Søg
Close this search box.

V75 Travtips & Analyse – Örebro Lørdag 20/8-22

Lørdagens V75 arrangeres af Örebrotravet, hvor der køres de korte E3 finaler for både hopper og hingste/vallaker. Örebro har et opløb, der kun måler 178m, så det er af stor betydning at være i fronten af feltet, når løbet skal afgøres ind på opløbet.

V75-Tips

Björn Goops succes på Solvalla – satte verdensrekord

Det har mildest talt været en meget succesrig uge for Björn Goop, der sidste lørdag tog sejren hjem i storløbet Åby Stora Pris med Moni Viking, der her satte den vildeste spurt ind til sejr over 1 Hail Mary, der ellers lignede en vinder.

Formen holdt, da det onsdag aften var tid til Jubilæums pokalen på Solvalla.

Goop og San Monteur plukkede den førende Mister Hercules med 700 meter til mål og kunne i parade stil køre sejren hjem til målstregen, hvilket betød den anden sejr i et stort løb på få dage. Endnu mere imponerende var tiden 1.09,7, hvilket betød ny verdensrekord på tusindmeterbanen. Flot!

V75 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Onsdagens V75 andelsspil koster kun 175 kr. pr. andel, og vi sælger 20 stk. Du kan spille med her:

V75 Travtips & Analyse


V75-1 2640m volt
6 Toto Barosso
er en femåring, der står godt i løbet kapacitetsmæssigt, men som har en tendens til pludselige galop. Men på de dage, hvor Toto Barosso præsterer på sit højeste, har han et topniveau, der rækker meget langt i klassen. I dag er det voltstarten der gælder, noget man ikke har prøvet så tit, men de få gange man er startet, er Toto Barosso gået fint afsted. De har en spændende udgangsposition med et springspor, og kommer de bare ordentligt af sted, er jeg sikker på, at de tidligt sidder i spidsen. Derfra vil det være hesten at slå. Men det er klart en hest der skal garderes, og jeg hælder faktisk mere til 5 Digital Dominance, der er en rigtig hård sekåring, der blev tredje i Harper Hanover-løbet sidste år. Digital Dominance har ved flere lejligheder vist, at de længere løb passer ham perfekt. Formen ser ud til at sidde der, og bør endda være fremflyttet yderligere efter seneste løb efter en pause på tre måneder. Til kun 9% er den spændende.

4 Furies Rain kom ud senest i en bedre udgave, efter at været blevet opereret i pausen. Hesten vandt sikkert, og travet så bedre ud. Hesten må endda være blevet flyttet frem formmæssigt efter det løb indenbords, og får endda Örjan Khilström i vognen for første gang.

Vil også nævne 11 Bransbys Juke Box, der trives over langdistance, faktisk er 8 af karrierens 15 sejre er taget over de længere distancer. Senest var de ude i Axevalla Marathon over 4000m og viste god form. Hans Crebas, der træner, har også en god stabil form for dagen og med den mindste held med positionerne i dag, vil Bransbys Juke Box være med fremme her.

Spids efter 800m.:

 • 6 Toto Barosso – 40%
 • 1 Uncle Töll – 40%
 • 7 Global Bookmaker – 15%
 • Øvrige – 5%


Ranking: A:5,6,4 B:11,1,8,12,7,10,8 C:2,3

V75-2 2100m auto
2 Missle Hill
fik et kanon godt spor her bagom bilen, og selvfølgelig bliver han storfavorit i dag, men han har også fået optimale forhold. Indtrykket sidste gang på Visby var absolut lækkert, han vandt endda med lethed, selvom han skulle udføre jobbet på ydersiden af 4 Lucifer Lane. Formen er i top og udgangspositionen er perfekt. Örjan Kihlström, der sidder i sulkyen, har alle chancer for at bestemme fremme, i denne lidt slatne Guldivision, er det bestemt Missle Hill, der skiller sig ud.

3 Eddy West er trives bedst, når han kan gemme sin spurt, og få afsluttet det sidste stykke hurtigt. Men hesten kræver dog gerne hårdt tempo hele vejen, og spørgsmålet er om det er ham selv der skal gøre dette fra ydersiden af Missle Hill? Uanset et bud bagom storfavoritten.

4 Lucifer Lane har ved flere lejligheder vist, at han tilhører den højeste klasse. Han gav sig lidt let fra føringen sidste gang. Rammer de spidsen, er spørgsmålet om de vil overlade den til Missle Hill eller forsvare den hele vejen. Hvis de istedet får et fint slagspor, kan den med sin spurt udgøre en tidlig trussel bag Missle Hill i dag, hvis han kan gemme krudtet..

Spids efter 800m.:

 • 2 Missle Hill – 45%
 • 4 Lucifer Lane – 35%
 • Øvrige – 20%

Ranking: A:2 B:3,4,6,10 C:1,11,8,7,5,9

V75-3 1609m auto
E3 Finale – Hingste/Vallaker.

1 Corazon Combo står noteret for imponerende 14 sejre i sine 15 karrierestarter, og den eneste gang han ikke krydsede målstregen først, var i finalen i den lange E3 for tre starter siden. Men trods nederlaget skinnede præstationen af klasse. I dag har du mulighed for revanche mod 3 Bedazzled Sox, som nok skal have et meget hårdere løb i denne finale. Hvis Corazon Combo holder føringen fra start, er meget vundet og de vil have en god chance for sejr, da bl.a. Bedazzled Sox så skal klare opgaven fra dødens. Holder de ikke spids, bliver løbet mere åbent.

3 Bedazzled Sox leverede en toppræstation, da de vandt den lange E3 Finale fra føringen. Bedazzled Sox viste også sidste gang, at han kan præstere godt bagfra, og at han besidder en skarp afslutning. Det kan blive svært at få spidsen i dag, og så vil der nok være en del arbejde at gøre på egen hånd. Men Bedazzled Sox kan vinde løbet på flere måder og skal bestemt ikke ignoreres selvom de ikke når spidsen.

2 Drake Kronos
åbnede meget hurtigt i sin kval og derefter vandt let fra spidsen på en god måde. Drake Kronos sluttede i den hurtigste kvaltid uden at være træt. Forvent at Ulf Ohlsson vil prøve alt, hvad der går fra start, og selvom det ikke bliver nemt at tage en længde på Corazon Combo, kan de stadig få en passende tur i dag og bør tælles meget tidligt.

Nævner også 4 Ante La Roque, der kun blevet bedre og bedre i sit nye regi, hvor det ser ud som om Daniel Redén har gjort alt for at denne skal være på sit absolut bedste. Hesten har højnet sig uden sko, som de fortsætter med denne lørdag. Udgangsporet bag bilen er godt og hesten klarer sig fint i alle positioner. Skal med hvis du garderer en af de tre ovennævnte heste.

Spids efter 800m.:

 • 1 Corazon Combo – 40%
 • 2 Drake Kronos – 25%
 • 3 Bedazzled Sox – 15%
 • 4 Ante La Roque – 15%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:1,2,3 B:4,6,10 C:5,9,8,7

V75-4 2140m volt
2 Global Crossover
gjorde comeback senest efter en længere pause, i pausen er Global Crossover blevet kastreret. De kørte også uden sko for første gang, og hvad der gav den bedste effekt er svært at sige. Men Global Crossover var bare bedst i løbet og vandt med lethed. Det er det samme udstyr gør sig gældende i dag og i betragtning af, at den nu har et løb i kroppen, er den min førstehest i løbet her.

3 Dirty Martini har galoperet i to af de seneste tre løb, hvilket naturligvis er bekymrende. Men for to starter siden vandt de let fra føringen med sparede kræfter. Skulle Dirty Martini holde sig i trav i dag, er der både kapacitet og fart på til igen at sætte næsen først over stregen. Træner Jörgen Westholm har god form i stalden og Dirty Martini i fejlfri udgave er en hed sejrskandidat.

11 Livingstone har de sigtet imod det her løb i en tid og hesten har god kapacitet i forhold til mange af konkurrenterne. Sporet kunne bestemt have været bedre, men på trods af det ringe bagspor, så skal Petter Karlsson og Livingstone bestem regnes med som en af sejrskandidaterne i dette åbne løb. Kun 3%

Nævner også 7 Labyad Bros kommer fra sejr og prikker Johan Untersteiner starten perfekt fra springsporet, så kan det betyde spids i første omgang eller måske ryg lederen. Derfra vil chancerne for sejr være forbedret. Flere heste kan vinde dette, og det vil ikke være helt forkert at bruge den brede palette.

Spids efter 800m.:

2 Global Crossover – 30%
3 Dirty Martini – 30%
1 Lexington Yoda – 20%
7 Labyad Bros – 10%
Øvrige – 10%

Ranking: A:2 B:3,11,7,1,4,5,9,8 C:6,10

V75-5 2100m auto
2 Eagle in Disguise
kommer med to sejre i træk og har imponeret på det seneste. Inden bilen forlod feltet i det sidste, tog Eagle in Disguise et par galopperende skridt, og tabte lidt terræn, men travede hurtigt feltet ind igen. Eagle in Disguise var i spidsen efter 60m og vandt derefter på lækker vis. Formen er på top, og i dag, fra en perfekt startspor, er han min sandsynlige spidshest (i fejlfri udgave). Hvis han går i spids, så er dette såklart hesten at slå.

5 Conrads Diderot viste god attitude og kampgejst sidst, da han kæmpede hele vejen ind, men blev slået på de sidste meter af Rossi Garline på V75. I dag står han godt inde i løbet og også her peger formkurven opad. Han kan klare at lave meget arbejde på egen hånd, hvis det kræves.

4 Holdfast Am afsluttede flot som 3 i finalerne på Åby senest efter en smygrejse. De tættere starter, tror jeg bestemt er en klar fordel for hesten og formen, og med en fin rejse i ryg og i et slagspor, har Holdfast Am en stærk spurt at tilgå. Skal bestemt med på alle seriøse kuponer.

3 Jumanji Love har trænet godt ifølge stalden og har også vist god form på det seneste. Fra et godt startspor synes jeg, at han skal streges, da hesten også er starthurtig og endda kan nå spidsen, og det er bestemt en af ​​dem, der kan være med og kæmpe om sejren.

7 L.L.Labero kan meget vel være den, der tager føringen efter lidt. Men samtidig er L.L.Labero ikke afhængig af spidsen for at være med om sejren. Dog har præstationerne været lidt for ustabile, og aefter at have kigget i arkivet, da ser det ud til hesten ikke er specielt glad for regn og bløde baner. Det regner her til morgen i Örebro, og det skal fortsætte. Derfor ranker jeg hesten en smule ned på baggrund af denne viden.

Spids efter 800m.:

 • 2 Eagle In Disguise – 30%
 • 7 L.L.Labero – 30%
 • 3 Jumanji Love – 25%
 • 1 Hurricane Woodland – 15%
 • 8 Endwithastar – 10%

Ranking: A:2 B:5,4,3,6,10,7,6,9,1 C:8,11,12

V75-6 1609m auto
E3 Finale for hopper, som er meget åben, og ikke meget skiller dem.

2 Jewilla var overbevisende i sit sidste forsøg. Hun trives på korte distancer og fra en perfekt startposition vil Jewilla kunne sidde godt på den fra start uanset om det er føringen eller ej. Hun er kvik fra start og burde kunne finde en god placering eller overtage spidsen efter en smule, men er ikke afhængig af denne. Jewilla viste sidste gang, at hun også har en skarp afslutning. Det betyder, at Mats E. Djuse har muligheder, når det kommer til taktik i dag. Ifølge Stefan Melander, er dette den bedste af sine tre heste til starten her.

1 Lollo Trot er min favorit til at gå i spidsen, og jeg håber på de får fred der til at køre deres løb. Hesten vandt overbevisende senest, på trods af at hun havde en punktering, hvilket var imponerende. Hesten er starthurtig, og min initiale favorit til at tage spidsen, og herfra skal de ses med chance.

3 Dea Grif galopperede på opløbet næstsidst i den lange E3 med masser af kræfter tilbage og jagter nu revanche. I sidste forsøg vandt hun med sparet kræfter fra teten. Dea Grif er ubesejret efter to forsøg på den korte distance og det er helt sikkert en tophest, som vi fremover vil følge i store sammenhænge. Men med mange hurtige startere i løbet, når hun nok ikke føringen og det vil derfor kræve en del arbejde på egen hånd i dag. Skulle der dog være overtempo fra start, kan Dea Grif være den stærkeste til sidst.

4 Beat It skal også streges tidligt, og i sit kval skinnede hesten af form. Beat It vandt i tiden 11,1 med sparede kræfter over mål, efter at hun blev kørt i spidsen med en omgang tilbage. Jeg forventer, at vi igen vil se en toppræstation fra Beat It her. 

Spids efter 800m:

 • 1 Lollo Trot – 40%
 • 5 O’Mara Zon – 35%
 • 2 Jewilla 20%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:2 B:1,3,4,5,6 C:10,7,9V75-7 1609m auto
10 Born to Run
havde tre sejre i træk på svensk grund inden sidste start. Men Alessandro Gocciadoros femåring fik sin sejrsrække brudt sidst efter at have galopperet i den sidste kurve med 200 m tilbage. Underlaget på løbsdagen så ikke helt optimalt ud, og måske spillede den ind. Det er ham, der viste de bedste evner i løbet, og hvis startsporet ikke er en fælde i dag, vil Born to Run med en normal præstation være langt foran her. Det meldes uden sko rundt for første gang på svensk jord, hvilket er spændende. Hesten er mere stærk en speedig, og et offensivt oplæg er nok i vente her.

5 Bravo Santana vandt for to starter siden på en god måde, og formen er stadig god. I dag ser opgaven mere passende ud, Bravo Santana trives over korte afstande og kan åbne godt. Det forlyder at de vil prøve at nå spidsen i dag. Men uanset havd så har Johan Untersteiner bestemt muligheder med hensyn til taktikken, og jeg er overbevist om, at Bravo Santana er klar til en toppræstation i dag og er at finde på målfotoet.

6 Jackson Avery, er en af de hurtigste startere i Sverige, derfor er det selvsagt favoritten til at tage spidsen. Når de den, da tror jeg de vil prøve at køre der, og derfra vil der altid være en chance. Hesten deltog i et 1140m. løb for to starter siden, hvor de vandt på flot vis, og senest vandt de let fra spidsen. Modstanden er dog hårdere i dag.

4 Global Lover er meget afhængig af, at den ikke galopperer fra start, da den har gjort dette i de seneste autostarter fra fremspor. Hesten er eller kvik ud (uden galop), og i fejlfri udgave kan den måske tage spidsen foran 6 Jacksom Avery og 5 Bravo Santana. Når de til spidsen, da vil meget være vundet.

Nævner lige 2 King of Everything, der kan åbne hurtigt fra start, men ifølge stalden og træner, da søger de et rygløb, da hesten bliver uinspireret når den går alene i spids. Er derfor favorit til vinderhullet i første omgang, men kan ende nede som tredje inner, hvis 6 Jackson Avery overlader spids til en mere betroet. Og derfra skal man jo have lidt held med åbningen over opløbet. Taktikken kan også være at gå i andetsporet, og finde en ryg i anden/tredje yderst. Er kun garderingshest i yderste tilfælde og derfor overspillet til de nuværende 16%.

Spids efter 800m.:

 • 6 Jackson Avery – 45%
 • 5 Bravo Santana – 35%
 • 4 Global Lover – 20%

Ranking: A:10,5,6 B:4,2 C:3,1,7,12,11,9,8

V75 Forslag

V75 Forslag – Örebro Lørdag 20/8-22
V75-1: 5,6
V75-2: *2 Missle Hill
V75-3: *1 Corazon Combo
V75-4: 1,2,3,4,5,7,8,9,11
V75-5: 1,2,3,4,5,6,7,9,10
V75-6: 1,2,3,4,5,6
V75-7: 2,4,5,6,10

4860 rækker x 0,5 = 2.430 kr.

Opdateret kl. 16:05 – Lørdag 20/8-22.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider