Søg
Close this search box.

V86 Mantorp – Travtips & Analyse 10/8-2022

V86 køres denne onsdag på Mantorp travoval og er en spillemæssigt gennemført fin V86-runde. Med nogle jævne Breeders Crown-løb med meget lovende og fine heste som krydderi. Hvor det gælder at man bare skal være blandt de seks bedste. Vi satser på at ramme alle 8 rigtige igen, ligesom vi gjorde i den seneste V86 omgang, hvor hver andel i vores andelsspil gik rent hjem og gav 2.133 kr. pr. andel købt for 100 kr. – Vi er klar igen.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi er igen på jagt efter 8 rigtige på V86 denne onsdag – Vi har haft en del topgevinster i år, faktisk har vi haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange i år allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og den 22. januar, da vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Du kan spille med i vores V86 andelsspil her. Det koster kun 100 kr. pr. andel.

Vi bygger vores andelsspil på nedenstående analyser.

V86 Travtips & Analyse – Mantorp 10/8-2022

V86-1 2140m Volt
7 Gambino Brick har jeg som førstehest. Han har måttet kæmpe med svære startspor hver gang på det seneste, og han er meget bedre, end hvad resultatrækken giver indtryk af. Sidst galopperede han fra start, men gangen inden sad han fast med alle kræfter over opløbet, og han var meget solid, da han koblede grebet på ydersiden af ​​føreren på Solvalla 17/6, og kun tabte til en smugkørt konkurrent. Kan være en alternativ banker! Til kun 9%.

8 Reshevsky har super god form, senest gik han i tredjespor 700m før mål og gjorde et flot løb, men vinderen var for god til at indhente, men Reschevsky blev flot 2’er. Hesten er dog her tvunget til at konkurrere med en normal vogn nu hvor det er voltstart, og det er måske et lille minus, men det er en solid hest, som er en del bedre end hestene på den forreste volt, og hvis han har en god dag er det bestemt ikke umuligt at indhente 20 meter. 

1 Peach er en nyerhvervelse fra Robert Bergh, der rapporteres at træne meget godt, og han så meget flot ud på debut, inden han mistede sin stil over løbet og galopperede ind i en klar føring, hvor den ville have gået en lav 15-tid. Men Robert Bergh skulle nu have korrigeret lidt på udstyr og hesten og håber det går vel ud til denne start. Formen burde også være rykket længere frem efter sidste gennemkørsel. Og hvis han bliver i trav denne gang, kan det være en god chance. Men det er selvfølgelig bekymrende, at han mistede sin stil til sidst, og det er også hårdere modstand nu. Jeg er helle ikke sikker på at han holder spids fra start. Til de nuværende 41% i stregprocent, synes jeg ekvipagen er overstreget, og er kun mit tredjevalg.

3 Always Face er ubesejret efter to starter under hans nye ledelse med Ulf Stenström, og den måde, han vandt sidste gang var imponerede. Det er bestemt ikke umuligt at komme før 1 Peach fra start, og skulle Magnus Jakobsson tage teten, skal de øvrige mandskaber være gode til at besejre ham. Skal bestemt med på alle seriøse kuponer.

Nævner også 13 Lucky Guy Boko, der har et håbløs startspor med et bagspor på tillæg, men han har set så pæn ud efter sin kastration, og med lidt held med positionerne undervejs kan han bestemt dukke op i sejrstriden her. Glem heller ikke 12 Das Auto ved yderligere gardering, denne har springspor på tillæg, og burde kunne sidde fint med fremme fra start.

Spids efter 800m.:

 • 1 Peach 35%
 • 3 Always Face 35%
 • 4 Neon Bank 15%
 • Øvrige: 15%

Ranking: A:7 B:8,1,3,13,12,6 C:4,14,2,11,5,10,15,9

V86-2 2140m Auto
Nu til det første Breeders Crown løb på dagens V86, et løb jeg synes er mere åbent end procenterne antyder, og jeg har en bred A-gruppe.

1 Jest fik endelig en tur uden galop senest, efter tre galopper i træk før det, og hun var meget god og vandt på 1.13,9 efter en hård tur. Indersporet kan blive en fælde, men det lyder fra stalden, at hun skulle kunne åbne hurtigt fra start, og hvis det lykkedes at holde teten op fra indersporet, da er det hesten , der skal slås for de andre. 

3 Ninepoints vil Birdie vil Jörgen Westholm gerne se i spidsen, og han vil prøve alt fra start for at komme forbi de indvendige mandskaber. Senest var de ude med en stærk åbning i 10-fart, og vandt alligevel. Der er mange hårde modstandere nu, men det er en hest i udvikling, der tager et skridt fremad med hver start. Det er en hest Westholm ser meget i for fremtiden. Og hvis hun når føringen her, kan hun meget vel indkassere sin anden sejr i træk. Kun 6%.

6 Jiggi er en meget spændende hest, som Fredrik Wallin har i træning og som der er et stort udviklingspotentiale i. Hun er blevet matchet i hårdt selskab til sidst og ville nok have udfordret om sejren i sidste Breeders Crown løb, hvis hun bare havde fået frit. Björn Goop sætter sig op for første gang nu, hvilket er spændende. Er kun spillet til 8%.

Med god fart og sikkert en del spidskørsel, kan bestemt gavne hestene fra bagsporet, bl.a. 10 Sparven, der sidste gang vandt den lange E3 til hele 124 gange pengene. Hun fik den perfekt rejse serveret dengang, og selvom hun var meget god, er jeg i tvivl om hun vil være i stand til at gentage den bedrift. Men hesten skal bestemt med på kuponen.

9 Dorothea Mil kom helt galt på det sidst, da hun endte i trætte rygge på indersporet i E3-finalen. Et bagspor passer hende nu godt, fordi hun går rigtig godt i ryg og med det mindste klap i løbet vil hun kunne nedspurte mange over opløbet.

Nævner også 7 Aurelia Express, der aldrig har været værre end nummer to, og nu laver de et par interessante ændringer og vil køre uden sko foran og blive udstyret med en amerikanervogn for første gang. Er også rimelig starthurtig, og kan nemt skrælle med den rette rejse. Kun 6%.

Spids efter 800m.:

 • 1 Jest 35%
 • 3 Ninepoint Birdie 35%
 • 7 Aurelia Express 15%
 • 6 Jiggi 15%

Ranking: A:1,3,6,10,9,7 B:2,8 C:12,4,5,11

V86-3 2140m Auto
2 Bys Rosy Nunc har sporet i sin favør og ser ud til at have en god chance for at være i spidsen tidligt, da hun er starthurtig. Hun var tilbage efter sygdom og en kort pause, senest men blev desværre disket for trængning. Hun havde brug for det løb og vil være kommet videre formmæssigt med det løb, og stalden mener, at hun er moden til 14-tid nu, hvilket bestemt kan række hele vejen, når de værste modbud har fået ringe spor. Kan være en sikker på de mindre kuponer.

11 Duchesse W.F. har vist storform til sidst og vandt efter en offensiv kørsel på Visbytravet næstsidst og fulgte den op med en andenplads på hjemmebane i Kalmar efter at have siddet fast på i ryggen af ​​lederen med tilsyneladende mange kræfter tilbage. Jeg synes ikke modstanden er skræmmende i dette løb og de har også skærpet hende lidt ekstra til denne start. Sporet kunne dog have været bedre. Hun har dog ingen problemer med at lave lidt arbejde på egen hånd undervejs og går det for langsomt deroppe, jeg tror vi vil se et tidligt initiativ fra Fredrik Persson. 

5 Cascabella tog sin første sejr senest, efter en pause på 6 måneder, da hun debuterede for Untersteiner. Formen burde være blevet flyttet yderligere frem efter det løb, og hesten fortsætter med at gå uden sko (samme balance som ved sejren), og burde kunne dukke op i striden her. Er underligt glemt af spillerne til kun 5% på nuværende.

4 Nan’s Cash bliver interessant her efter et regi-skifte og Goop op i sulkyen nu. Blev testet med amerikanervogn i sidste start for den tidligere trænere og nu annonceres den på direkte i regi-debuten.

Nævner også 8 Silvertail, som er en god hest til klassen, der har løbet tider, der rækker langt, og som er i god form for dagen. Sporet er, som den er, men hvis det klapper lidt undervejs, vil hun betsemt kunne dukke op i striden.

Spids efter 800m.:

 • 2 Bys Rosy Nunc 45%
 • 4 Nan’s Cash 25%
 • 6 S.G. Charmant 15%
 • Øvrige: 15%

Ranking: A:2 B:11,5,4,8,9,1,10 C:6,7,12,13,3,14,15

V86-4 2140m Auto
6 Click Bait må have en god chance i dette lille felt. Senest forsøgte kusk Per Lennartsson, at udfordre Don Fanucci Zet om føringen, og i en hidsigt start måtte de give fortabt, men nu undgår han modstand af den kaliber, og i dette felt er der ingen, der kan udfordre ham om nogen føring. Fra spidsen burde Lennartsson kunne “fuske” løbet hjem, da jeg ikke kan se hvem der vil have gavn af at sætte farten op fra dødens. Er klar førstehest og måske en vel stor favorit til de nuværende 70% – Burde nok nærmere være 50%.

7 Antonio Trot var meget flot, da han spurtede ind til sejren næstsidst og vandt i 1.11,0 over distancen. Han vil helt sikkert komme her med endnu en god præstation, men med Click Bait i spidsen føles det som en overvældende opgave. 

3 Gareth Boko har haft svært ved at nå de højder, han viste sidste år, da han blandt andet blev nummer tre i Elitloppet. Skulle han agere forbedret, er der kapacitet til at kunne udfordre, men han skal op imod én Click Bait i spidsen, da kan det blive svært at komme ind i løbet. 

Nævner også kabable 8 Racing Mange, der var en af favoritterne til Sweden Cup tidligere i år, men blev da bortkørt.. Har altid har en god spurt at tilgå, samt 4 Heart Of Steel der er den lidt ubekendte her, men dette er også en hest af høj kaliber, men kommer her ud efter en lang pause, og behøver nok løbet.

Spids efter 800m.:

 • 6 Click Bait 90%
 • 3 Gareth Boko 5%
 • Øvrige: 5%

Ranking: A:6 B:7,3,8 C:4,2,5,1

V86-5 2140m Auto
4 Good Vibes tror jeg tager spidsen her, og fra den position skal hun ses med den højeste vinderchance i løbet og er den rigtige favorit. Sidst var hun ude i hård konkurrence i stosprinten og nu er konkurrencen en del nemmere for Per Nordströms fireårige hoppe. Skulle de mod forventning ikke nå spidsen, er det en sårbar favorit.

Værst imod er 5 Global Chit Chat , som har en klar opadgående formkurve efter at have kørt et løb siden Stosprintern, hvor hun sad fast med kræfter i behold, og gik i fin stil. Vandt derefter på Axevalla på 1.13,7 og med en lignende præstation gør hun op om sejren. Hun har været klart bedre med amerikanervognen i de seneste tre starter, og de forstætter med denne.

9 Lacille Boko gik fint i sit udtagningsløb til Stochampionatet senest, her måtte de gå ud i tredjespor den sidste kilometer og med det in mente holdt hun klart godkendt på en hurtig slutrunde. Hun er blevet matchet mod de bedste hopper i kuldet og undgår de allerbedste nu. Hesten kan som vist klare en del arbejde i sporene hvis det kræves, og hvis det går lidt bedre end sidst, er hun en meget tidlig kandidat til vinderciklen.

1 Roubine kom ud efter en længere pause næstsenest, og gik da flot efter en galop. Klokken sagde 09,9 på de sidste 800m.. Senest var den ikke ligeså god, men da var den også uheldig. Sporet kan dog blive en fælde, men løser det sig er den kababel nok til at blande sig i striden.

Spids efter 800m.:

 • 4 Good Vibes 60%
 • 2 Isabelle Sisu 25%
 • Øvrige: 15%

Ranking: A:4 B:5,9,1 C:2,11,10,7,12,3,8,6

V86-6 1640m Auto
2 Comes With Age er i god form for dagen, også selvom jeg synes hun burde have holdt hele vejen sidste gang gang i Dam-SM 2022, men blev da slået af en smygkørt 3 Quantal Quetzal. Nu er distancen kortere og jeg tror hun har god chance for at holde i første omgang starthurtige 3 Ninja Zon og 5 Digital Eye væk og komme i spidsen. Fra teten burde det være en god chance for at være først over målstregen. Måske bare spids og slut.

Værst imod er 10 Capital Gain C.C., som har set helt fantastisk ud på det seneste, og hun har nok aldrig været i bedre form. Bagsporet over den korte distance er selvfølgelig ikke nogen nem opgave, men forhåbentlig kan hun komme hurtigt godt igennem med det samme. Jeg tror hun vil spurte rigtig hurtigt over opløbet og hvis hun er ikke så langt bagud i køen, tror jeg hun vil kunne nedspurte mange. Har tidliger mødt Comes With Age over 1640 m. med lignedne vilkår her, blev det kun til en 4. plads, mens Comes With Age vandt (6/1-2021).

9 Loveexplosion H.C. har gået flere gode løb i år, og er bestemt en af de bedre heste i feltet, men igen trak de et bagspor over den korte distance, og de skal have lidt held med positionerne for at være med fremme over opløbet. Tåler dog også at lave lidt arbejde, men distancen er måske ikke til hans fordel. Senest gik de et flot løb, hvor de gik udvendigt i dødens og vandt.

Spids efter 800m.:

 • 2 Comes With Age 65%
 • 5 Digital Eye 20%
 • 3 Ninja Zon 15% (UDGÅET)

Ranking: A:2 B:10,9 C:4,7,5,1,12,11,6

V86-7 2140m Auto
Så kommer vi til Breeders Crown for treåringe hingster/valakker. Husk på at de 6 bedste går videre, og selvom der er gode prisummer til vinderen, så er der nok ingen der vil “tømme” hesten for at sejre, hvis kvalifikationen er hjemme.

5 Staro Mack Crowe er mærkeligt nok ikke særlig betroet af spillerne (kun 6%), men jeg kan godt lide, hvad jeg har set af hesten. Han er ligesom resten stadig meget ny i gamet, hvilket han viste sidste gang, da han bremsede bag bilen. Han var meget god med to sejre i træk før det, og her er jeg overbevist om, at offensive Mika Forss kan guide hesten til spidsen, hvis hesten har humøret til det. Når de spids, da er meget vundet i et ellers meget åbent løb.

7 Dart Kronos var meget overbevisende, da han startede med to sejre i træk, og det er tydeligt, at han besidder et stort talent. Sidste gang galopperede han, men kom stærkt tilbage, og der er intet, der tyder på, at han vil yde en dårligere indsats nu. Nu har han fået et spor langt ude på vingen og der kan være nogle trafikale problemer, men det ligner en solid hest, der kan tåle at arbejde ude i sporene. 

3 Dancer Brodde var senest ude i et stærkt felt og sænkede sin rekord. Fra startspor 3 burde de havne fint fra start, og måske endda gå i spids – hesten skal bestemt ikke ignoreres.

4 Best Time Ever kommer mere og mere for Robert Bergh, og han har gjort det med glans, efter at have fået nogle hårde løb. Nu vil de give ham en lidt pænere tur for at køre til slut, men udgangssporet tyder i hvert fald på, at han får en god placering fra start, og derfra er det bare at spurte til sidst.

12 Rocket Tile har her fået en svær startposition, og der er mange at runde, men kapacitetsmæssigt er det måske løbets bedste hest. Vil med sikkerhed kvalificere sig videre spår jeg, men der kan være for langt frem for at vinde.

Glem ej heller 9 Every Day Elegant startede sin karriere med tre sejre i træk, men har ikke smagt sejrschampagnen efter at modstanden er hårdnet markant. Denne velstammede hest har her fået et passende bagspor og som mere eller mindre uspillet synes jeg han stor værdi i at spille, kan skrælle seriøst. En anden starthurtig hest er 1 Hilton, og vist den når spidsen eller kører i vinderhullet, da er den bestem heller ikke ueffen. Kun 3%

Spids efter 800m.:

 • 5 Staro Mack Crowe 35%
 • 1 Hilton 35%
 • 7 Dart Kronos 15%
 • 3 Dancer Brodde: 15%

Ranking: A:5,7 B:1,3,9,4,12,6,8 C:2,1,10,11

V86-8 2140m Auto
Dagens sidste Breeders Crown løb afslutter omgangen. 4 Ikaros Sisu var meget forbedret, da han vandt og slog flere gode fireåringe sidst. Men han har endnu ikke vist sit fulde potentiale og burde komme videre med det løb i kroppen. Jeg synes, han burde være favorit her, men der er nogle interessante heste bag, som jeg vil have med på systemet. Skal eventuelt gå med sko, men det beslutter de sig først for på dagen.

5 Farfars Dream ville nok have slået Calamari sidste gang, hvis det ikke var for en galop med et par hundrede meter tilbage. Han har også før det imponeret med tre sejre i træk. Har været strøget for en tiltænk start siden sidste løb, men rapporterne på den er gode, og formen er nok hvor den skal være til dette løb.

2 Global Cashflow har ikke fået det til at fungere i årets to starter, men det er en hest med høj kvalitet, og han blev blandt andet nummer to i de svenske travkriterie sidste år. Johan Untersteiner mener, at den sidste galop var en ulykke i arbejdet og han lyder optimistisk omkring denne opgave. Kun 7%

3 Conch On Inn er blevet matchet hårdt og senest kom en længe ventet sejr, da han kunne afgøre mod Doldis over opløbet. Han havde holdt lidt pause før den start, og der er ingen grund til at tro, at han bliver værre nu. Formen burde derfor være rykket længere frem, og hesten er tilmed starthurtig og kan måske gå i spids her.

1 Grappa Boy kommer til denne start med en V75-sejr i bagagen, og han kørte lynhurtigt over opløbet, da han “åd” sine rivaler. Han bliver nok “kørt over” fra start nu, men hvis det lykkes med positioner, og han finder ud i andetsporet, så skal vi nok endnu engang forvente en god spurt.

8 Karat River ser også ud til at være “glemt” af spillerne, til kun 6%, men dette er en hest af meget høj kaliber, som kommer til denne start med tre flotte sejre i streg. På trods af spor otte, skal han ikke glemmes.

Nævner også 6 Dirty Martini, der måske ikke har samme hårdhed som nogle af hans konkurrenter, men udviklingen går i den rigtige retning, og frem for alt er han kvik bag bilen, og han vandt på en flot måde fra spidsen sidste gang. 

Spids efter 800m.:

 • 4 Ikaros Sisu 45%
 • 3 Conch On Inn 25%
 • 6 Dirty Martini 15%
 • 5 Farfars Dream 15%


Ranking: A:4,5,2 B:3,1,8,6 C:11,9,10,7,12

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider