Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Superdays – Torsdag 29/9-2022

V86 Superdays fortsætter denne torsdag, og gårsdagens spil sad jo “LIGE I SKABET” – både mht. til vores ranking, analyse og andelsspil. Se f.eks. vores spiltips til Travtips.dk til én hundredlap, som gik rent hjem. Vi fortsætter i dag.

V86 Superdays – Der vil komme hele 6 gange V86 inden for én uge, som slutter næste onsdag.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op onsdag aften ca. 30 minutter før spilstop, dvs. kl. 20:00.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V86 Xpress Andelsspil – Kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger kun 35 andele i alt. 

>>> Du kan spille med her

V86 Ranking & Analyse

V86-1 1640m auto – Bergsåker
2 Bettle Hanover
har en flot statistik med lutter 1 og 2-taller. Han er faktisk aldrig endt dårligere end nummer to i sine 11 starter, men i ni af sine optrædener har han måttet nøjes med andenpladsen. Og det er skuer mine øjne lidt – magler den vinderinstinktet? Hesten har et perfekt startspor og kan også åbne hurtigt. Den korte afstand er også et plus for Bettle Hanover. At Henrik Svensson også er i sulkyen ses som en fordel, da det er ham der vandt med hesten før. Tror de sidder i spidsen her, og over den korte distance er det hesten der skal slås. Kan være banker på de mindre systemer.

3 Never To Young er en hoppe, der nu ser ud til at have forstået, hvad trav går ud på. Hun er blevet mere stabil på det seneste henover sommeren, hvilket også resulterer i to sejre på programlinjen. Sidste gang sad hun fast bag heste og sluttede med masser af sparede kræfter. I aften er startsporet godt, og Never To Young bør krydses tidligt ved gardering.

6 General Norrgård, kommer til at gå uden sko for første gang, og det er spændende. Dette er en ganske god hest i feltet her, og burde kunne drage fordel af lidt spidskamp imellem 2 og 3. Det samme kan 10 Liberty Boko, der galopperede som hårdt betroet på V75 for tre starter siden. Men han viste, at formen stadig sidder der.

Nævner også 8 Casino Vendil, der normalt er starthurtig, og blivet rykket et spor ind pga. strygning. Er glemt af spillerne – Kun 3%

Ranking: A:2 B:3,6,10,8 C:1,11,5,4,9

V86-2 2140m volt – Örebro
1 Speedy Tilly
fik senest et hårdt løb og der var grund til hun gik kold til sidst. Hesten får nu Björn Goop i vognen fra en passende startspor er de sikret et godt løb. Hvis de formår at forsvare indersporet fra start, er det hesten, der skal slå i spidsen. Speedy Tilly har taget 8 af sine 10 sejre taget fra spidsen. Kan være en alternativ banker på de små systemer- En eller mange – ellers er det et løb der skal garderes.

3 Beckham er en hest man aldrig må glemmes. Han har en sejhed, der skiller sig ud i løbet, og uden for meget ballede fra et snævert spor i volten skal han tælles tidligt.

6 Massive Speed ​​​​der stod for en mere velsmagende indsats senest, da han sluttede skarpt som første hest i tredje spor. I aften er startsporet godt, og de burde finde et fint slagspor.

2 Master Blaster viste god form sidste gang via en flot afslutning. Hesten er også starthurtig, og er vel værst imod 1 Speedy Tilly, omkring spidskampen. Har altid en god afslutning at tilgå.

Nævner også 9 Bransbys Juke Box som har været flot flere gange i denne sæson. Crebas er ikke bange for nogen på dette felt og kører derefter. Kan smyge fint med fra dette spor.

Ranking: A:1 B:3,6,2,9,11 C:7,8,4,10,5,12

V86-3 2640m auto – Bergsåker
1 Ektara
har en top afstamning at leve op til, blandt andet er Muscle Hill far. Ektara er en tre-årig hoppe, der stadig jagter karrierens første sejr, men hun ser ud til at tage hver start på den rigtige måde, og det er kun et spørgsmål om tid, før hun får sat næsen først. For to starter siden ydede Ektara en solid indsats på V86, men blev derefter forstyrret på opløbet, hvilket muligvis kostede sejren. Nu møder hun ældre heste, men det er et billigt løb og startpositionen er passende. Ektara er garanteret et godt løb og jeg tror hun holder spidsen, og derfra er det heste at slå.

2 Il Capitano Mearas er en fire-årig, der kommer med tre sejre i sine fem starter, og med Bold Eagle som far er der mange forventninger til Il Capitano Mearas i fremtiden. Møder dog nu meget bedre heste end tidligere i form af Ektara, og jeg tror ikke de kan tage en længde på denne. Fra dødens , tror jeg det bliver svært at knække Ektara. Hvis de skulle nå spidsen, da er chancen selvfølgelig større.

12 Myrsjös Timeout tog karrierens første sejr i august, og den succes havde den fireårige bygget op til via et stærkt indtryk i løbet inden da . Efter besøget i vindercirklen blev vallakken strøget inden den påtænkte start, men demonstrerede efter en hurtig galop en flot i en ophentning, at formen virkelig er på rette sted. Har en stærk afslutning, hvis den kan smyge med.

Ranking: A:1 B:2,12 C:4,6,5,8,3,10,9,7,11

V86-4 2100m auto – Örebro
5 Ironhide Sisu
har ikke en flot resultatrække, og har heller ikke leveret efter sin pause. Men dette er i bund og grund en dygtig hest, der nu med to løb i kroppen burde have en formkurve, der peger opad. Ironhide Sisu har også vist, at han er bedst i spidsen. Får nu Rikard N. Skoglund op i vognen, og det er manden der har taget de to sejre hesten har. Planen ifølge Skoglund, er også at gå i spids. En gang i den position har der været to sejre i to forsøg. Har stor spilværdi med kun 5%. Derfor ender den i A-gruppen.

6 Beethoven Gar kommer tværtimod i forhold til 5 Ironhide Sisu med en flot resultatrække. Det er blevet til syv sejre i alt i hans otte starter, hvilket er imponerende. Den eneste gang, den blev besejret besejret, skyldtes en galop. Senest vandt de let med sparet kræfter via 10,7 sidste 700m. I aften er modstanden bestemt hårdere, men både form og fart er der for at være en given sejrskandidat her. Er vel bedste hest, men kan komme til at skulle gøres arbejdet fra dødens.

10 Jax Journey er en fin 3 åring, og selvom den her møder ældre heste, synes jeg at den skal nævnes. Har været ude i hårde E3 udtagningsløb og senest finale, og blevet hærdet der. Burde kunne smyge fint med her fra bagsporet.

Nævner også 11 Drill og 4 On Light Jägers, der begge kommer i topform. Til aftenens start bliver On Light Jägers også forstærket af Björn Goop i vognen, hvilket er spændende. 

Ranking: A:5,6 B:10,11,4,9,3,2 C:1,7,8,12

V86-5 2140m auto – Bergsåker
1 Global Crusader
er en fireåring, der kommer med to sejre i træk på kontoen til aftenens start. Sidste gang blev der kun stødt på fem heste, men indtrykket var godt og klokken stoppede på 10,7 på de sidste 800m. I aften er forholdene passende med indvendigt spor på måske den mest optimale bane i Sverige til at komme væk fra spor 1. Global Crusader er nemlig hurtigt fra start, og når først de er i spidsen, vil dette være en svær nød at knække for de andre.

5 Marlon Boko er under god udvikling for Daniel Wäjersten og ser ud til, at han kan blive en hest, vi vil følge meget i fremtiden. Tror den kan gå igennem klasserne. Sidst var de ude på V75 men kunne ikke gøre noget ved den stærke vinder Viva La Vida Face, men indsatsen var trods alt klart god. Formen ser også ud til at være i top. På forhånd er Marlon Boko hovedudfordreren til Global Crusader i aften. Måske endda bedre kapacitet end favoritten.

6 Caprioso har en imponerende sejrsprocent, og jeg tror, ​​at Tjomsland vil være offensiv her. Burde kunne finde et godt slagspor.  11 No Limit Express er bedre end resultatrækken. 9 Gumman Sisu har formen på top. Hvis der er tempo, som jeg tror, ​​kommer hun ind i kampen fra bagsporet.

Ranking: A:1,5 B:6,11,9 C:2,3,8,4,12,7,10

V86-6 2100m auto – Örebro
5 Hilda Avenue
er en hest der kan klare noget arbejde på egen hånd, som den også viste for to starter siden, efter hun skulle udføre jobbet i dødens til en fin andenplads. Sidste gang blev de forstyrret i galop, men viste god form via en stærk ophentning. Med en formkurve, der peger opad her, er det min førstehest i et meget åbent løb.

1 Marsha vandt let fra føringen i Åmål sidste gang og viste derefter, at hun kan åbne hurtigt. Nu er modstanden dog hårdere og Marsha skal nok sænke rekorden en del for at kunne kæmpe om sejren igen her. Indersporet kan være svært at holde på Örebro. Men udgangspunktet er godt, og begge sejre i karrieren er taget fra spidsen, så meget afhænger af dette. Hvis de når spidsen i aften, er meget vundet.

9 Bearly Express som har vist sig at have god fart. Skulle de to ovennævnte køre lidt for hårdt mod hinanden, kan det indbyde til Bearly Express, der vil kunne afslutte skarpt med en passende tur. Bearly Express er dog ikke helt til at stole på, men den meldes barfodet rundt for første gang, hvilket er spændende.

Nævner også 3 Fossens Vilma, der med Magnus Jakobsson i sulkyen kan blive svære at slå – at slå, hvis ekvipagen kommer til spidsen, for da at bestemme tempoet – og det kan han sagtens gøre længe. måske hele vejen? Kun 6%.

Ranking: A:5,1,9,3,12 B:15,10,13,2,6,7 C:14

V86-7 2140m auto – Bergsåker
6 Carelya
er hærdet i hårde sammenhænge og var sidst ude mod hingste og vallakker på V75, gik på 12.5 første kilometer og arbejdede ind hele vejen ind mod mål i en fin tid på 13,4 / 2140m.  Indsatsen var tydeligvis god og nu kun hopper med Mats E Djuse i vognen for første gang føles holdet som en klar førstehest og mulig sjov banker til kun 19%.

4 The Rocket har startet flittigt på V75, men uden de store gevinster. Nu møder hun igen mere passende modsatnd og skal tælles tidligt bag min førstehest. Formen skulle ifølge stalden fortsat være god og med en lignende afslutning som for to starter siden, bliver The Rocket svær at holde til det sidste stykke. At det igen er en amerikansk sulky er et plus.

3 Queen Tresher imponeredefra dødens senest, da han sejrede på Dannero i ny rekord. Distancen var da 1640m., mend hesten burde kunne finde en fin position her, og vil helt sikkert være at finde på målfotoet, og måske endda i vindercirklen?

Nævner også 10 Valnes Lisa, der ser ud til at have fundet storformen og samtidigt udviklet sig enormt indenfor de seneste måneder. Kan sagtens komme ind i kampen, selv her fra bagspor, hvis de førnaævnte heste skulle have en ringe dag.

Ranking: A:6 B:4,3,10,2,11,1 C:7,9,5,8,12

V86-8 2100m auto – Örebro
7 Southwind Boko
kommer med en overlegen sejr fra spidsen i bagagen til aftenens start. Men inden da er der gået nogle galop i rækken, som rejser spørgsmål hos mange. Men da har det mest handlet om voltstart og at det nu er autostart ses som et stort plus for Southwind Boko. Hun står også godt inde på denne spårtrappa, og at hun nu er nede på spor 6 (pga. strygning af hest) er klart fordelagtigt. Southwind Boko kan åbne godt fra start og jeg ser den i spidsen i løbet af 200-500m. Med værste konkurrent på ydersiden, vil jeg foreslå at banke denne – single streg!

Værste konkurrent er 8 Succession, der tog en velfortjent sejr sidst efter mange gange at have stået for gode indsatser som betroet uden at komme til at sætte næsen først. Selv om Succession også godt kan åbne fint fra start, står de på den forkerte side af værste konkurrent. Hvis 7 Southwind Boko, ikke har dagen, så er Succesion hesten man skal have med.

Ranking: A:7 B:8 C:5,9,10,1,11,4,3,2

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider