Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Momarken 19/3-22

Lørdagens V75 køres ikke i Sverige, men i stedet på Momarken i Norge. Der er dog væsentlige forskelle i forhold til f.eks. voltstarten i forhold til Sverige og Danmark. Så vi har samlet lidt ekstra travinfo herunder, samt nyttig baneinfo. Du finder selvfølgelig også vore travtips og V75 forslag længere nede på siden.

Husk også at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 80 kr. pr. andel. Spil med senest kl. 15:50 lørdag.

Det skal du være opmærksom på – Momarken

Volten – Norge har et andet type volt system, som man derfor skal have i overvejelsen inden dit spil. Se video eksempler på Norsk voltstart her. I Norge drejer hestene med spor fem, seks og syv i modsatte retninger end dem med spor et, to, tre og fire. Det betyder, at der er tre springspor i Norge, spor fem, seks og syv. Noget man også skal huske på er at spor elleve og tolv i volt er gode, de heste vender sig om bagved springsporhestene og ender næsten altid godt på den da de får ekstremt god fart

Autostart – Ifølge Even Elvenes, da er de tre bedst spor i autostart et, to og tre, da vingen går langt ud.

Langt opløb – Momarkens opløb måler hele 240 meter – til sammenligning med Sveriges længste opløb på Axevalla’s der måler 227 meter.

Alle heste får chancen – Momarken er ligesom Axevalla en god bagspors-bane, hvor det kan være godt at have bagspor, hvis der er lidt tempo i løbet grundet Momarkens lange opløb. Kendetegnende for Momarken som travbane er; at alle heste får chancen, det er meget få heste, der sidder fast og det åbner sig altid op. Det er derfor ikke en bane, hvor favoritterne bare kan køre løbet hjem, og vi her på Odds-betting.dk, har allerede fundet flere gode luringer i omgangen.

V75-Tips

Allerede flere topgevinster i år

Topgevinst på flere V64 spil, 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Husk også at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 80 kr. pr. andel. Spil med senest kl. 15:50 lørdag.

V75 Travtips & Analyser – Tidlige tanker

V75-1 3140m Volt

Peter Ingves sætter sig op bag 10 Maestro Crowe . Ingves kørte Maestro Crowe i starten af ​​sin karriere, så kusken kender bestemt hestens egenskaber og kapacitet. Maestro Crowe trives over længere distancer og bliver nok svær at slå, hvis han er i det rigtige humør. OBS! Kusk er skiftet til Urhberg istedet.

14 Oracle Tile altid interessant, og som faktisk besejrede Meastro Crow senest de mødtes. Oracle Tile er en god hest for klassen, som er hærdet i hårde sammenhæng, og kommer desuden med topform til dagens start.

3 Gitan De Touchyvon var heroisk i nederlaget i sin sidste start, og her har Jörgen Westholm for alvor fundet nøglen. Vallaken har haft en tendens til at galoppere, men de virker til at have fundet nøglen. Kan gå i spidsen her, og vil sælge sig dyrt fra den position. Har 40 meter til de værste konkurrenter. Kan være en fræk alternativ banker til lave procenter, hvis man går efter millionerne for sig selv.

13 Amazing Warrior er også i absolut topform lige nu, distancen er dog lidt et spørgsmålstegn, men når formen er på top – så skal denne tælles med bagom de to førnævnte.

7 Cambria skal heller ikke glemmes her. 9 Ian B.R. virker til at være i rigtig god form – kan skrælle her til 2%.

Ranking: A:10,14,3 B:13,7,9 C:2,8,1,4,11,6,15,5,15

V75-2 2140m Auto

9  Velten Swarovski, der starter i nyt regi og nok er feltets bedste hest og vil helt sikkert runde mange over det lange opløb. Kim Pedersen plejer at være god til at have hestene i orden. Og den skulle have gået et par hurtige banejobs forud for dette løb, og alt skulle være fint med hesten. Så det, at det er første start siden oktober bekymrer mig ikke! Førstehest.

1 What A Winner har her fået et meget bedre spor end sidst og er given. Og selvom det ikke slog gnister sidst, da kom den ind på ny rekord tid, som vel kun førstehesten kan måle sig med – så formen fejler bestemt heller ikke noget. Der er bestemt god værdi i dette spil til kun 7%.

3 Fighter Vang, skal bestemt heller ikke glemmes, hesten har nok aldrig været bedre, end han er nu. Givet i sejrskampen denne gang.

Trods spor tolv endte 10 Global Bodyguard godt i andre par udvendigt på V75 sidst, og gik godt over opløbet til fjerdepladsen, skal med ved yderligere gardering. 5 Falcon har en god spurt at tilgå, kan skrælle til 4%. 2 Open Sky skulle være vel forberedt inden dette, men den skal også løfte sig en smule for at gøre sig gældende her, men skulle træne godt og have kørt et banejob på en 15-tid over middeldistancen.

Ranking: A:9,1,3 B:10,5,2,6 C:12,7,4,8,11

V75-3 2140m Volt

14 Odd Heracles kom tilbage i sidste uge efter pause og vandt let. Nu er opgaven noget helt andet end hvad han er vant til og det bliver spændende at se hvordan han løser dette fra tillæg. Har dog fået et fint springspor, og burde sidde godt fremme fra start, og offensive Tom Erik Solberg har nok sat næsen mod spids her, men skal måske nedbryde Todin fra dødens, hvis denne ikke slipper spidsen frivilligt. Mulig banker, men der er dog nogle værdige modstandere i feltet i dag.

En af dem er 10 Ulsrud Tea, der er i slutningen af ​​sin karriere, men stiller op med masser af sejre og er tidligt bagved. Hoppen har over 200 starter på sit CV, men på trods af dette, virker den ligeså opsat på at vinde som tidligere. Sejr nummer 100 bliv vundet ved årsskiftet.

På startvolten skal disse først og fremmest fange 6 Todin, der nok vil sidde i spids efter kort tid, og skal vel gå et af karrierens bedste løb, for at holde 14 Odd Herakles fra fadet. Garderer man videre, da skal man bestemt have 15 Troll Solen med, men jeg tror dog vinderen skal findes mellem de tre første.

Ranking: A:14 B:10,6,15 C:11,13,12,2,3,8,1,4,5,9

V75-4 2140m Volt

12 Namanga Bo er klassehesten i dette løb, og vandt i fjor det tyske “Breeder Crown”. Hesten vandt flot på Jägersro for to uger siden, og er nu endnu bedre nu med løbet i kroppen, og træner Rick Ebbinge lyder positivt over hestens form. Til denne start kommer den succesrige Eirik Höitomt, som er Norges svar på Björn Goop, op i sulkyen og hvis nogen skal finde den optimale vej til mål, er det hvid kører. Førstehest.

6 Bahama Passion kom ud i sin årsdebut sidst. Her var hesten sidst i feltet hen mod sidste sving på V75, og havde derfor for langt frem, men afsluttede rigtig skarpt i sporene til tredjepladsen. Løbet burde have fremflyttet formen yderligere, og denne skal med på kuponen ved gardering.

Fra første startvolt er 3 Solar Wind med løb i kroppen en give streg, og selvom det ikke står i programmet, da forlyder det fra træner Roni Paldan at det både bliver uden sko og amerikaner vogn. Hoppen stod for nyligt bag en af ​​karrierens fornemste præstationer, bag en så god hest som Racing Brodda, og nu ser femåringen endelig ud til at være på rette vej i sin udvikling.

Ved yderligere gardering, da skal man ikke glemme 5 Listas Marion, der har en god spurt at tilgå ved rette løbsforløb. 11 Callas, er yngste deltager og kun 4 år, men virker også til at være en fin hest med stort potentiale.

Ranking: A:12,6 B:3,5,11,14,7,8 C:2,1,4,10,9,13

V75-5 -1640m Auto

Frode Hamre har en svær opgave foran sig med 8 A Perfect Dutchess (UDGÅET) der blev trukket til spor 8 over den korte distance. Hoppen har dog vundet let i flere løb, bl.a. udvendigt lederen sidst, og er trods det svære spor derfor en oplagt sejrskandidat og vores førstehest.

3 Present Tile (UDGÅET) trives over den korte distance og skal her trave uden sko, kan også sagtens gå i spids her og føre hele vejen.

7 Borup Umami, fik en perfekt årsdebut, bagved Elegant C.N., og her er det måske tid til revanche. Formen burde nemlig være rykket længere frem, og ekvipagen kan sagtens også nå spids fra spor 7. Hesten kan vel gå en lav 11-tid, og når de spids vil de sælge sig selv dyrt – og er i det tilfælde en oplagt sejrskandidat til kun 5%.

11 Elegant C.N. virker til at være i topform, og så flot ud ved sejren sidste gang. Intet tyder umiddelbart på det ikke også skulle blive et godt løb denne gang. Nu har de dog bagspor på den korte distance, men med det lange opløb og måske lidt tempo i løbet – ja, så kan Elegant C.N. bestemt nedspurte mange over det lange opløb.

Det samme kan 12 Stenson, der har bagspor, og skal ikke glemmes ved tempo i løbet – som det måske ser ud til at blive med flere starthurtige heste. 2 The Baron kan også ende i spids fra sit spor 2, og skal bestemt ej heller glemmes til kun 7%.

Ranking: A:8 B:3,7,11,12,2,10 C:9,1,10,6,5

V75-6 1640m Auto

Spids og slut? Åke Lindblom vil helt sikkert gå i spids her med 2 Chapuy, og over den korte distance vil de selvfølgelig prøve at føre hele vejen rundt! Nu trækker de også skoene, og hesten kan vel gå en lav 10-tid her, hvilket bestemt vil række langt og sikkert hele vejen på den korte distance. Mulig banker.

Værst imod er vel 4 Bill’s Man, der er vant til hårdere konkurrence end den, han møder her. Hesten kommer med flere gode præstationer i baggegen, dog uden det er blevet til sejr. Dog kan det blive dødens her, og vel der kan det blive for svært at nedkæmpe Chapuy.

5 Remarkable Feet gjorde en flot indsats i sidste løb på Axevalla og er værd at tage seriøst her. Jörgen Westholm sætter sig nu op bag sin egentrænede hest og kender jeg Rommetrænaren rigtigt, så vil han nok prøve fra start, men dette kan koste.. Men også give afgørende fordele. Bør ikke være helt væk fra kampen om sejren, uanset løbeprocessen.

8 Floris Baldwin er en af feltets bedste heste, men fik her et ringe spor, og må håbe på højt tempo for at komme ind i løbet.

1 Upper Face, skal bestemt heller ikke glemmes ved yderligere gardering, men kan dog blive fanget lidt nede på inder sporet, men selvfølgelig burde der være mulighed for at finde ud på det lange opløb. 6 Beartime virker til at være i topform og kan være en skræl (igen).

Ranking: A:2 B:4,5,8,1,6 C:7,10,3,9

V75-7 2140m Auto

Det var noget rod for 1 Strong Heartbeat sidste gang, men nu skal han over autostart igen, ligesom distancen nok er bedre i form af 2140m., hvilket er gunstigt for ham. Hesten er kvik fra start og kan koome til spids, men som det forlyder fra Ole Johan Östre med Mikkel H.R., så vil de til spids uanset hvad. Holder Strong Heartbeat spids er sejrschancen selvfølgelig god, og selvom de ikke holder spids, burde chancen for at komme ud på opløbet være til stede. Der er dog flere værdige modstandere i feltet, så den vinder ikke bare.

Bl.a. 4 Hulken Sisu, der også er en af feltets bedste heste, og skal bestemt med her ved gardering af Strong Heartbeat. Hesten vinder ikke altid, men leverer dog altid jævnt gode præstationer.

Ellers er det mere åbent bagved disse, 12 Anchor Man fik her et usselt spor, og skal have hjælp med tempo for at komme ind i løbet. Har gjort det stabilt over hele vineren, uden dog at have sat næsen først. Nu har spillerkollektivet opgivet ekvipagen, og her kan den så selvfølgelig skrælle til kun 6% på det lange opløb. Og med spidskamp og tempo i støbeskeen, ja så er sejren indenfor rækkevidde. Tempo i løbet vil også gavne staldkammeraten til Strong Heartbeat, 9 Reven Dejavu.

Luringen i løbet er 5 Mikkel H.R. , hvor det forlyder fra kusk og træner Ole Johan Östre, at det er spids som gælder, og at han går all-in på dette. Når dette er sagt, da er han nemlig en af ​​Norges mest offensive kuske, og når han vil til spids går han efter det, briste eller bære. Dette kan selvfølgelig koste for meget og vil gavne andre heste, hvis der bliver højt tempo og spidskamp. Går han i spids, er meget vundet for ekvipagen. Kun 3%.

3 Porthos Race er kapacitetsmæssigt en af de bedste i feltet, men har kun fået et løb efter lang pause, formen – Kun 2%. Og 2 Bismarck Comery er i god form for dagen, det samme er 7 Legend Act.

Ranking: A:1 B:4,12,9,5,3,2,7 C:10,11,6,8

V75 Forslag

V75 Forslag 1 – Momarken 19/3-22
V75-1: 3,10,13,14
V75-2: 1,2,3,5,6,9,10
V75-3: *14 Odd Heracles
V75-4: 3,5,6,7,8,11,12
V75-5: 2,7,10,11,12
V75-6: *2 Chapuy
V75-7: 1,2,3,4,5,7,9,12

7840 rækker x 0,50kr = 3.920kr

V75 Det alternative forslag 1 – Momarken 19/3-22
V75-1: 1,2,3,4,7,8,9,10,13,14
V75-2: 1,2,3,5,6,9,10
V75-3: *14 Odd Heracles
V75-4: 3,5,6,7,8,11,12,14
V75-5: 2,11
V75-6: *2 Chapuy
V75-7: *1 Strong Heartbeat

1120 Rækker x 0,50kr = 560 kr.

V75 Det alternative forslag 2 – Momarken 19/3-22
V75-1: *3 Gitan de Touchyvon
V75-2: *9 Velten Swarovski
V75-3: 6,14
V75-4: *12 Namanga Bo
V75-5: 1,2,4,7,9,10,11,12
V75-6: 1,2,4,5,6,7,8
V75-7: 1,2,3,4,5,7,9,11,12

1008 Rækker x 0,50kr. = 504 kr.

Husk også at spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 80 kr. pr. andel. Spil med senest kl. 15:50 lørdag.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider