Søg
Close this search box.

Nu får du endnu flere muligheder for at vinde

Til alle travfans, da er der godt nyt! Der er kommet en ny trav hjemmeside, nemlig Travtips.dk, der løbende vil komme med travtips til specielt til de store V-spil, såsom V75, V64, V86, V65 og GS75.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Travtips.dk

Vi her på Odds-betting.dk vil fremover samarbejde med Travtips.dk, med at levere spiltips et par gange om ugen til deres side. Men bekymre dig ikke – Vi leverer dem stadig her på Odds-betting.dk’s egen – og vi ser frem til samarbejdet med glæde.

Man vil dog på Travtips.dk finde flere travtips end på Odds-Betting.dk, faktisk hver dag vil der blive lagt nye travtips op. Og hjemmesiden er lavet med fokus på at levere en moderne og nem tilgang til travtips for både garvede og nye spillere. Hvor der er nem tilgang til kilder, travnyt, programmer og travbaner mm. Og der vil løbende komme nye features.

Travtips.dk er lavet til spillere og for spillere, da spil og hestesport hænger uløseligt sammen. Og Travtips.dk håber at være med til at udbrede kendskaben og interessen til travsport. – Og hvad er bedre end at få nogle store gevinster ind – til at øge interessen.

Sjovt nyt Andelsspils koncept på Travtips.dk

Hos Travtips.dk finder du desuden et nyt sjovt koncept, hvor du kan komme med dine fiduser, luringer eller sikre streger til lørdagens V75 omgang, ved at stemme. Ca. en time inden løbsstart om lørdagen vil systemet blive sat op – På baggrund af hvilke heste, der har fået flest stemmer og budgettet, som er til rådighed på andelspillet ved spilstop (via Derby25). Du kan læse meget mere om det her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider