Søg
Close this search box.

V75 Skellefteå – 1/10-2022

Denne lørdags V75 omgang køres på Skellefteå travoval, her er det værd at bemærke, at der er én Open Strech bane til rådighed over opløbet. Opløbet måler 175m.

Har du fulgt med i vores V86 Superdays tips? Hvis ikke, så er du gået glip af en masse nemt tjente penge – vi har nemlig fuldt hus – dejligt at se at de mange timer i videoarkiverne, statistik og staldsnak giver pote;)

  • V86 Onsdag – Forslag 100 kr. – Gevinst 2.799 kr.
  • V86 Torsdag – Forslag 225 kr. – Gevinst 5.620 kr.

Se vores løbende V86 spilforslag på Travtips.dk.

V75-Tips

Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Du kan spille med ved at følge linket herunder. Det koster kun 100 kr. pr. andel, og vores staldform er på top!

V86 Ranking & Analyse

V75-1 2140m volt
10 I Can Steel
er også en tidlig streg for mig. Hesten kommer med to sejre i træk på sin konto, og sidste gang vandt han efter at have siddet langt tilbage i femte på ydersiden. I Can Steel er både stærk og hurtig, og han kan også klare meget arbejde på egen hånd, hvis det kræves. Letningen i balancen bag, er optimalt for hesten, og uden for meget bøvl undervejs, er den med i sejrstriden. Westholm mener, det er hans bedste chance i omgangen.

4 Maybach W.F. er en stærk fireåring, der er blevet matchet i hårde sammenhænge på det seneste og har dermed tilegnet sig en hårdhed, der vil kunne betale sig i stor stil i fremtiden. Hvis han bare træder fejlfrit væk fra spor fire her, forventer jeg en offensiv styring, og jeg er slet ikke fremmed for, at de vil prøve at overtage føringen efter et stykke tid. Hvis de når i den position, er meget vundet, da hesten stadig ubesejrede efter fire forsøg fra spids.

9 Laredo Boko er kun mit tredjevalg her i den indledende afdeling. Hesten var senest ude i Walter Lundbergs Memorial og blev to’er efter at have travet de sidste 1000m på 1.10. For tre starter siden vandt fireåringen et klasse-ll-forsøg. Laredo Boko har på det seneste været ude i flere længere løb, men at det i dag er en mellemdistance ses ikke som et minus, da han også har en god sejrsstatistik der. Det der ulmer er, at ifølge Oskar Florhed, så er der 50/50 chance for at han trver kontra galopperer når det er volt, da hesten let stresser.

Ranking: A:10,4,9 B:7,3,11 C:8,1,5,2,6,12

V75-2 1640m auto
2 Kocu Boko vandt senest på en god måde og gjorde samtidig et fint indtryk. I dag har de fået en perfekt startspor. Hesten er ganske hurtig fra start, og kan måske komme der, men der er både starthurtige indvendigt og udvendigt. Men uanset er de sikret et godt løb, og med Open-Strech vil det heller ikke være galt med vinderhullet.

1 Indy Journey holder sin form fin ifølge stalden, og da hesten er starthurtig, vil de gerne prøve spidsen, da den også går sine bedste løb der. Den har bedst af jævnt hårdt tempo, og de regner med at den gør en god præstation. Modstanden er den rigtige, og til 12% er den given på kuponen.

4 Conrads Kickoff er den lidt ukendte faktor, da den for det meste har gået løb i Finland. Hesten ser dog ud til at være en vinderhest, der kommer med tre sejre på stribe fra Finland. Ulf Ohlsson hopper op i sulkyen nu. Hesten er også middel starthurtig, men får svært at komme forbi de indvendige, men et fint slagspor burde være muligt.

Hvis sporet på 8 Burn Notice bare havde været bedre, så ville dette have været en god chance, men mon ikke de dukker op i striden alligevel. Hesten var senest ude i en hård kriterie udtagning, og fuldførte der helt okay på de 2640m. Distancen er bedre for hesten i dag, og de tror meget på hesten fra stalden. Til kun 8% er den given.

5 Timo Jutila er en vinder, der kommer med fem sejre i sine ti starter. Men den har ikke leveret i de seneste starter. Meldingen fra staldene er, at de ikke fandt noget galt med hesten, da de gik igennem ham efter sidste start. Men de vælger alligevel at lægge sig lavt på forhånd, da de samtidig meddeler, at Timo Jutila er dårligt stillet af den korte distance i dag. Dette skyldes, at hans signatur er styrke. 

Ranking: A:2,1,4,8,5 B:9,10,12,3,7 C:6

V75-3 1640m auto
7 Grisle Odin GL
er et meget solidt individ, der fremhæves som den næste stjerne på koldblodstronen. For tre starter siden havde de et hårdt løb, men blev trods det lige knap slået af selveste Odd Herakles. Sidst vandt han på flot vis og viste, at formen fortsat skulle være god på ny svensk rekord over distancen (2680). Selvom måske hverken positionen eller distancen er til nogen fordel for Grisle Odin GL, bliver han mit førstevalg i løbet.

1 Stjärnblomster hører også til de bedste koldblodsblod i Sverige og har set meget fin ud i langt tid. Sidst havde de samme startposition som i dag, da tabte de føringen indledningsvis, men tog den position tilbage og vandt derefter sikkert fra soids. For to starter siden sad de fast med sparet kræfter bag Månlykke A.M. Der er ingen tvivl om, at kapaciteten er høj, og så længe startsporet ikke er en fælde i dag, skal Stjärnblomster ses som en given sejrskandidat i løbet. Vil dog normalt helst gå i ryg, da de så kan spare speeden, men nu er det kort distance, og mon ikke de vil prøve hele vejen.

2 Gorm har kun gået tre løb på konkurrenceovalen i år. Men har stået for flotte præstationer hver gang. Hesten har aldrig været bedre. Han åbnede rigtig hurtigt fra samme position for to starter siden og fra en perfekt startposition er der garanteret et godt løb, måske i vinderhullet bagved Stjärnblomster. Skulle de to ovennævnte køre lidt for meget mod hinanden, kan det komme Gorm til gode i sidste ende.

Nævner også 3 Pydin, der senest vidste skræmmende styrke og form på den korte distance. Dette var tildels grundet, at den for kun anden gang gik uden sko, som er det samme i dag. Gik i fjerde spor første sving, og overtog efter 500m., og drog i flot stil hele vejen ind til sikkert sejr på fin tid.

Ranking: A:7,1 B:2,3,6 C:4,5,10,12,11,8

V75-4 2140m volt
1 Samedi
har gjort det godt og Jörgen Westholms fireårige hoppe står perfekt inde i løbet her og får desuden Mats E. Djuse med i vognen for første gang. For to starter siden viste Samedi sin indstilling, da hun travede på ydersiden af ​​føreren og holdt godt tempoet hele vejen til mål. Fra indersporet i volten i aften er Samedi garanteret et godt løb, og i spidsen eller bagfra med adgang til Open-Stretch er dette en vinderkandidat.

6 Make It A Star sad senest fast med sparede kræfter efter at have fået en træt hest foran sig. Men indtrykket var positivt, og udviklingskurven peger opad. Make It A Star har i dag en spændende springspor fra start og hvis Markus B. Svedberg rammer starten, kan de måske komme til spidsen. Når først i den position, så vil Make It A Star sælge sig selv dyrt. Hesten er ifølge stalden i sit livs form.

9 Juno Beach har været ude i hårdere sammenhænge på det seneste, men har med sejrene i programmet vist, at der er tale om en hoppe, der står sig godt til klassen. Juno Beach kan normalt åbne hurtigt det første stykke. At være i en god slagposition tidligt er selvfølgelig positivt, især i disse typer af løb. 

10 Golden Opportunity har gået flere fine løb, og holder ifølge Troels Andersen sin fine form, og ser godt ud i træningen, skal bestemt regnes, ligesom 12 Invidia, der også har vist form i nogen tid nu. Hun lever af sin hurtighed og med Daniel Wäjersten som både træner og kører, burde de kunne finde et fint slagspor.

Ranking: A:1,6 B:9,10,12,5,7 C:13,8,15,14,3,4,11

V75-5 1640m auto
3 Readly Lavec
bliver omgangen største favorit, og den ser på forhånd ud til at have en passende opgave foran sig i dag. Readly Lavec er vant til at møde hårdere modstand end hvad han er oppe imod her. Senest var de blandt andet ude mod San Moteur i Jubilæumspokalen. Oskar J. Anderssons femårige er meget hurtig fra start og er her løbets givne spidshest. En gang i den position er det siden blevet til ni sejre på ti forsøg og i dag skulle det mod passende modstand være en topchance.

5 Gazoline Mearas huskes måske af mange fra Bodentravet for tre starter siden, da han trods et hårdt tempo via 1.11 de første 1000m nødigt måtte opgive det sidste stykke. Gazoline Mearas var den moralske vinder den gang. Næste gang havde han et umuligt løb, og den præstation skal bare glemmes. Senest var det galop, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt. Men på trods af dette er Gazoline Mearas den den største udfordre, og readly Lavec skal ikke have en dårlig dag, for så kan den godt vinde her.

2 Elite B.R. er i fin form, og selvom de fra stalden ikke tror på sejrschance, da nævner jeg denne, da det er min favorit til vinderhullet. Og med Open Strech til rådighed, ja så kan det være et kænmpeskræld! 1% – Og i det mindste en fin Plads chance.

Ranking: A:3 B:5,2,6,8,7 C:4,9,1,10,11,12

V75-6 3140m volt
Jeg synes det ser passende ud for 10 L.L.Royal her. Hesten er mindst ligeså god som de heste der står på 40m. tillæg og er derfor matchet perfekt inde i dette løb. For to starter siden vandt ha over distancen på V75 og sidste gang viste de fortsat form via en flot fslutning i en bronzefinale. Hyppige starter nu er noget, der passede til L.L.Royal tidligere. Han kan også åbne godt i en voltstart, og jeg forventer en offensivt styring indledningsvis. Når du først er på ydersiden af ​​lederen efter lidt, kan Robert selv diktere tempoet og måske endda overtage spidsen. Men uanset må det være en god chance.

6 Testa Di Cavalo har et fint springspor til dagens start, og plejer at kan åbne okay. Er i tvivl om den eller 2 Holy Moses Mearas tager spidsen, men umiddelbart har de begge den bedste chance for spidsen initialt. Sidstnævnte har nok størst chance. 2 Holy Moses er en god, reel og stærk hest, som elsker at gå i et hårdt jævnt tempo, og jeg ser denne som førsteudfordreren til 10 L.L.Royal.

7 Albert Zonett kommer med to lige galopper på kontoen, hvilket naturligvis er bekymrende, ligesom den har tendens til passgang, og den senest galop kom uden nogen grund. Men startsporet er spændende med et springspor og skulle han køre fejlfrit i dag, er de sikret et godt løb. Men måske de vil køre lidt mere sikkert idag?

Ranking: A:10 B:2,6,7,5,3,14,15 C:11,9,12,4,13,8

V75- 7 2140m auto
7 Beat Generation
er hærdet i hårde sammenhænge og i aften møder den noget mere simpel modstand. Sporet er ikke den bedste, men det er en hest, der kan klare en del arbejde på egen hånd og kommer fra en stald i topform. At Magnus A. Djuse sidder i vognen for første gang føles også spændende. 

3 Fabulous Pellini har imponeret Daniel Wäjersten. Indtil videre er det blevet til seks sejre i ni starter i løbet af året, og i dag ser forholdene igen passende ud. Han kan åbne hurtigt og er og er nok sammen med 4 Mavelous spidsfavoritten i løbet. Nu med to løb i kroppen efter en kort konkurrencepause skulle formkurven også være tæt på toppen. 

12 Devils Tongue gjorde et godt løb senest, og har vundet på V75 tidligere på året. Senest var det et comeback, og Devils Tongue så fin ud. Nu med det løb i kroppen burde formkurven være blevet rykkes frem til dagens løb. Fra stalden meddeler Sandra Erikssons, at alt er fint til dagens start, og at Devils Tongue har det rigtig godt i træningen for dagen.

4 Marvelous har været rigt flot travene på det seneste, også selvom vi skal fire starter tilbage til seneste sejr. men hesten har døjet med svære startspor, i nærmest hver eneste start, og nu blev sporet godt, for en starthurtig hest. Herfra skal der være mulighed for spids eller måske vinderhullet. Uanset taktis, så står den fint til her.

Men med rette løbsforløb, kan flere skrælle.

Ranking: A:7,3,12,4 B:11,6,2,5 C:8,9,10,1

Vi kommer først med spilforslag til V75 igen til omgangen lørdag d. 15/10-22.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider