Søg
Close this search box.

V75 Östersund 29/1-22 – Tidlige tanker

Herunder lidt tidlige tanker vedrørende lørdagens V75.

Vi kommer senest fredag kl. 19 og måske før – med en mere udførlig gennemgang af omgangen med ranking og forslag.

Odds-Betting.dk – V75 Forslag

Jeg har igen i denne uge en rigtig god feeling på løbene, og håber i vil støtte op om at spille med i vores andelspil til lørdagens V75, så vi kan indlevere vores forslag som vises her på siden. Vi satser på at sælge 50 anparter af 75 kr. – det burde være muligt.

I sidste uge havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V75 – De tidlige tanker

V75-1 Umiddelbart en meget åben indledning på lørdagens V75. På første volte finder vi bl.a. Ninepoints Yankee, der nok vil køres i spids og køre der så længe lampen lyser. Tror dog de forreste kan få svært ved at modstå hestene fra tillæg, der evt. får en god ryg og bliver kørt frem i andetsporet. Det kan sagtens skrælle stort i indledningen.

V75-2 Én eller mange.. Prometheus er vel den bedste hest i dette selskab, og formen burde være opad med to løb efter pause. Kan være en fræk sikker. Det er nok én eller mange her.

V75-3 Black And Quick er en god hest for klassen, men hvordan er formen efter pause, og med sko og spor 8? 10 L.L.Labero galopperede i ren iver sidste gang og skulle nu have gode muligheder for at tage revanche.

V75-4 Alma Prins er en fantastisk koldblods hest der virkelig har topform for dagen, og 4 Bäcklös Faron kan overtage spids – begge kan være svære at pille ned af tillægshestene hvis de kører en lav 23-tid.

V75-5 Phoenix Photo har nu et løb i kroppen efter en lille pause, skal tages på alvor. Gooner burde tage spids her, og skal selvfølgelig have chance for at lede rundt om.

V75-6 En, to eller flere? Jeg har jagtet 13 Super Sarah, er det nu dags dato for sejr? – Kun 8%. Værste modbud er vel Lyckans Cash, der igen får Örjan op i sulkyen, hesten trives om vinteren og har høj kapacitet.

V75-7 to, tre heste stikker ud. Huddlestone er i sit livs form, burde få en fin rejse her i forreste geled. G.K. Justus kommer ud for første gang i år. Men skal selvfølgelig tælles med direkte.

Husk at spil med i vores V75 Andelspil her.

I lørdags – Igen 7 rigtige på vores V75 Forslag

For anden uge i træk havde vi alle rigtige på vores V75 Forslag! Med en mulig gevinst på 112.351 kr. – MEN desværre kunne vi ikke spille det viste systemforslag, da opbakningen ikke er der i vores andelspil – ved snart ikke hvad vi kan gøre for at få folk til at købe vores andelskuponer…?

Vi måtte reducere andelssystemet, og vi vandt derfor kun ca. 2000,-

Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr.

I forrige weekend, ja da havde vi også alle rigtige på V75 – Se vore vinderforslag her.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Skal vi vinde sammen – spil i vores V75 Andelspil her.

Mvh. Steen, Odds-Betting.dk

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider