flere heste, der ikke er stregte nævneværdigt.

På første volte finder vi 4 Alsaker Juni, der er en hoppe, der har god fart, men ikke er helt pålidelig. Det har været galop i syv af de seneste ti starter. Men kapacitetsmæssigt står hun godt inde i løbet og hvis hun bare traver i aften, bliver det ikke nemt for de andre at indhente de 20m. på den korte distance. Det er langt tid siden den har gået på 1640m., men hesten er stærk, og den burde sikkert kunne gå en stærk jævn 25-tid på distancen. Til kun 6% er det et fund. Hvis jeg vidste den ville holde travet hele vejen – så ville jeg bestemt ikke være bange for at sætte en single streg på kuponen ud for 4 Alsaker Juni.

5 Kakasi viste form for to starter siden, da han gik 1.23 på 1000 m efter galop. Senest var der galop i Sdet svenske Sto-SM, men det er en dame, der er markant bedre end hvad der kan læses i programlinjen og til en lav procentsats er Kakasi en tidlig streg.

6 Sundbo Grann, synes jeg også virker som en spændende streg her til kun 3%, hvilket jeg ikke forstår noget af. Hesten er en smule mere jævn i sine præstationer end flere af sine konkurrenter, og nu anupper de tilmed skoene og Ulf Ohlsson sætter sig op for første gang. Kan bestem skrælle.

7 Tangen Marte viste fin indstilling sidst, da hun vandt udvendigt på ​​føreren på de sidste 900m i en god tid for klassen. Hun kan klare at lave en masse arbejde på egen hånd, hvilket også bliver påkrævet i aften. Men uden alt for mange problemer undervejs burde hun kunne blande sig sejren igen her. Der er dog også en del galopper i rækken, og synes den er overstreget til de nuværende 36%, burde nærmere ligge på 20%, og spilværdien er derfor lav.

Ranking: A:4 B:5,6,11,12,7,10,9,14,3 C:1,15,13,2,8

V86 -5 1640m auto – Axevalla
3 Immigrant Am
er en fireårig, der altid har vist god kapacitet. Senest var Immigrant Am ude over helt den forkerte distance og det samme gjaldt næstsidst, i et Derby-udtagningsløb. Men i aften er forholdene bedre, det er kort afstand. Jeg tror på, at Immigrant Am vil være i spidsen efter lidt tid, og når man først er på den position, burde chancen for sejr være god. Når de ikke spidsen, så kan det blive sværere.

Den Flemmin Jensen trænede 1 B.G.Pastor Jonte er hærdet på V75 og får i aften Björn Goop med i vognen for første gang, hvilket føles spændende. Udgangsoret kunne ikke være bedre, da den normalt er starthurtig. Den har dog ikke kunne holde spidsen de sidste gange fra fremspor. Men jeg forventer, at Goop fint kan få B.G.Pastor Jonte afsted og så er du sikret et godt løb, enten i spids eller måske vinderhullet.

Jeg tror også at Jonas Moberg vil være rigtig offensiv med 2 Eraja Jaam, og selvom det ikke bliver spids, så er de sikret en god tur fra dette spor. Det samme er 4 Black Mission, der nu kommer ud i endnu et nyt regi ved Anders Svandstedt, og med et løb i kroppen nu efter lang hvile, burde formen være fremslyttet. 5 Hiltop Hawk skal heller ikke glemmes, den får nu amerikanervognen på igen, og de napper skoene helt – denne er virkelig starthurtig. Kommer den til spids, så sælger den sig dyrt.

Nævner også 10 Draupner der nu kommer uden sko, hvilket er et plus. Hesten har altid en stærk afslutning at tilgå, og kommer den bare fint fra start herfra bagsporet, så kan den nedspurte mange over Axevallas lange opløb.

Ranking: A:3,1 B:2,4,5,10,6,7 C:11,9,12

V86-6 2140m auto – Bollnäs
7 Ruger
er en virkelig fin 4 åring, den har en impnerende statistik, da den faktisk kun har tabt ét fejlfrit løb, og det var i dens spæde start, sidenhen er det blevet til ti sejre. Senest vista han igen sin vinderskalle, da han vandt fra spidsen på V75. Spor i aften er ganske vist ikke optimalt, men er siden blevet nedrykket et spor. Han kan godt åbne fra start og jeg forventer, at Ulf Ohlsson, der er i vognen for første gang, kører aggressivt fra start og tager over efter lidt tid. Når de først er i spidsen, har de syv sejre i lige så mange forsøg. Får Ruger svar indvendigt, og ende i dødens, så ser det dog lidt mere åbent ud.

Værste modbud er 8 Immanuel K., der senest vandt på Rättvik efter en flot afslutning, hvor uret stoppede på 11,1 sidste 700m. Immanuel K. lever af sin fart, og selvom spor otte bag bilen ikke er optimalt, er man her en given kandidat til sejren, hvis man bare kommer ind i løbet fra start. Er ligesom 7 Ruger, rykket en plads ned, pga. strygningen af nr.1. De håber nok at finde ned i et fint slagspor, eventuelt anden yderst.

Nævner også 11 Atomic Face, der vandt fra spidsen senest, men nu er sporet værre med bagspor. Men skulle de to ovennævnte køre lidt for hårdt mod hinanden i første omgang, åbner løbet op, hvilket igen ville favorisere Atomic Face.

Ranking: A:7 B:8,11,6,5 C:4,9,10,3

V86-7 2140m auto – Axevalla
5 Honfleur Mearas
har en spændende opgave i aften. Hun er kvik fra start og trives bedst i teten. Sidste gang blev Honfleur Mearas tvunget hele vejen til føringen fra spor ti, men blev til sidst slået af Chatty Kronos. Men nu er startsporet betydeligt bedre og i spidsen er det blevet til fem sejre på seks forsøg. Derudover trives hun på sin hjemmebane Axevalla og med Magnus Jakobsson i vognen er det hesten at slå for de andre.

4 Beatrice Trio har udviklet sig godt i løbet af året og vandt blandt andet en V75-finale for fem starter siden. Nu har hun skullet op i klasserne og har hft lidt galopper imod sig, skulle de holde travet i aften, samt skulle det lykkes hende at holde Honfleur Mearas fra start, så er meget vundet.

1 So Superb gik helt enormt efter at have galopperet sidste gang, og kom da flot tilbage. Næstsidst gik det kolossalt godt efter en galop i NM, og mødte så meget bedre heste end dette. Det plejer ikke at være særlig usikkert, og vi staser på en fejlfri udgave i aften. Hvis den bare ikke sidder fast på indersporet, og kan spurte frit, så spurter den mange ned over det lange opløb. Kun 5%

Ranking: A:5 B:4,1,6,7,2,3,9 C:10,11,12

V86-8 2140m auto Bollnäs
7 Nordetia er en fin Propulsion-afkom, som startede sin karriere med tre sejre i træk. Senest var de ude i et kvalifikationsløb til Kriteriet, men kom aldrig fri og sad i en træt ryg – og sluttede med en masse sparede kræfter. Selvom de har spor 7 i aften, så har Nordetia har vist, at han godt kan åbne og sammen med Örjan Kihlström er jeg sikker på, at de vil tage føringen tidligt i aften. Når de først er i spidsen, så ser opgaven overkommelig ud, da de værste modstandere har fået dårligere spor.

8 Caradja har vist god udvikling i år, blandt andet kvalificerede hun sig til finalen i det lange E3 tidligere på året. Dette er en sej pige, der ikke er bange for at gøre noget arbejde på egen hånd, og på trods af at udgangspositionen ikke er den bedste, bør hun ikke negligeres ved gardering – i forhold til hendes kapacitet.

11 One Cristal har været ude i hårde løb de sidste par gange, og har klaret sig fint. Nu er det klart billigere match, og det er godt nok til at overraske i et løb som dette.

Nævner også 9 Cassiopeja Af Teda, der næstsenest sprintede flot over opløbet, og tog dengang mange længder på Nordetia.

Ranking: A:7 B:8,11,9 C:4,1,3,5,2,10

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider