Søg
Close this search box.

Trav Derby 2022

Årets danske Trav Derby 2022 køres denne weekend på Charlottenlund Travbane.

Du kan købe biletter på forhånd via Ticketmaster, hvis du gerne vil ud og opleve det Danske Trav Derby på første parket. Ønsker du at se løbene på PC, Ipad eller lignende, så kan du Streame Derbyweekenden gratis via Derby25live.dk både lørdag og søndag.

Der er også mulighed for at se med via Tv2 SportX om søndagen fra kl. 12:45, her behøver du dog et Tv2 Play abonnement.

Du kan se Derbyweekendens Derby25 Program her.

Her ses Garfield (2) med Jeppe Juel, der er årets favorit til sejren i Trav Derby 2022 på søndag.

Hvor kan man se trav Derby 2022?

Alle kan se med til DerbyweekendenDerby25 inviterer i weekenden danskerne med til årets største travbegivenhed på dansk jord, Derbyweekenden, og åbner op for sit livestream af løbene, så det bliver frit tilgængeligt for alle.

Årets største og mest prestigefyldte travweekend står for døren, når Dansk Hoppe Derby og Dansk Trav Derby finder sted på Charlottenlund Travbane henholdsvis lørdag og søndag. Hestespilsudbyderen Derby25, der har eksklusive billedrettigheder til de danske hestevæddeløb, inviterer alle danskere til at tage del i weekendens travfest.

Det sker på derby25live.dk, hvor enhver kan gå ind og streame weekendens løb fra Charlottenlund Travbane direkte. Det er i modsætning til normalt, hvor det kun er muligt at streame de danske hestevæddeløb bag login på derby25.dk.

”Vi synes, at danskerne skal have muligheden for at opleve Derbyweekenden. Det er årets største begivenhed i den danske travkalender, hvor det ypperste af dansk travsport bliver vist frem. Det fortjener et stort publikum, og vi håber, at rigtig mange danskere vil se med, for jeg tør godt love, at det bliver en hæsblæsende weekend med masser af fart og spænding” siger Henrik Friis, direktør hos Derby25.

Han fortæller, at Derby25 har arbejdet hårdt på at give seerne til Derbyweekenden den allerbedste tv-oplevelse.

Vi glæder os helt vildt til at sende Derbyweekenden til danskerne, og vi har virkelig lagt os i selen for at lave den skarpeste tv-produktion. Vi har blandt andet droner i luften under løbene, som kan give helt unikke billeder, og så har vi ekstra mange reportere ude på banen, som kan sørge for at få den helt særlige derbystemning ud til folk bag skærmen” siger Henrik Friis.

Derbyweekenden kan kun ses på derby25live.dk

I den forbindelse skal faste seere af de danske hestevæddeløb være opmærksomme på, at Derbyweekenden kun kan ses på derby25live.dk eller gennem SportsBoxen. Det vil således ikke være muligt at streame løbene på derby25.dk, som de plejer.

Det sker for at undgå de tekniske problemer, som opstod ved The Macallan Derby, hvor et rekordantal besøgende på derby25.dk lagde hjemmesiden ned og derfor ikke kunne sætte spil.

Derby25’s udsendelse lørdag starter kl. 12.10 med Dansk Hoppe Derby som hovedbegivenheden kl. 15.05. Søndagens udsendelse går i luften kl. 12.30 og kulminerer kl. 16.55, når vinderen af Dansk Trav Derby skal findes.

Andelspil til V75 Charlottenlund

Søndagens Trav Derby 2022 krydres desuden med en fin V75 omgang. Vi spiller som sædvanligt et andelsspil til søndagen via Derby25, til kun 100 kr. pr. andel, og vi sælger 50 stk. Du kan spille med her:

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 9 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Vi ser frem til at se dig på holdet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider