Søg
Close this search box.

V86 Solvalla – 22/6-2022

Dagens V86 køres på Solvalla travbanen. Der er spilstop kl. 19:20. Længere ned finder du vores travtips og analyse af dagens V86 omgang.

V86 Andelspil

Du kan spille med i vores V86 andelsspil her. Det koster 150 kr. pr. andel.

Vi er igen på jagt efter 8 rigtige på V86 denne onsdag – Vi har haft en del topgevinster i år, dvs. f.eks. 7 rigtige på vores V75 tips, faktisk hele 9 gange i år allerede! Senest i weekenden – se vores vinderforslag her. Den 22. januar, da havde vi alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

V86 Travtips & Analyse

V86-1 1640m Volt
Et åbent løb starter denne V86 omgang. Jeg sætter 6 Sister Of Mercy først, der her får Magnus A Djuse i sulkyen og det er selvfølgelig et rigtigt boost. Hun er også frygtelig hurtig når det kommer til voltstart og fra hendes springspor burde det være en god chance for at nå føringen. Hvis de tager føringen, så er det hesten der skal slå over den korte distance.

Værst imod er 1 Biscaia, der her får Örjan Kihlström i sulkyen for første gang, og fra et godt spor med en starthurtig hest, kan denne også gå i spids. Hvis Örjan rammer starten, er det ikke umuligt, at han kører i spidsen, eller vælger at tage ryggen til Sister Of Mercy og dermed få en passende tur på indersporet. Uanset er de sikret en god tur.

9 Joy Alissa har 20 meter ekstra som skal hentes på den korte distance, men som hun har set ud på det seneste, er det ikke en umulig opgave. Formen kan ikke blive bedre, end den er for dagen, og forhåbentlig kan hun få god trækkraft fra Zanzibar Wise As undervejs, her har hun en heftig spurt at tilgå, hvis hun får sparet kræfterne undervejs.

8 Best In Show As var god som to’er fra dødens i næstsidste løb og fulgte den indsats op med en god præstation i et hårdt V75-løb. Hun endte i trætte rygge og kom aldrig rigtig væk fra sit indre spor, men indtrykkende vidner om at formen er der, og hvis det løser sig lidt bedre denne gang, skal hun ikke ignoreres.

4 Curie skal først og fremmest slippe fejlfrit fra sit smalle startspor, men hvis det lykkes, skal hun bestemt regnes med. Man er lidt bekymret for starten fra stalden, men ellers ånder man optimisme og fejlfrit er hun bestemt god nok til at vinde dette. Kun 3%.

10 Zanzibar Wise As er en meget klar favorit i skrivende stund, og ja, det er en rigtig god hest, der har akkumuleret hårdhed nede i Frankrig denne vinter. Men hesten har været syg siden sidst og mangler ifølge stalden topform, og behøver nogle løb i kroppen. Og med det i mente, så er det bestemt ikke en nem opgave at løse med tillæg over den korte distance.

Spids efter 800m:

 • 6 Sister of Mercy 40%
 • 1 Biscaia 35%
 • 2 Thelma M.M. 15%
 • Øvrige: 10%

Ranking: A:6,1,9 B:8,4,10,2,3 C:7,5

V86-2 2140m Auto
11 Velvet Gold
er en talentfuld hest fra Nurmos stald, og som har startet året på bedst mulig vis med to sejre i træk og hun har set mere eller mindre ubrugt ud over mål. Nu er det lidt hårdere imod, og tilmed et ringe startspor, og der er derfor mange heste at runde, men det føles som en hest der kan tåle lidt arbejde undervejs og jeg ser hende som min førstehest i dette løb.

4 You To Tidy er steget et par hak siden hun begyndte at konkurrere uden sko og senest sad hun fast med masser af kræfter tilbage over målstregen, da hun bl.a. havnede i en træt ryg. Hun er meget hurtigt fra start, og jeg tror ikke, at nogen kan udfordre hende til føringen i starten. Der er nogle hårde konkurrenter imod, men efter sidste løb er formen nok forbedret yderligere, så jeg håber, Kevin Oscarsson vil løbe i spidsen. Derfra skal hun bestemt regnes. Kun 7%.

7 Starstrucked ser også ud til at blive glemt lidt af spillerne. Jeg synes, det er lidt nemmere mod denne gang, og hun går ned i klasse her efter to starter i hårdere konkurrence og med 6% er hun yderst interessant. Hesten kan bestemt gå en god 14-tid, som rækker rigtig langt i dette selskab. Kun 8%

10 Kentucky Derby fik ikke rigtigt travet til at stemme senest, men hun kan gøre det bedre og, når de tager hende ud her burde alt være i orden. Sejrene er dog taget fra spidsen, og hun kommer ikke dertil nu, men hun vil konkurrere med amerikansk sulky igen, og hun klarede det rigtig godt med denne kombi, da hun vandt sin årsdebut.

Spids efter 800m.:

 • 4 You To Tidy 45%
 • 5 Kungfu Lady 20%
 • 6 Märta B.J. 15%
 • Øvrige: 20%

Ranking: A:11,4,7 B:10,1,5,8,12 C:9,6,3,2

V86-3 2140m Auto
5 Declan
ser ud til at have taget store skridt i denne sæson, og han startede året med to sejre i træk i et lidt lettere selskab, men det var primært indsatsen på tredjepladsen sidste gang, jeg tog til mig. Han lavede en væsentlig sænkning af sin rekord og blev nummer tre på 1.13,2 over distancen fra et svært startspor. Nu har han fået et fremspor bag bilen og selvom han ikke er relevant til at tage sig af føringen, så burde han finde en klart bedre placering end sidst og så bliver han svær at modstå over opløbet. Førstehest.

4 Janks Morton har startet sin karriere med to sejre i træk, og indtrykket har været virkelig godt, hvor den ved begge sejre har måtte gøre en del arbejde i sporene. Nu er det debut bag bilen til Nuncio-afkommet, og det er usikkert, hvor hurtigt han kan åbne fra start, men skulle Magnus A Djuse komme i spidsen er meget vundet. Bundet på denne hest er bestemt ikke nået endnu, og med dette fine spor skal ekvipagen bestemt regnes.

11 Decathlon, der er halvbro til tophesten Calgary Games har tre sejre i træk og tog en flot sejr i det sidste løb. Det er uden tvivl et talentfuldt individ, men vinderne er taget fra spidsen, og nu er der andre forhold med bagspor. Jorma Kontio vil helt sikkert være offensiv fra sit bagspor, men når modstanden også hårdere, må det også klappe lidt undervejs for at det skal blive en sejr her.

7 Loranzo di Quattro har hele fire andenpladser i træk, og har aldrig været ringere end to. i sin fem starter i livet. Senest fik de sent frit, men spurten var god. Og det handler mere om uheld, at der ikke har været flere sejre end andenpladser. Skal med hvis man garderer 4 og 5.

Spids efter 800m.:

 • 4 Janks Morton 35%
 • 6 Terrance Avoidance 25%
 • 7 Loranzo di Quattro 25%
 • Øvrige: 15%

Ranking: A:5,4 B:11,7,6 C:10,1,3,2,9,8

V86-4 2140m Auto
4 Francesco Zet
er en hest ud over det sædvanlige. Talentet er åbenlyst og er også retmæssigt omgangens største favorit, og der er ikke meget, der tyder på, at han taber dette løb. Han har klart den højeste kapacitet i feltet og er den bedste hest i kuldet, og han skal have så meget respekt med ham, at han kan køre tidligt i spidsen. Men burde også kunne vinde dette på den hårde måde uanset løbsforløb. Det skal dog nævnes at Reden har haft en liile dyk i staldformen, og er usikker på om det er høet mm., men hans bedste heste plejer dog at levere alligevel.

6 Aquarius Face kommer fra en utrolig flot præstation, da han vandt et løb i Bjerke efter hårdt arbejde undervejs, og han blev nummer tre efter Francesco Zet i Kongepokalen tidligere på foråret. Formen er i top og skulle favoritten have en dårlig dag, er han en stærk udfordrer til sejren. Hvis man garderer, er dette hesten man vil have med.

2 Mister Invictus gør her en spændene årsdebut. At han skal vinde løbet har jeg dog svært ved at se. Han kan dog åbne fint bagom bilen, og vi må se om vintertræningen har givet den mere fart. Uanset er den sikret et fint løb i den forreste del. Dog er det minus med almindelig vogn og sko.

11 Donizetti galopperede ganske vist efter et par hundrede meter i sidste løb, men efter galop så han bedre ud i aktion, end han har gjort længe, ​​og det er måske ved at løsne lidt op for ham igen. Han har meget høje toppe og har været med i både det svenske travkriterium og en Breeders Crown-finalen sidste år, og jeg tror, ​​han er klar til en god præstation nu og har plads chance.

Spids efter 800m:

 • 4 Francesco Zet 70%
 • 1 Dowhatyoudodowell 10%
 • 8 Without a Doubt 10%
 • Øvrige 10%


Ranking: A:4 B:6 C:2,11,1,3,8,7 D:5,10,9

V86-5 1640m Auto
3 Sourire Frö
har været sindssygt god ved de seneset to starter og vandt på 1.10,2 over distancen på trods af at have kæmpet med bagspor over den korte distance. Han har vundet på den hårde måde og kan gøre det igen, men mit hovedscenario er, at Magnus A Djuse kommer forbi de indvendige og sætter sig i spidsen med det samme. Herfra burde det være spil mod et mål, med den form. Når de ikke spids, da vil løbet bestemt åbne op.

1 Zorro Wind er en yderst kapabel hest og har vundet hele 19 ud af 34 løb i sin karriere. Selvom han er ret hurtig væk fra start, tror jeg ikke han kan udfordre, hvis føringen og indersporet kan være til fare. Men holder han spids, er der meget vundet. Han kommer også fra en dårligere præstation senest, men normalt hævder han sig godt i denne konkurrence, og nu bliver det desuden uden sko.

2 Cash Cowboy havde ikke rigtig styrken fra føringen over Tingsryds lange opløb i sidste løb, men han er hurtig fra start og gør normalt sine bedste løb i spidsen. Han kan sætte en kæp i hjulet for Sourire Frö fra start, men taget i betragtning, hvordan Sourire Frö har set ud på det seneste, er jeg stadig enig i, at Erik Adielsson er glad for ryggen og overlader føringen.

En anden raket fra start er også 7 Georgia Am, og når de spidsen her, kan meget være vundet. Nævner også 9 Isa, der nok aldrig har været bedre, og med en god rejse i ryg kan nedspurte mange, hvis tempoet oppe foran er opskruet fra start.

Spids efter 800m.:

 • 3 Sourire Frö 35%
 • 1 Zorro Wind 25%
 • 2 Cash Cowboy 25%
 • 7 Georgia Am 15%

Ranking: A:3 B:1,2,7,9 C:6,8,5,4

V86-6 2140m Volt
11 Viking Brodde
har ikke startet siden i fjor (10 måneders fravær), men ifølge rapporterne har han trænet godt og virker på gang hjemmer. Ifølge Løvdahl, da kørte han et job i lørdags, og alt var godt. Skulle han levere op mod sit bedste her, så tror jeg han vinder, for han er den hest i feltet med højest kapacitet. Og Timo Nurmos heste er normalt godt forberedte, som Løvdahl jo også pointerer med jobbet i lørdags.

9 Evens Cool Boy (UDGÅET) står spændene til med sit springspor, og med lidt klap fra start kan Even Cool Boy være den der først er fremme ved de forreste. Tager de sig helt til spids er meget allerede vundet. Formen skulle være god, senest kunne hesten ikke lide baneforholdene. Hesten har to sejre og en andenplads fra spids, og med de her forudsætninger skal han tidligt med bagom min førstehest.

6 Electrical Storm kommer fra to lige galopper, hvoraf den ene var i monté, og den anden var baneunderlaget ikke lige hestens “kop thé” – og han er normalt meget stabil, og jeg lægger ikke meget vægt på de galoper. Han var meget flot ved sejrene tidligere på foråret, og hvis han får et løb, hvor han kan spare på sin fart, vil han bestemt skulle medregens her.

10 Oxidizer stod for nogle sindssygt gode præstationer sidste år. Nu har han et par løb i kroppen og har en passende startposition med springspor og modstanden er passende. Skal de nå frem til spids tidligt, så er meget vundet. Men det ser dog stadig ud som om, han har manglet lidt til at nå topformen, og selvom jeg har stor respekt for hans kapacitet, er han kun en blandt flere her.

4 Amornero Roc har god kapacitet, men er meget op og ned i præstationerne. Skal med på tidligere meritter.

Spids efter 800m:

 • 3 Teton Miss Annie 30%
 • 5 Final Dream 25%
 • 9 Evens Cool Boy 20%
 • Øvrige: 25%

Ranking: A:11 B:9,6,10,4,5,3,2,7 C:1,8

V86-7 2140m Auto
6 Bepi Bi
vandt både i forsøg og i finalen af Sweden Cup senest i flot stil. Og jeg tror den vil tage en længde på favoritten (Mister Hercules) fra start og tage føringen. Fra den position vil Gocciadoro køre så længe lyset er tændt med Sweden Cup-vinderen, og selvom han er bedst over den korte distance på 1640m, så bliver det ikke nemt at slå ham fra dødens her på 2140m.

5 Mister Hercules kommer fra en galop senest, og Daniel Redéns stald form er ikke på toppen for dagen. I modsætning til Francesco Zet tror jeg ikke, at Örjan Kihlström får noget gratis, og han skal højst sandsynligt gå løbet den hårde vej her. Det er værd at bemærke, at han er tilmeldt en amerikanervogn og han har konkurreret med den to gange før, og det er endt med galop ved begge lejligheder. Mine alarmklokker ringer..

7 Marion Fouty Bon trak senest i et hurtigt tempo og vandt på 1.09,9 over den korte distance. Her er det selvfølgelig hårdt som enlig hoppe i løbet, men det er en hest under udvikling, som vi ikke har set bunden af ​​endnu, og hun ville have gavn af et højt tempo i løbet.

2 Rome Pays Off er her mere eller mindre uspillet. Det er ikke løsnet for ham endnu i hans nye regi, men han er en meget dygtig hest med stor kapacitet og blev blandt andet nummer to i sprintmesteren sidste år.

Spids efter 800m:

 • 6 Bepi Bi 45%
 • 5 Mister Herkules 35%
 • 7 Marion Fouty Bon 10%
 • Øvrige: 10%

Ranking: A:6,5 B:7,2 C:1,4,8,3

V86-8 2140m Auto
4 Deborah S.H.
viste senest hvor god hun er, og siktes ligesom flere andre i dette løb mod Stochampionatet. Hun tog sig forbi favoriten senest, men det er bestemt ikke givet at hun gør det igen. Kommer hun til spids, er dette ekvipagen at slå for de andre. Hun tåler ogsp at lave noget arbejde og skal regnes uanset løbsforløb.

3 Glamorous Rain holder ikke topform for dagen, og siktes ligessom 4 Deborah S.H. til Stochampionatet. Hesten var chanceløs i Drottnings Silvias Pokal senest, her kunne hun ikke svare ud Deborah S.H., men Örjan prøvede heller ikke nogte nævneværdigt fra start den gang. Her behøver de nok at prøve fra start af, ellers tror jeg løbet er ovre hiv Deborah S.H. kommer i spids.

Nævner også 5 Lacille Boko der senest konkurrerede uden sko for første gang og blev nummer to efter Imhatra Am i Margaretas tidlige unghesteserie og til denne start skal hun også konkurrere med en amnerikanervogn for første gang. Det kunne gøre hende mange meter bedre, og hun er også hurtig bag bilen. Jeg tror, ​​det er en chance for at tage sig af spidsen, gør hun det, så kan hun føre i langt tid, måske hele vejen.

12 Great Skills har fået to løb i kroppen i sit nye regi og er registreret uden sko for første gang. Her trak hun nitten i sporlodtrækningen, og hun har brug for lidt tempo i løbet fra denne startposition, men det er en rigtig god hest i kuldet.

10 Rihanna W.I. startede med hårde forhold i sin debut i år, da hun var ude i Stoeliten. Hun klarede sig rigtig godt som tredje i årsdebuten og burde være gået videre med det løb i kroppen. Hun kan afslutte løbet stærkt og med lidt klap undervejs skal hun regnes.

Spids efter 800m:

 • 4 Deborah S.H. 40%
 • 5 Lacille Boko 35%
 • 3 Glamorous Rain 20%
 • Øvrige: 5%

Ranking A:4 B:3,5,12,10,11 C:7,1,9,6,2,8

V86 Forslag

V86 Det Store Forslag – Solvalla 22/6-2022
V86-1: 1,2,3,4,6,8,9,10
V86-2: 1,4,5,7,8,10,11,12
V86-3: 4,5,7,11
V86-4: *4 Francesco Zet
V86-5: 1,2,3,7,9
V86-6: *11 Viking Brodde
V86-7: 2,5,6,7
V86-8: *4 Deborah S.H.

5120 rækker x 0,25 = 1.280 kr.

V86 Det Lille Alternative forslag – Solvalla 22/6-2022
V86-1: 1,4,6,8,9
V86-2: 1,4,7,11
V86-3: 4,5
V86-4: *4 Francesco Zet
V86-5: 1,2,3
V86-6: 6,10,11
V86-7: *6 Bepe Bi
V86-8: 3,4,5,10,12

3600 rækker x 0,25 = 450 kr.

V86 Det Store Alternative Forslag – Solvalla 22/6-2022
V86-1: 1,4,6,8,9,10
V86-2: *11 Velvet Gold
V86-3: 4,5,7,11
V86-4: *4 Francesco Zet
V86-5: *3 Sourire Frö
V86-6: 2,3,4,5,6,7,10,11
V86-7: 2,5,6,7
V86-8: 3,4,5,10,12

3840 rækker x 0,25 = 960 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider