Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Solvalla & Bergsåker 14/9-2022

Aftenens V86 Xpress afdeling bliver delt imellem Solvalla & Bergsåker. Banerne er meget lig hinanden, hvor opløbet er 196m på Solvalla er det 200m. på Bergsåker. Der er ngen Open Strech eller vinklet vinge eller andre finurligheder.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op onsdag ca. 30 minutter før spilstop, ca. kl. 20:00.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V86 Xpress – Kun 100 kr. pr. andel >> Spil med her

V86-1 2140m Auto
Jeg ranker 1 Kinky Boots førstehesten her i første afdeling, da denne er den bedste hest i feltet og sidste gang viste han virkelig hvilken kapacitet der er inde i ham, da han vandt på 1.11,8 over nuværende distance. Han er okay fra start, men jeg tror dog ikke at han kan forsvare sit inderspor, og det kan blive en fælde. Men kommer de bare ud i andetsporet, så burde de dukke op i sejrsstriden.

3 Icon Mearas er hurtigt fra start og vil formentlig være i spidsen omgående. Fra spids, har de vundet flere sejre, og hvis Kim Moberg dæmper lidt farten og styrer feltet derfra, da bliver det selvfølgelig en svær nød at knække, men jeg synes Icon Mearas er noget ujævn i sine præstationer, og jeg er ikke sikker på, at han bare vinder dette med f.eks. 1 Kinky Boots eller 6 Secret Celebration på ydersiden. 

6 Just Celebration sad fast senest med en hel del kræfter over målstregen. Nu skal Lisa Giljam styre hesten, og det har hun gjort godt tidligere med tre sejre på fem starter. Kan de bare komme ned i et slagspor, så er meget vundet. Men hesten har også kapaciteten til at gå i dødens hvis det kræves.

Det føles, som om det dækker de fleste scenarier med tre heste på kuponen. Vil man gardere yderligere, da er 11 First Love M.L. og 10 Borups Umami de første garderingstreger.

Ranking: A:1,3 B:6,11,10 C:5,2,8,9,7,4

V86-2 2140m Auto
1 Sister Sledge kan være en alternativ banker. Som jeg ser løbet, da går Sister Sledge i spidsen her, og derfra er det så klart hesten at slå. Sister Sledge har kun startet to gange i år, og senest i Guldivisionen (30. juli), blev de flot anden efter Zaccaria Bar. Værst imod er 2 Marion Fouty Bon, og som jeg ser det, har Jorma Kontio to muligheder. Enten vælger han dødens og bliver tvunget til at gå udenfor om Sister Sledge, eller også forsøger han at finde vej ned bag favoritten (i vinderhullet). Uanset hvordan han vælger, at lægge taktikken ud, skal de have en god dag og tur for at besejre Sister Sledge, der vil tage sig af teten her.

De to førnævnte heste rejser sig noget over resten, men skal man have en tredje hest med, da er det 6 Digital Class, man skal have med. Bliver favoritterne eksempelvis kører hårdt imod hinanden, så kan Digital Class komme ind i kampen. Hun har nemlig sit bedste stykke til sidst og kan afslutte rigtig hurtigt.

Ranking: A:1 B:2,6 C:8,3,4,5,7,9

V86-3 1640m Auto
1 Ulvsåsen fik her sit drømmespor, da den er hurtig fra start, og hvis 1 Ulvsåsen kan forsvare sit inderspor og tage imod 7 Gorm fra start, så er meget vundet. 7 Gorm er nok hurtigst fra start side om side ville Gorm have været favorit til spidsen. Men med lidt hjælp fra de fem ekvipager imellem, ender jeg med, at Per Linderoth kommer i spidsen og dermed vil meget være vundet. Men når Gorm spidsen, så kan løbet være ovre – meget afhænger af starten.

7 Gorm har Svante Båth høje tanker om og han har nu fået to løb i kroppen efter en længere pause og han vandt på en flot måde sidst efter en skarp spurt til slut. Han trives over de korte distancer og har faktisk aldrig tabt over 1640m., og skulle det lykkes Ulf Ohlsson at komme til spids, bliver det i stedet Gorm, der starter med den bedste chance for sejr i løbet. 

Det føles som om, der bliver en duel mellem de ovennævnte mandskaber, men for dem, der vil gardere da er 2 Gott Klirr selvskreven på kuponen, og en jeg vil anbefale som et en tredje streg. Bliver der kørt lidt imellem de to førnævnte, da kan Gott Klirr drage fordel af dette. Hesten har fået et passende spor, og sidder fint i andetsporet direkte.

Ranking: A:1.7 B:2,6 C:5,8,4,3,9

V86-4 2140m Auto
7 Express Love har påvist god form over sommeren, og selvom hesten har tjent “hurtige penge”, så virker den til at være for god til nuværende klasse, og som den bedste hest i feltet. Dette er dog et lærlingeløb, og der kan ofte ske ting og sager. Men den bedste hest bliver dog også kørt af den mest rutinerede kusk i Andreas Løvdahl, som er normal kusk på denne. Kan være en banker på de mindre kuponer. Men jeg stoler dog ikke 100% på hesten, der f.eks. senest galoperede en formodentlig sejr væk og anbefaler gardering på de større kuponer.

2 Haitkin Am tror jeg vil komme til spidsen her, og jeg tror ikke, de er interesserede i at overlade teten til favoritten, hvis de skulle komme. Haitkin Am var meget god sidst på andenpladsen efter at have gået et hårdt løb efter en længere pause, og med det gennemløb skulle han være endnu bedre nu, og det givne modbud til Express Love.

3 Global Crossover har nu fået to løb i kroppen efter en længere pause og holdt rigtig flot som nummer to på V75 senest, da de kun tabte med en næsebredde, efter at have udført en masse arbejde i tredjespor. Er given på kuponen ved gardering. 

5 Rio Alta Wine virker til at have ramt topformen. Senest afsluttede han på bedste vis fra et dårligt startspor ind til en tredjeplads. Nu har han et meget bedre startspor og med den seneste afslutning på hukommelsen, tror jeg, han kan blive en ubehagelig overraskelse for spillerne. 

Ranking: A:7,2 B:3,5,6,4,10,12,8 C:1,9,11

V86-5 2140m Auto
Her kommer et treåringsløb for hopper, og vi ved alle, at de kan flytte sig meget fra start til start. 7 Undine Celeber har kun gået to løb, men har dog startet sin karriere på den bedst mulige måde med to sejre ud af to mulige. Der er ikke så meget at fortælle om hesten, andet end at den har set flot ud og burde stå sig vel i denne konkurrence. Sporet kunne have været bedre, da den i begge sine starter har gået tidligt i spids, og spørgsmålet er hvor de lige ender herfra spor 7, og om de vil prøve fremad fra start. Men vi har bestemt ikke set bunden på hesten, og den har virket næsten ukørt i sine sejre.

6 Ektara, er den næste vil fremhæve. hesten mangler ganske vist endnu at vinde et løb, men det lyder fra stalden, at det kun er et spørgsmål om tid, og da Robert Bergh til denne start trækker skoene på hende for første gang er følelsen, at hun er klar til en rigtig stærk præstation. Jeg tror hun måske kan nå spidsen efter lidt tid og dermed er det hesten at slå, men hun har vist usikre tendenser, så spørgsmålet er hvor meget de vil prøve fra start.

4 Eloise Frontline virkede ikke helt som den skulle senest, da de prøvede at rykke det ene par sko. Desuden løb den op i en konkurrent, da angrebet skulle sættes ind, så glem det løb. Hun kan lægge godt fra land i starten, og er favoritten til at tage sig af spidsen initialt.

Tror man når langt med disse tre streger.

Nævner dog også 8 Miss Mighty, der mødte Undine Celeber næstsidst, og selvom Undine Celeber kunne holde relativt sikkert fra spids, kom hun helt i mål efter at have skullet gøre arbejdet udvendigt. Sidste gang var hun muligvis endnu bedre, da hun udfordrede Power Håleryd over opløbet, hvor de igen skulle lave arbejdet på ydersiden. Skal med hvis man garderer yderligere.


Ranking: A:7 B:6,4,8,9,1 C:5,11,10,3,12

V86-6 2140m Auto
4 Liberty Boko var der magen snak om før V75 senest, men til mange spilleres skuffelse gik han af sted med en galop, og så var den dag ødelagt. Nu går han ned i klassen og ser ud til at blive meget mindre streget af spillerne, og jeg synes, han burde være favorit i løbet. Det er lidt usikkert, hvem der tager sig af spidsen her, men jeg tror Per Lennartsson vil forsøge sig fremad fra start, og hvis han kommer i spidsen, er det hesten at slå.

Han bliver dog udfordret af 5 Match’em, der har været rigtig god med to sejre i træk under sit nye regi. Han ser ud til at have taget store skridt med Stenströmer som træner, og hvis han har taget yderligere skridt med de to løb i kroppen, skal han tælles med, uanset om der er føring eller ej. 

2 Maltese Magic ser også ud til at have ramt formen med to sejre i streg, og når Magnus A. Djuse sætter sig op for første gang, er det altid interessant. Magnus kan som regel få sine styringer lidt ekstra godt afsted fra start, og han kan være en outsider i kampen om spids. Men uanset vil de sidde godt med fremme fra start fra spor 2.

1 Ægte Lavec, gik senest flot på en MEGET REGNTUNG (SKYBRUDS BANE), som der nok ikke burde være kørt løb på. Og kom før der fra en sejr på Jägersro. Hesten har tidligere været lidt usikker, men efter at Conrad Lugauer overlod ansvaret til Markus Wadmüller har det set flot ud. Sporet kan blive en fælde, men kommer de til det på opløbet er ekvipagen bestemt ikke væk. KUN 4%.

Nævner også 6 Midyat Zaz, der ser ud til at være en hest med meget fin kapacitet, men han har problemer med travet og har endnu ikke vist sit fulde potentiale. Nu går optimerer de på alle fronter og hiver skoene af og sætter en amerikanervogn på. Det kan selvfølgelig gå begge veje, men hvis ændringerne falder godt ud, er han bestemt ikke uden chancer her.

Ranking: A:4.5 B:2,1,6,3,10 C:7,8

V86-7 2140m Auto
6 Fabulous Pellini er nok løbets bedste hest, men hun er i skrivende stund en meget stor favorit og får alt for meget tillid fra spillerne ud fra forholdene. For det første er jeg ikke sikker på, at den rigtige form er der for dagen, selvom hun nok er gået fremad formmæssigt. For det andet får hun næppe noget gratis i løbet, og meget tyder på, at hun skal lave meget af arbejdet på egen hånd, og da er modstanden måske for god. Vil bestemt gardere denne.

Som jeg læser løbet, vil 5 Mission Beach nok tage spidsen initialt, men derefter slippe til at 3 La Sassicaia, som også kan åbne hurtigt fra start. Nok er La Sassicaia noget ujævn i sine præstationer, men hendes topniveau er virkelig godt, og på en god dag vil hun fra spids, være en svær nød at knække for favoritten.

7 Musett Af Djupmyra er også meget hurtig bag bilen og kan måske være den der vil gå i spidsen. Hun har måske ikke samme form, som hun viste tidligere på sommeren, men hvis hun optræder forbedret igen, er hun bestemt en af ​​dem, der kan vinde løbet. 

4 Kia Ora leder måske lidt efter formen, men falder brikkerne på plads er det en meget dygtig hest for klassen. Tror faktisk formen er bedre end ved første øjekast, da den ved seneste løb drog frem vinderen Nina Ginto og to’eren Iceland Radio. Fra et godt spor skal den bestem regnes som en outsider til sejren.

Nævner også 8 Carry Cash, der på ren kapacitet skal med på en garderet kupon.

Ranking: A:3,6 B:7,4,8,5 C:11,2,9,10

V86-8 2140m Auto
Endnu et treåringsløb, nu med hingster og valakker afslutter dagens V86 omgang.

6 Madagascar blev vinder af sporlodtrækningen med et fremspor bag bilen og med den værste konkurrent foran fra en klart sværere startposition. Som jeg læser løbet, kan Örjan Kihlström overtage føringen, hvis han sender sin hest direkte frem og dermed er meget af løbet vundet. Får de ikke spidsen, så kan den også vinde på andre måder. Kan være en Banker, men det er dog en hest jeg vil gardere på de større kuponer.

5 My Honky Tonk Man er desværre usikker og har galoperet i halvdelen af ​​sine starter, men det er tydeligt, at han har en masse kapacitet og han var fantastisk sidste gang, før galoppen kom og holdt godt fast som to’er i starten før det. Han kunne åbne hurtigere end Madagaskar fra start, og hvis han kommer til spidsen, ser jeg ingen grund til, at Oskar Kylin-Blom skulle slippe føringen. 

9 Kyrie Eleison skal også med på kuponen hvis man garderer. Det er nok at tjekke den seneste afslutning i løbsarkivet bag Hustle Rain som en begrundelse på dette, og det virkede som om den amerikanske vogn gav lidt ekstra og med en tilsvarende spurt kan de sagtens vinde dette.

10 Power Håleryd er et afkom af Bold Eagle, som er i udvikling og har været god med to sejre i træk. Nu står han over for sin hidtil hårdeste opgave mod hårdere modstand.

Nævner også 1 Ever So Much og 3 Power Tooma, der begge er starthurtige, og vil under alle omstændigheder få et godt løb i forreste geled, eventuelt i vinderhullet.

Ranking A:6,5 B:5,9,10,1,3,11 C:8,2,4

V86 Travtips – Forslag

V86 Forslag – Solvalla/Bergsåker 14/9-2022
V86-1: 1,3,6
V86-2: *1 Sister Sledge
V86-3: 1,2,7
V86-4: 2,3,5,7
V86-5: 4,6,7
V86-6: 1,2,3,4.5,6
V86-7: 3,4,6,7
V86-8: *6 Madagascar

2592 Rækker x 0,25 = kr.648

V86 Andelsspil

Vi spiller følgende V86 andelsspil via Derby25. Vi holder 1 Sister Sledge (V86-2) som Banker kuponen, og kører en stærk lå i sidste afdeling (V86-8) med 5 MyHonky Tonk Man og 6 Madagascar.

Vi skal bare have mindst 6 rigtige i vores A-gruppe, 0-2 rigtige i B-gruippen, og 0-1 rigtige i C-gruppen. Samt have mindst 2 rigtige på vores U-tegn.

Der er flere skræller i B og C gruppen, så vi satser på høj uddeling.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider