Søg
Close this search box.

V75 Åby – JACKPOT – 13/8-2022

Lørdagens V75 arrangeres af Åbytravet. Lørdagens sportslige højdepunkt er Åby Stora Pris med hele 1.500.000 SEK i førstepræmie. Som prikken over i’et er hele V75-runden også krydret med en JACKPOT på 50 millioner svenske kr.! 

Husk, at der på Åbytravet er to baner med Open Stretch til rådighed på opløbet.

V75-Tips

V75 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores analyser nedenfor, samt seneste nyt og staldtips.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange allerede! (Pr. 11/8). F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Ugens V75 andelsspil koster kun 100kr. pr. andel, og vi sælger maks. 50 stk. Du kan spille med her:


V75 Åby – Travtips & Analyse

V75-1 2140m auto
11 Unico Broline er en hest, der fortsat står godt i klassen i forhold til sine kvaliteter. Vi husker blandt andet indsatsen i den sidste finale på Solvalla, hvor de sluttede af med at gå sidste omgang ud i tredje spor og blev klokket til 10,1, også fra spor 11. De måtte nøjes med andenpladsen den gang. Senest klarede den også spor 11 og vandt, bl.a. foran Golden Guard, der blev toer. Det var dog i volt. Men mange af hestene i dagens felt er de samme. Sporet kunne selvfølgelig være meget bedre og det kan selvfølgelig blive lidt rod herfra, men kapacitetsmæssigt bliver det hårdt at stå mod Unico Broline under slutrunden.

En, der er tidligt i løbet, og hvor spilværdien er høj, er 1 Gooner. I sidste start fløj de over opløbet og viste at formen sidder der. Det var fuld fart over målstregen og han har også en god startfart, og kan være de får vinderhullet, og i betragtning af at der er en Open-Strech til rådighed, er dette en meget interessant streg til 15%.

6 Natorp Bo er også en hest der er rask fra start, og som burde kunne få en fin placering, tror ikke den tager en længde på 5 Adde S.H., men burde sidde godt med fremme fra start. Kusken er lidt ukendt på svensk grund, men har den en fin sejrs procent, så det burde ikke være et minus. til kun 5% er den spændende.

7 Golden Guard er en hest jeg holder meget af og har fulgt gennem karrierens start (som du nok ved, hvis du har læst mine tips før). Hesten er starthurtig, men vil nok ikke kunne tage en længde på bl.a. 5 Adde S.H., men hvis de bare finder ned i et godt slagspor, da vil de kunne gentage den flotte spurt som den gjorde senest på Axevalla. Har ikke været dårligere en tre´er i år!

4 Rotate var ude Guldivisionene senest i Axevalla-løbet og mødte blandt andre Milligans Skole og Admiral As. Nu er modstanden aen del nemmere, og kapacitetsmæssigt skal han tælles tidligt. De burde kunne komme ned i andetsporet direkte her, og få en god tur.

5 Adde S.H. er en god hest og den mulige spidshest, dog har jeg været i arkivet, og den er blevet slået nogle gange af smugkørte heste på netop Åby, og jeg ranker den lidt ned pga. dette.

Spids efter 800m.:

 • 5 Adde S.H. – 70%
 • 1 Gooner – 15%
 • Øvrige – 15%

Ranking: A:11,1 B:6,7,4,5 C:8,10,2,3,9


V75-2 2140m auto
En åben 2 afd. af V75, hvor det sagtens kan skralde! Min første hest i løbet bliver 1 Declan, der er en god hest, som både er stærk og som spurter vel. Senest fløj han over opløbet og blev nr. to efter at have været bagerst i feltet, da opløbet nærmede sig. Nu forsøger Daniel Wäjersten, at give hesten et ekstra gear ved at smide skoene for første gang i sin karriere, og hvis det falder vel ud, kan det række hele vejen. Sporet blev godt, og hesten er starthurtig, men er ikke afhængig af føringen. Føringen, eller i det “værste” tilfælde, ryg på lederen er de mest sandsynlige scenarier på forhånd, og jeg ser denne med størst sejrschance. Kun 13%.

8 Cabasse har fundet et helt nyt niveau i amerikanervognen og blev senest nummer fire i dette års udgave af Sprintermästeren, hvis man sagde den ville det, for bare et par måneder siden, ville man ikke tro det. Et imponerende værk fra træneren Maria Tornqvist. Jeg tror denne hest kan kravle op igennem klasserne, og den har altså gået 10-tider tre gange i steg. Sporet kunne bestemt have været bedre, men man skal bestemt ikke afskrive hesten i kampen om sejren. Kun 7%

9 Rampant tog karrierens første sejr sidste gang. Indsatsen var flot, og han udførte hårdt med arbejde undervejs, men vandt alligevel let på en flot tid. For to starter siden var indsatsen mindst lige så imponerende, men da måtte de nøjes med en andenpræmie. Formen er i top og i dag vil man sidde godt på den i et andet spor med det samme, det betyder at Adrian Kolgjini selv kan vælge hvornår det er tid til at lancere angrebet. I et åbent løb på forhånd er Rampant selvskrevet på kuponen.

Nævner også 2 Run N’Cola som i dag fik en perfekt startposition og er maxet i udstyret her. Det er rapporteret amerikansk vogn og uden sko. Han er hurtig fra start og kan måske tage sig til spids. Hvis de skulle nå spidsen, så er meget vundet.

Favoritten 11 Palmyra er i mine øjne pt. overstreget, da opgaven på forhånd ser hård ud. Et svært bagspor mod gode konkurrenter bliver ikke let.

Spids efter 800m:

 • 2 Run N’Cola – 45%
 • 1 Declan – 20%
 • 5 Finndals Chasseur – 20%
 • Øvrige – 15%

  Ranking: A:1,8,9,2 B:11,5,3,10,6,4 C:7


V75-3 2140m auto
4 Parveny startede sin karriere med fem sejre i træk, men havde derefter en lille nedtur. Men nu har de fundet tilbage til vindercirklen og gør også gode fremskridt. Det er nu blevet til to sejre i træk, og ligesom hestens form er hele Mattias Djuses stald i topform for dagen. Parveny er nok den sandsynlige leder af løbet, og i spidsen kan det være så enkelt som spids og slut.

Værst imod er 9 Hidalgo Heldia er et individ med skyhøjt potentiale, som han har vist mange gange. Men han er også lidt tricky og er ved flere lejligheder gået over i galop. Sidste gang mistede han meget terræn i starten, men kom tilbage på en god måde. Formen fejler ikke noget, men han skulle virkelig kæmpe sidste gang og stilmæssigt så det ikke helt rigtigt ud. Ved sejren for to starter siden fik vi hans klasse at se, da var tanken ikke helt tom ved mål, men uret stoppede trods det på 12,0 over 2140m. 

3 wish Me Magic, har en god spurt og tilgå, og er den jeg først og femmest ser som den der kan drille de to førnævnte heste. Er ligesom flere andre og starthurtig, og burde kunne finde en god ryg, og slagspor og derfra vil han være giftig.

Det samme gælder 1 Midnight Special, som har topform, og sammen med Thomas Urhberg er favoritten til at tage sig af vinderhullet bagom 4 Parveny, da kan denne også skrælde reelt. Kun 4%

Nævner også 11 Inspiration, der ikke var bedst næstsidst i Halmstad. Men for tre starter siden imponerede han med sejren og senest stod Inspiration for en mægtig imponerende afslutning, som også var nok til sejr. Dette er en hest, der udvikler sig pænt og ville have gavn af tempo i løbet i dag. 

Spids efter 800m.:

 • 4 Parveny – 60%
 • 1 Midnight Special – 15%
 • 5 Global Believer – 15%
 • Øvrige – 10%

Ranking: A:4,9 B:3,1,11,5 C:2,6,10,8,12


V75-4 2140m volt
6 Faeza Zet bliver det klare førstevalg og en oplagt banker kandidat. Hesten startede sin karriere med to sejre i træk og blev af mange set som en vinderkandidat til Svenskt Trav-Oaks, men udviklingen stagnerede lidt, og de måtte starte forfra med hesten. Nu ser Faeza Zet bedre og bedre ud for hver start igen, og hun viser sine fine evner på banen. Senest vandt hun fra dødens uden at være kørt i bund. I betragtning af at hun i dag starter med et springspor og med Open-Strech til rådighed, taler det meget for, at Faeza Zet tager teten i løbet. Vel fremme, så er det hesten, der skal slås. 

14 Zanella er staldkammerat med Faeza Zet, og vel sagtens feltets bedste hest. I dag har hun dog fået et hårdt udgangspor med bagspor på tillæg og er afhængig lidt held undervejs for at komme med i kampen. Men på forhånd er dette hesten med de bedste fartressourcer i løbet, og skulle der være overtempo, vil Zanella kunne drage yderligere fordel af det.

En anden af de bedre heste på tillæg er 10 Jeans’n Passion, der har taget endnu et skridt i sin udvikling efter regi skiftet til Lövgren. Næstsenest stod ekvipagen for en fin indsats med sejr på V75. Da blev hesten kørt offensivt og fik spidsen halvvejs i løbet, og kunne tage en sikker sejr, selvom der var blevet kørt hårdt tempo hele vejen.

På tillæg finder vi desuden 13 Nova Mahiron som er meget kvik fra start og vil kunne sidde godt på den tidligt med springsporet fra tillæg. Hun har også fået et løb i kroppen nu efter hvile og formkurven ser ud til at pege opad.

Spids efter 800m.:

 • 6 Faeza Zet – 70%
 • 1 Biscuit – 15%
 • Øvrige – 15%

  Ranking: A:6 B:14,10 C:13,5,1,4,11,12,3,2,8,7,15


V75-5 2140m auto
5 Charliebrown Effe måtte i sin sidste start se sig besejret for første gang på svensk grund. Gennaro Casillos fireåring har tidligere vist toppræstationer og sejre på kontinuerlig basis. Sidste gang var der heller ikke noget i vejen med afslutningen, og som Charliebrown Effe så ud til sidst, er dette en favorit med en god chance for endnu en sejr. Han kan klare meget arbejde på egen hånd og er en banker kandidat i denne Bronzefinale. Men i betragtning af at sæsonen har været lang, og at han er blevet toppet flere gange nu, kan den være værd at gardere på enkelte kuponer.

1 Santos De Castella er første udfordre til favoriutten. Han har vundet ni af de elleve gange, han har været i spidsen, og det ligner samme scenarie her. Sidst han skulle sætte sig selv i netop den position, var i Harper Hanovers løb under Eliteløbsweekenden, hvor han holdt indtil 100 meter før mål. Han åbner godt og er min sandsynlige af løbet og Mats E Djuse i vognen har en opgave i dag. Bliv ved, så længe lyset er tændt. Skulle det ske, at de overlader spidsen, så er der jo Open-Strech til rådighed.

11 Bugatti Miles trak spornitten her fra spor 11. Det er dog en hest, der lever af sin styrke, men også til sidst også har udviklet sin hurtighed, hvilket vi fik at se bevis på senest. I dag er startsporet jo ikke den bedste, men Bugatti Miles kan klare at lave en masse arbejde selv, og hvis der er tempo i løbet fra start, vil Bugatti Miles kunne fælde mange over opløbet.

Spids efter 800m.:

 • 1 Santos De Castella – 55%
 • 4 Musett Af Djupmyra – 15%
 • 5 Charlibrown Effe – 10%
 • Øvrige – 20%

Ranking: A:5 B:1,11,7,3,9,2 C:4,6,12,10,8


V75-6 2140m auto
10 Seven Nation Army er et stærkt individ, der altid afslutter godt. Denne Bo Westergaard trænede hest, startede i det svenske tilbage i maj med at knuse nogle jævnaldrende konkurrenter, for så at få en meriterende fjerdeplads i Oslo Grand Prix, for så derefter at give Best Ofdream Trio en kamp til stregen på Jarlsberg. Vandt også en flot sejr for fire starter siden på Copenhagen Cup dagen. Dette er ern hest udover det sædvanlige, og en meget stærk 4 åring, der har en lys fremtid. Det faktum, at løbet er 500 m. længere i dag, ses ikke som en ulempe, og jeg holder denne som min førstehest. Og eventuel Banker.

5 Achilles Face var klart positiv sidste gang, da han som 20-oddser på totalisatoren holdt sig stærkt og udfordrede Seven Nation Army til stregen. Achilles Face har noget temperament, men når han arbejder og holder travet har han vist et højt niveau af kapacitet flere gange. Nu kommer Achilles Face med to fejlfri præstationer bag sig og med den sidste indsats bag sig skal han ses som en given udfordrer til favoritten her. Især når udgangsposret også er bedre.

3 Calypso Di Poggio bliver bortglemt af spillerne, er på nuværende denne fredag kun streget til 2% Er bestem fejlspillet, som var et af de bedste i sit kuld fra Italien. I vinters travede hun mod gode heste på Vinciennes, og vandt endda et løb til over 30 gange pengene.

Vil også nævne 2 Donizetti som ikke altid får travet til at fungere, men som tidligere har vist, at han står godt til i klassen kapacitetsmæssigt. I dag er startporet passende, og Donizetti bør ikke negligeres, når der skal garderes.

Spids efter 800m.:

 • 4 Full Of Muscles – 35%
 • 5 Achilles Face – 35%
 • 2 Donizetti – 10%
 • 6 Immanuel K. – 10%
 • Øvrige – 10%

Ranking: A: 10 B:5,3,2,11,6 C:8,4,1,9,12


V75-7 3140m auto
Åbys Stora Pris og Daniel Redéns 1 Hail Mary er klare favoritter. Hail Mary er Derby-vinderen, der så strålende ud med Daniel Redén i hans fire optrædener i år. Sidste gang var der et mini-comeback, og de sad fast i ryggen af ​​lederen og nåede aldrig at se dagens lys. Nu med det løb i kroppen, vil Hail Mary være endnu bedre i dag. For to starter siden blev de nummer to i selve Elitloppet, og fra et godt startspor i dag taler det meget for en tidlig føring. Hvis ingen kommer frem udefra og vil lave et løb ud af dette, kan det meget vel være, at løbet er afgjort allerede efter 7-800m. Kan såklart være en Banker kandidat.

9 Best Ofdream Trio kan herfra håber på at fæste rebet bagom 1 Hail mary, og håbe på at denne fæstner grebet om spidsen og derfra vil Best Of Dream Trio ligge i vinderhullet, klar til angreb over Open-Strech. Dette er planen fra stalden. Hvis sådan en plan går igennem, kan den meget vel skralde til de nuværende 4%

5 Admiral As (UDGÅET) er vel den der kan tage spidsen, hvis ikke 1 Hail of Mary formår at holde denne. Reijos stjerne har kun taget én sejr siden årsdebuten, hvilket bl.a. skyldes en galop på opløbet på Solvalla, hvor sejren næsten var i hus. Den har dog gået fint de seneste par løb, og virker til at have ramt formen.

Nævner også 11 Moni Viking, der har vundet Åby Grand Prix før og har også vundet Harper Hanovers over samme distance. Moni Viking kan klare at lave meget arbejde selv under løbene, og det føles spændende at han nu er tilbage hos Björn Goop. For dem, der garderer, er Moni Viking en tidlig streg på kuponen.

I spids efter 800m.:

 • 1 Hail Mary 55%
 • 5 Admiral As 25%
 • 7 Mindyourvalue W.F. 10%
 • 8 Brother Bill 10%

Ranking: A:1 B:9,5,11,4,12,8,6 C:7,2,3

V75 Tips – Det store forslag – Åby Lørdag 13/8-2022
V75-1: 1,4,5,6,7,11
V75-2: 1,2,3,4,5,6,8,9,10,11
V75-3: 1,3,4,9
V75-4:*6 Faeza Zet
V75-5: 1,5,11
V75-6: 5,10
V75-7: 1,9

2880 Rækker x 0,50 kr. = 1.440 kr.

V75 Tips – Det Alternative forslag 1 – Åby Lørdag 13/8-2022
V75-1: 1,4,5,6,7,11
V75-2: 1,2,3,5,8,9,10,11
V75-3: 1,3,4,5,9,11
V75-4: 1,4,5,6,10,12,13,14
V75-5: *5 Charliebrown Effe
V75-6: *10 Seven Nation Army
V75-7: *1 Hail Mary

2304 Rækker x 0,50 kr. = 1.152 kr.

V75 Tips – Det Alternative forslag 2 – Åby Lørdag 13/8-2022
V75-1: *11 Unico Broline
V75-2: 1,2,3,5,8,9,10,11
V75-3: *4 Parveny
V75-4: *6 Faeza Zet
V75-5: 1,2,3,5,7,9,11
V75-6: 2,3,5,6,10,11
V75-7: 1,4,6,8,9,11,12

2352 Rækker x 0,50 kr. = 1.176 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider