Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Åby/Solvalla 7/9-2022

Onsdagens V86 Xpress deles imellem Åby og Solvalla, her skal man huske på, at der på Åbytravet er dobbelt Open Strech til rådighed over opløbet.

V86 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op onsdag aften ca. 30 minutter før spilstop, dvs. kl. 20:00.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. For tre uger siden gav vores GS75 spilforslag også et solidt overskud, til dem der lod sig inspirere.

V86 Xpress Andelsspil – Kun 125 kr. pr. andel, og vi sælger 30 stk. Du kan spille med her:

V86 Xpress – Travtips & Analyse – Åby/Solvalla 7/9-2022

V86-1 1640m Volt – Åby
1 Laradja Vrijthout, kom ud efter en lille pause senest, hor den vandt let over fuld distance på 1.12,6 /2140m. Og den har nu fået ønskesporet, og har tidligere spidsen nemt fra indersporet. Har vundet otte af ti løb, når han er gået i spids. Det ligger dermed meget til spids og slut.

9 Deep Pockets kan her få løbet serveret. Amerikanervognen er sat på og som eneste hest fra bagsporet burde den sidde godt med fra start. Følger de ryggen på 1 Lardja Vrijthout, ligger Open Strech til rådighed via vinderhullet – og da kan skrællen til 2% være en kendsgerning.

5 Nina Ginto er en dygtig dame, der sidst afgjorde med lethed i V75. De sætter til denne start en amerikanervogn på, og hesten slutter formentligt i top 3. 7 Park View gik næst senest en virkelig hurtig tid, efter en lille startgalop (1.09,9 /1640m) og den trives over distancen.

RankingA:1 B:9,5,7 C:3,2,6,4,8

V86-2 2140m Volt – Solvalla
3 John King Boko, er lidt usynet, men ser ud til at være god for klassen, og møder umiddelbart overkommelig modstand. Er blevet bedre og bedre i stald Nurmos regi. Rundede til en sikker sejr fra en svær position sidste gang og burde normalt være i en klasse for sig i løbet her. Den har dog ikke prøvet voltstart – og det er derfor en hest jeg vil foreslå at man garderer på de større systemer. Men umiddelbart kun galop imod.

2 Peigan Goj er normalt starthurtig, og er favoritten af de to på første volte til at tage spidsen. Kan have lidt svært ved at stikke næsen først, men med tillægshestene 20m bagude, kan den lede løbet i lang tid som senest. 7 Mogas Casanova faldt med flaget sidst efter en offensiv kørsel fra Marcus Schön. Kan på en god dag give favoritten en kamp. Det samme kan 10 Xeres Milpond, denne har dog været syg siden sidst og kan fattes lidt i form.

Nævner og 9 T.Midi, der har et fint springspor og burde sidde godt med fra start og det samme vil 1 Rajon, der også har sagt de vil gå i spids, så der kan blive lidt tempo fra start imellem 1 og 2, men én af dem vil jo komme i spids/ryg, og de har fordelen af at have 20m til næste volte.

RankingA:3 B:2,7,10,1,9 C:4,5,6,8

V86-3 2640m Auto – Åby
3 Always Face er stærk og gjorde et kanon løb senest, hvor den bl.a gik i tredje spor de sidste 1200 meter ind og holdt farten flot til en fjerdeplads på en god tid. Han var tilmed fin med to sejre i træk i juli, og er min førstehest her i et ellers åbent løb.

2 Smajlis har meget bedre form end hvad man kan se på resultatrækken – og ifølge træneren er hesten i super fin form. Hesten har været lidt uheldig i løbende, bl.a. med dårlige rygge. Se op. 4 Ares B. er grundlæggende en fin hest, der nu har gjort to starter efter en lille pause. Sluttede flot somt to’er sidste gang, skal tælles tidligt her. 5 Eddie Shadow var rigtig god næstsenest, og den kan åbne fra start, og vil derfor sidde i spids eller i det mindste nen god position.

Nævner lige 1 Arcoveggio, som lige nu er spillet til anden favorit. Dette er en fejl i mine øjne. Da den ikke er specielt starthurtig, og kan nemt ende nede som 3-4 inderst og så skal der en del held med løbsforløbet til at sejre. Ikke sagt at den ikke har kapacitet, men sporet kan blive en fælde. Burde nærmere være 8-10% istedte for de nuværende 20%. Det kan være det falder.. Så også op for 11 Aberdeen Face.

RankingA:3 B:2,4,5,1,11,9,7,10 C:8,6,12

V86-4 2140m Auto – Solvalla
Dagens bedste banker kommer ud her. Det er nemlig 7 Invader Am, der burde være favorit, da den kapacitetsmæssigt er bedst, og kan endda komme til spids herfra da den er starthurtig. Det lille felt er et kæmpe plus, og den går mindst én klasse ned i forhold til de seneste løb.

4 Narragansett optrådte lidt umodent i starten af ​​sin karriere, men har forbedret sig i år og vundet et par flotte sejre. Er en hård negl, der kan klare jobbet selv – er førsteudfordre hvis man garderer. 1 Gladiator Of Gold, er de tilfredse med i trænings jobbene, og havde en opvisning ved sejrsløbene sidste forår. Spændende i sit comeback.

Nævner også 5 Always Proud blander og giver og virker til at være lidt en humørfyldt hest. Er dog vildt overspillet til de 42% på nuværende i forhold til vinderchancerne. Skal kun med ved gardering af min førstehest.

RankingA:7 B:4,1,5,2 C:3,6

V86-5 2140m Volt – Åby
4 Lucky Truc, er en fundamentalt dygtig traver, der sidst var i stand til at vinde let direkte efter et års pause, hvor den nemt vandt spurten og så ud til at have kræfter i behold. Det løb burde have flyttet formen endnu længere frem til denne start.

7 Anxious To Matters vandt senest en flot sejr, da den gik frem i dødens 1500m før mål, og fik greb om sejren kort før opløbets start. Hesten har vundet i fire af årets tolv starter.  10 Carlos Lennon burde kunne køre til er perfekt position fra sit springspor i straten, og er en af de bedste kapacitetsmæssigt i løbet. Vandt lige efter pause næstsidst og klarede sig også fint som på en tredjeplads senest.

Nævner også 1 Devs Delirium der har fået ny træner, og kvalede senest ind til Monté. Hesten er starthurtig, og kan gå i spids og holde et godt stykker for derefter at overlade til en mere betroet. Her vil den sidde i vinderhullet og vente på Open Strech. 2%

RankingA:4,7,10 B:1,11,2,8 C:12,9,3,6,13

V86-6 2140m Auto – Solvalla
1 Lukako Di Quattro, ligner det spids og slut her. Jeg tror den holder spidsen, da der ikke er nogle super hurtige udvendigt. Formen er god, senest overlod de spidsen til kapten Brodde (der starter på V75 på lørdag), og da de fik åbningen spurtede den flot. En god Banker på de mindre systemer til fine 19% i øjeblikket.

Om man garderer, da skal 8 Roubine nævnes. Sporet træker ned, men hesten har mødt stenhård modstand på det seneste og har set godt ud, men havde ikke det rigtige held i svære omgivelser. Det er nemmere imod nu. 9 Highway to Hill har vi også rigtig stor respekt for, hvor vinderløbene som tre-årig sidste år viste stor dygtighed. Comeback nu efter ét års konkurrence pause, kan fattes lidt form, men er givet bud med det samme hvis man garderer.

Nævner også den fine fireåring 2 Ploquepin, der her veksler til en Amerikansk vogn for kun anden gang. Har dog været udgået fra et tiltænkt løb siden sidst, pga et hov problem, og kan måske fattes lidt form. 7 Hard Landing er helle ikke helt borte med rette løb, og med Magnus A. Djuse i sulkyen ved vi at den nok skal få et fint løb.

RankingA:1 B:9,8,2,7,3 C:5,4,10,6

V86-7 2140m Auto – Åby
10 Honfleur Mearas er træningsrapporterne meget gode, og den har vundet syv af sine 17 starter, og med et hul i tid ville det højst sandsynligt have været sejr i V75 den 7/7. Dette er en allround hest, som vi sætter som førstehest her trods bagsporet.

4 Laferrari Dimanche, så flot ud senest. Kan åbne hurtigt og måske tage spidsen, men både 1 Stella Nova Race, 3 North Dakota og 7 Chiffchaff er starthurtige, så hvem der tager spidsen er lidt usikkert. 5 Chatty kronos, så flot ud, er hurtig og er en hest der har god kapacitet. Var god til en andenplads i kvalifikationen til Stochampionatet 15/7.

Nævner også 2 Don’t Be Shy, der har et fint spor – men vil ikke blande sig i spids striden, men den har kapaciteten til at blande sig i vinderstriden på en god dag.

RankingA:10 B:4,5,3,1,7,2,9 C:6,8

V86-8 1640m Auto – Solvalla
5 Speedy Tilly kom for et par starter siden tilbage efter en Frankrigs tur i vinters, uden de store resultater, dog med mere hårdhed. Her er mulighederne for at det kan blive spids her fra start. Hvilket vil være en stor fordel, da den er ekstra god i spids og har vundet 8 af 14 gange fra spids. Holdt let fra føringen sidste gang. Anderledes modstand nu, men god kurve på formen, og når den spidsen, så er meget afgjort.

4 Cool Kronos har gjort det godt mod lettere modstand senest, hvor den vandt den tunge vej. Hesten er tilmed starthurtig, og skal tælles tidligt fra godt spor nu med amerikanervognen og uden sko. 2 Frodo S. er også starthurtig og hvis den kommer forbi 1 Isan, kan den måske tage vinderhullet. 7 Heloise Am er formstærk, og skal ikke nonchaleres. 3 Global Winner er med det fine startspor en selvskreven kandidat på kuponen ved yderligere gardering, men distancen er uvant, og den har kun gået to starter i år. Formen? Lad os se hvad træneren siger inden løbet.

Nævner også 9 Illfinmywayhome, der har set pæn ud i et stykke tid, og er bedre end resultatrækken viser. God sprint sidste gang, og det er måske tid nu til en sejr, men det er dog altid svært fra bagsporet og vi ranker den derfor ned.


RankingA:5 B:4,2,7,3,9,1 C:10,12,8,6,11

V86 Travtips – Forslag

V86 Det Lille Forslag – Åby/Solvalla 7/9-2022
V86-1: *1 Laradja Vrijthout
V86-2: *3 John King Boko
V86-3: 1,2,3,4,5,7,9,11
V86-4: *7 Invader Am
V86-5: 2,4,7,8,10,11
V86-6: *1 Lukako Di Quattro
V86-7: 3,4,10
V86-8: 4,5

336 Rækker x 0,25 = kr.84

V86 Det Store Forslag – Åby/Solvalla 7/9-2022
V86-1: *1 Laradja Vrijthout
V86-2: *3 John King Boko
V86-3: 1,2,3,4,5,7,9,11
V86-4: *7 Invader Am
V86-5: 1,2,4,7,8,10,11
V86-6: 1,2,3,7,8,9
V86-7: 1,3,4,5,10
V86-8: 1,2,3,4,5,7,9

11760 Rækker x 0,25 = kr.2.940

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider