Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Åby 12/3-22

Lørdagens V75 arrangeres af Åbytravet, her er det værd at bemærke, at der er dobbelt Open-Strech til rådighed på opløbet, så det er bestemt ikke galt at sidde i vinderhullet er anden indvendig, da man her kan komme ud. Det er tilmed en Jackpot omgang med ekstra mange millioner i puljen.

Du kan spille med i vores Derby25 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel og der er kun 30 andele til salg.

V75-Tips

Allerede flere topgevinster i år

Topgevinst på flere V64 spil, 7 rigtige på GS75 igen den 28. februar. Den 12. februar havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag og andelspil – Se vores vindende tips forslag her, hvor vi ramte plet med stort set hele paletten med vores analyser og bankerne var soleklare!

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar.

Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Du kan spille med i vores Derby25 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel og der er kun 30 andele til salg.

V75 Tips & Analyse – Åby 12/3-22

V75-1 1640m auto
6 Dear Friend
er efter min mening den bedste hest i feltet, det er en hest med rutine fra den højeste klasse. I løbet af vinteren har hun været nede i Frankrig og konkurreret. Turen i det franske har bl.a. givet en flot andenplads efter vinderen Feydeau Seven, og der er ingen heste af den kaliber i dette løb. Dear Friend er hurtig bag bilen og selvom 1 Global Brilliance og 5 Ready Lady Express måske initialt tager spids, så vil de være tilfredse med at ligge i ryg på Dear Friend, når der er adgang til Open-Stretch det sidste stykke. Men samtidig er Dear Friend ikke afhængig af spidsen for at kæmpe om sejren her. Til de nuværende 35%, kan det være en oplagt banker. På forhånd er Johan Untersteiners hoppe den, der har størst chance for at vinde løbet.

1 Global Brilliance skal bestemt ikke glemmes ved gardering. Det er dens første start i år efter vintertræningen, og det er også en debut over kort distance, men det er noget man fra stalden synes passer perfekt til Global Brilliance. Hun kan godt åbne og har en spændende udgangsposition. Uanset hvad så vil Global Brilliance have et godt løb og er given ved gardering af 6 Dear Friend.

9 Betting Pacer er dårligt stillet ved at stå på bagsporet, men kan stadig ikke ignoreres fuldstændigt ved gardering. Hun har en god startryg og skulle det lykkes for Kim Eriksson som står bag Betting Pacer, har denne hoppe kapacitet der rækker langt i klassen. 

En der stortrives på Åbytravet er den danske gæst 10 Carna Sensei. På hans tre besøg i Sverige er det blevet til to sejre. Sidst spurtede den til en knap sejr, men det var flot set i lyset af at opgaven var svær, og hesten måtte lave en del arbejde undervejs. Formen fejler intet, men bagsporet gør det selvfølgelig sværere at komme ind i løbet på den korte distance, men ved yderligere gardering skal den bestemt ikke ignoreres.

Ranking: A:6 B:1,9,10,5,7,5,2 C:4,3,8

V75-2 2640m auto
1 Digital Indy
er en hest der elsker de længere distancer, og sidst førte han løbet fra start til slut i flot stil og på en god tid. Forud for den start var Digital Indy blevet lempet i balancen, hvilket også havde en fin effekt. Det, der er et spørgsmålstegn før i dag, er indersporet, men taget i betragtning, at han tidligere har åbnet hurtigt fra start, behøver det ikke være helt galt for Digital Indy fra spor et. Er desuden registreret med en amerikansk vogn og uanset om de holder spids eller ej, vil ekvipagen få et godt løb på indersporet. Førstehest.

7 Hemisphere klarede sig godt i sidste start og nu med mere hyppige starter forventes Hemisphere at være yderligere forbedret til straten i dag. Distancen er ikke et problem, da hesten faktisk har vundet i tre af sine seneste fejlfrie løb over 2640m. Startsporet indebærer dog en vis vingerisiko, men skulle det løses med positionerne indledningsvist, så går Hemisphere hele vejen til mål.

Nævner også 11 Alert Vendil der er en god hest, der endelig fik udbytte af sin fine form i sin sidste start, og nu kan der komme en ketchup-effekt. Vallakken går fra alle positioner og er ikke direkte afhængig af en bestemt tilgang i løbet, så her kan Ken Ecce vælge sin taktik ud fra hvordan konkurrenterne opfører sig undervejs. Et givet gardering på kuponen til nuværende alt for lave 2%.

5 Borups Tornado var ikke i den bedste udgave sidste gang, men man skal ikke trække for store gear af den præstation. Borups Tornado har kapacitet, der rækker langt i klassen og med tanke på at de rykker skoene for første gang + amerikanervogn, skal den bestemt ikke ignoreres. Nævner ogsaå 6 Rossi Garline, der nyder godt af distancen, da han har styrke som sit fremmeste våben. Formen er også god, er given ved yderligere gardering.

Ranking: A:1,7,11,5 B:6,9,8 C:4,3,12,2,10

V75-3 1640m auto
4 Disco Volante
var ikke den bedste udgave i sidste løb og gav et trist indtryk på sidste halve omgang, men nu bliver det uden sko, og vi så sidste år på samme tid, hvad der skete.. Da havde Disco også haft en dårligt løb inden hvorefter skoene kom af – Og de vandt på flotte 11,7 over 2140m.. Vi ved, at Disco har høje toppe og har en kapacitet, der rækker langt. Han er jo lynhurtig fra start og er den sandsynlige leder af løbet, og over den korte distance er der god mulighed for at lede rundt om, hvis han viser samme takter igen.

10 Stoletheshow er en hest med høj kapacitet, som har været hos Frode Hamre siden sidste efterår. Det er blevet til syv starter og fire sejre siden da. Til dagens start meldes det uden sko for første gang i regi Hamre og Björn Goop i sulkyen, hvilket er interessant. Stoletheshow er kvik i benene og har flere gange vist sin flotte finish. I et løb med flere starthurtige heste, kan det gå stærkt i starten, hvilket ville gavne Stoletheshow fra sit bagspor, og når først Goop vælger at starte angrebet under den sidste omgang, vil han givetvis være svær at modstå.

7 Upstate Face viste god udvikling i 2021 og under Hugo Åbergs Memorial blev han nummer tre, hvilket var et bevis på at han nu tilhører eliten i det svenske. I dag er et spændende comeback og årsdebut, og vi må tjekke hvad der siges fra stalden omkring formen inden vi sætter stregerne, det samme gælder bl.a 5 Harran Boko, der også sæsondebuterer. 6 Hazard Boko blev strøget sidst pga. sårskade, men formen burde være nogenlunde intakt, ny rykker de desuden bagskoene, og den kan overraske igen.

Ranking: A:4,10 B:7,5,6 C:9,11,3,8,2,1

V75-4 2140m volt
I den sidste start tabte 3 Magical Mile meget fra start fra samme startposition, og lå næstsidst, men viste alligevel at formen er i top via en hurtig afslutning, der stoppede på 10,5 de sidste 800m. Det var nok til en andenplads den gang. Hvis han bare kommer godt fra start i dag, har Magical Mile fart, der rækker langt for sammenhængen. Nu rykker de tilmed skoene for første gang, og dette kan give en veksel til, og kan sikkert løb en lav 15 tid, som rækker langt her.

9 Donna, går nu tilbage til sko, da letningen i balancen ikke faldt vel ud med galop senest hvor den faldt som favoritspillet. Dette virker som en hest med med god kapacitet og den har bestemt ikke vist hele registret endnu, og træner Magnus Dahlén søger efter lidt revanche nu. Formen fejler intet, og er bestemt given på enhver seriøs kupon.

10 Diversity Pellini har i langt tid vist god kapacitet som rækker langt i et løb som dette, og da der nu meldes uden sko for første gang, hvilken måske kan løfte hesten et niveau mere og kan være løbsagørende – skal den bestemt med på alle seriøse kuponer.

Nævner også 14 Lisa Lisieux der her har springspor på tillæg og rammer Gustav Johansson starten vil Lisa Lisieux være i en god position tidligt i løbet. Formen virker til at være på top, og skal bestemt regnes i dette løb.

Ranking: A:3,9,10 B:14,11,8,12,1,15,13 C:5,4,7,2

V75-5 2140m auto
6 Amalencius B.B.
bliver storfavorit på V75, og det erogså helt okay i betragtning af den høje kapacitet, som Timo Nurmos femåring viser. Hesten er ny i den svenske bronsdivision, og selvom den er ny, er kapaciteten til mere, da den tidligere har gallopperet en del penge væk. Fejlfrit, da vinder Amalencius B.B. dette løb, men det er netop det faktum, at der har været tre galopper i de seneste seks starter, der bekymrer. Fra stalden lyder der positive toner, og de rykker tilmed skoene til denne start, og med Örjan Kihlström i sulkyen, der har kørt med hesten i de seneste to fejlfrie løb og sejre, tror jeg på han løser denne opgave. Banker.

Garderer man, da vil jeg nævne 2 G.K. Justus, der er en god femåring, der altid leverer gode indsatser på banen. Nu rykker de tilmed skoene, som er et stort plus for valakken, og fra spor to er de sikret en fin rejse i fronthittet her. Skal med ved gardering. 2%.

Nævner også 12 Bedste Ofdream Trio, der imponerede i Sverige i det sidste løb, på trods af en tidlig galop. Klokken stoppede på 12,8 de sidste 1900m den gang. I aften er startsporet selvfølgelig ikke optimalt, men med lidt tempo og en favorit, der ikke har sin bedste dag, skal Best Ofdream Trio med ved gardering.

Garderer man yderligere, da er 11 Asteroid given. Sidst Björn Goop satte sig op bag Asteroiden, endte det med en sejr på Solvalla i Big Noon Cup med SEK 300.000 i førstepræmie. 

Ranking: A:6 B:2,12,11,3,10,9 C:5,7,3,1,8

V75-6 2140m volt
En åben sjette afdeling, som kan kræve en del streger, med mindre man frækt går fuldt ud på min førstehest 8 Jeopardy, der galloperede indledningsvist senest. Jeopardy så dog godt ud efter galoppen og er i god form for dagen. Udgangsporet er ikke det bedste, men det øger samtidig sandsynligheden for en fejlfri afgang, og så skræmmer denne modstand ikke. Hesten har før vist sig frem med barfodsbalancen hvor den løb 10.8 over 1600m., og det er der ingen i dette felt der kan matche. Kun 9%

5 Love You Sweden har imponeret med fire sejre i træk på kontoen. For Robert Berghs vedkommende er han stadig ubesejret, og selvom modstanden denne gang er hårdere, kan han bestemt ikke ignoreres. Han er selvfølgelig afhængig af en god start fra spor 5 i volten, men med en indvendig strygning er der nu mere plads til at vende rundt for Berghs syvåring.

11 Use Face blev forstyrret til galop senest, og det skal man ikke ligge så meget i, lidt syndt, da hesten sikkert kunne have vundet og haft en hel række 1-taller at vise frem, men sådan skulle det ikke gå. Hesten har god form, og at de nu går over til at gå uden sko er endnu en veksel fremad, og de vil nok gerne ud og revanchere sig her. Jeg tror på offensiv styring fra ekvipagen, og skal med på alle seriøse kuponer.

1 Sanibel har imponeret i sine to starter for Jimmy Dahlman, og det er endt med sejr begge gange. Her har ekvipagen fået et perfekt startpor til at finde føringen igen og uanset om de når dertil eller sidder i vinderhullet, burde de få et godt løb. Jimmy Dahlman selv lyder optimistisk på forhånd.

Rankings: A:8,5,11,1 B:6,9,13,14,15 C:10,7,3,4

V75-7 2140m auto
5 Sweetman
er en startkatapult, som alle V75-spillere kender efterhånden. Træneren selv Lars I. Nilsson lyder optimistisk inden denne start. Vi ved, at Sweetman er som to forskellige heste, når han kommer til at være i fronten i forhold til at gå bagfra. I sidste start gik det meste galt og den start skal man bare glemme. Kapacitet og fart er i Sweetman og skulle Adrian Kolgjini, som sidder i vognen finde spidsen fra start, er chancen for sejr også god.

4 Baritone Artist, er også hurtig fra start. Det er dog en hest der helst vil gå i rygge, og i min analyse af løbet her ser scenariet ud til, at hesten akkurat får det ønskede løb i ryg i ryg på Sweetman. Herfra ryg vil Marcus B. Svedbergs syvåring kunne afslutte stærkt via Open-Stretch. I sidste start sad de fast med sparede kræfter i mål og til kun 4% kan dette være en stor overraskelse for mange spillere på V75, så er det sagt!

11 Phoenix Photo har imponeret i to sejre i træk nu og har set bedre ud end nogensinde. Dette er en hest, der er solid og sej, han går fra alle positioner og kan udføre meget arbejde på egen hånd, hvilket de nok også bliver nødt til her fra bagsporet. Det skal dog nævnes, at de har en finale på V75 foran dig og måske betyder det, at du ikke er parat til at ofre alt krudtet på gå ude i sporene i dag, kan derfor være lidt overstreget med mindre de får et nemmere løb.

10 Unico Broline, der her veksler til at gå uden sko og med formen på top skal bestemt også med. Bemærk at 6 Randemar R.D. for første gang veksler til at gå uden sko. Kan være en luring nu med formen på top.

Ranking: A:5,4,11,10 B:6,7,3,2,9 C:8,1

Bemærk! Der kan komme ændringer i analyser grundet seneste staldnyt eller strygninger af heste, vi opdaterer løbende indtil lørdag middag.

V75 Forslag

V75 Forslag – Det Klassiske – Åby Lørdag 12/3-22
V75-1: *6 Dear Friend
V75-2: 1,5,6,7,8,9,11
V75-3: 4,10
V75-4: 3,9,10,14
V75-5: *6 Amalencius B.B.
V75-6: 1,5,6,8,9,11,13,14,15
V75-7: 4,5,10,11

2016 rækker x 0,50 = 1.008 kr

V75 Forslag – Det Alternative – Åby Lørdag 12/3-22
V75-1: *6 Dear Friend
V75-2: *1 Digital Indy
V75-3: 4,5,6,7,10
V75-4: 1,3,5,9,10,12,13,14,15
V75-5: 2,3,6,10,11,12
V75-6: *8 Jeopardy
V75-7: 4,5,6,7,10,11

1620 rækker x 0,50 = 810 kr

V75 Forslag – Det Lille Alternative – Åby Lørdag 12/3-22
V75-1: 1,5,6,7,9,10
V75-2: 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
V75-3: *4 Disco Volante
V75-4: *3 Magical Mile
V75-5: *6 Amalencius B.B.
V75-6: 1,5,6,8,9,11,13,14,15
V75-7: 4,5

1188 rækker x 0,50 = 594 kr

*Forslag er med forbehold for ændringer grundet strygninger af heste mm.

V75 Andelspil

Du kan spille med i vores Derby25 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel og der er kun 30 andele til salg.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider