Søg
Close this search box.

V75 Tips – Östersund 29/1-22

Denne uges V75 køres på Östersundstravet. Jeg har igen i denne uge en rigtig god feeling på lørdagens V75 løb, og håber i vil støtte op om at spille med i vores andelspil til lørdagens V75, så vi kan indlevere vores forslag som vises her på siden. Vi satser på at sælge 50 anparter af 75 kr. – det burde være muligt.

I sidste uge havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V75 Forslag & Analyser – Östersund 29/1-22

V75-1 2640m volt
7 Chestnut Bojje blev kastreret og blev vallak i løbet af efteråret og har siden vundet 3 ud af 6 starter, aller på 2640/2680m. Han er gået fejlfrit i fem af sine seks starter. I det sidste løb de missede første gang top-2 som fejlfri efter operationen. Men den seneste præstation er der ikke noget at sige til, da han skulle så klare jobbet uden for vinderen Champ Lane over 2640 meter. Formen skal fortsat være god, langdistance er et plus og sammen med Rikard N. Skoglund i vognen har ekvipagen syv sejre fordelt på elleve starter. Et sikkert holdepunkt på de mindre systemer.

Det er lidt én eller mange i denne første afdeling. Første modbud er i min bog 5 Berra Steel. Sporet er fint for hesten, og jeg tænker de vil prøve hurtigt fremad med det samme, da den trives bedst, når han kommer til at være i fronten i løbene. Hvis man kommer hele vejen til spidsen, er der meget vundet. På den position har de seks sejre i syv forsøg. Der er hyppige starter nu, hvilket er et plus.

Nævner også 8 Axl Brown, der ser ud til at være i topform for dagen. Han har nu to gange siddet fast med kræfter i bronzedivisionen. Den længere distance er ikke noget problem og skulle han få et bedre løbsforløb, er Axl Brown en given vinder i løbet sammen med Örjan Kihlström.

På første volte finder vi bl.a. 2 Ninepoints Yankee, der nok vil køres i spids og køre der så længe lampen lyser. Tror dog de forreste kan få svært ved at modstå hestene fra tillæg. Bemærk også, at tredje volte er 60m tillæg og ikke kun 40m., tror disse 3 ekvipager får for langt frem.

Rangering: A:7 B:5,8,2,6,12,13,3 C:4,11,9,14,15,1,10

V75-2 2640m volt
To heste skiller sig ud her. Min førstehest er 10 Prometheus (UDGÅET), der var ude på V75 i den sidste start, men havde da et svært startspor – og at de ikke hentede meget i en hurtig afslutning er der ikke så meget at sige om. Her er distancen længere, hvilket bestemt ikke er noget minus. Hesten har nu fået to løb i kroppen efter pause og formkurven burde være fremrykket. Kapacitet er der ingen tvivl om der er i Prometheus og det er en hest Benny Christensen sætter højt. Passer det med løbsforløbet her fra bagerste volte, skal de ses med en fin sejrschance.

2 Cornerstone er en fireåring, der besidder kapaciteten til at kravle et stykke op i klasserne. I sidste start klarede de jobbet ude i tredje spor hele sidste omgang og kunne stadig nemt gå af til sejren til sidst, det var klasse. I dag starter de direkte i andetsporet og vil kunne sidde godt på det fra starten her, tror ikke de går i spids, med mindre de gør det efter lidt tid. Under alle omstændigheder burde Mats E. Djuse få en god rejse og så er han given på aller seriøse kuponer.

Nævner også luringen 1 Mr. Birkenstock, der også er en fin 4 åring med potentiale til at kravle lidt opad i klasserne. Hesten er okay starthurtig, og vil nok initialt gå i spids og måske overlade den til 2 Cornerstone eller hestene fra springsporet. Vil under alle omstændigheder få en fin rejse.

Ranking: A:10,2 B:1,5,7,6,3,4 C:8,11,12,9

V75-3 1640m auto
8 Black and Quick er klar den bedste hest i feltet her. Hesten gør sæson debut, efter at have haft løbspause fra august sidste år. Og til læserne af vores tips, da behøver jeg vel nærmest ikke at nævne, at Timo Nurmos heste næsten aldrig behøver et løb i kroppen for at præstere lige efter pause. Tag bare Queen Ratzeputz 1/12, Bitcoind ‘Arc 15/1 og Amalencius BB 22/1, som alle for nylig vandt efter lange pauser. Nu er Black and Quick ikke startet siden derbykvalifikationen, men det er en hest, der hæver sig over sine konkurrenter i dag. Trods kort distance og spor otte skulle han ses med en god vinderchance, med tanke på, hvad Nurmos heste plejer at levere efter pausen. Stærk A-Hest og mulig sikker.

10 L.L.Labero galopperede i ren iver sidste gang og skulle nu have gode muligheder for at tage revanche med hurtige startrygge at tilgå her fra bagsporet, og burde derfor sidde fint med. Hvis hesten holder sin iver i orden og sparer kræfterne frem mod opløbet, skulle Oskar Kylin Blom stå bag en ny spændende chance for at vinde hvis Black and Quick ikke leverer.

Nævner også 2 Västerboflashdance, der ifølge Hanna Forslin skulle være nær topformen. hesten er starthurtig, og kan tage spids – værst imod spidskamepen er vel 4 Grace Candy og 1 Alert Kronos. Når én af disse spids, da er meget vundet ekvipagen. 1 Alert Kronos får både Mats E. Djuse i sulkyen og amerikansk vogn på for første gang, hvilket er spændene og det burde selvfølgelig give hesten endnu et gear i kampen om spidsen og er derfor min spidsfavorit.

Ranking: A:8 B:10,1,2,4,11 C:5,6,3,9,7,12

V75-4 1640m volt
Min førstehest er 4 Bäcklös Faron, dette er et talent ud over det sædvanlige, der slog en verdensrekord i løbet af sin tre-åring sæson. Nu kommer han med formen på top og to sejre i træk på kontoen. Hvis han kun kommer væk fra fspor fire i volten og eventuelt tager spidsen, skal ekvipagen ses med en fin chance for at vinde over den korte distance her.

8 Alma Prins har fået et bagspor i volten, hvilket er et minus men samtidig undgår man risikoen for at sidde fast i sporene indledningsvis. Alma Prins starter flittigt og kommer til dagens start med en imponerende række af 1-taller i programlinjen, hvilket betyder fem sejre i træk. Formen er i top, hvilket blev vist så sent som i lørdags, da de rundede alle hjemme i Norge. Løses det med potitionerne her, er Alma Prins et tidligt bud.

Det kan være svært for hestene på den bagerste volte at hente 20 meter på de forreste, hvis de for eksempel går en lav 23-tid. Så meget afhænger bestemt af starten her, hvor der tit kan hentes eller tabes flere meter. På 20m tillæg finder vi 11 Bellfaks, der galopperede en sejr væk i de sidste skridt over målstregen sidst. Men vi lægger den galop i kategorien arbejdsulykker, da Bellfaks på det seneste har vist sig stabil. Bellfaks virker derfor til at være i topform. Bellfaks er en stærk hest, så med rette løbsforløb, kan den “æde” de forreste.

Garderer man løbet yderligere, da kan staldkammeraten 12 Smedheim Solan være et frækt objekt på kuponen til kun 3% på nuværende, samt 14 Don Viking, der også er i topform for dagen og kan slå til.

Ranking: A:4,8,11 B:12,14,1 C:13,2,10,9,3,15,6,5,7

V75-5 2140m auto
6 Phoenix Photo er et individ med høj kapacitet. I den sidste start var det et comeback efter lidt pause, og Phoenix Photo viste straks rigtig god form, da han fløj fremover efter et sent hul. Nu med det løb i kroppen, skulle formen være avanceret yderligere frem til i dag. Han kan endda klare noget arbejde på egen hånd, og selvom det også er det sandsynlige scenario i dag, skal denne ses som den givne førstehest i løbet. Men er på nuværende streget hele 52%, hvilket må være i overkanten.

1 Gooner er hurtig fra start og viste for to starter siden, at han ikke havde problemer med at holde føringen fra sit indvendige spor. Gooner havde dog et hårdt løb den gang i spidsen og gik derfor død ved opløbet. Men i sidste start kunne man igen sætte næsen først over stregen fra spidsen. Fra spids, skal de ses med chance.

10 Van Gogh Z.S. er dårligt stillet af startsporet, da han trives bedst, når han kommer til at være i fronten. Men formen er god og skulle de to ovennævnte køre for meget mod hinanden, er der tale om en otte-åring, der inviteres med i kampen. Med kun 6% på nuværende er Van Gogh Z.S. en tidlig gardering.

Ved yderligere gardering, glem ej heller 9 Morotai Degato, der har god form og sad fast med sparet sidst. Med god fart fremme, inviteres han ind i løbet. Ligeledes er 4 NoLimitJimMit i sit livs form for dagen. Tre sejre og en andenplads i de seneste fire starter, og burde her sidde fint med fremme. Får han lov at gemme sin speed til spurten kan han være farlig.

Ranking: A:6.1 B:10,9,4,5 C:2,11,7,3,8,12

V75-6 2140m volt
1 ViljaT.Y.C. står her perfekt inde i løbet og var i sidste start ude på V75, så blev han kørt til spidsen, men fik trætte ben henover opløbet. At løbet derfor er 500m kortere her ses som et klart plus. Will T.Y.C. er den sandsynlige leder af løbet igen, og kan måske føre hele vejen til mål denne gang når afstanden er 2140m. Tænker den kan gå en 14-tid her.

13 Super Sarah har jeg jagtet lidt den senesre tid, og måske det nu er dags dato for den næstye sejr. Er lige nu kun streget til 9%. Var ude i en finale af diamantstoet for to starter siden og går ned i klassen til denne start. Gik i mål da, med alle kræfter sparet. En given streg på alle seriøse kuponer.

Luringen kan være 12 Jamaica Boko, der har et fint springspor, og derfor burde sidde fint med fremme fra start, og formen fejler her ikke noget. kan nemt skrælle til Kun 2% – og jeg sætter ham i A-gruppen her.

Staldkammerat til Vilja T.Y.C. 15 Lyckans Cash har her spor femten, og jeg forventer en offensiv tilgang fra Örjan Kihlström, der sidder i vognen. Formen er stadig god, men udgangsporet kan spænde ben og det må ikke genere for meget herfra. Synes også han han er streget i overkanten og derfor ranker jeg ham kun som fire her.

Garderer man yderligere, da er der flere heste jeg kan nævne, bl.a. 7 Madame Af Djupmyra, der har et fint spor 2 i volten og burde sidder fint fra start og har kapacitet til at vinde. 14 Kira Ora har topform for dagen, men er overstreget, startede bl.a. 20 meter foran Super Sarah sidst i finalen af Diamantstoet, og nu står de på samme volte!

Ranking: A:1,13,12,15,7 B:6,9,14,3,11 C:8,10,2,4

V75-7 2140m auto
2 Huddlestone er i sit livs form, burde få en fin rejse her i forreste geled. Huddlestone kommer med to sejre i træk på kontoen til dagens start, og faktisk har han kun været udenfor top-3 én gang i de sidste 10 løb! Udgangsporet er som sagt godt. Og han er normalt hurtig fra start, og den sandsynlige leder af løbet og på den position er det hesten at slå for de andre.

10 G.K. Justus har en flot udviklingskurve. I to hårde finaler på V75 er de blevet nummer to og fire. For to starter siden vandt de let vandt på Romme. At starte med bagspor er ikke så ugunstigt som for andre, da G.K. Justus ikke kan åbne særlig hurtigt, så dette er ikke et minus. Sammen med topkusk Örjan Kihlström kan det blive svært for de andre at stå imod denne over opløbet.

1 Dollar Doc har en kedelig resultatlinje, der lader meget tilbage at ønske, men den har også haft svære startspor, og kapaciteten i Dollar Doc er bedre end som så, og den har her fået et fint startspor. Han står også perfekt inde i løbet. Fra spor ét er ekvipgaen sikret et godt løb og skal med på alle seriøse kuponer.

Nævner også 9 Jacoby Keeper som ser ud til at lede efter formen. Men det er en dygtig hest til klassen, der burde komme mere og mere nu med løb i kroppen. Fra spor ni vil de kunne sidde godt på den tidligt.

Ranking: A:2,10 B:1,9,5,3,12,11 C:6,7,4,8

V75 Forslag – Andeslpil

Det første forslag, ja der går vi linen ud i de første 3 afdelinger, og garderer bredt i de sidste fire, og håber på skræl her. Jo, mere jeg har analyseret løbet, da ser det lyst ud for 7 Chestnut Bojje i første afdeling. I anden afdeling, da er Promethheus kun streget 18% mod 2 Cornestones 35%. Tror bare Prometheus runder dette felt over Östersund lange opløb. I tredje afdeling, da er det lidt én eller mange, og da vi ved Nurmos heste altid præsterer efter pause, da single streger vi den på det første system herunder.

I næste forslag “Det Sjove”, da vender vi bøtten og garderer bredere i de første afdelinger og satser på skræller her, samt går vi hårdt ind på én fræk skræl i V75-6 med 12 Jamaica Boko, der står ret inde og med springspor, og er total overset afspillerne til kun 2%. I den sidste, da kan 2 Huddlestone tage spids, og styre slagets gang – spids og slut. Værst imod har bagspor.

Forslag er med forbehold for rettelser pga. udgåede heste mm.

V75 Det store Forslag – Östersund 29/1-22
V75-1: *7 Chestnut Bojje
V75-2: *10 Prometheus (UDGÅET)
V75-3: *8 Black & Quick
V75-4: 1,2,4,8,11,12,14
V75-5: 1,4,5,6,9,10,11
V75-6: 1,6,7,9,11,12,13,14,15
V75-7: 1,2,3,5,9,10,11,12

3528 rækker x 0,50 kr. = 1.764 kr.

V75 Det sjove Forslag – Östersund 29/1-22
V75-1: 2,5,6,7,8,12,13
V75-2: 1,2,4,5,6,7,10,11
V75-3: 1,2,3,4,6,8,11
V75-4: 4,8,11
V75-5: *6 Phoenix Photo
V75-6: *12 Jamaica Boko
V75-7: *2 Huddelstone

1176 rækker x 0,50 kr. = 588 kr.

V75 Uden Sikre – Östersund 29/1-22
V75-1: 2,5,7,8
V75-2: 2,5,10
V75-3: 1,8
V75-4: 4,8,11
V75-5: 1,6,9
V75-6: 1,7,12,13,15
V75-7: 2,10

2160rækker x 0,50 kr. = 1080 kr.

Håber i vil være med i vores andelspil til lørdagens V75.

Har du forresten læst om Face Time Bourbon, der misser Prix d’Amerique og måske aldrig kommer på travbanen igen. Læs hele historien her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider