Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Solvalla & Jägersro 28/9-2022

Det er tid til V86 Super Days og onsdagens runde er den første af seks V86 runder på en uge.

Vi vil så vidt som muligt komme med forslag til alle runder, da vi simpelthen elsker V86. Men kan nok ikke nå at lave en fyldig analyse til alle omgange, da det tager en del timer at skrive og udgive det hele. Da jeg tit bruger mange timer i video arkiverne, statistik og staldnyheder mm. Og så er der ikke altid så meget tid til at få skrevet det hele ind til dig her på odds-betting.dk.

Men vi kommer nok til at spille et V86 andelsspil til alle dagene, uanset hvad og håber du vil være med. Du kan altid finde os inde på derby25 Spilklub, bare kig efter Odds-betting.dk.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op onsdag aften ca. 30 minutter før spilstop, dvs. kl. 20:00.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V86 Xpress Andelsspil – Kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger kun 35 andele i alt. 

>>> Du kan spille med her

V86 Travtips & Analyse

V86-1 1640m Auto
1 Laradja Vrijthout skuffede mange inklusive mig selv sidste gang, da han galopperede fra starten som tung favorit på V86 og var væk med det samme, da bilen slap vingerne. Nu starter han med en identisk udgangsposition og også denne gang føles modstanden klart overkommelig. Han er normalt ikke usikker, og jeg ser galoppen senest som en ulykke i arbejdet. Nu på hjemmebanen tror jeg på revanche og dermed spids og slut.

Det værste modbud er 7 Global Agreement som er ekstremt hurtig fra start, og hvis han havde et bedre spor bag bilen. Laradja Vrijthout, skal bestemt passe på, for hvis de ikke rammer starten – Så sidder Global Agreement i spidsen. Han trives over distancen og viste høje toppe sidste år, og nu med et par løb i kroppen burde formen sidde der. (Obs! Untersteiner, lyder ikke ligefrem optimistiske op til denne start, og det lyder ikke til at de vil prøve fra start, så vi ranker den lidt ned).

Glem ej heller 4 Digital Summit ved yderligere gardering. Dette er en yderst kapabel hest, der trængte til løbet senest efter en pause, og så flot og spændstig ud over opløbet. Hesten kan også åbne hurtigt uden at være en decideret spidskandidat, men burde sidde godt på det fra dette fine spor.

Ranking: A:1 B:4,7,10,5,6 C:2,9,3,8

V86-2 2140m Volt
8 Eddy West er vel ret favorit i løbet imod enklere modstand. Han er dog ikke typen, der bare går ud og udfører jobbet, og han vil normalt gerne have noget tempo under løbet, så han kan afgøre det på sin speed. Men til hele 49%, er det bestemt en favorit, der skal garderes, da der findes mindst ligeså gode heste med i løbet, som den selv.

Først og fremmest vil jeg fremhæve 11 Rotate der bl.a. var fantastisk som nummer to efter Unico Broline næstsidst på Jägersro. Senest var han ude i et hårdt V75-løb fra et svært spor 8 og den start er bare til at glemme. Han har vist god form før dette, og modstanden er perfekt matchet ind. Er en hed sejrskandidat.

10 Henry Flyer Sisu var ude i samme hårde løb som Rotate sidste gang og gik i mål som 5 fra føringen, men han var måske stadig ikke på sit allerbedste for dagen. Han kan mere og skal bestemt også medregens her.

Ranking: A:8,11,10 B:7,3 C:1,2,12,4,9,5

V86-3 1640m Auto
Her kommer en to-års Breeders Crown Finale med 700.000 SEK i førstepræmie, men som spiller er det ikke altid nemt, da to-åringerne kan flytte sig meget fra hver start. Et åbent løb, hvor jeg vil anbefale, man tager alle med fra A-B rankingen.

5 Fiftyfour ved jeg, at folkene fra stalden holder højt. Til gengæld er det meget svært at sætte ham ind mod de hollandske heste, der ikke er set starte på svensk grund. Jeg tror, ​​han vil være med i kampen om sejren, men det kan være, at nogle af de hollandske heste er for gode.

3 Tino Barosso bliver favorit i løbet, og hvis Örjan tager føringen bliver han meget svær at passere. Timo Nurmos stald har god form, og Tino Barosso er sikker på at være endnu bedre nu, end han var, da han vandt sit forsøg. 

2 Eminem Font vandt overbevisende i sit udtagelsesløb, som også var dens første start for Magnus Dahlén og ligner en fin hest, der kan klare lidt arbejdet undervejs. Fra et perfekt startspor bag bilen burde han være med om at kæmpe om sejren.


Ranking: A:5,3,2,1 B:8,9 C:6,10,12,11,7

V86-4 1640m Volt
2 Hot Lane, ser ud til at kunne tage spidsen her, hvis alt stemmer. Og så kan det være så enkelt som spids og slut. Jeg synes stadig, det er svært at bede en treårig hoppe om bare at gå ud og vinde mod ældre hingste og vallakker, og hun har også vist nogle usikre tendenser. At hun kommer til spids er heller ikke givet. Som favorit til hele 43% på nuværende, er det så klart en hest jeg vil gardere, også selvom det er kort distance. Men en fin udgangshest.

4 Solar Wind vendte tilbage sidste gang efter et par måneders pause fra konkurrence ovalen og gik flot på 12.9/ 2140m. Hun havde bestemt en fin tur, men så ud til at slutte med noget sparet energi. Nu skifter man ned til sko og almindelig vogn, men hun føles stadig lidt spændende, synes jeg. Burde kunne være tidligt oppe ved de forreste fra et fint spor ét på tillæg.

Der bagved skal 13 Bunch Of Budgies og 14 Upside Face tælles tidligt, dog kan der være for langt frem, med bagspor på tillæg over den korte distance. men med lidt held undervejs, kan de måske nå frem. kapacitetsmæssigt er de bedre end de fleste i dette felt.

Ranking: A:2 B:4,13,14,3,1 C:5,7,8,12,10,6,11,9,15

V86-5 2140m Volt
1 I’m All in er ikke en helt ukompliceret hoppe og har haft lidt problemer i svingene, men får hun lov til at trave i spidsen på inderbanen, så gør det tingene nemmere og så fører hun løbet længe, og vil helt sikkert sælge sig selv dyrt. Men tillægshestene er gode, og vil helt sikkert komme op.

En anden interessant hest på første volte, er 2 Wilma Töll. Hun har klaret sig godt mod hård konkurrence og er i en spændende position her. Hun har tidligere vist sig at kunne åbne hurtigt i volten, og når de spidsen før I’m All In, så kører de nok der.

5 La Ferrari Dimanche er bedre end man kan læse ud fra resultatrækken og hun imponerede stort i foråret med tre sejre i træk og vandt blandt andet en finale i Diamond Stoet. Dette er ikke det hårdeste løb, hun har været med i, og med to løb i kroppen og nu uden sko for første gang taler det meget om, at hun vil yde en stærk præstation. 

4 Nanny’s Girl, er en hest der har mødt stenhård modstand på det seneste, og går en klasse ned her i forhold til de seneste løb. Tænker dog det er et løb der kræver en del garderinger.

Ranking: A:1,2,5,4 B:8,6,12,11,9 C:7,10,3

V86-6 2140m Auto
2 Indira Split tror jeg tager en længde på 1 Isabell Sisu og kommer i spidsen, og jeg tror ikke 3 Florence Ima, kan tage sig forbi udvendigt. 2 Indira Split imponerede mig meget, da hun vandt Stochampionatet Consolation, og jeg synes, hun klarede sig rigtig godt som tredje sidste gang i en hård konkurrence. Fra spids, da tror jeg, at det er game over for de andre, men hun er ikke afhængig af spidsen for at vinde løbet. 

Værst imod, er i første omgang 1 Isabell Sisu, der er i rigtig god form for dagen og vandt fra spidsen sidste gang. Hvis Mattias Djuse kunne svare Erik Adielsson fra start, øges hendes chancer, men jeg tror, ​​det bliver svært. Kan eventuelt spilles som en Lås imellem disse to, hvis du ikke banker 2 Indira Split.

6 Onion San Tooma imponerede, da hun vandt i 1.13,7 over distancen sidste gang efter at have taget ansvaret fra bane et i volten. Hesten er også starthurtig, men tvivler på hun kan nå spidsen. Skulle der være lidt spidskamp imellem de to førnævnte, og dermed bruge for meget krudt – da træder hun ind i kampen. 

Ranking: A:2 B:1,6,3,8,9 C:11,5,10,7,4,12

V86-7 1640m Auto
5 Without A Doubt er hurtig bag bilen og vil med stor sikkerhed flyve til spidsen her og indsatsen sidste gang, da han vandt på 1.11,5 over nuværende distance var af bedste slags, og de behøvede heller ikke at rykke tusserne, og der så ud til at være sparet så meget energi over målstregen. Han konkurrerede uden sko for første gang, og selvom der er tilmeldt med sko i skrivende stund, siger Patricia Van Der Veer, at han vil konkurrere med den samme balance igen. 15% – Kort distance er perfekt. Kan være en fræk alternativ banker.

3 Halo Am er rundens største favorit i skrivende stund, og selvom han har en god chance for at vinde løbet, er procenten godt nok høj. Han har haft fået to løb i kroppen i Holland efter et års fravær fra konkurrence ovalen og vundet begge, men det føles som om, det har været i billigere konkurrence. Jeg tror ikke, han får noget gratis i dette løb. Jeg tvivler på han kommer til spids, og vil blive nødsaget til at gøre jobbet udvendigt lederen. Ikke at han ikke kan vinde derfra, men det kan blive for svært. Svarer de spidsen, så er sagen en anden.

Skal jeg nævne en hest mere, så er det 6 Mojito Day, som vel aldrig har været bedre. Det er dog hårdere imod nu. Men til 7%, topform og Magnus A Djuse i sulkyen for første gang, virker det som en spændene streg.

Ranking: A:5,3 B:6,2,4,9,7 C:8,1,12,11,10

V86-8 2140m Auto
14 A Girl Has No Name tror jeg har en god chance for at runde sine konkurrenter, hvis hun holder travet hele vejen. Hun har bestemt to lige galopper i træk, men jeg tager ikke de galoper for hårdt, og at Jorma Kontio er tilbage i sulkyen føles som et klart plus, da han har formået at styre hende fejlfrit, hver gang han har kørt med hende og også vundet med hende tidligere. 

13 Mellby Jingle er også en fin 4 åring, der har tre sejre i streg, og jager den fjerde her – og virker til at have formen på top. Har dog ikke mødt en så god hest som A Girl Has No Name på det seneste. Men vi kan altid godt li’ vinderheste.

11 Notre Perle vandt senest nemt, da Aniara Sock galopperede i spidsen. Udviklingen går i den rigtige retning for Björn Goops fem-årige hoppe, og skal med ved gardering.

Og ved yderligere gardering vil jeg anbefale 12 Yazmine og 8 Starstrucked.


Ranking: A:14,13 B:11,12,8,7 C:9,2,6,4,3,1,10

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider