Søg
Close this search box.

V75 Dannero 7/8-2022 – Travtips

Denne søndag køres der en ekstra omgang V75 og denne gang arrangeres konkurrencerne af Dannero travbane. Vi skal blandt andet nyde Kriteriestoet og det svenske koldblodskriterium.

Gårsdagens V75 var der ingen der havde 7 rigtige, da der kom flere kæmpeschok, men vi er på igen i dag.

Der er nogle store favoritter i omgangen, og hvis de alle går hjem, vil udbetalingerne ikke blive høje, men jeg tror dog – og satser på at en enkelt eller to af dem ikke går hjem.

Du kan spille med i vores andelssystem her, det koster kun 100 kr. pr. andel. Bemærk spilstop for andelsspillet er allerede kl. 14:30.

V75 Dannero

Hurtig analyse og travtips til denne omgang. Vi spiller andelsspillet ud fra nedenstående.

V75-1 – I første afdeling stikker tre heste ud, det er 6 Infinity Sisu på første volte og 12 Les Elisabet og 13 Nikita Sunrise på tillægsvolten – vi tager dem alle med. Skal man gardere yderligere – og har råd til det, da tag 11 M.T.Perette, 3 Deep Feeling og 4 Deep Sea Fishing med.

V75-2 – Lannem Stella er i øjeblikket storfavorit til 80%, via garderer dog på enkelte kuponer, og håber på et skrald og tager derfor 1 Spik Borka, 2 Lia Lykke, 4 Vega N.O. og eventuelt 3 Sjö Jenta med på garderingskuponer.

V75-3 – 7 Per Viking ser mest spændene ud her. Ifølge træneren har vi bestemt ikke set bunden endnu, og den udvikler sig godt for hvert løb, og løfter sig når modstanden bliver bedre. U-hest på vores system. Bagved ser det mere åbent ud og vi garderer bredt bagved denne.

V75-4 – Daniel Wäjersten har haft et par fine uger på travovalen og i årets Ådalspriset, tror jeg han vinder med 3 Esprit Sisu. Hesten er spidsfavorit, og sætter hesten først. Værst imod er her 8 From The Mine, men denne har trukket nitten i sporlodtrækningen, samt 2 Pinto Bob, der ikke er starthurtig, hvoraf sporet blev ideelt, disse to skal med på garderingskuponen.

V75-5 – Dagens mest åbne løb, og her garderer vi bredt.

V75-6 – Så er vi kommet til Svensk Koldblodskriterium, og her hedder favoritten 3 Borre Mikkel til nuværende 64%. Den er ret favorit, men jeg stoler ikke altid på 3-åringe, og garderer derfor med 2 Brolin, 4 Re Finans, 5 Juni Blixt, samt 9 Blomsterprinsen.

V75-7 – I omgangens sidste løb ser jeg 3 Hannibal Face som den klare førstehest. Han er ret hurtig fra start, og tager højst sandsynligt spidsen her. Han kan klare distancen og burde være endnu bedre til denne start. Oscar siger, at han skal lette ham lidt i balancen og hænge på en amerikansk sulky denne gang.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider