Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Åby & Solvalla 26/1-22

I sidste uge havde vi igen alle 7 rigtige på vores V75 forslag – Læs mere om dette længst nede i artiklen.

Vil du også være med til at vinde – Vi satser stærk på at ramme de 8 rigtige igen. Du kan spille med i vores V86 Andelspil her via Derby25, det koster kun 75 kr. pr. andel. Sidste chance for at spille med er kl. 20:00 på onsdag.

Ugens V86

Denne uges V86 køres på Åby & Solvalla, og sidst der kørtes på disse to baner, da havde vi også alle 8 rigtige på systemet! – Se vindertippet her. På Åby er det værd at bemærke, at der er Open Strech, og det kan derfor være en fordel at ligge i vinderhullet.

En rigtig spændene omgang, hvor der bestemt kan komme høj uddeling, da flere løb har alt for store (og forkerte) favoritter! Du finder vores analyse af omgangen nedenfor.

V86 Xpress Analyser & Ranking – 26/1-22

V86-1 2140m Auto – Åby
2 Eddie The Eagle er en dansk gæst på dagens V86, hesten er starthurtig, og vil nok gå efter spids her. Hesten løb dog tør for kræfter, efter en hård forcering til spids i det seneste løb. Hesten var dog god ved spidssejren inden, og har nu igen et spor hvor føringen kan nås.

5 Tour Eiffel gik forrygende næstsidst efter en voldsom fart i spidsen, og selvom B.G. Pastor Jonte og Enjoy Banker gik forbi i slutfasen, var det den jernhårde lady, der skabte løbet. Bliver der lidt tempo, og eventuelt en lidt tung bane, vil det gavne denne.

8 Joker Of Steel vandt sikkert via Open Strech senest. Heste har også god kapacitet, desværre blev sporet ringe denne gang. Men der er styrke og kapacitet i hesten, så det er bestemt ikke en hest man vil undlade ved yderligere gardering.

9 Tresexton vandt så sent som i fredags, sad da langt tilbage, men afgjorde via en reelt langspurt på bedste vis. Kan få en fin rejse herfra. Vil også nævne 6 Alert Vendil, der er starthurtig, og nok havde vundet sidst hvis ikke han havde tabt en sko.

Ranking A:2,5 B:8,9,6,7,1 C:4,3

V86-2 2140m Volt – Solvalla
6 Edumette har kun kørt to løb, men har vist fin indstilling i løbene. Hun vandt i debuten, og var kun knapt slået sidst, efter at have udført arbejdet i tredjesporet de sidste 600m. Her har de fået et fint springspor, og bør sidde fint til med det samme, har jo også vist den kan lave lidt arbejde på egen hånd. Og er min førstehest i en åben afdeling, der kan kræve en del streger.

11 Hard Landing har vist god form i længere tid, dog uden at sejre. Sidst var den ude i en hård åbning, der så ud til at have kostet lidt over opløbet, og blev alligevel flot treer, foran bl.a. Nagai Ashi. Nu med Örjan Khilström i sulkyen.

9 Nagai Ashi har flere fine præstationer, dog uden at have sejret endnu. Virker dog til at være i form, og står på tur for sejr.

Ranking A:6,11,9 B:2,14,10,13,5 C:7,8,1,4,12,3

V86-3 2140m Auto – Åby
4 Faith Trot debuterer i nyt regi her. Det er en hest, som den tidligere træner Sybil Tinter har talt varmt om, men som ikke rigtig har levet op til forventningerne. Hesten er stadig lidt uerfaren og skulle være lidt bange for stænk. Hesten trives således bedst i spidsen eller uden for lederen. Nu fik hun nummer 4, og så vil Per Nordström nok være offensiv, da hesten er okay starthurtig. Sidst galopperede den dog i spidskampen, og måske vil de derfor tage en roligere start. Under alle omstændigheder, burde de sidde fint fra start. Er glemt af de tidligere spillere – kun på nuværende 4%. – Jat Tak.

2 Haha Ha, er en niåring, der er i sit livs form. Gik dermed en ny rekord i den seneste fremtræden. Heste er også okay hurtig fra start, og jeg tror den kommer forbi den indvendige ekvipage og ligger sig initialt i spidsen, for måske at teste der eller eventuelt overlade til 3 Aperol Broline eller 4 Faith Trot – for der er jo Open Strech at tilgå på opløbet.

3 Aperol Broline er en 4 åring, der så fin ud senest efter lidt løbspause. Løbet burde have fremrykket formen yderligere, og hesten kan være sejrsmoden nu.

Garderer man yderligere, da vil jeg slå et slag for luringen 8 darlington Flame – til Kun 2% på nuværende. Hesten har gjort flere fine indsatser, og virker til at være en hest med god kapacitet. Sporet er selvsagt ikke det bedste, men hesten er dog yderst starthurtig, og burde sagtens kunne finde ned i et fint andetspor direkte. Hesten plejer at gå helt til mål – kan være et superskræl.

Ranking A:4,2,3,8 B:10,1,6,7,9 C:5,11

V86-4 1640m Auto – Solvalla
Jeg går lidt imod spillerkollektivet her, da jeg ranker 8 Maverick Dream først. Denne er normalt offensiv, og han vokser altid i spids, og Andreas Lövdal vil nok gøre et seriøst forsøg på at køre til spids her – selv fra spor 8. Hvis han lykkes, uden at bruge alt krudtet – da er jeg ikke i tvivl om, at ekvipagen kan lede dette løb fra start til slut. Men han behøver dog ikke spids for at vinde, kan sagtens vinde på andre måder. Har på nuværende kun 13% – hvilket er fuldstændig vandvittigt lavt og kan være en ideelt sikker i omgangen. (Obs! Sidste nyt – det lyder fra stalden at de vil tage en roligere start – men som sagt – kan denne ekvipage vinde på andre måder end spids).

7 Saga Doc er en stærk madame. Men hesten er dog formmæssigt svær at bedømme, da hun ikke er startet i et stykke tid, og sidst galoperede fra start. Men Troels Andersen, der træner – ville dog næppe tage turen fra Norge uden at have forberedt sin hest. Saga Doc er hurtig i benene, når hun konkurrerer på top og skulle det passe med løbsforløbet undervejs kan den klart sætte næsen først her. Specielt hvis der bliver lidt tempo i løbet.

1 Tales of Jacks har for alvor fundet formen. Kan åbne fint fra start, og er den initiale spidshest, tror dog ikke ekvipagen vil svare 8 Maverick Dream når han måske kommer med 200km i timen udvendigt. Har oftest taget spidsen initiel, for så at overlade den til en anden. Men uanset, vil de få en fin rejse – med stor sikkerhed i vinderhullet. Har spurtet flot i de seneste løb, og kommer åbningen vil den kunne spurte flot. Er på nuværende streget hele 66%, hvilket er ALT for meget, mon ikke den falder hen mod spilstop på onsdag.

Rankings A:8 B:7,1,3 C:4,6,2,5

V86-5 3140m Volt – Åby
2 Amore Passo V.W. kommer her ud i comeback, efter ikke at have kørt løb siden februar sidste år. Hesten er en vindermaskine, og har vundet 7 ud af 14 løb. Det er første gang den skal ud over de tre kilometer, men mon ikke den klarer det i fin stil – da den flere gange har gået flotte løb over 2640m. Det kan være nyttigt at høre fra stalden vedr. formen inden man sætter stregerne.

4 Cambria sætter Thomas Dalborg sig op bag. Distancen er intet problem, og hesten kommer med fin form, og måtte kun lige se sig slået på de sidste 150m senest. Cambria var sat op til sidste løb, of formen ligger på top.

3 Digital Indy gik et flot opløb senest og bevidste at formen stadig er på top. Plejer at åbne fint i volt. Med en fin rejse i ryg, og så ud i andetsporet – da kan den aflutte stærkt. Garderer man yderligere, da skal man nok have 6 Keegan Trot med fra tredje tillægsvolt. Men at tage 40 meter på 2 Amore Paso V.W., kan såklart være en udfordring.

Ranking A:2 B:4,3 C:6,9,8,10,11,7,1,5

V86-6 2140m Volt – Solvalla
8 Strong Heartbreak står på 20m. tillæg. Strong Heartbreak har været væk fra trav ovalen siden oktober 2020, dvs. over ét år. Så formen kan være lidt diffus. Har været ude mod heste som hail Mary osv. og der er jo ingen af den kaliber med her. Den gik et fint kvalifikationsløb i december, og formen burde være flytet fremad siden da. Kapacitetsmæssigt, er der ingen i dette felt der matcher ekvipagen. Jørgen Westholm både træner og kører hesten, og Westholms staldform har være forrygende i år. Så jeg forventer en god indsats med det samme. Kan være nyttigt at høre fra stalden på onsdag.

3 Wacker Zacker kommer her med to sejre i træk, denne femåring har vist den rette indstilling, og ser ud til at være en hest i god udvikling. Det er er hest der er okay fra start, men som jeg læser løbet vil den overtage spidsen efter lidt tid, da 1 Kadett Brodde initial vil tage spidsen, da Kadett Brodde har søgt rygløb på det seneste. Modstanden her er dog blevet en tak bedre, og jeg føler den er overstregt på de 56% som den har på nuværende.

9 S.G Kingstone er en hest der allerede har hævdet sig i V75 sammenhænge, og går lidt ned i klasse til dette løb, men jeg synes dog den er håbløst usikker, og det er lidt en Dr. Jekyll / Mr. Hide i dens perfomance. Men på en god dag, da skal denne bestemt ikke glemmes. Ved yderligere gardering, så tag 6 Mats Tooma med, der sagtens kan tage spidsen her fra sit fine springspor.

Ranking A:8,3 B:9,6,11,7,1,10 C:4,5,2,12

V86-7 2140m Auto – Åby
3 Staro Leonardo er i topform for dagen og har vundet tre af sine seneste fire løb. Jeg synes, han er bedst uden sko, men han vandt dog med sko forrige gang og viste derfor at dette ikke er noget problem.  Åbner okay, uden at være en raket, men kan sagtens tage spids i efter 500m, den har en hurtig hest indefor i 2 VästerboontheNews.

4 Sandsjöns Enzo kommer nu ud efter lidt pause. For fem starter siden stod han for en kraftfuld indsats, da han han tog føringen før heste som Born Unicorn og Viking Brodde. Han kørte på 1.10.7 fuld vej (2140m) i Silverdivisionsfinalen. Dette var dog i sommers, og nu er det vinter og han skal gå med sko, men det har hestem bevidst at han går fint med tidligere, og med det rigtige løb i dag vil den igen være at finde på målfotoet. Det kan her være nyttigt at høre fra stalden, om formen er okay – hvis den skal have et par løb før formen er der. Da vil jeg anbefale man går all in på 3 Staro Leonardo istedet.

2 VästerboontheNews er en 14 årig vallak med et drømmespor. Jeg tænker at denne initial vil gå i spids, og overlade spidsen til 3 Staro Leonardo eller 4 sandsjöns Enzo, og dermed ligge lunt i vinderhullet, da der jo som bekendt er Open Strech. Luringen, kan være 12 (UDGÅET) Ubiquarian Face, da den har en høj kapacitet, dog trækker sporet ned, og der skal meget held til for at række til sejr, men med kun 2% streget er for lidt.

Ranking A:3,4 B:2,12,10,7 C:5,6,11,8,1,9

V86-8 1640m Auto – Solvalla
5 Baula var jeg overbevidst om at de ville køre i spidsen med (i det sidste løb), det gjorde de også initielt, men overlod så spidsen og sad fast i ryggen med alt gemt til sidst. Til denne start hænger de tilmed en amerikansk sulky på for første gang. Ligesom der bliver stort kuske forstækning, da Magnus Djuse sætter sig op i sulkyen. Jeg tror, ​​Magnus vil sigte efter at føre rundt om. Hesten er i form, men det kan koste at komme i spidsen. Både 3 Southwind Sansa og 4 Cabarette kan åbne fra start, og det kan være en lang kamp. Hvis man når føringen uden at det koster for meget, tror jeg hun fører rundt.

3 Southwind Sansa er der ofte med fremme når løbene skal afgøres, men den har stadig ikke vundet. Den første sejr kan komme til enhver tid, og nu hvor ekvipagen har et godt startspor, skal den klart medregnes. Står til kun 2% på nuværende, hvilket er alt for lavt til at kapaciteten. Kan åbne godt, så de burde kunne finde en fin position her.

7 Arabbiata Face har god kapacitet, men har haft lidt svært ved at vinde. Har dog været ude mod hård modstand og gjort det godt. Nu er de lidt langt ude på vingen, men hvis det lykkes Mika at finde vej ned til en fin position i andesporet, skal man bestemt ikke afskrive denne over opløbet. Specielt også hvis der bliver lidt tempo fremme. Glem ej heller 12 Chaming Kronos, der kan nedspurte samtlige, hvis den får det rette løbsforløb, bl.a. med godt med tempo i front.

Ranking A:5 B:3,7,12 C:4,10,6,1,2,9,11,8

V86 Forslag – Åby og Solvalla 26/1-21

V86-1: 1,2,5,6,7,8,9
V86-2: 2,5,6,7,9,10,11,13,14
V86-3: 1,2,3,4,6,7,8,9,10
V86-4: *8 Maverick Dream
V86-5: 2,3,4
V86-6: *8 Strong Heartbreak
V86-7: 3,4
V86-8: 3,5,7,12

13608 Rækker x 0,25 kr = 3402 kr.

V86 – Det Bette Alternative forslag – Åby og Solvalla 26/1-21

V86-1: *2 Eddie The Eagle
V86-2: *6 Edumette
V86-3: 4,8
V86-4: 1,7,8
V86-5: 2,3,4
V86-6: 1,3,4,6,8,9,10
V86-7: 2,3,4,7,10
V86-8: 3,4,5,7,12

3150 Rækker x 0,25 kr = 787,50 kr.

V86 – Det sjove forslag -“Garderinger i alle afdelinger” – Åby og Solvalla 26/1-21

V86-1: 2,5
V86-2: 6,9,11
V86-3: 3,4,8
V86-4: 1,7,8
V86-5: 2,3,4
V86-6: 3,8
V86-7: 3,4
V86-8: 5,12

432 Rækker x 0,25 kr = 108 kr.

Det viste forslag skal tages med forbehold for udgåede heste og lignende inden start.

Vi vil bygge vores V86 Andelspil på ovenstående analyser + seneste nyt fra staldene på onsdag, samt budget (hvor mange penger der er i puljen) – håber du vil være med.

Vi satser stærk på at ramme de 8 rigtige. Du kan spille med i vores V86 Andelspil her via Derby25, det koster kun 75 kr. pr. andel. Sidste chance for at spille med er kl. 20:00.

Vi havde igen alle 7 rigtige på V75 i weekenden på vores travforslag, se herunder.

Igen syv rigtige på vores V75 Forslag

Vi havde IGEN ALLE rigtige på vores V75 forslag til seneste V75 løb. Med en mulig gevinst på 112.351 kr. – MEN desværre kunne vi ikke spille det viste systemforslag, da opbakningen ikke er der i vores andelspil – ved snart ikke hvad vi kan gøre for at få folk til at købe vores andelskuponer…?

Vi måtte reducere andelssystemet, og vi vandt derfor kun ca. 2000,-

Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr.

I forrige weekend, ja da havde vi også alle rigtige på V75 – Se vore vinderforslag her.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Du kan spille med i vores V86 Andelspil her via Derby25, det koster kun 75 kr. pr. andel. Sidste chance for at spille med er kl. 20:00.

Held og lykke med spillet derude:)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider