Søg
Close this search box.

Sådan spiller du Derby25 Andelsspil

Derby25 Andelsspil

Vil du være med til at vinde stort sammen på V75 eller et af de andre V-spil? Vi har allerede haft flere store gevinster i år på Odds-betting.dk andelsspilklub på Derby25.

Lad os spille sammen

Er du travinteresseret, så er dette helt sikkert noget for dig. Når vi spiller sammen kan vi spille større systemer med flere garderingsheste, på den måde kan vi bedre ramme alle rigtige + få højere udbetalinger.

Du kan nemt spille med i vores Andelsspil

Du kan nemt spille med, også selvom du ikke kender det store til travløb. Du kan nemt købe én andel inde på Derby25.

Du kan spille med via Derby25. Du skal bare have én Derby25, Bet25 eller Casino25 konto – Og det er bare én af dem, du kan log-in. Gå derefter ind under Spilklub og find Odds-betting.dk og spil med.

Vi laver løbende travtips til specielt V75 og V86 omgangene, som vi bruger mange timer/dage med at analysere, indhente data og få staldtips – så vi kan lave den helt rigtige vinderkupon. Du kan finde vores travtips her.

Store gevinster på vores travtips

Vi har haft en del topgevinster i år, faktisk har vi haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange i år allerede! (Pr. 11/8). F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og den 22. januar, da vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Vi sælger ofte kun fra 10 til 50 andele til hvert løb. Så når vi vinder, så får man stor ROI tilbage.

Eksempel – Så sent som i sidste uge (den 3. august 2022), da havde vi alle rigtige på V86, her solgte vi 14 andele af 100 kr. og vi vandt 29.850 kr., hvilket gav hver andel 2.132 kr. – og så er det jo en fordel måske at have købt 2 eller 3 andele;)

Håber vi ser dig på vores hold.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider