Søg
Close this search box.

V75 Bergsåker 27/8-2022 m/Jackpot

Lørdagens V75 køres denne lørdag på Bergsåkers travbane, omgangen krydres med en JACKPOT, hvor vi har 49 millioner SEK ekstra i puljen. Det svenske koldblods mesterskab (SM) skal afgøres i V75-3, og Sundsvall Open Trot skal afgøres i V75-7.

Weekenden krydres tilmed af med Dansk Travderby 2022 på Charlottenlund travbane, hvor der lørdag bl.a. køres Dansk Hoppe Derby. Søndagens løb på Charlottenlund krydres med en V75 omgang, hvor Dansk Travderby 2022 over 3000m. skal afgøres i V75-6.

V75-Tips

V75 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 10 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. I sidste weekend gav vores GS75 spilforslag også et solidt overskud, til dem der lod sig inspirere.

V75 Bergsåker – Lørdagens V75 andelsspil koster kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger 50 stk. Du kan spille med her:

V75 Charlottenlund – Søndagens V75 andelspil kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger 50 stk. Du kan spille med her:

V75 Bergsåker – Travtips & Analyse

V75-1 1640m volt
4 Kissinger Boko
har vist en fantastisk attitude og kommer med otte sejre på kun 13 starter i karrieren. Senest gjorde han comeback efter længere fravær, men viste ingen svaghedstegn. Han vandt med det samme på en enkel måde fra spidsen og nu med et løb i kroppen burde formkurven pege en del opad. Kapacitetsmæssigt står han godt til klassen og trives også over de korte distancer. Björn Goop kører for første gang, hvilket er spændende og bør derfor ses med størst chance.

1 Behind Lord står for solide præstationer hver eneste gang. Her fik de tilmed et helt perfekt position i volten, og derudover svinger en vis Örjan Kihlström op i sulkyen, hvilket formentlig betyder føringen eller alternativt vinderhullet. De veksler tilmed til at gå uden sko, hvilket givetvis giver et ekstra kick og den korte distance.

5 L.L.Labero var ude på V75 så sent som lørdags, hvor den havnede lidt skidt, men stod dog for en skarp afslutning mellem hestene og var ikke langt fra sejren i løbet. Dette er en hærdet hest, der kan klare lidt arbejde på egen hånd og trives også over den korte distance. Hvis spor fem i volten ikke bliver en fælde i aften, vil Robert Bergh bag L.L.Labero være i stand til at blande sig i den endelige sejr i dag.

Nævner også 6 Firefoot som har vist god kapacitet for klassen og i dag har en spændende udgangsposition med springspor fra start. Han er ikke helt til at stole på, men skulle Magnus A. Djuse få ham afsted på en god måde i dag, ser opgaven på forhånd fin ud.

Spids efter 800m:

 • 1 Behind Lord – 40%
 • 4 Kissinger Boko – 30%
 • 6 Firefoot – 15%
 • Øvrige – 15%

Ranking: A:1,4 B:6,5,8,12,11,10,9,2 C:3

V75-2 2140m auto
5 Liberty Boko
gjorde det godt på Jägersro sidste gang og forrige gang på andenpladsen bag Timo Nurmos ubesejrede håb for fremtiden Lulius Boko. I aften bliver Liberty Boko ikke stillet op mod den kaliber af heste. Jeg ser den også som spidsfavorit, men uanset om det bliver spids eller ej, er der tale om et individ, som på form- og kapacitet er den rette favorit, i et ellers åbent klasse-ll forsøg.

3 High On Pepper er en brølstærk Ready Cash-søn, som dog her må ”nøjes” med
at løbe 2140m., da den har bevist sit værd over de længere stayer distancer. Det blev et godt startspor og Rikard N. Skoglund burde sidde fint med fra start i andetsporet direkte. Det kunne muligvis blive dødens undervejs, hvis tempoet går ned, men derfra kan High On Pepper også afgøre sagerne på baggrund af sin styrke.

6 Mon’s Tornado fortsætter med at udvikle sig, og vekslen til at gå uden sko, gav også et ekstra kick i den seneste start, hvor den fireårige indtog rikstoto-konkurrencen på absolut bedste vis med en tredjeplads. Hesten er også ret hurtig til at starte og burde dermed finde sig en fornuftig slagposition i andetsporet direkte.

Nævner også 7 Load Master, der nu har lavet syv starter for Håkan Skoglund og i denne tid har indkasseret sine to hidtil eneste sejre. Sidst sluttede de klart godkendt, efter man fik en tur i køen over den korte distance. Load Master er kvik fra start og har spidset før fra samme startposition. Det meldes også uden sko nu, hvilket er første gang for Håkan Skoglund. 

Spids efter 800m.:

 • 5 Liberty Boko – 45%
 • 7 Load Master – 25%
 • 4 Max Lane – 10%
 • 1 Infinite Mass 10%
 • 2 Woodcutter – 10%

Ranking: A:5,3,6 B:7,2,1,4,9 C:8,10,12

V75- 3 2640m auto
Jeg ser kun to heste i dette løb, og førstehesten er såklart de seneste to års vinder, nemlig 8 Månlykke A.M. Sidste år vandt Månlykke A.M. dette løb på overlegen vis og havde ligesom denne gang spor otte bag bilen. I min bog står der skrevet, at Gunnar Melander tidligt sender Månlykke A.M. fremad mod spidsen og derfra vil det være spil mod et mål endnu engang.

Hvis du vil gardere, da skal du have 7 Stjärnblomster med, hesten kommer med topform og har to sejre i træk på kontoen. Hun lever af sin fart og Stjärnblomster er en dame, der altid går stærkt over opløbet. Distancen i dag er dog ikke i hendes favør og at udfordre kongen Månlykke A.M. i dag kan blive en hård omgang. Men får hun chancen til sidst over opløbet, så kan den godt ende i vindercirklen.

Spids efter 800m.:

 • 8 Månlykke A.M. – 80%
 • 7 Stjärnblomster – 15%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:8 B:7 C:9,1,6,3,5,2,10,4,11,12

V75-4 2140m auto
8 Ivanka Amok
har nu haft fem starter i år, og det er endt med tre sejre og to galopper. Men i de sidste to starter har Ivanka Amok travet hele vejen og præsteret på en flot måde. Senest måtte hun gå på egen hånd ude i tredje spor, men havde alligevel ingen problemer med at trave de sidste 1000m i 09.0, og på 1.11,8 over 2140m. Formen er unægtelig god og hun kan også godt åbne fra start. Med indtrykket sidst på nethinden, konkurrerer Ivanka Amok mod sig selv i aften, og hvis hun bare holder styr på sine ben hele vejen, burde dette være en topchance.

1 Infinity Sisu har gjort det meste rigtigt og har tre sejre i sine seneste fire optrædener på ovalen. Kapaciteten er høj og udviklingskurven peger opad. I aften er startsporet ganske vist lidt svær, da hun indtil videre ikke har vist nogen direkte hurtig starthastighed. Men skulle det lykkes med positionerne undervejs, er det her et tidligt bud på sejren bag Ivanka Amok. Det meldes nu uden sko rundt for første gang, hvilket er spændende – og kan måske også give det ekstra kick i startmomentet.

11 Loaded Leila skal bestemt også med, hvis du tænker på at gardere. hesten er i sit livs form og var en, der blev snakket meget om inden sidste start i Åby. Indsatsen var da klart god og på trods af sin startposition i aften, er dette en hest der har bevist, at den har god kapacitet.

Der bagom er det meget åbent. Men som sagt, hvis 8 Ivanka Amok holder travet, da vinder hun det her.

Spids efter 800m.:

 • 8 Ivanka Amok – 50%
 • 2 Russel Square – 20%
 • 4 Annie Lennox – 15%
 • 1 Infinity Sisu – 10%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:8 B:1,11,6,4,7,13,12,5,2 C:14,9,15

V75-5 1640m auto
Meget kommer til at handle om spidsen, den der tager denne, vil bestemt have teten og størst sejrschance i dette løb, og i min bog, da tager 2 Park View spidsen foran 1 Even’s Cool Boy, men bliver der decideret kørt “med hovedet under armen for at nå spidsen”, så kan de køre sig selv ud over rampen og dermed invitere resten af feltet med ind i kampen. 2 Park View præsterede for nyligt en absolut strålende præstation, da den syvårige indhentede tabt terræn på en utroligt flot måde, og nu går hesten ned i klasse i forhold til modstanden dengang. Hesten er starthurtig, og er min favorit til at tage spidsen.

Værste modbud er i første omgang 1 Even’s Cool Boy. Han er også kvik fra start og har tidligere kunnet forsvare inderbanen på V75. Senest var afslutningen positiv bag Mr Mah Can. Dengang handlede det om et mini comeback efter næsten to måneders pause og nu med det løb i kroppen forventer jeg en endnu bedre præstation fra Even’s Cool Boy i dag. Distancen er et plus og hvis de når spidsen, og kører der er meget vundet.

Sporet kunne bestemt have været bedre for 8 Gooner, der senest nærmest fløj det sidste stykke i en V75-finale og var tæt på at vinde. Hesten er starthurtig, men kan næppe nå spidsen herfra. Formen er god og selvom udgangspositionen ikke er optimal her, så er der med den mindste held undervejs både kapacitet og form til at sætte næsen først over stregen.

Nævner også 5 Dwayne Zet der ifølge træner Oscar Berglund er hans bedste chance i omgangen. Gik senest med almindelig vogn og sko, men vallaken er simpelthen ikke så skarp med almindelig vogn og sko på hovene. Men løbet var derfor lidt af en forberedelse til denne opgave og nu kan vi forvente os en bedre indsats med optimalt udstyr/balance på alle måder. Sporet midt bag vingen kan der heller ikke klages over. 

Spids efter 800m.:

 • 2 Park View – 50%
 • 1 Even’s Cool Boy – 35%
 • 8 Gooner – 10%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:2 B:1,8,5,11 C:4,3,6,9,10,12,7

V75-6 2640m auto
8 Hannibal Face
har nu kørt to løb for Oscar Berglund og det er endt med lige så mange sejre. Senest vandt han langt over præcis 2640m, hvilket er dagens nuværende distance. Der er ingen tvivl om, at kapaciteten hos denne femårige er høj, og hvis han også bliver ved med at holde sig til den rigtige gangart i løbene, vil sejrene også rulle ind på kontoen. Formen er på top og distancen er et plus.

9 Napoleon Cash kommer med to sejre i træk på sin konto til dagens start. Sejrene er givetvis taget i mere simple sammenhænge, ​​men han er ubesejret sammen med den dygtige Magnus A. Djuse i vognen. Den længere distance som et plus.

7 Santos de Castella vandt bronzedivisionen i Axevalla for to starter siden. Da handlede det om spids og slut for Jörgen Westholms femåring. Jeg forventer derfor, at de på trods af startsporet i dag vil vil prøve at gå fra start, for at forsøge at gentage den bedrift i dag. En fejlfri Santos de Castella er en af vinderkandidaterne i løbet.

Nævner også 11 Fabulous Pellini, som her får første start efter et par månders fasvær fra travovalen. Hesten er ikke typen, der normalt behøver løb i kroppen for at præstere – men topformen sidder der nok ikke efter pause. Men før pausen så hesten ud til at have løftet sig en smule kapacitetmæssigt, og det er en speedig type, der kan overraske over opløbet.

Spids efter 800m.:

 • 7 Santos De Castella – 45%
 • 8 Hannibal Face – 25%
 • 2 Versace Face – 15%
 • 5 Global Lover – 10%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:8,9,7 B:11,3,1,2,10,4 C:12,6,5

V75-7 2140m auto
6 Don Fanucci Zet
er en verdensstjerne, som har imponeret stort set hver gang i løbet af året, med undtagelse af Elitloppet-finalen tidligere i år, hvor han galopperede som favorit. Men efter den sidste sejr i Hugo Åbergs Memorial sagde Örjan Kihlström efterfølgende, at han kunne køre lige så stærkt, som han ville den aften. Det er store ord fra en anden verdensstjerne, der ofte mangler superlativer. Det meste tyder på, at Örjan Kihlström i dag lader de andre nøjes med føringen indledningsvis og derefter sender frem i en anden etape og overtager føringen. Men uanset løbets layout er Don Fanucci Zet et klart førstevalg her.

1 Moni Viking har vist, at han godt kan åbne og svarede blandt andet Milliondollarrhyme det første stykke i et Eliteløbsforsøg sidste år. Sidst vandt de Åbys Grand Prix via en imponerende afslutning og formen bliver næppe dårligere nu med den indsats i kroppen. Moni Viking er en hest jeg altid har holdt af, og det er en hest man aldrig skal undervurdere. Uanset om han formår at forsvare indersporet eller ej, er Moni Viking et givet modbud, hvis Don Fanucci Zet har en ringe dag.

3 Best Ofdream Trio kan dog være den der tager føringen, hvis de formår at komme foran 1 Mioni Viking og holde de udvendige. Erik Killingmos femårige er i super form for dagen, og kørende Kim Eriksson ved præcis, hvad han har her. I den perfekte af verdener formår mandskabet, at gå i spidsen og gå der.

Nævner 9 Stoletheshow, der kommer fra en flot sejr i det norske mesterskab og var før da nummer to efter Don Fanucci Zet. Udgangsporet er lille minus i dag, men med det rigtige løb er dette en hest, der kan afslutte hurtigt.

Spids efter 800m.:

 • 6 Don Fanucci Zet – 30%
 • 3 Best ofdream Trio – 30%
 • 1 Moni Viking – 20%
 • 4 Brother Bill – 15%
 • Øvrige – 5%

Ranking: A:6 B:1,3,9,4,2 C:5,10,8,7

V75 Spilforslag

V75 Det Store Forslag – Bergsåker 27/8-2022
V75-1: 1,2,3,4,5,6,8,9,10,11,12
V75-2: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12
V75-3: *8 Månlykke A.M.
V75-4: *8 Ivanka Amok
V75-5: *2 Park View
V75-6: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
V75-7: *6 Don Fanucci Zet

1452 rækker x 0,50 = 726 kr

V75 Det Alternative Forslag – Bergsåker 27/8-2022
V75-1: 1,4
V75-2: *5 Liberty Boko
V75-3: 7,8
V75-4: 1,8,11
V75-5: 1,2,5,8,11
V75-6: 7,8,9
V75-7: 1,3,6

540 rækker x 0,50 = 270 kr

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider