Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Åby & Solvalla – 21/9-2022

Åby og Solvalla deler denne uges V86 Xpress omgang. Her skal man huske på, at der på Åbytravet er dobbelt Open Strech til rådighed over opløbet. Dvs. det vil ikke være helt dumt at sidde i vinderhullet.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op onsdag aften ca. 30 minutter før spilstop, dvs. kl. 20:00.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. For fire uger siden gav vores GS75 spilforslag også et solidt overskud, til dem der lod sig inspirere.

V86 Xpress Andelsspil – Kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger 50 stk. Du kan spille med her.

V86 Tips & Analyse

V86-1 2140m Auto
5 Tipsy Bartender bliver storfavorit her i første afdeling, og hun kan absolut være en Banker. Frode Hamre har to heste til start her, og en klar plan i løbet om, at han vil åbne med den hurtigstartende staldkammerat 7 Dixiechick Hanover, som han selv kører, og derefter aflevere teten til 5 Tipsy Bartender. Hvis den plan lykkes, taler det meget for, at Carl-Johan Jepson kan styre og stille op foran og så skal favoritten nok vinde. Men Tipsy Bartender er ikke starthurtig, og kan i værste fald ende på ydersiden af 3 Jiggi, hvis Jiggi når frem til spidsen først.

Hvis man vil gardere, da er staldkammeraten 7 Dixiechick Hanover, selvsagt et must have, da den er favorit til vinderhullet. Og så vil jeg heller ikke garderer uden at have nævnte 3 Jiggi med. Kapacitetsmæssigt synes jeg ikke hun er meget dårligere end favoritten. Hun er desuden starthurtig og Kevin Oscarsson burde komme bedre fra start end favoritten og dermed lægge en dæmper på Frode Hamres planer, og dermed åbne løbet op. Vi sætter alle tre heste i A-gruppen.

Ranking: A:5,7,3 B:6,8,9,10 C:1,2,4

V86-2 2140m Auto
Her sætter vi 5 Googalong Zet først. Senest skulle de udføre jobbet fra dødens i Oaks-kvalen, hvor hun endte som nummer tre. Udviklingen går i den rigtige retning, og jeg tror frem for alt, at indsatsen har bragt hende yderligere frem før dette. Hesten er desuden starthurtig, og når de spidsen, så tror jeg løbet er ovre. Kan være et alternativt bankerforslag til fine procenter, hvis man tror den rammer spidsen.

3 Destiny Effe er værst imod. Har dog kæmpet lidt med stilen på det seneste, efter at have taget tre sejre i streg efter at være kommet på svensk grund. vandt bl.a. i en 12-tid over mellemdistance denne sommer. Men som sagt, hun har klaret det lidt dårligere siden da og kæmper lidt med stilen, men forhåbentlig opfører hun sig bedre nu. Hun er desuden hurtig bag bilen, og er sammen med 5 Googalong Zet, en af favoritterne til at gå i spids.

Nævner også 10 Ektara, der endnu mangler at vinde et løb, men det er kun et spørgsmål om tid. 

Ranking: A:5,3 B:10,12,4,2,11 C:8,6,9,7

V86-3 1640m Auto
5 Souvenir D’Inverne impornerede sidste gang, da han vandt fra føringen i 1.10,6 over distancen, til mange spilleres chok til odds 40,00, i et løp Laradja Vrijthout var stor favorit. En lignende præstation rækker selvfølgelig langt nu, og Carl-Johan Jepson vil helt bestemt gerne til spidsen igen. Kan også være en fræk banker.

6 Tom N’Jerrydiamant, er starthurtig og vil sikkert prøve herfra at nå spidsen. Jeg tror bestemt, ​​at offensive Adrian Kolgjini vil prøve fra start til. men spørgsmålet er, om han kan tage en længde på 5 Souvenir D’Inverne og gå hele vejen til spidsen? Når de spidsen vil meget være vundet. 

4 Wish Me Magic er klar favorit i skrivende stund, og han er ude i mere egnede omgivelser, end han har været på det seneste. Han er i topform for dagen og vandt en klasse 1-finale for godt en måned siden og skal selvfølgelig tælles med tidligt her, men det bliver svært at nå nogen føring og distancen er heller ikke i hans favør. Så er i mine øjne forkert favorit.

Ranking: A:5 B:6,4,1,11,3,7,2,10 C:8,9

V86-4 2140m Auto
Et åbent amatørløb, hvor 5 Jerka Sting på nuværende er spillet til 46% – men den burde falde en del i procenter og jeg synes det er uretfærdigt at gøre ham til så stor favorit. De plukker skoene, og det kan selvfølgelig give en god effekt, men det var længe siden han vandt et løb, og han har heller ikke startet i flere måneder. Jeg kan godt giodtage ham som favorit, men betsemt ikke så stor favorit.

6 Bajaro B.R. er en hest, der klarer sig godt ofte, men uden at stikke næsen først så tit. Men det lyder opadgående fra stalden. Senest tog de tetetn, og overlod den, og fuldførte godkendt bagved en god Cool Kronos. Modstanden er nemmere i dag. Og han er en af ​​mange med en chance i et åbent amatørløb.

10 Indy Journey er en stærk hest, som tåler at gøre en del arbejde selv, så sporet bør ikke betyde så meget. Desuden er kusken Mats Holmstedt en af de bedre i løpet.

Ranking: A:5,6,10,2,4,3 B/C:9,1,12,7,8,11

V86-5 2140m Auto
En eller mange? Har det ldt på feelingen, at det kan skrælle her. Det er et treåringsløb, og meget sker fra start til start for disse heste. Men hvis man skulle satse, så bakerspilelr man 1 Combat Fighter. Hesten har være ude imod kullen bedste, og forsøget til det svenske Trav-Kriterium sidste gang er simpelthen til glemmebogen, da han var alt for stresset af en forsinket start, og han galopperede allerede inden bilen slap vingerne. Han er normalt ikke usikker, og jeg kan ikke se nogen startraketter på ydersiden, der udfordrer ham til spidsen. Kan være så enkelt, at det er spids og slut, men jeg vil nok gardere.

3 Pingis er også blevet matchet i hårdt selskab på det seneste og gjort det meget godt, og han går ned i klassen nu. Og gik senest stærkt – bliver undervurderet her. Og fortsætter procenten, så er det måske en man skal satse på og lad stå sikker.. Til 7% – Men flere heste kan skrælle og jeg anbefaler enten, at man Banker og lukker øjnene eller garderer bredt!

9 Staro Mack Crowe har jeg stor respekt for i løbet, men det er ikke en hest der bare vil snige sig med og vinde på fart, nej han lever af sin styrke og skal have et jævnt højt tempo i løbet. Han er bror til Maestro Crowe, og det fortæller lidt om typen – og det er bestemt en hest, der går en interessant fremtid i møde.

Ranking: A:1 B:9,3,11,7,8,6,12,2,4 C:10,5

V86-6 2140m Auto
Andreas Løvdahl fra stald Nurmos fortæller, at de har stor tiltro til at 14 Ciak Bi, kan vinde dette løb. De vidste på forhånd, at den ville få et ringe spor (spårtrappa), hvor de heste, der har tjent mest, er i de dårligste spor. Hesten sad senest fast i et løb, som gode Asteroid vandt, og forrige gang afsluttede Ciak Bi på 1.10.9 de sidste 1000m., til en fin andenplads. Formen er i fremgang, og Magnus A. Djuse, skal nu køre hesten for tredje gang, og veksler bestemt andenpladserne med en sejr på dagens V86! DAGENS BEDSTE BANKER!

Bagved, og værst imod er 9 Highway To Hill, der klarede sig godt som tre-årig og vandt 3 ud af 7 løb. Han gjorde comeback senest, efter 1 års pause fra travovalen og med et løb i kroppen ser formen ud til at være avanceret betragteligt. Et meget tidligt modbud, selvom jeg tror, ​​han kan have brug for et par løb mere, før topformen er der. Vil man gardere – Da er dette hesten man skal have med!

Nævner også 1 Hankypanky Pinkman, som jeg tror tager sig af føringen fra sit indvendige spor og burde have en god chance for at føre dette løb en god stund. Han har tjent færrest penge og står over for nogle hårde heste, så spørgsmålet er om han kan holde dem stangen, jeg tvivler mod mit bankerforslag, der er en klasse bedre.

Ranking: A:14 B:9,1,6,5 C:3,2,15,8,11,7,4,10,13,12

V86-7 3140m Auto
7 Achilles Face har skyhøj kapacitet og vil sandsynligvis vinde dette løb, hvis travet flyder hele vejen til mål. MEN, risikoen for at han galopperer må dog ses som høj, og vi garederer den dermed.

3 Eagle Rock er okay starthurtig, og det er bestemt ikke umuligt, at Conrad Lugauer kan finde vej til teten og køre der, men det mest sandsynlige scenarie er, at han får et løb i ryggen af ​​2 Hawker Typoon, som er den nuværende favorit i løbet. Favoritten har tidligere været usikker, og selvom han har stabiliseret sig, er det ikke en vinderhest – den her flere anden og tredjepladser, og for mig er det en svag favorit i runden, og jeg ranker den derfor lidt ned. Jeg tror faktisk, at ​​3 Eagle Rock slår favoritten, evt. via Open Strech og bagved er der andre jeg ranker før.

Bl.a. 1 Oblivia, der starter på samme volte som de førnævnte, og kan blive lidt “glemt” af spillerene, til nuværende kun 9%. Samt vil jeg også have 9 Full of Muscles med, fra 40m. tillæg, da denne kommer med fuld form, og er der råd. plukker jeg flere med.

Ranking: A:7,3 B:1,9,5,10,11,2,4 C:6,8

V86-8 2140m Auto
3 Madame Norrgård har en passende opgave på papiret, hvis hun dels holder travet, og kan komme i spidsen. Men spidsen er der ingen garanti for at hun når, og det er også faretruende, at hun har galopperet umotiveret i to på hinanden følgende starter. Det er faktisk pga. disse, at hun har haft pause, og derfor været ude af konkurrence siden maj. Har træner Per Lenneartsson fået fikset eventuelle skavanker, da er dette den klare udfordre og eventuelle vinder. Løber hun op til sit kunnende, og uden galop. Kan hun vinde dette sikkert.

7 Global Currency er ret kvik bag bilen og trods et spor langt ude på vingen er det ikke umuligt, at hun kan nå føringen derfra. Hun er i god form for dagen, og uanset om der er føring eller ej, så burde Jörgen Westholm kunne køre fra start og finde en god position med det samme.

5 Make It Star gjorde det godt sidste gang og har her fået en fint spor. Hun er nok afhængig af en tur i rygge, men det burde hun kunne få herfra. Hun er ofte med fremme og det tror jeg, hun kan være igen.

Ranking: A:3,7 B:5,12,9 C:4,10,1,6,11,2,8

V86 Forslag

V86 Xpress – Det store Forslag – Åby & Solvalla 21/9-2022
V86-1: 3,5,7
V86-2: 3,5
V86-3: 4,5,6
V86-4: 2,3,4,5,6,10
V86-5: 1,2,3,4,6,7,8,9,11
V86-6: *14 Ciak Bi
V86-7: 1,2,3,4,5,7,9,10,11
V86-8: 3,7

17496 rækker x 0,25 = 4.374 kr.

V86 Xpress – Det Alternative Forslag – Åby & Solvalla 21/9-2022
V86-1: *5 Tipsy Bartender
V86-2: 3,5
V86-3: 1,3,4,5,6,10,11
V86-4: 2,3,4,5,6,10
V86-5: 1,3,9,11
V86-6: *14 Ciak Bi
V86-7: 1,2,3,4,5,7,9,10,11
V86-8: *3 Madame Norrgård

3024 rækker x 0,25 = 756 kr.

Opdateret – kl. 19:30 – Det viste forslag er desuden med forbehold for ændringer grundet udgåede heste mm.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider