Søg
Close this search box.

V75 Färjestad 17/9-2022 m/ Jackpot

Lørdagens V75 omgang køres på Färjestad, med et opløb på 177m. Med bl.a. Unionskampen, hvor vi bla. skal se Odd Herakles mof Månlykke AM. Omgangen er krydret med en Jackpot, som vi selvfølgelig tager hjem.

V75-Tips

V75 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op lørdag ca. 30 minutter før spilstop, ca. kl. 15:50.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V75 Färjestad – Kun 100 kr. pr. andel >> Spil med her

V75 Travtips – Färjestad 17/9-2022

Vi kommer her med vores fiduser og banker kandidater til omgangen.

Dagens Banker

2 Mister Herkules (V75-5) – Var ude i Jubilæumspokalen senest og måtte dengang vige for San Moteur efter en hård åbning. Nu venter en væsentlig mere beskeden modstand, og med perfekte forudsætninger med sporlodtrækningen ved hånden, ser det godt ud for Örjan og Hercules! Har vundet 11 af 12 fra spids – første nederlag var sidst. Det sker ikke igen. Spids og slut.

8 Odd Herakles (V75-3) – Vil med største sandsynlighed igen her gå i spids, da dette er en af de hurtigste koldblods startere. Fra spids bliver det hesten at slå, og med værste konkurrent (Månlykke A.M.) der trak bagspor, er meget allerede vundet. Kun en meget god hest på dagens vil kunne tage Odd herakles ned fra spids, en fint bankerforslag. Odd Herakles har 3-1 i indbyrdes mod 10 Månlykke A.M.

Luringer/fiduser

5 Charlock Wiking (V75-1) – Har gået i teten på 12 af 20 starter, når den har fået fremspor. Her er det den sandsynlige leder af løbet, og derfra er det hesten at slå. Nu med optimal balance og udstyr. Måske spids og slut.

9 Golden Guard (V75-7) – Er en hest jeg holder af og har jagtet et stykke tid. Hesten går altid fine løb, og til 7% på nuværende er det ikke en jeg vil undvære på systemet.

Se flere spilforslag og travtips på Travtips.dk.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider