Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Boden 18/6-22 – JACKPOT

Lørdagens V75 arrangeres af Bodentravet, og bemærk at denne dag er det “midnatstrav”, dvs. løbene køres først om aftenen, og der er derfor først spilstop kl.20:30.

Hele herligheden krydres endda af med en V75 Jackpot omgang, hvor der er ekstra 50 mio. SEK i puljen (ca. 35 mio. danske kr.).

V75 Andelsspil

Spil med i vores V75 andelsspil via Derby25, det koster kun 100 kr. pr. andel.

Vi har haft 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 8 gange i år allerede! Den 22. januar, da havde vi alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V75 Analyse & Ranking – Boden 18/6-22

V75-1 2140m auto
5 Devils Tongue
fik stor tillid sidst i samme klasse på V75, men kom dog i galop, efter at vingen bag bilen slog tilbage og ramte hesten, hvilket Devils Tongue selvfølgelig ikke brød sig om. Hesten er normalt ikke usikker, og man bør se bort fra denne galop, og formen er også stadig god. I min bog sidder Devils Tongue nok tidligt i spidsen her og i den position tyder meget på, at det bliver spids og slut. Stærk førstehest.

3 Iceland Radio er over middel fra start, og kan måske tage spidsen her. Dette er en hest der går godt på både 1640m og 2140m, og vandt overbevisende fra spidsen næstsenest efter en hurtig åbning, styrede de til en sejr. Senest gik de i dødens, og orkede ikke hele vejen. Målet her over 2140m. er nok ryg lederen eller anden yderst i et godt slagspor. Kan overraske kun 3%.

9 Double Trouble E.P. har gjort det godt i Norge og fik senest sin debut for Pettri Joki i Finland. Da vandt de på en overbevisende måde fra spids og selvom startsporet ikke taler for nogen føring i dag, er formen stadig god og Double Trouble E.P. vil tidligt kunne sidde godt på den her i andetsporet. Derudover er det Erik Adielsson i vognen, hvilket er spændende.

1 Got To Dash har virket til at være et stykke fra formen i den seneste starter, men har nu fået to løb i kroppen efter pause, og formen burde være rykket fremad. Har fået en godt spor, da hesten er starthurtig. Og kan sidde i spids her initialt, med mindre de overlader den til den mere betroede Devils Tongue. Men uanset vil de få en god rejese på indersporet, og med åbning over opløbet er alt muligt.

To heste der bestemt også hører til de bedste i løbet her, har desværre fået de værste spor, og meget skal gå deres vej, hvis de ska gå hele vejen til sejr her, men det er set før. Vi snakker om 11 Omega Superstar og 12 Melby Ironman, havde de haft fremspor, ville de være spillet meget mere. Skal bestemt med, hvis man vælger at gardere favoritten.

Spids efter 800m:

 • 5 Devils Tongue 50%
 • 3 Iceland Radio 25%
 • 1 Got To Dash 15%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:5 B:3,9,1,11,12,2 C:6,10,4,8,7

V75-2 2140m volt
13 Tangen Frikk
er en hest med god kapacitet og som ser ud til at have udviklet sig meget mere i løbet af året. At han er gået fra kun at leve af sin fine indstilling og styrke til også at tilføje lidt ekstra hurtighed. Tangen Frikk viste sidst 19,3 på 700m, da han gjorde det godt som nummer tre bag Philip Ess og B.W. Rune. Dette er et allround individ, der ikke er afhængig af noget bestemt løbsforløb for at blive involveret i den endelige sejr. Kommer han godt fra start i aften, så Tangen Frikk godt på vej og ses som hedeste sejrskandidat.

11 Buska Blyg kan godt blive lidt glemt her, da resultatrækken ikke er imponerende. Men det er en hest som er stærk og solid, og han lever på sine kræfter og stod sidste gang for en god indsats på trods af at han var syvende i mål. Under løbet havde Buska Blyg en del uheld undervejs, og han kom aldrig rigtig ind i løbet. Men finishen og indtrykket var af bedre karat og formen så virkelig ud som om den sad der. Nu med det løb i kroppen og selveste Robert Bergh i vognen, er jeg af den opfattelse, at vi vil se en god præstation for Buska Blyg her.

15 Kringlers Viktor skal bestemt heller ikke glemmes her. HDenne Norske gæst kommer med god form, og kapacitet der rækker langt her. Denne niåring er kvik i benene, og fra sit springspor kan ekvipagen helt sikkert finde en passende slagsspor med lidt held. Vel i kampen har hingsten normalt en stærk slutrunde til rådighed, der bestemt kan række til sejr her. Kun 7% på nuværende.

Bagved disse tre er det mere åbent, og man bliver nødt til at have den brede pensel fremme i så fald.

Spids efter 800m:

 • 6 Kälsjöviking 25%
 • 4 Björkeviking 25%
 • 5 Sundbo Rymling 25%
 • 13 Tangen Frikk 15%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:13,11,15 B:6,4,5,10,12,8,7 C:2,1,3,9

V75-3 2640m auto
6 Amalencius B.B.
bliver her favorit i Silverdivisionen. Dette kan virkelig forstås i betragtning af de præstationer, som Timo Nurmos femåring viste ved sine sejre, men også i betragtning af, hvor god han var i sidste start, da Amalencius B.B. var ude i Harper Hanovers løb og stod for en topindsats som tredje efter Diable de Vauvert. Men vi skal heller ikke glemme, at det er en hest, der sidste år kæmpede med mange galopper. Fejlfri, selvfølgelig er chancen for sejr meget stor for Amalencius B.B. i aften. Amalencius B.B. har galopperet tre gange ud af de ti starter, han har udstyret med en amerikanervogn. Førstehest, men også en hest man burde gardere til de nuværende 54%.

2 Henry Flyer Sisu kendes også tidlig her. Dette er en hest, der har kæmpet mod heste som Calgary Games, Önas Prins, San Motuer, Mister Hercules og Brambling blandt andre. Henry Flyer Sisu har dermed tilegnet sig en del sejhed, der på sigt begynder at give pote. Henry Flyer Sisu kvalificerede sig til finalen i både Criterium og Derby. Grundkapaciteten er skyhøj. Her står han perfekt inde i løbet og har fået en klart god startspor. Træner Petri Salmela lyder optimistisk.

5 Ivory di Quattro kom ud i sit comeback på banen for nylig, og sejren var som ventet overlegen. Indtrykket var godt. Her blev sporet fint, men Robert Bergh er altid svær at læse, når det kommer til taktiske tilgange, men der er i det mindste mulighed for at komme til spids her, hvis det ønskes. Ved gardering af de ovenstående.

En hest der går lidt under radaren her er 7 Xanthis Coctail, der har gjort det godt på V75, og har mødt endnu hårdere modstand end hvad han er stillet over for her. Sporet kunne have været bedre, men til så lave procenter som 2%, kan det være en sjov gardering.

Spids efter 800m:

 • 2 Henry Flyer Sisu 35%
 • 6 Amalencius B.B. 30%
 • 5 Ivory Di Quattro 25%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:6,2 B:5,7,8,9,4 C:10,11,1,3

V75-4 2140m volt
1 Amie Ness
har startet sin trav karriere meget lovende med sejr i fire af sine fem starter i livet. Dette er en hest, der trods sin alder har en blændende teknik, og som træner Tomas Worrsjö sigter højt med. Senest vandt hun fra føringen efter at have overtaget den position efter 500 m og gik derefter i mål uden at være tom. I aften er der meget, der tyder på, at Amie Ness kan sænke sin rekord igen, og trods hendes uerfarenhed bliver hun svær at tage ned fra spidsen. 

Men vil gerne nævne, at hvis 5 Carroty får en god start fra sit andet spor på mellemvolten, og hun præsterer på top, så forventes der nok en offensiv tilgang fra Robert Bergh. Der kan så måske komme et langvarigt løb mellem disse to, og det kan koste, når opløbet nærmer sig.

8 Endless Story er en finsk hoppe efter Maharadjah, som har hele 13 sejre i 24 starter på trav ovalen. Stærke papirer i denne sammenhæng og denne femåring og de finske gæster kan nogle gange have for lidt penge på sig i forhold til kapaciteten og så må vi se om det er endnu et eksempel på det. Pirjo Miettunen tager næppe rejsen over grænsen med sin hest uden forhåbninger.

7 Juno Beach, har god kapacitet til klassen, men er desværre ikke altid til at stole på. Hun vandt V75 for fire starter siden og senest stod hun for en solid indsats fra dødens. Jeg regner med at hjemmehesten er lidt ekstra toppet inden aftenens start og hvis hun bare bliver ved med at trave hele vejen, så skal Juno Beach tidligt med på kuponen.

Spids efter 800m:

 • 1 Amie Ness 60%
 • 5 Carroty 30%
 • 9 Ice Girl 5%
 • Øvrige 5%

Ranking: A:1 B:5,8,7,14,15 C:9,4,6,3,12,11,2,13,10

V75-5 2140m volt
6 Frozen A.F.
kommer med en frisk sejr i bagagen og viste for to starter siden, at han godt kan åbne fra springsporet, i aften får han også Örjan Kihlström med i vognen, hvilket er et klart plus. I min bog er Frozen A.F. derfor den sandsynlige leder af løbet, og når han først er på den position, vil han være svær at slå med et hårdt og jævnt tempo i løbet. Kan være en fin Banker i omgangen, da det ser jævnt ud bagved.

2 Ayah de Lux er spændende bagved. Han kommer fra en sejr så sent som i lørdags, hvor han vandt i Östersund. Nu kommer han med to løb i kroppen og har en formkurve, der peger opad. Ayah de Lux er vant til at blive mødt med hård modstand og har god hårdhed til klassen. Robert Bergh sidder selv i vognen nu, og jeg er af den opfattelse, at vi igen vil se en god præstation af Ayah de Lux i aften.

3 Holy Moses Mearas har stået for flere gode præstationer for Sandra Eriksson. Holy Moses Mearas kommer med to sejre i de seneste tre starter og senest vandt han på en overlegen måde og viste, at topformen er der. Fra et passende tredje spor i volten skulle Holy Moses Mearas kunne have et godt løb i aften og er givet for dem, der garderer løbet.

4 Grapelli har startgalloperet de par gange han har haft spor 4 i volten, derfor kan startmomentet være løbsagørende for denne ekvipage her. Hvis de kan komme aftsed fejlfrit, så har Grapelli bestemt kapacitet til at blande sig i striden. Men i mine øjne er det 50/50 om de kommer fejlfrit afsted.

5 Winstone Tabac har fået lov at “hvile” i to uger, efter at have startet hyppigt i maj/juni og spørgsmålet er så om det er et plus eller minus. Men for dem der garderer yderligere, da tag denne med.

Spids efter 800m:

 • 6 Frozen A.F. 60%
 • 2 Aya de Lux 25%
 • 7 Jocashi 10%
 • Øvrige: 5%

Ranking: A:6 B:2,3,4,5,1,10,9,11,7 C:8

V75-6 1640m auto
7 L.A. Boko
ser ud til at have taget et skridt opad på kapacitets stigen. Dette er en hest jeg godt kan lide. Efter at have haft fire sejre i steg, blev stimen senest brudt i en V75-finale på Solvalla sidste gang trods en god præstation. At være tilfreds med en andenplads bag Kentucky River er næppe noget, man skal sætte på minuskontoen, da denne bare var virkelig god den dag. Førstehest.

8 L.L.Labero led af et forræderisk inderspor i sin sidste start og mødte også et italiensk monster i klassen. Her ser jeg nu denne seksåring som hovedudfordreren til min førstehest sammen med 1 Black and Quick. Selv fra sit ottendespor her, kan hesten godt gå i spidsen, gør de det er meget vundet.

1 Black and Quick kommer nu med et løb i kroppen til aftenens start. Formkurven skulle pege opad og træner Matti Nisonen meddeler, at de vil spænde buen her og muligvis lave en masse spændende ændringer til starten. Black and Quick bør ikke ignoreres, hvis du garderer. Kan også sagtens gå i spids og køre der, og så skal den altså tages ned fra dødens, hvilket ikke altid bare er noget man gør, når denne kan gå en lav 11-tid på en god dag.

Nævner også 5 Soleil d’Inverne, der vandt enkelt senest fra spor 12. Her har de fået et godt spor 5, og det forlyder at hesten er i topslag for dagen. I forhold til senest, da bliver der nu skoryk bag, hvilket er et plus. Nilsson, siger at han gerne vil se sin hest i ryg, og i et godt slagspor så bliver det med sikkerhed en fremskudt placering her.

Spids efter 800m:

 • 8 L.L.Labero 30%
 • 1 Black and Quick 30%
 • 3 Tim Jerry 20%
 • 7 L.A.Boko 20%

Ranking: A:7 B:8,1,5,3,2,4 C:6,10,11

V75-7 2140m auto
Vi afslutter V75 konkurrencerne med Norrbottens hovedpræmie med 1.000.000 SEK i førstepræmie. Desværre må jeg sige, at løbet ser hult ud nu, i og med tanke på sletningen af ​​2 Who´s Who, så ser det ud til at være lagt til rette for storfavoritten 8 Don Fanucci Zet, der dermed nu er kommet et hak længere ind i sporet. At Don Fanucci Zet galoperede i finalen var mildest talt uventet og blev skrevet ned i min bog som en ulykke i arbejdet. Nu søger de revanche, og følelsen er, at Örjan Kihlströms, der sidder i bilen, kan køre lidt, som han vil i aften og stadig vinde løbet. Don Fanucci Zet er allround og kan både åbne hurtigt, hvis man vil, men har også en fart, som ingen i årets udgave af Norrbottens hovedpræmie kan matche. Kun galop imod. Klar Banker!

Skal jeg fremhæve noget bag Don Fanucci Zet i aften er det bl.a. 5 Esprit Sisu (UDGÅET) der sluttede meget godt bag en god Calle Crown sidste gang. Jeg er inde på at han nu er i topform til starten her, og at træneren lyder glad for sin hest for dagen. Esprit Sisu kan åbne hurtigt og kan meget vel være i spidsen efter et stykke tid, hvis Örjan Kihlström bag Don Fanucci Zet vælger en mere rolig tilgang fra start. En gang i spidsen vil Esprit Sisu lede løbet i lang tid.

Vil man gardere yderliger, da vil jeg nævne staldkammeraten til Don Fanucci Zet, nemlig 9 Born Unicorn. Otteåringen imponerede ved en sejr fra dødens på Romme under påsken. En lignende indsats her vil bestemt give en fremskudt placering.

Spids efter 800m:

 • 8 Don Fanucci Zet 50%
 • 5 Esprit Sisu 40%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:8 B:5,9,4,10 C:6,7,1,3

V75 Forslag

V75 Det Lille system Forslag – Lørdag 18/6
V75-1: *5 Devils Tongue
V75-2: 11,13,15
V75-3: 2,6
V75-4: 1,5,7,8,14,15
V75-5: *6 Frozen A.F
V75-6: *7 L.A.Boko
V75-7: *8 Don Fanucci Zet

Lille System – 36 rækker x 0,5 = 18 kr.

V75 Det alternative system Forslag – Lørdag 18/6
V75-1: 3,5,9
V75-2: 4,5,6,11,13,15
V75-3: 2,6
V75-4: *1 Amie Ness
V75-5: 1,2,3,4,5,6,7,9,10,11
V75-6: *7 L.A.Boko
V75-7: *8 Don Fanucci Zet

Alternative System – 360 rækker x 0,5 = 180 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider