Søg
Close this search box.

V75 Solvalla 17/8-2022 – EKSTRA V75

Der kører lidt usædvanligt en ekstra V75 omgang denne onsdag, dvs. vores normale V86 tips forslag er erstattet af et V75 tips forslag;)

Omgangens V75 køres på Solvalla travbane, og der er mange fine løb denne onsdag, bl.a. , med Jubilæumspokalen og Jubilæums Stayern mfl., samt Hoppe EM, hvor Flemming Jensen har Eenymeenyminymoedk med.

Weekendens V75 & GS75 runde blev desværre ikke hvad vi håbede på, selvom vi faktisk havde spottet flere heste og alle var med i vores A- og B- gruppe, da sad de desværre ikke på samme kupon på vores spilforslag. Vi så en flot sejr til 11 Moni Viking i Åby Stora Pris, sikket et opløb – da 1 Hail Mary ved opløbets start lignede en sikker vinder. Sikke et løb.

V75-Tips

V75 Andelsspil

Vi er som sagt allerede tilbage til denne onsdag igen, og håber du vil spille med i vores V75 andelsspil. Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange allerede! (Pr. 11/8). F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Onsdagens V75 andelsspil koster kun 175 kr. pr. andel, og vi sælger 20 stk. Du kan spille med her:

V75 Travtips & Analyse

Vi kommer med opdateret analyse onsdag.

V75-1 1640m volt
3 Destino D.J. holdt nærmest legestue ved sin sejr senest, og så fuldstændig ukørt ud over mål, 5-6 længder foran nærmeste konkurrent, som var 1 Strängnäs Palema. Mødte bl.a. også 2 Pure Muscle den 17. juni, her vandt han også let, og så til den start også totalt overlegen ud. Hesten er normalt starthurtig, men har ikke startet så meget i voltstart. Men hvis den bare kommer godt fra start, tror jeg dette er spil mod et mål. Tror den har så meget respekt med sig, at den tager spidsen, og de andre er tilfredse med ryggen. Denne flotte 3 åring ser ud til at rumme meget mere indenbords, og selvom det er første start over 1640m. ser jeg ikke dette som en ulempe. Klar førstehest og mulig banker til fine 27% på nuværende.

Værst imod er i først omgang 7 Crak Di Girofalco, der har 9 sejre på 17 starter, og selvom dette er en raket, der senest overtog spids efter 400m og gik i høj fart hele vejen ind i mål på 12.9 /2140m. Dette er dog et sprinterløb, og tage 20 meter ind på 3 Destino D.J., kan blive svært, meget afhænger i volt om hvordan starten går. Nogle gange ser man jo at de henter de 20 meter hurtig. Men er i min bog indtil videre bare et garderingsbud.

Spids efter 800m.:

 • 3 Destino D.J. – 45%
 • 1 Strängnäs Palema – 25%
 • 2 Pure Muscle – 25% (UDGÅET)
 • Øvrige – 5%

RankingA:3 B:7,1,5 C:9,6,4,8


V75-2 2140m auto
Et åbent løb, hvor mange kan gå med sejren. 1 Passion Tile er en starthurtig Norsk gæst, og vel den der er favorit til at gå i spidsen her. Spørgsmålet er selvfølgelig om de vil gå der eller overlade spidsen til en anden. De sætter dog amerikanervognen på, hvilket nok vil øge starthastigheden.

To lavprocenter føles given nu da de begge står til kun 2%. Henholdvis 5 Ninja’s Kiss, der er bedre en resultatrækken, og 3 Dream Of Moneyd.E., der nu skal gå uden sko for første gang i et år, seneste gang de vandt, ja det var uden sko. Til 2% tager jeg dem begge med.

11 Tipsy Bartender, er den eneste treåring i feltet, og med vandskeligt bagspor, skal den have held med turen for at komme med i matchen, men spørgsmålet er selvfølgelig hvor meget de vil gå i bund fra dette vanskelige spor med en ung treåring mod ældre heste.

10 Ivanko Amok vandt senest på den hårde måde fra dødens, på en flot tid på 13.0 /2140m. Dette er en hest der normalt ikke er starthurtig, så bagsporet er ikke nogen ulempe. Hesten har vel sin styrke som sit bedste våben, og fungerer hesten og med lidt tempo i løbet vil Ivanka Amok kunne overhale de fleste over opløbet. Kun 10%

2 Karisma Boko er også starthurtig, og er andenhånds favorit til at tage spidsen. De har dog nu to gange i streg blevet nummer to, efter at være gået i spidsen ved begge tilfælde. Vælger de en anden strategi nu? Virker ikke hesten lige har det sidste for at holde.

Spids efter 800m:

 • 1 Passion Tile – 35%
 • 2 Karisma Boko – 30%
 • 3 Dream Of Moneyd.E – 25%
 • Øvrige – 10%

  RankingA:1,3,5 B:2,10,11,4,6 C:7,8,12,9


V75-3 2140m auto
3 Honey Mearas var ikke sig selv senest på Axevalla, men denne gang er det hjemmebane med et godt fremspor. Hesten har over flere omgange vist sin høje kapacitet, og at hun kan gøre meget arbejde på egen hånd. Hun vil bestemt være at regne med igen. Hesten har 12 sejre på 25 starter, og er bestemt en af de bedste hopper i årgangen. Hesten er middel hurtig fra start, og kan nok ikke tage en længde på den indvendige Heliade Du Goutier, men burde uanset få en god rejse i de forreste geled.

8 Zeudi AMG har vi set på tætteste hold både i Danmark og Sverige. På Charlottenlund i maj, vandt den på flot vis, og på Solvalla på Elittlopp weekenden vandt den fra selvsamme spor 8, som den har her. På Solvalla blev den kørt meget offensivt af Alessandro Gocciadoro, og holdt flot og sikkert hele vejen til mål. Samme taktik denne gang? Jeg tror de prøver igen. Kun 9%

2 Heliade Du Goutier er en Fransk gæst, der er hærdet mod de bedste på Vinciennes. Hesten er tilmed starthurtig, så sporet blev perfekt og i min bog favorit i første omgang til at gå i spidsen her. Glem ikke at denne i fjor (9. oktober) spurtede meget flot i UET Grand Prix på Åby, og vinderen af det løbet var storkanonen Calgary Games.

Spids efter 800m.:

 • 2 Heliade Du Goutier – 30%
 • 8 Zeudi AMG – 25%
 • 5 Miracle Tile – 15%
 • 3 Honey Mearas – 15%
 • Øvrige – 15%

RankingA:3,8,2 B:7,5,9,4,6 C:11,12,1,10


V75-4 2640m auto
9 Cinderella Jet er en sejrsvant 4 årig hoppe, der har vundet 7 gange på sine 15 starter. Den vandt en flot sejr den 27. maj, hvor den i store dele af løbet gik i dødens, endda på en flot tid for selskabet på 12.6 /2140m. Senest fejlede den med greb ind på opløbet, og så bestemt ikke tom ud. Går den som i maj, ja så får de andre baghjul. Spændende er det også, at de nu river alle sko af, og hvis den bare holder travet ser det bestemt fornuftigt ud.

10 Express Love er vandt til de længere distancer som den klarer godt. Vandt bl.a. foran Vice Versa Diamant d. 6. juli opver 3140m, og gik næstsenest en flot afslutning som to’er i en flot tid på 12.5 /2140m., og burde være spillet mere end de lige nu knapt 8%. Fra bagsporet burde du kunne sidder med fint direkte i andetsporet, og derfra skal chancen være fin for at blande sig i striden.

7 Red Rum har været okay på det seneste, men så heller ikke mere, selvom den senest gik ny rekord. Da den heller ikke er specielt starthurtig, er spørgsmålet om den bakkes ned eller om de prøver et offensivt udlæg, men da kan de havne på vingen fra dette spor. Den er spillet lidt for meget som nuværende favorit til 27%, da hesten er lidt op og ned i sine præstationer. Javist den skal med på kuponen. Men der er bedre spilværdi i de to førnævnte.

Spids efter 800m.:

 • 2 Babsans Bankir – 30%
 • 6 Jeppas Uppercut – 20%
 • 7 Red Rum – 15%
 • 4 Likeaboss – 15%
 • Øvrige – 20%

  RankingA:9,10 B:7,2,4,5 C:1,6,8,3


V75-5 2640m auto
To sejrsmaskiner mødes her, som alle har 1-taller i rækken, den ene har dog imponerende 9 sejre i streg – Den vi snakker om er selvfølgelig 7 Margareta Tooma. Det er en hest, der har gjort alt rigtigt med Daniel Redén og de 9 sejre i træk er ikke til at tage fejl af. Hun er ret kvik fra start, men udenfor den værste konkurrent. Jeg tror dog stadig, at ​​hun kan være foran 2 Bentley Gar i starten, og så burde vejen til føringen være åben. Kan vinde fra en hvilken som helst position, og hvis de når spids, så tror jeg løbet er ovre.

2 Bentley Gar kan nok opnå hurtigere end tidligere vist, og hvis det skulle lykkes at holde 7 Margareta Tooma på ydersiden, så er meget vundet. Hesten har hele 5 sejre i streg, men har måske ikke have mødt de hårdeste modstandere, men har bestemt været overbevisende i sine sejre. Vi kan få en utrolig hård duel at se frem til på onsdag. Hvis man ikke banker 7 Margareta Tooma, så kan en lås imellem disse to heste være løsningen.


Spids efter 800m.:

 • 7 Margareta Tooma – 50%
 • 5 Micro Vick – 20%
 • 2 Bentley Gar – 20%
 • Øvrige – 10%

RankingA:7,2  B:4,5,10 C:11,3,1,6,8,9,12


V75-6 2140m auto
10 San Moteur, var god sidste år, men har virkelig taget nogle ekstra skridt op imod eliten i år. Han har lavet stærke præstationer hver gang, og spørgsmålet er, hvor god han egentlig er. Det føles som om vi ikke rigtig har set bunden af ​​ham endnu. Han står over for et par gode konkurrenter, og har fået bagspor, men han kan helt sikkert runde dem, hvis det spiller. Er den rigtige favorit i løbet, men er dog vel stor favorit på de nuværende 61%.

4 Mister Hercules er en rigtig god hest, når den præsterer på top, men præstationerne har desværret været lidt ujævne i år. Der har været nogle galopper, og han har ikke helt levet op til forventningerne. Han kan åbne kvikt fra start, og jeg er faktisk overbevist om, at han kan overtage føringen. 2 Hipster Am tror jeg blæser til spidsen først, og så slipper de enten til 3 Global Badman eller 4 Mister Hercules.

3 Global Badman vandt flot og i sikker stil Guldivisionene senest, foran heste som Milliondollarhymne og Snowstorm Hannover og Seismic Wave. Dette som faktisk var hans første af slagsen. Formen ser derfor ud til at være på top, og skal her til denne start gå uden sko for første gang i to år. Fra et godt spor og til kun 8% er denne spændende.

7 Chiru ydede en brav indsats i næstsidste løb, men var stadig ude af stand til at udfordre San Moteur. Nu har hesten fået to løb i kroppen, og formen burde være i top. Hesten er hurtig i starten, men vil have svært ved at komme i spidsen herfra og må satser på at kunne komme ned i en godt slagspor. Får Claes klaret dette, har den altid en god spurt at tilgå.

Spids efter 800m.:

 • 4 Mister Herkules – 45%
 • 3 Global Badman – 35%
 • 2 Hipster Am – 15%
 • Øvrige – 5%

RankingA:10,4 B:3,7,1,9,2 C:6,5,8


V75-7 3140m volt
3 King Cole ser ud til at have fundet en skræddersyet opgave på forhånd, og jeg tror, ​​han bliver meget svær at slå. Han stod for en meget stærk indsats sidste gang, da han vandt fra spidsen i Halmstad i sikker stil på fine 13.8 / 3140m. Han kan godt åbne i volt, og jeg synes, at konkurrenterne burde have respekt for denne. Jeg vil blive meget overrasket, hvis nogen i starten vil tage imod ham, når Per Linderoth vil til spids. Fra føringen tror jeg ikke, han taber og det kan være en banker.

11 Global Adventure virker til at være i topform og præsterer fine præstationer. Han står dog på 40m tillæg, og det kan blive meget svært har svæt at hente 40 m på 3 King Cole. Hvis det klapper optimalt hele vejen, så kan den måske drille over opløbet, da den har en stærk afslutning. Skulle favoritten få svar om føringen fremme, og der kommer lidt tempo, kan han måske tage dem alle til slut. Garderer man 3 King Cole, så tag 11 Global Adventure med.

Garderer man videre da er det mere åbent, men 9 Viking Brodde, 1 Bitcoin’ Arc og 4 Versace Face, 2 Kainai Goj, samt 12 Ferrari Sisu er lige der bagved.

Spids efter 800m.:

 • 3 King Cole – 70%
 • 2 Kainai Goj – 15%
 • 4 Versace Face 15%

RankingA:3,11 B:4,2,1,9,12,7,13,14 C:8,6,5

V75 Tips – Forslag – Solvalla 17/8-2022
V75-1: *3 Destino D.J.
V75-2: 1,2,3,4,5,6,10,11
V75-3: 2,3,5,7,8,9
V75-4: 2,4,5,7,9,10
V75-5: 2,7
V75-6: 1,3,4,7,10
V75-7: *3 King Cole

2880 Rækker x 0,50 kr. = 1.440 kr.

V75 Tips – Det Alternative Forslag – Solvalla 17/8-2022
V75-1: *3 Destino D.J.
V75-2: 1,2,3,4,5,6,10,11
V75-3: 2,3,5,7,8,9
V75-4: 2,4,5,7,9,10
V75-5: *7 Margareta Tooma
V75-6: * 3 Mister Herkules
V75-7: 1,2,3,4,7,9,11,12

2304 Rækker x 0,50 kr. = 1.152 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider